Manuela

Bad girl!

Publicerad 2010-03-31 22:07:22 i The diary,


( Har brist på bilder, så det fick bli en söt bild på min kisse katt )
Det känns inte bra, alltså bloggandet. Mest på grund av att jag uppdaterar så lite och det antingen blir inlägg sent på kvällen eller tidigt på morgonen. Men jag har ju alltid massa för mig under dagarna.
Till exempel så var jag på Överby med Lana idag, vi gick runt och det ända vi köpte var fika. Var även i stan en sväng men hittade inget där heller.  Känns som att det inte finns någonting i affärerna längre. Men egentligen har jag otroligt mycket kläder, men jag vill ha nytt hela tiden. Är det fel av mig?!
Glömde nästan säga att jag färgade håret idag igen, det är inte så stor skillnad bara att det inte är lika orange längre. Dessutom syns inte ut växten. Så jag är nöjd och glad.

Göteborg!

Publicerad 2010-03-30 22:45:27 i The diary,

Dagen har spenderats i Göteborg med Sara&Zeljka. Vi sprang in och ut i affärer, fikade och åt. Det var jätte kul, synd bara att jag hade lite huvudvärk som slog till ordentligt ett tag. En annan sak äär också att jag inte hittade någonting! I hela nordstan och jag hittar inget! Känner mig lite deprimerad över det, men imorgon blir det att åka till Överby med Lana så jag kanske hittar något då.
Nu ska jag försöka bota huvudvärken med sömn!

God morgon.

Publicerad 2010-03-30 09:20:18 i The diary,

Har precis svalt två Alvedon, det är som att någon borrar i huvudet på mig. Dessutom är jag fortfarande sjukt trött och inte det minsta hungrig. Men jag måste få i mig lite frukost!
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Men jag kanske skulle ner till Göteborg med Sara&Zeljka, vi har planerat det i flera veckor men eftersom alla är dåliga så kanske vi inte åker. Eller så ska jag dra mig till Skolan i någon timme och sen åka till Överby med Lana. Det finns mycket att göra, men eftersom jag är dålig att hålla koll på saker så planerar jag alltid dubbelt på en dag!

Måndag!

Publicerad 2010-03-29 21:39:09 i The diary,


Skoldagen var.. Jag vet inte riktigt faktiskt. Kommer inte ens ihåg vad som hände. Men jag börjar väll bli gammal, gaggig och senil. Haha!
Till middag blev det i alla fall Pizza. Sjukt gott, fast nu mår jag ganska illa. Tror inte jag är helt frisk än. Därför ska jag lägga mig nu. Vi hörs imorgon när jag har sovit ut och förhoppningsvis mår bättre!

Feber + Glass.

Publicerad 2010-03-28 20:31:50 i The diary,


Inget går upp mot att ligga i sängen och bli ompysslad av föräldrarna som när man var liten. Mamma lagade mat till mig och jag åt säng liggandes, kom precis upp ur sängen. Känner mig lite bättre så nu ska jag försöka få lite städat. Sen skulle jag även behöva ta en dusch och fräscha upp mig inför den nya skolveckan. Det är bara 4 skoldagar och sen är det lov!

Magsjuk!

Publicerad 2010-03-28 01:22:01 i The diary,

Jag har inte orkat blogga, har spenderat hela dagen i sängen. Inte orkat resa mig upp.
Har precis fått i mig lite mat, men jag mår fortfarande inte bra så jag ska gå och lägga mig igen!

Klackarna!

Publicerad 2010-03-26 21:32:01 i Shopping,


Har letat efter dessa skor i min storlek sen förra sommaren och nu äntligen är dom mina! Dom är från Scorett och kostar 799 kr, men det var någon slags rea till 18/4 så dom va bara 500 kr nu! Såklart så köpte jag dom utan att tveka.

Fredag!

Publicerad 2010-03-26 21:11:27 i The diary,


Min skoldag var ganska tråkig. Försöker sluta äta godis så jag åt äpple och mörk choklad(det räknas inte som godis, enligt mig!). Mot slutet av skoldagen satt jag och Lana och lyssnade på Zeljko Jooksimovic, han har konsär i Göteborg nästa fredag och såklart ska vi dit!
Efter skolan gick jag en sväng förbi Sara&Zeljka medan jag väntade på att Emelie skulle komma till Trollhättan. Fick göra en fläta på Sara och så snackade vi lite. Men jag var tvungen att gå efter en stund.
När jag mötte Emelie så gick vi en sväng till stan och sen åkte till Överby. Där vi fikade och kollade i affärer, jag hittade ett par super snygga klackar som ni får se lite senare.
När vi skulle åka hem så började jag må dåligt så vi bestämmde oss för att inte göra något utan vi åkte skilda vägar. Somnade direkt när jag kom hem och nu mår jag mycket bättre. Lite snurrig fortfarande men jag klarar mig!

regn!

Publicerad 2010-03-26 07:09:30 i The diary,

Ska springa ut till bussen nu, det tragiska är att det regnar och jag har glömt mitt paraply i skolan. Hur lyckat är inte det?! Men får hoppas att jag kan sno mammas.
Idag efter skolan så åker jag till Överby med min kusin så jag kommer inte blogga fören sent på kvällen. Men ni får ha en bra dag <3

Vi hörs imorgon!

Publicerad 2010-03-25 21:56:28 i The diary,


Har haft fullt upp idag. Skola, var med på Spex träningen och har varigt hos farmor. Nu är jag otroligt trött och vill bara ta en dusch och sen sova. God natt!

Halloo!

Publicerad 2010-03-25 08:00:18 i The diary,

Är uppe äntligen, hade lite sovmorgon idag som ni kanske märker. Har precis klätt på mig och plattat halva håret. Nu har jag andra halvan kvar och bussen går om 15 minuter. Hur ska jag hinna! Men nej nu måste jag rusa och vi hörs när jag är hemma.

<3

Publicerad 2010-03-24 22:13:43 i The diary,



Nu har jag städat klart, mitt rum är rent och fräscht. Nu är det dags för mig att hoppa in i duschen, måste även tvätta håret, har inte gjort det på 2 dagar. Ne men hur kul är det att läsa om att jag ska duscha.
God natt på er!

VG i matte!

Publicerad 2010-03-24 19:46:52 i The diary,


Idag har jag varit i skolan, fick reda på mitt resultat på matte provet. Ett VG, jag blev jätte glad. Resten av skoldagen var inte så mycket att hurra för.
Efter skolan var jag hos Zeljka och kollade på såpoperan som vi båda följer. Sen blev det en runda på stan innan jag åkte hem, köpte en kameraväska till våran Nikon. När jag kom hem var farmor här och då umgicks jag men henne, eftersom hon ska åka till Kroatien imorgon.
Nu håller jag på och städar, ska fortsätta nu.

Tisdag.

Publicerad 2010-03-23 19:54:22 i The diary,


Jag vet, dålig uppdatering idag igen. Men jag har inte haft tillgång till någon dator. Var ju i skolan först och sen hos Sara&Zeljka. Fick tillbaka Engelska provet och jag var 2,5 poäng ifrån att få VG. Såklart blev jag sjukt besviken!
Mer har jag inte att berätta dagen var inte så intressant, så jag ska inte tjata. Ska istället ta en dusch och plugga lite. Jag har en lång skoldag imorgon.

Soon, but not yet!

Publicerad 2010-03-23 10:00:52 i The diary,


Snart är det dags att börja promenera till bussen, inget jag egentligen vill men jag måste. Dresscoden kommer upp när jag är hemma ikväll, eftersom jag glömde ladda kamera batteriet. Ska försöka blogga från skolan eller från Sara. Vi får se om jag lyckas eller inte. Ha en super dag!

Den regnar!

Publicerad 2010-03-23 09:28:38 i The diary,


Vaknade av att jag hörde något som slår mot fönster rutan, förstod först inte vad det va. Det lät som att någon kastade grus mot fönstret. Men när jag reste mig upp ur sängen och drog upp persiennerna såg jag att det forsade ner regn från ovan. Detta förstörde min dag totalt, eftersom jag måste gå till bussen och det är cirka 2 km, om inte mer. Aja, vad dum jag är och förväntar mig något annat av Sveriges klimat.
Men nu får jag börja göra mig i ordning, men vad tusan tar man på sig när det regnar?!

Jag&Bilder.

Publicerad 2010-03-22 22:08:41 i Manuela Antolovic,


Om jag ska vara helt ärlig ser mer än hälften av mina bilder ut såhär, därför klipper jag alltid bort ansiktet. Men helt ärligt nu, Hur många har inte sådana här bilder på sig själv?! Jag är alltid så oseriös när jag tar bilder på mig själv, känns lite fjantigt i bland och mamma brukar mobba mig för det. Men nu kommer sanningen fram, This is the real me! Njut och skratta!

Rosa,

Publicerad 2010-03-22 22:04:05 i Dresscode,


Sjal - H&M
Tröja - H&M
Linne - GinaTricot
Leggings - BikBok
Ringar - H&M, ginaTricot
Armband - Lindex, GinaTricot, S&N

Slarv!

Publicerad 2010-03-22 19:30:53 i My blog,


Jag har slarvat med bloggandet och det är något jag själv har märkt. Men mina skoldagar är så långa, sen brukar det även sluta med att jag går till Zeljka och hem kommer jag inte före klockan är runt 19.00. Det är ju inte så kul för er att läsa ett inlägg sjukt tidigt och sen flera på kvällen. Men detta är något jag ska försöka ändra på, ska försöka blogga från skolan, lägga in bilder i arkivet som jag sedan kan använda i mina inlägg. Kan inte lova att det blir super från början, men jag lovar att försöka!

Skola.

Publicerad 2010-03-22 07:08:09 i The diary,

'Nu åker jag till skolan vet inte när jag är hemma, men kanske bloggar innan det. Vi får se. Ha en bra dag <3

Trollhättan!

Publicerad 2010-03-21 21:44:58 i The diary,


Idag har jag varit i Trollhättan, men ni som läste bloggen i morse vet ju redan. Var i alla fall hos Sara&Zeljka, glömde min bok där i fredags så jag åkte upp för att plugga. Men inte blev det så, kanske öppnade boken någon enstaka gång och sedan la jag ifrån mig den igen. Men jag hade så kul.
Mot kvällen kom Saras pojkvän och vi fikade alla tillsammans skrattade och det var skit mysig. Men efter det var jag tvungen till att åka hem.  Glömde såklart boken där så nu kan jag inte plugga heller, men hoppas Lana har med sig din imorgon så jag kan plugga lite innan i alla fall.

Grå dag.

Publicerad 2010-03-21 10:10:21 i The diary,

Vaknade upp runt 9.30 då klockan ringde. Förstod inte först varför jag hade ställt klockan, började tro att jag hade försovit mig till skolan. Men efter en stund kom jag ju på att det var söndag. Då kunde jag slappna av och bara ligga kvar en stund.
Medan jag låg i sängen fick jag syn på nagellacket jag köpte igår, var bara tvungen till att måla mina naglar då.  Färgen är faktiskt skit snygg. Visar er sen när jag lägger upp bild på dagens outfit. Nu ska jag göra lite frukost och börja göra mig i ordning för att åka till Trollhättan.
Tittade ut förut och såg att det var helt grått men inte låter jag vädret hindra mig!

Sleep tight!

Publicerad 2010-03-20 22:24:34 i The diary,


Nu ska jag duscha och sen sova, imorgon ska jag upp tidigt igen. Måste åka till Trollhättan och hämta min bok hos Zeljka så jag kan plugga till provet som jag ska ha på Måndag. Men imorgon går jag inte hem ifrån fören 11, så det blir lite bloggning.

Donken!

Publicerad 2010-03-20 22:09:10 i The diary,


Jag är inte ett så stort fan av hamburgare så jag brukar inte bli sedd på Donken, men för 1 timme sedan så var jag där. På Donken i Trollhättan, ätande på en fet hamburgare(kycklingkött).
En kompis var här och vi kände oss lite hungriga så vi satte oss i bilen och körde upp till Trollhättan för att äta. Det ända som är öppet såhär dags är ju hamburge restaurangerna, så det fick bli Donken. Kom precis hem, mätt och belåten!

new.

Publicerad 2010-03-20 19:47:35 i Shopping,

H&M - 199 kr

H&M - 149 kr

H&M - 129 kr, 40 kr

H&M - 199 kr

H&M - 50 kr

Bik Bok - 149 kr

New Moon.

Publicerad 2010-03-20 19:43:29 i Media,


New Moon kom ju ut i butikerna idag, såklart fick den följa med hem. Den köpte jag på Åhlens City för 199 kr.

Göteborg <3

Publicerad 2010-03-20 19:06:40 i The diary,

Idag har jag traskat runt på gatorna i Göteborg, även i Nordstan. Jag tycker det är så mysigt att gå på gatorna där, spring in och ut i butiker. Skulle verkligen kunna tänka mig att flytta dit när jag blir äldre.
Kom till Göteborg runt 12 tiden och var där till 16, fick inhandlat massor. Nu sk jag bara ta kort på allting så kommer det upp här. Men tyvärr hade jag inte med mig kameran till Göteborg så det blir inga bilder där ifrån.

GodNatt

Publicerad 2010-03-20 00:22:22 i The diary,


Var på promenad med Francine, vi köpte lite fredags godis och gick till henne. Vi satt där och kollade på tv, sökte på datorn och lite annat. Jätte trevligt var det.
Imorgon så ska vi två åka in till Göteborg, jag hoppas få en del inhandlat. Vill ha lite nytt i garderoben, lite mer vår färger. Allt jag har är svarta&vita kläder. Kanske några enstaka i färg.

Mjukis.

Publicerad 2010-03-19 20:29:01 i Dresscode,


Bytte precis om, till lite slappare kläder. Känns mycket skönare att gå såhär.
-
Kofta - GinaTricot
Leggings - H&M
Linne - GinaTricot

Fredag.

Publicerad 2010-03-19 20:22:10 i The diary,


Hejsan hoppsan!
Idag har det varigt en helt vanlig dag. Har varigt i skolan och hos Zeljka som vanligt. Men jag åket även upp till Överby en sväng. Bytte bara ett par skor åt Zeljka, stackarn är sjuk så jag kände att jag var tvungen att hjälpa henne. Köpte även Semlor och jordgubbar som vi åt, sjukt gott.
När jag skulle åka hem körde buss chauffören som en  galning på den krokiga vägen. Jag trodde jag skulle spy på bussen. Men jag klarade mig. Somnade på soffan när jag kom hem och vakna nyss. Ska troligtvis möta Francine om en stund så ska vi gå och köpa lite gott och sen se på tv.

Rusning!

Publicerad 2010-03-19 07:14:04 i The diary,


Tyvärr hinner jag inte skriva just nu, får bli bloggning när jag kommer hem. Vet inte riktigt när detta blir. Men ni kan ju skratta åt flum bilden jag lägger upp (;

Torsdag!

Publicerad 2010-03-18 20:00:25 i The diary,


Hejsan!
Har inte varigt hemma på hela dagen. Först var jag ju i skolan, hade matte prov som inte gick lika bra som jag hoppats på. Men det finns inte så mycket jag kan göra åt saken. Efter skolan gick jag till Zeljka, stackaren var sjuk. Feber och allt, men det hindrade inte oss för att se på tv-såpor.
När jag kom hem ser jag att det brinner på andra sidan åkern där min vän bor. Jag blev jätte orolig och ringde direkt, såklart svarar hon inte och jag blir helt utom mig. Efter 3 min ringer hon, jag är ju helt uppe i varv och hon frågar - Har det hänt något?!. Hon hade inte ens märkt att det brann hos grannarna. Men det är tur att ingen av dem är skadad.

God morgon.

Publicerad 2010-03-18 08:01:22 i The diary,


Idag känner jag mig lite bättre, men jag är fortfarande lite skakig efter blodprovet. Dessutom känner jag mig ganska svag och mina rygg smärtor gör inte hela saken bättre.
Men idag har jag inte så jobbig dag, men jag har ett matte prov. Men jag känner mig ganska självsäker så det kommer säkert gå jätte bra. Efter skolan ska jag till Zeljka så jag kanske bloggar där ifrån, annars så blir det när jag är hemma.

Pluggish!

Publicerad 2010-03-17 19:57:42 i The diary,


Just nu känner jag mig jätte duktig. Har pluggat Matte och Samhällskunskap. I matte har jag ett prov imorgon, men det kommer gå jätte bra känns det som. Är inte ett dugg nervös. Samhäll satt jag och läste massa artiklar, inte så roligt men det måste ju göras.
Snart ska jag ta en dusch och sen ska jag lägga mig, lite tidigt kanske. Men jag mår lite illa efter blodprovet idag, så jag måste vila.

Det kunde ha varigt bättre!

Publicerad 2010-03-17 17:30:57 i The diary,


I morse försov jag mig och missade Svenska lektionen. Det var inte alls bra men jag va på de andra lektionerna så det är inte farligt. Missade även Bild lektionen då jag var tvungen till att åka tidigare för att jag skulle till läkaren. Jag satt på vårdcentralen i 2 timmar sammanlagt, det var jätte jobbigt. Då jag inte tycker om sjukhus eller sprutor. Dom var även tvungna till att ta blodprov på mig, men då fick sköterskan använda småbarns sprutan. Men det kändes som att dom bara pumpade ut massa blod ur mig!
På vägen hem var jag svimfärdig, kunde tuppat av mitt på vägen. Men som tur hände det inte, utan jag klarade mig ända hem.

"Olycka"

Publicerad 2010-03-16 21:42:25 i The diary,


Ni kommer inte tro det, i morse var jag över lycklig av solens strålar och värmen. Därför bestämde jag mig för att ta på mig kjol, som ni kan se i dagens outfit bild längre ner. Men i alla fall, när jag är på väg till bussen. Går så klart på trottoaren och på vägen är det en enormt stor vatten bil. Det som händer kan ni ju nästan räkna ut, men för er som inte kan så kommer det en bil som kör full fart genom pölen och allt ler vatten hamnar över mig. Som tur kom det inte i håret men jag fick torka bort det så gott det gick och sen springa till bussen. Var små sur i början av dagen men sedan blev det bättre.

Skol dags!

Publicerad 2010-03-16 10:37:56 i The diary,


Hejsan!
Känner mig sjukt mycket bättre idag efter att ha sovit ut, fortfarande tänker jag på stress skola och det. Men det går ju inte att bara skjuta bort tankarna. Har i alla fall haft lite extra tid på morgonen idag så jag har provat massor med kläder och bestämde mig för kjol. Det känns underbart, som att våren är här.
Nu ska jag gå packa väskan, sätta på Conversen och sen springa till bussen!

Kjol!

Publicerad 2010-03-16 10:34:51 i Dresscode,


Ringar - H&M,GinaTricot
Armband - S&N, Lindex, Ginatricot
Tights - H&M
Kjol - Monki
Tröja - att. (åhlens)

Stressad/Sjuk, vad tusan är det med mig?!

Publicerad 2010-03-15 20:47:55 i The diary,


Jag mådde jätte bra för någon timme sedan. Men när jag satte mig på bussen hem och började prata med Sara om skola, stress och allt jobbigt så blev jag dålig direkt. Kunde inte ens prata, huvudet snurrade och jag ville bara kräkas. När jag kom hem la jag mig bara på golvet i hallen, kunde knapp röra mig. Mamma hjälpte mig till sängen och jag sov ut en stund.
Mår lite bättre nu men jag är fortfarande dålig. Tror jag har insett att gymnasiet inte är en dans på rosor, jag glömde bort taggarna. Allt är ju bara för jobbigt jag klara inte av det. Alltså allt måste vara perfekt betygen, utseendet, vikten. Allt på en gång, jag insåg precis idag att jag klarar inte av detta, jag måste skärpa mig annars kommer jag bli galen.
Våran lärare har pratat om det många gånger på lektionerna, tonårs tjejers problem. Men jag tror inte att det är fören idag att jag har insett att jag är en av dom som kommer bli körd om jag inte gör något. Detta betyder inte att jag ska sluta plugga och klä mig i kläder jag gillar, men jag behöver inte lägga allt på det. Det finns ju mycket viktigare saker i livet och det är min hälsa som jag prioriterar i första hand från och med nu!

Snabbis!

Publicerad 2010-03-15 17:21:46 i The diary,

Ville bara säga att jag lever, tyvärr är uppdateringen dålig idag då jag har så lång skoldag. Men idag är jag super glad fick reda på att jag kommer få MVG i Kroatiska. Det hade jag verkligen inte trott. Men vi hörs när jag är hemma. Kram <3

Rusning!

Publicerad 2010-03-15 07:14:24 i The diary,


Borde redan varigt vid bussen nu, men ville bara slänga in något inlägg. Som ni kanske förstår måste jag rusa. Men ni får ha en super bra dag!

God natt! <3

Publicerad 2010-03-14 23:11:02 i The diary,


Oj, såg precis att jag fått massa nya läsare. Ville bara säga att det är super kul att ni har hittat till min lilla blogg. Tyvärr måste jag säga GOD NATT! Det är skoldag imorgon och jag ska upp 06:00, ska se om jag hinner med att blogga innan jag åker till skolan. Men gör jag inte det så bloggar jag när jag kommer hem, detta lär inte bli fören runt 19:00. Men ni får ha det så bra.

JeansSkjortan <3

Publicerad 2010-03-14 23:02:59 i Dresscode,


Ursäkta för den dåliga bilden men jag var inte beredd när mamma tog kort.
Skjorta - GinaTricot
Leggings - H&M
Linne - GinaTricot
Klocka - JetSet

Systemisen!

Publicerad 2010-03-14 22:55:26 i The diary,


Det gör inte så mycket att min kamera är sönder, bara att använda systemkameran på outfit bilder. Men det blir inte så mycket mer än det, då det är så jobbigt att dra runt på den stora klumpen. Men jag ska lämna in min kamera någon gång under veckan så förhoppnings vis blir den lagad snabbt.
Har sprungit runt i hela lägenheten och fotat lite hit och dit, försöker lära mig använda den stora klumpen. Det är inte lika lätt som på en digital kamera. Men bilderna blir rätt bra, så någonting gör jag rätt i alla fall.

Städdag!

Publicerad 2010-03-14 19:56:26 i The diary,

En gammal bild, saknar promenaderna med Francine! <3

Sedan jag kom hem från farmor, har ägnat mig åt att städa mitt rum. Det är inte precis det roligaste men ibland måste det göras. Har även bäddat i ny tvättade lakan, gud vad skönt det ska bli och lägga sig.
Nu sitter jag och klipper bort mina långa naglar, det var ett väldigt bra tag sedan jag hade korta. Det är mycket skönare med korta naglar och det går snabbare att skriva på tangent bordet. Så tummen upp för korta naglar!
Tänkte gå och måla naglarna nu också i någon vår färg, svart räknas som vårfärg va?! Men det får jag göra lite senare, för troligtvis så kommer min faster och farmor hit om en stund.

Söndag!

Publicerad 2010-03-14 16:10:12 i The diary,

Förlåt för att jag inte bloggade idag, men min dator hakade upp sig i morse. Alla tekniska prylar runt omkring mig verkar gå sönder. Det är som att allt är allergiskt mot mig. Riktigt konstigt!
Idag har jag varigt hos farmor och ätit lunch, det var riktigt gott. Dessutom promenerade jag dit och det var super skönt, speciellt då solen lyser och man får riktiga vårkänslor. Ett stort minus är ju då snön som fortfarande ligger kvar, isen, hundbajset och vinterjackan som jag har tröttnat på rejält!

Melodifestivalen!

Publicerad 2010-03-13 21:16:01 i Media,


Såklart sitter jag och ser på finalen av Melodifestivalen. Min favorit är ju såklart Eric Saade, skit bra låt. Men vi får se hur det går Darin är ju stor favoriten, även fast jag inte tyckte att låten var speciellt bra. Vem tycker ni borde få åka till Oslo?!

I feel like crap!

Publicerad 2010-03-13 17:55:45 i The diary,

Idag har jag bara suttit hemma, har inte haft något för mig. Har inte orkat helt enkelt, allt är bara upp och ner. Inget är som det ska. Precis när jag började se saker från den ljusa sidan igen, så blir det ett helvete igen.
Det känns som att jag bara klagar i bloggen, men jag har ingen annan stans att vända mig. Men ska stoppa i mig något nu, är ganska hungrig. Har ju inte ätit något på hela dagen.

Min kamera! <3

Publicerad 2010-03-13 14:09:19 i The diary,

Råkade tappa kameran i golvet förut när jag skulle ta en outfitbild och nu är den sönder! Måste lämna in det på lagning och hoppas på att dom är snabba på att laga, för jag behöver den senast i slutet av månaden! Att jag ska vara så klantig, allt är mitt fel.

My hair.

Publicerad 2010-03-13 11:43:41 i Manuela Antolovic,


Kom på att jag har glömt att visa er mitt hår sedan jag färgade det i måndags. Jag är faktiskt nöjd, lite orangare än jag trodde men det gick inte att fixa på annat sätt. Dessutom kan det fixas med lite silverschampo.

-Lördag-

Publicerad 2010-03-13 11:12:13 i The diary,


Idag sov jag dåligt med tanke på allt som hände igår, jag är sjukt besviken över Kroatien planerna. Men dom kanske går att fixa det är ju trots allt. Men jag ska inte hoppas för mycket. Inget verkar gå bra i mitt liv nu, allt är bara fel. Allting börjar kännas hopplöst och jobbigt. Jag har inget att se fram emot längre ingen drivkraft.

I'm not ok!

Publicerad 2010-03-12 20:19:18 i The diary,

Känner bara för att je upp, orkar inte med något. Har ingen drivkraft kvar. Speciellt nu när sommaren inte blir som planerad det jag längtade till mest. Känner bara för att lägga mig och dö, helt ärligt. Men ni kan inte försåt hur det känns. Ingen förstår...

Kaos!

Publicerad 2010-03-12 19:56:49 i The diary,

Gammal bild!

Min dag har varigt dålig från början till slut, den var lite okej någon gång mitt på dagen. Men alltså allt är bara fel, inget blir som jag planerat och nu är jag ledsen och arg. Läs vidare så kommer ni förstå.
Som vanligt tar jag bussen på morgonen och allt går fint, men i skolan när jag ska till kafeterian märker jag att jag glömt min plånbok. Det var jätte lyckat då jag planerat att åka till Torp och shoppa men, det sket sig ju. När jag efter skolan går till Zeljka så funkar inte TV:n så vi kan inte kolla på en såpa som vi följer. Zeljka ringer Dia som jobbar i kiosken och ber han komma, men eftersom han jobbade själv så var jag och Karlo tvungna att åka till stan och jobba istället. Det är lugnt för tillfället, men sen missar jag bussen och måste gå till stan. När jag kommer till kiosken välter en ställning med choklad som jag måste ta upp. Arbetet går inte så bra som jag hoppats och jag blir genast sur.
När Dia sedan kommer tillbaka berättar han att TV;n inte kunde fixas och jag får åka tillbaka till Zeljka. Där jag stannar till klockan är 18:00.
När jag senare kommer hem, börjar jag prata med mamma om semestern och hon berättar att vi måste åka till Kroatien 12 Juli - 12 Juni, det är då det är som värst där. Allt går segt och alla där nere jobbar fortfarande. Jag vill vara där 17 Juli - 20 Augusti då det är som bäst men det lär inte bli så och nu ser jag inte ens fram emot sommarlovet för jag vet redan nu att det kommer bli jätte dåligt. Kommer få sitta hemma i Sverige när alla där nere har hur kul som helst. Nu kan jag inget annat än att vara ledsen, det finns inget jag kan göra.

-

Publicerad 2010-03-11 19:36:31 i The diary,

Egentligen känner jag inte för att blogga, då jag inte har något intressant att skriva. Tror inte det är så kul för er att läsa om massa tråkigheter jag har för mig. Därför lägger jag bloggen åt sidan idag och nu ska jag plugga. Har engelska prov i morgon. Önska mig lycka till!

Morning.

Publicerad 2010-03-11 08:03:23 i The diary,

Gammal bild (:


Har varigt vaken en bra stund nu, fast det tog mig ett bra tag att komma upp ur sängen. Idag är jag snorig, har huvudvärk, hals ont och så har jag även ont i magen. Snacka om sjukling! Men jag har valt att dra iväg till skolan ändå, eftersom jag ska ha ett psykologi prov. Olyckligtvis är det i slutet av dagen men jag ska försöka hålla ut.
Men nu måste jag dra mig ut i kylan till bussen!

Skola, sjuk?!

Publicerad 2010-03-10 19:50:43 i The diary,

Zeljka&Benjamin, i lördags då vi åkte pulka <3

Idag är det Onsdag, tänkte bara påminna dem som inte vet vad det är för dag ida.
Men som en helt vanlig Onsdag, som det är idag. Var jag i skolan, lite tråkiga lektioner. Hade även ett Geografi prov jag inte visste om, men det gick hyfsat ändå. Efter skolan gick jag till Zeljka, där även Benjamin va. Vi pratade en stund och sen bestämde jag och Benjamin oss för att åka ner till stan och köpa lite godis. Det var super kul, han är ju bara 5 år och inte så van vid att åka buss. Utan han tittade runt med stora ögon och frågade om allt. Super söt!
När vi kom tillbaka till Zeljka mådde jag inte så bra, har dragit på mig en förkylning. Men det är mitt egna fel då jag traskar runt i skinnjacka. Men i alla fall så somnade jag på soffan, vaknade som tur va en stund innan jag var tvungen till att ta bussen hem.
Nu har jag duschat och förkylningen känns inte bättre. Får se om det blir skola i morgon, men nu måste jag plugga!

Tisdag!

Publicerad 2010-03-09 21:33:17 i The diary,


Såhär ser jag ut nu, eller idag i alla fall. Då jag var hos Sara&Zeljka, när vi åkte pulka med Benjamin. Väldigt dålig outfit för pulka åkande måste jag säga. Dessutom var det någon som satt fastklistrad i sitt fönster när vi åkte, det var ganska kul faktiskt.
Nu måste jag duscha och tvätta håret, imorgon är det skola. Inte så kul men jag måste åka.

Måndag - Frissan&Shopping.

Publicerad 2010-03-09 21:27:50 i The diary,


Min måndag gick åt att sitta hos frisören från 10-14 men det var det värt. Hon fixade mitt hår och nu älskar jag det, lite varmare färger än jag tänkte men det fixar sig med silver schampo.
Träffade på Sara sen som drog runt mig i hela Trollhättan och sen var det bara att ta bussen hem.

Hello, i'm sorry!

Publicerad 2010-03-09 20:48:25 i The diary,

Hejhej. '
Gud vad jag har saknat att sitta och slå på tangenterna i hopp om att få ett lyckat inlägg. Ni som har varigt och klickat er in på bloggen har sett att jag inte har varigt så duktig på att uppdatera senaste tiden men jag lovar att ta igen allting. Idag kommer det komma flera inlägg om vad jag har haft för mig de senaste dagarna.
- Ni som vill anteckna så nös jag precis rätt på skärmen. mysigt!

Trollhättan

Publicerad 2010-03-07 10:07:21 i The diary,

Ska göra mig i ordning nu, sen åker jag till Trollhättan. Ska träffa Sara och så tänkte jag kanske sola om jag orkar. Men vi hörs när jag kommer hem.

Hemma lördag.

Publicerad 2010-03-06 21:35:49 i The diary,


Har spenderat mig dag hemma, städat och kollat på TV. Även skämt bort mig lite med ansiktsmask och hår in packning, som fortfarande sitter i håret.
Emelie skulle kommit men eftersom jag inte mådde så bra gjorde hon inte det. Vi får ses en annan dag. Imorgon har jag planerat att åka till Trollhättan, träffa Sara, sola. Kanske även hittar på något annat. Tänkte köra på lite luffarstil om vädret tillåter. Stor rutig skjorta, trasiga jeans/eller/tights, skin jackan, fet halsduk och såklart min nya vän mössan! Tror ni det blir bra? (;
Sitter och kollar på Kroatiska melodifestivalen nu. Inget speciellt bra, bara massa dåliga låtar.

God morgon.

Publicerad 2010-03-06 12:30:32 i The diary,

Har äntligen lyckats ta mig upp ur sängen. Sov riktigt dåligt i natt med flera mardrömmar. Därför låg jag kvar några timmar extra och försökte somna om men det gick bara inte.
Idag har jag planerat att bara sitta inne, då det är lördag och säkert massa folk ute på stan i Trollhättan så det lockar inte att åka upp dit.
Istället ska jag dra runt här hemma, kanske städa lite och plugga. Det kan behövas i baland, fast det är så synd att sitta inne när solen lyser så fint idag. Men, men.

Fredag.

Publicerad 2010-03-05 23:03:42 i The diary,

Gammal bild <3

Idag så tog jag mig upp till Trollhättan, mössan hade jag så att inte håret syntes. Kände mig som en otroligt ful kille. Var fortfarande jätte ledsen och jag såg ut som att jag inte hade sovit på flera dagar.
När jag äntligen kom till Zeljka, pratade vi om håret och hon fick mig lite på andra tankar så jag började känna mig bättre. När Benjamin äntligen kom så fick han mig att sluta tänka på håret, dessutom kan jag inte vara upprörd för då skulle bara han bli ledsen med. Fick bita ihop, helt enkelt.
Vi tog oss ut till en backe och så åkte vi pulka, det var riktigt kul och jag kände mig genast bättre. Bara av att slippa tänka och ha kul istället. Vi spenderade hela dagen tillsammans och det kommer bilder på Benjamin&Zeljka. Kanske något filmklipp.
Men nu när jag kom hem, bara av att se mig i spegeln faller jag i depression. Mörkt hår känner jag att jag verkligen inte kan ha, inte just nu i alla fall. Mår jätte dåligt av det men som tur ska det fixas.

Misstag.

Publicerad 2010-03-05 22:53:39 i The diary,

Jag blev väldigt ledsen och hade svårt att sova, eftersom jag var så upprörd. När jag vakna idag och såg mig i spegeln kunde jag inte förstå att mitt hår va så mörkt. Det var inte ens nära det jag ville ha och jag överreagerade. Detta gjorde att jag drog lite fel slutsatser och klagade på frisörskan. Det är inte hennes fel men det är inte mitt heller. Vi förstod bara inte varandra och resultatet blev som det blev.
Dessutom är jag väldigt glad över att hon är villig att låta mig komma tillbaka på måndag så vi kan ändra på håret och göra det så att jag trivs i det.

Mardröm!

Publicerad 2010-03-05 09:43:59 i The diary,

Tänk om mitt frisör besök igår bara var en mardröm, men tyvärr så var det inte så. Grät mig till sömns igår och när jag vaknade upp idag och såg mig i spegeln så kom tårarna tillbaka. Jag hatar verkligen min hårfärg.
vägrade att gå till skolan och jag vägrar att visa mig såhär bland folk. Tänker åka upp och säga till henne att hon får bleka det för jag kan inte ha det såhär. Dessutom är det hennes fel att det blev som det blev. Dessutom ska hon göra sina kunder nöjda inte få dom att lämna salongen gråtandes!

Mitt hår är förstört!

Publicerad 2010-03-04 21:06:26 i The diary,

Var hos frissan idag, trodde det skulle bli bra. Men jag är inte alls nöjd, hårfärgen blev för mörk och jag trivs inte alls i färgen. Har suttit och lipat ända sedan jag kom hem, hatar mitt hår. Det är så jävla fult just nu, vet inte vad jag ska göra. Får slänga in en blekning eller något för nu är det skit fult!
Aldrig mer att jag går till en frisör i sverige, dom förstör bara mitt hår. Dessutom blir det aldrig som jag vill.  Tänker inte heller visa mig ute fören jag har gjort något med håret!
Sitter med något jävla medel i håret och ber till gud att de ska bli ljusare!

Biblioteket!

Publicerad 2010-03-04 10:25:05 i The diary,


Hejsan. Sitter med Lana & Emma i biblioteket nu. Jag lyssnar på musik medan dom skriver på sin svenska sak. Idag så har jag bara 3 lektioner kvar i skolan innan jag skaträffa Sara och dra mig in till stan för att klippa och färga håret. Jag är skit nervös men det kommer bli bra. Jag hoppas att det blir det i alla fall!
Bloggar när jag är hemma ikväll!

Dusch + Plugg!

Publicerad 2010-03-03 19:52:12 i The diary,

Nu ska jag ta en dusch, tvätta håret osv. Sen så får jag ta tag i pluggandet, måste skriva klart inlämningen. MEn jag får inte allt att låta bra. Typiskt!
Imorgon så ska jag till frisören, blir toppning av håret, kanske klipper det till någon frisyr?. Ska även färga det i lite ljusare brunt än det jag har. Hoppas det blir bra! Är jätte nervös.

Hos Sara!

Publicerad 2010-03-03 17:09:48 i The diary,

( Jag med luggen och svarthårig! OMG. Sara är blondisen. Men gud vad vi har ändrats båda brunetter nu!)

Dagen har varigt lite upp och ner, privata saker har hänt men allting var helt okej tillslut. Jag och Sara var på Överby en sväng. Jag hittade en super söt mjukis tröja som jag köpte. Visar den när jag kommer hem och även Tishan jag köpte igår.
Nu sitter jag har hos Sara, har läst lite mode tidningar och lyssnat på musik. Tog chansen att blogga nu när Sara sitter på toa, annars flyttar hon sig aldrig från datorn. Nej men vi hörs när jag kommer hem. Sara är på väg tillbaka till sin bestämda plats, fastklistrad i data stolen!

Nej, jag orkar inte!

Publicerad 2010-03-02 19:55:35 i The diary,

Idag så har jag varit i Trollhättan såklart ( är där hela tiden ). Drog först runt stan en snabbis, hittade en riktigt snygg T-shirt som fick följa med mig hem. Såg även en söt vårjacka, den påminner väldigt mycket om en parkas. Med luva och så var den i så fin nougat  färg. Funderar på att köpa den, men jag är inte riktigt säker än. 500 kr kostar den, men jag ska no åka ner till Göteborg och kolla där först.
efter min tur i stan åkte jag till Zeljka, vi satt och kolalde på Tv- serier och lagade mat. Sen kom Karlo och Sara, då satt vi och gissade vad svenska ord betyder på kroatiska. Det gick la lite sådär. Ingen av oss är riktigt proffs på kroatiska men vi kan tillräckligt. Benjamin kom även sen, han är ju så himla söt. 5 år men han kan allt. Va och lekte med han en stund innan det var dags att åka hem.
Men nu orkar jag inte blogga mer så vi hör imorgon!

Morning.

Publicerad 2010-03-02 09:20:12 i The diary,

God morgon, jag är uppe med tuppen idag igen. Men jag kan inte sova bra, vet inte varför. Idag skiner solen ute, detta betyder att jag kommer få gå till skolan imorgon. Typiskt, jag som hoppades få hela veckan inställd. Men okej jag får nöja mig med två dagar.
Nu ska jag äta något och sen måste jag göra mig i ordning innan jag åker till Trollhättan, japp ni läste rätt jag ska till Trollhättan idag igen!

Ledig.

Publicerad 2010-03-01 21:46:54 i The diary,

Imorgon är jag ledig igen, dom har inte lyckats få bort all snö från taken. Super kul för mig eftersom jag slipper skolan. Men nu är jag super trött så det är dags för mig att krypa till sängs.

Oförberett prov!

Publicerad 2010-03-01 20:24:53 i The diary,

Idag på Kroatiskan fick vi oss en inte så trevlig överraskning, nämligen världens största oförberedda prov. Men jag kände att det gick ganska bra, egentligen är det ganska kul. För vi läser grundskole kroatiska, alltså vi som går i 9:an - 2:ring läser samma sak som dom i Kroatien gör när dom går i 3:an. Ändå kan vi inget och är hur blåsta som helst.
Var även hos söta Zeljkica, vi kollade på Tv-serier. Jag gjorde det aldrig förut men nu har hon smittat mig. Hällde i oss cirka 1 liter kaffe var och sen så snodde jag alla Saras låtar från hennes dator. Moahaha..Nja okej jag snodde dom men kopierade dem. Över 300 låtar! Men det är bra nu har jag massa låtar i min Mp4.
Känner att jag tjatar ganska mycket så jag ska sluta nu, ska ta och duscha och tvätta håret.

hejdå (:

Publicerad 2010-03-01 10:04:22 i The diary,

Nu ska jag fixa lite saker innan jag promenerar över till Edet och tar bussen till Trollhättan, en jäkla lektion idag. Men den är viktig då vi ska skriva uppsats. Men vi hörs när jag är hemma.

KISS

Publicerad 2010-03-01 09:42:56 i Dresscode,


T-shirt - Ullared
Linne - GinaTricot
Leggings - Kappahl
Armband - Lindex, S&N
-
Ursäkta de dåliga bilderna.

My love <3

Publicerad 2010-03-01 08:44:33 i Shopping,


Ända sedan jag köpte den här Mp4, har jag inte kunnat slita mig från den musiken är på 24 timmar om dygnet. Jag älskar modellen, den är varken stor eller fet men jag älskar nog mest hörlurarna med swarovski stenarna. Visst är hörlurarna skit snygga?! Mp4 var inte så dyr heller den + hörlurarna blev drygt 500 kr bara.
Men nu är det My love <3
Detta var nog mitt livs bästa köp.

Clearasil!

Publicerad 2010-03-01 08:36:52 i Hints,


Jag har aldrig tidigare i mitt liv haft många finnar som syns eller så stora problem med hyn. Men sedan jag började på gymnasiet blir det bara fler och fler finnar i ansiktet. Nära och kära till mig tyckte också det var ganska konstigt att finnarna bara kom sådär plötsligt.
Jag har alltid tyckt att det är pinsamt att gå runt med världens finne på näsa, men jag kan ju inte täcka den heller eftersom jag inte brukar använda smink. Men nu har jag hittat de bästa mot mina finnar, Clearasil. Jag har bara använt produkten i 2 dagar men jag börjar redan se finnarna försvinna och det dyker inte upp några nya. Har ni problem som jag så borde ni verkligen testa Clearasil, jag rekommenderar verkligen den här produkten.

Hejsan hoppsan!

Publicerad 2010-03-01 08:30:42 i The diary,

Är uppe riktigt tidigt även fast jag inte har skola, eller jo jag har en lektion men inte försen klockan 16.00. Hur det kommer sig att jag är uppe såhär tidigt beror på att jag bara vaknade av mig själv när klockan var 8.00, eftersom jag kände mig pigg så studsade jag bara upp ur sängen ända fram till datorn.
Nu tänkte jag läsa lite bloggar, men jag återkommer med något inlägg snart finns något jag vill tipsa er om.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela