Manuela

God natt..

Publicerad 2012-01-31 23:51:00 i The diary,

Eftersom så mycket förändring sker i mitt liv funderar jag på en till, att bli blond igen. Men jag är inte säker, håret slits ju så otroligt mycket när man bleker de. Usch, ne får fundera på saken ett tag till.
Nu ska jag i alla fall sova, skoldag imorgon. Ciao!

My new walk in closet

Publicerad 2012-01-31 10:14:27 i Manuela Antolovic,

Jag har håll på att flytta och greja dessa dagar och dessutom inte haft internet hemma hos pappa där jag bor nu, så på grund av allt detta har bloggen fått lida lite. Men idag skulle vi få internet hemma och vi lämnar över nycklarna till den gamla lägenheten så nu ska de bara koncentreras på att komma till ro i den nya. De ända jag har gjort i ordning helt och hållet i pappas lägenhet är min garderob. Älskar den verkligen och nu kan jag se alla kläder som jag har. Slipper ha kläder i hopträngda på hyllor så man aldrig hittar någonting.

Monday

Publicerad 2012-01-23 10:53:41 i The diary,

Hello!
Måndag, en ny vecka och jag har massor att göra. Veckan är fullspäckad och jag ser faktiskt fram emot de, att slukas upp av arbete och inte hinna tänka så mycket på allt som händer runt omkring mig. Sitter just nu i skolan med Kaltrina, vi skriver klart ett arbete som ska redovisas i eftermiddag därefter ska vi möta upp Sara och gå och luncha tillsammans. Ha en bra måndag, Ciao!

Packa, tvätta, städa..

Publicerad 2012-01-21 22:03:57 i The diary,

'
Hello!
Rubriken beskriver hela min lördag. Här händer inget speciellt utan jag gör bara de som måste göras. Ska stryka lite kläder nu klockan 22. Sjuk i huvudet är jag, men jag måste få klart detta idag. Imorgon har jag plugg som väntar och under veckan är de 2 prov så jag kommer inte hinna göra annat än plugga på då. Dock har jag fredag att se fram emot då drar jag och mina brudar på en utekväll i Göteborg. Få slita lite under veckan nu men sen blir de skoj!

Fredag,

Publicerad 2012-01-20 22:23:00 i The diary,

Hejsan!
Im back on track, någorlunda i alla fall känns de som så jag hoppas på att de är så.
Lite kort om min händelsefulla fredag. Efter skolan så gick jag förbi Zeljka en medan jag väntade på bussen, fick pratat ut massor och tyngden från mina axlar lyfte lite. Känns så otroligt skönt att kunna prata med någon om allt, sen att den kommer med råd baserade på egen erfarenhet gör dessutom allting lättare. Därefter tog jag bussen in till Edet och mötte upp min kusin(Emelie). Vi köpte lite godis och promenerade därefter hem till henne, en lång och kall promenad blev de. Väl hemma så chillade vi, åt tacos, såg på The Voice Sverige och körde ett dans spel på Wii som man blev supersvettig av. Värsta träningspasset blev de för mig! Mamma hämtade upp mig för en stund sedan och nu ska jag rensa i min ena garderob och börja packa lite inför flytten.

I need some time

Publicerad 2012-01-18 20:36:45 i The diary,

Jag förstår inte, hur hela ens liv kan vändas upp och ner på några minuter endast. De är helt sjukt egentligen, hur ena stunden allt är bra, du ler och är helt varm i kroppen sen händer någon och allting är tvärtom. Du börjar bli kall, ledsen irriterad på dig själv hur du kunde tillåta de. Tankarna om händelsen snurrar fortfarande runt i mitt huvud, jag spolar fram och tillbaka i tankarna kring händelsen för att försöka förstå hur de kunde gå så fel. Men ingenting förstår jag.
Allting går bara neråt nu, jag sover dåligt, jag hamnar efter i allting och jag kan inte koncentrera mig. Jag stressar för att försöka att inte komma så långt efter i skolarbetet, men stressen leder bara till ännu mer sömnsvårighet och stressutslag. Jag skämtar faktiskt inte när jag säger stressutslag, jag kollade upp va de va för jag trodde de va allergiska reaktioner men nej, tydligen är de vanligt att folk får de.
Nu ska jag försöka städa undan lite i mitt rum och om någon timme spelar Real och Barcelona så jag hoppas att matchen kan få mig på andra tankar så länge den pågår i alla fall. Och en sak till, Hala Madrid!

Tattoo

Publicerad 2012-01-16 21:38:26 i Manuela Antolovic,

Hello!

Idag traskade jag och Lana ner till stan för ett besök på Amigo Ink, en tatuerings studio här i Trollhättan. Jag känner mig redo för mig första tatuering som har planerats sen jag var 15 år. Jag har alltid velat ha fjädrar för de har en stor betydelse för mig och jag planerade först att göra de hela mycket större, men efter att ha tänkt igenom allt noga så ska de bli något liknande bilden. Två fjädrar, en mindre och en lite större, bakom örat. Inte riktigt den stilen som är på bilden och så ska jag inte heller ha färg. Idag tog vi en sväng förbi där mest för att ställa lite frågor om hur de går till, om dom skissar den osv. Förhoppningsvis gör jag ett nytt besök redan nästa vecka och börjar diskutera skissen lite noggrannare och samtidigt bokar en tid.

 

Is it true?

Publicerad 2012-01-14 18:30:00 i Questions and answers,

Svar: Mina föräldrar är redan skilda, sedan Juni förra året. Men de är nu dom flyttar isär till var sin lägenhet. Vi har hittills bott alla tillsammans och de kommer bli konstigt med förändring.

Lördag

Publicerad 2012-01-14 18:04:56 i The diary,

Ångest, vill ut och slå klackarna i taket. De är Balkan fest i Göteborg ikväll men jag får sitta inne. Har plugg som måste göras och jag får inte skjuta på de mer. Önskar jag kunde sluta göra allt i sista stunden, då hade jag kunnat gå ut och ha roligt. Tänkte först att ja kanske trots allt skulle hinna gå ut, men eftersom jag kom hem 7 i morse från barnpassningen så sov jag bort mer än halva dagen och han såklart inte med någonting. Får istället sitta nu och plugga, sen ska jag även börja packa inför flytten. Måste rensa mina garderober på kläder som inte används, tycker de är sorgligt att rensa garderoben för man har fina minnen med varenda plagg och att kasta bort de känns faktiskt sorgligt. Nej nu ska jag börja tycka synd om mig själv som får sitta inne och samtidigt sätta igång med plugget, alla ni som ska ut ikväll ha lite roligt för mig med!

Baby-Sitter

Publicerad 2012-01-13 15:30:11 i The diary,

Jag vet att jag kör på massa gamla bilder, men än ser jag inte helt kry ut för att ta nya. Skulle kunna behöva ta mig en tripp till solariet så blixten inte reflekteras i mitt ansikte. Haha, de är verkligen hemskt att se hur  blek jag är.
Men i alla fall, Fick ett samtal förut av Maria som undrade om jag kunde passa kidsen ikväll/natt och jag kan inte säga nej, dom är så underbara hela familjen så de är självklart att jag ställer upp. Har därför nu dragit mig upp ur sängen och dragit på mig lite kläder, ska alldeles strax promenera iväg till farmor först och hälsa på henne innan jag senare ska iväg och sitta barnvakt till Love och Mio. Hoppas ni alla får en bra fredag även om de är Fredag den 13:de.

Tv shows and tea.

Publicerad 2012-01-13 11:17:50 i The diary,

Vaknade upp alldeles för sent idag för att lyckas ta mig till skolan. Men en vilodag till skadar nog inte, dessutom är min hals och röst inte helt återställd. Måste sluta prata i en hel dag känns de som så att den kan vila sig och bli bättre. Har precis gjort te till mig själv och nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på några avsnitt av mina favorit serier som jag inte hunnit se än.

Fånge i min säng.

Publicerad 2012-01-12 15:13:06 i The diary,

Kommer inte upp ur sängen och min röst är förstörd, jag har aldrig mått såhär dåligt och att inte kunna prata känns hemskt. Jag har tryckt i mig liter med te dessa dagar jag har varit hemma och jag börjar tröttna på de, jag kan inte dricka ett glas vatten utan att de gör ont. Får bita ihop och ta mig igenom detta. Måste bli frisk! Jag har i alla fall Sex and the city att se på, men jag har snart tagit mig igenom alla säsonger, har 3 avsnitt kvar på säsong 6 sen får jag väll börja om från början!

Beach 2012

Publicerad 2012-01-11 23:54:11 i Manuela Antolovic,

Okej, jag ska officiellt lägga av med sötsakerna. Jag vill ha en snygg kropp och jag vill samtidigt att jag och min kropp ska må bra. Jag har belastat den med onyttig mat i 3 år nu. Jag hade en period innan de då jag inte åt skräpmat och jag kände mig faktiskt bättre och gladare då. Så jag kände att de var dags att försöka igen. Godis, chips, min älskade choklad, kolsyrade drycker och skräpmat ska bort. Dessutom ska jag försöka byta ut mitt kaffe mot te och sen ska ciggaretterna bort också. Men såklart ska jag ha en veckodag då jag får unna mig lite gott, man kan ju inte sluta helt på direkten. Dessutom när jag flyttar till Trollhättan ska jag införskaffa ett gym kort och träna lite smått. De känns faktiskt som att de kommer bli bra denna gången!

Förändring

Publicerad 2012-01-11 18:35:23 i The diary,

Varför är man så rädd för de man inte känner till?. Jag vet att jag är! Jag föll idag mot djupet av min rädsla kändes de som och ja va tvungen att ringa någon. Lana står såklart alltid redo att lyssna på mig och kommer alltid med de bästa svaren, de svaren jag oftast behöver. Allt i mitt liv står på de osäkra eller de är inte de osäkra, utan mer de outforskade. De skrämmer livet ur mig att jag för första gången i mitt liv inte vet hur jag ska hantera allting som händer runt om mig. Men allt som händer är ändå de jag alltid velat ha, de jag drömt om. Så jag förstår inte varför jag hamnar i denna situationen då de känns som att allting stryper mig.
Jag har så mycket att göra, skolarbeten, flytten in till 2 nya lägenheter, träffa vänner,familj och andra som jag vill ha i mitt liv men samtidigt ha lite tid för mig själv. Jag känner att detta kommer bli den värsta månaden i mitt liv för jag är för stressad när de gäller allt, men man måste helt enkelt prioritera de som måste göras. Mina vänner vet jag kommer alltid finnas där och dom förstår mig. Men ändå vill jag hinna träffa dom, jag mår bra av de och man får sig alltid ett gott skratt.
Ska nu ta fram min kalender och planera, vad som ska göras och när. Jag får huvudvärk bara av att tänka på de hela men de måste göras. Samtidigt måste jag ändå tänka på att vila lite till och bli frisk, för jag har verkligen inte tid för att vara sängliggande nu.

Tack farmor!

Publicerad 2012-01-10 18:46:14 i The diary,

Farmor är nog den ända som skämmer bort mig med mat fortfarande, när hon fick höra att jag va sjuk så gjorde hon självklart de jag lättast kan äta när jag är sjuk. Räk och lax smörgås, dock äter jag bara räkorna,laxen och salladen resten blir för mycket när jag mår dåligt. Men de va riktigt gott, och jag insåg att jag aldrig måste klara mig själv i alla fall inte så länge jag har farmor. De är en stor tröst!
Har precis duschat nu, ska gå och göra mig en kopp te och sedan fortsätta med mitt desperata behov av Sex and the city, men de är de bästa när man e sjuk och inte kan få klä upp sig lite. Man ligger ju bara i sängen i en allt för stor skjorta man investerat i eller en oversized t-shirt. Jag börjar sakna mina skinny jeans och snygga toppar till!

I hate being sick

Publicerad 2012-01-10 14:37:05 i The diary,

Vad är de med att vara sjuk?. Jag vet inte hur de är med andra tjejer eller killar för den delen. Men ända sedan jag föddes har jag haft folk springandes runt omkring mig när jag är sjuk. Dom är oroliga över en feber som att vi kan dö av den och de blir som en vana att aldrig ta sig upp ur sängen förutom när du måste ta dig till badrummet. Allt serveras på ett silverfat, och de är endast de du begärt som du får. Nu där emot, vet jag inte vad som har hänt. Kanske anser dom att jag är gammal nog att ta hand om mig själv även fast jag är sjuk, eller så är de något annat. För uppvaktningen finns inte kvar, de ända som händer nu är at någon kommer in i rummet några gånger om dagen för att se till att du lever. Jag förstår inte hur man kan göra så, när en människa är så van att bli omhändertagen, de är klart att den sedan inte vet hur den ska ta hand om sig själv. Jag till exempel, går upp ur sängen 3-4 gånger om dagen då jag är sjuk. Gör en kopp te och lägger mig igen, jag har ingen kraft till något. Jag brukar inte heller äta mycket när jag är sjuk för jag har ingen kraft att hämta maten och lyckats sitta och äta den.
Vissa tänker säkert bortskämd nu, men de va så för mig. De va inte mitt val och just nu att jag blev så bortskämd, gör inte mitt liv bättre. Jag skulle kunna döda för en chokladkaka, men ingen i närheten som kan gå och köpa en till mig så vill jag ha en får jag helt enkelt ta mig upp och gå och köpa en själv. De har jag ingen kraft för dock och inte heller någon för att skriva mer, ska dra mig till köket och göra en kopp te om jag ens orkar de innan jag placerar mig i sängen igen.

Hostmedicin som smakar skit.

Publicerad 2012-01-09 17:47:31 i The diary,

Har lyckats få några få timmars sömn efter en rejäl dos av nässpray, hostmedicin och några liter te. Är inte i närheten av mitt vanliga och glada jag, men jag mår definitivt bättre än förut. Kan dock inte göra mycket annat än att ligga i sängen och som underhållning har de såklart stått Sex and the city på schemat. Lyckats kolla klart på nästan hela säsong 2, har dock 3 avsnitt kvar som jag ska se om en stund, men första ska jag göra mig en till kopp te. Hoppas alla ni andra har en mycket bättre och friskare måndag.

Vårdcentralen

Publicerad 2012-01-09 09:21:16 i The diary,

ph: ur arkivet
Jag plågade mig själv helt i onödan när jag gick iväg till vårdcentralen. Jag vet inte om min läkare va dum eller va de vad med henne, jag sitter framför henne och hostar som en galning, dessutom andas jag knappt av alla attacker. Hon kör några prov på mig och kommer tillslut fram till de jag redan visste, ett virus bär jag på. Men hon vet inte vad för virus eller något och säger bara till mig att åka hem och vila. De värsta med hela besöker måste dock varit att hon glömt borsta tänderna, så plus allt höll jag även nästan på att spy så illa de luktade när hon pratade med mig. Ska byta vårdcentral så fort mamma och jag placerar oss i den nya lägenheten, för här kan man dö utan att dom vet vad som är felet med dig.
Har gjort mig en kopp te nu, hostan är på topp verkligen hinner inte ens ta ett andetag innan jag får igång en attack. Ne nu ska jag sluta tjata och försöka få mig lite sömn i alla fall, vilket jag dock inte tror kommer hända så jag unnar mig några Sex and the city avsnitt medan jag försöker falla in i drömmarnas värld.

Utan sömn.

Publicerad 2012-01-09 07:15:24 i The diary,

ph: ur arkivet

Spenderade halva natten pratandes i telefon, allt känndes bra förutom min röst som blandade olika toner och lät lite hes. Men när jag sedan la mig för att sova var de omöljigt, har legat och vridit mig i sängen i 2 timmar men utan att lyckas somna. Hostat upp alla mina inälvor och snytit ut min hjärna känns de som. Eftersom jag inte kan sova så har jag nu gjort mig en kopp te, ska alldeles strax dra på mig varmare kläder och joggingskorna för att ta mig in till vårdcentralen på lilla edet. Kan jag inte sova är de lika bra att jag går och kollar upp vad de är för fel på mig.

I'm not myself

Publicerad 2012-01-09 00:37:04 i Manuela Antolovic,

Jag är fast, jag har svårt att göra val och jag är inte mig själv. Jag låter någon sätta gränser på mig, att tala om för mig vad jag ska och inte ska göra. De är inte rätt, de vet jag. Men ändå låter jag de ske. Jag är inte och kommer alldrig vara den tjejen att säga till, vad hon får och inte får göra. När du gör de tar du bort en del av mig och om jag inte har fått de helt fel, vill du väl ha mig som jag redan är?! Jag tänker inte tjaffsa med dig om de, för vi är inte ett gammalt par. Vi är inte ens vi, utan vi är du och jag var för sig själv än så länge. Dessutom är inte ens en av oss säker på om detta kan leda någon stans och vi tar studenten i år, låt detta vara som de är och om de leder någonstans gör de det och om inte så gav vi de en chans i alla fall.

Söndagsmys!

Publicerad 2012-01-08 21:55:01 i The diary,

Hello!
De har varit en kort men mysig dag, åkte upp till Trollhättan med mamma. Vi hämtade upp Kaltrina och hon körde oss in till stan. Vi två traskade då ner till strandgatan och fikade i några timmar. Vi hade så mycket att prata om, allt som har hänt under lovet och lite annat. Efter fikan hämtade hennes pappa upp oss, mig släppte dem av hos Zeljka där jag väntade på att mamma skulle bli klar i lägenheten.
Nu är jag hemma, ska ta mig en dusch tror jag och sen hoppa ner under täcket och se på Sex and the city.

Good morning

Publicerad 2012-01-08 14:58:13 i The diary,

Hello!
Nja vet inte om rubriken passar för jag vaknade redan runt 10 i morse men efter några koppar kaffe och lite lästa bloggar somnade jag om. De va väldigt skönt att få lite sömn till, dock är jag fortfarande inte helt utvilad vilket jag önskar jag vore. Ska göra mig i ordning lite nu för om någon timme ska jag åka upp till Trollhättan med mamma.

Sex and the city

Publicerad 2012-01-08 00:24:51 i The diary,

Saknar sommaren!


Hello!
Har tittat på några avsnitt av Sex and the city och sett filmen Drive. De va lite tråkigt att se på de själv, är så van att ha Lana hos mig för vi har sett massa filmer tillsammans de 2 dagarna hon var här. Men sitter och skypar med henne nu så de är nästan som att hon vore här. Dessutom e jag lite små irriterad över saker så vi sitter och diskuterar allt nu. Dock funderar jag på att snart gå och lägga mig, är lite trött och sömn behövs alltid!

I'm back on track

Publicerad 2012-01-07 20:19:51 i The diary,

Har äntligen återhämtat mig efter allt som har hänt och som vände allt upp och ner. Lana va till stor hjälp, 48 timmar med henne kan verkligen få en att bli sig själv igen. Tänkte börja blogga som vanligt igen eftersom jag faktiskt saknat att blogga, men de har hänt saker som jag helt enkelt inte kan skriva här. Men från och med nu går de förhoppningsvis bättre med allt och speciellt med bloggen!

2012

Publicerad 2012-01-03 23:06:05 i The diary,

Starten på de nya året firades i Herrljunga, de va helt okej. Redan några timmar in på de nya året lyckades jag dock göra mitt första misstag på året och nu dessa dagar har jag försökt rätta till de, nu är de bara att vänta och se vad som händer. Försökt rensa skallen lite och inte tänka på allt. Idag har jag t.ex haft en heldag med mig själv bara, film med vapen och blod, Sex and the city, choklad och för första gången i de nya året lyckats äta en riktig måltid utan att må illa av den sen. Ska krypa ner i sängen igen och fortsätta kolla på Sex and the city, min räddning just nu.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela