Manuela

God morgon!

Publicerad 2011-07-30 09:45:46 i The diary,

De blev en rätt tidig natt, va hemma redan runt 3.00. Men dåligt val av mig att ta klackar när jag vet att jag vill dansa. Så fötterna värker men även så huvudet. Riktigt sliten känner jag mig idag, men de blir ju så på semestern. Man får vila när man kommer hem. Glömde dock mobilen hos zeljka så några bilder finns de där men inte så många. När jag går igång och börjar dansa då glömmer man kameran helt enkelt.
Nu måste jag göra mig i ordning så ska jag dra iväg till stranden, eftersom alla andra sover fortfarande får jg lite tid för mig själv att sola och bara slappna av, de behövs verkligen!

Drar till stan

Publicerad 2011-07-29 16:30:00 i The diary,

Har städat klart och tagit mig en dusch, nu drar jag iväg till Zeljka för att hon ska platta mitt hår. De står åt alla håll och kanter så något måste göras åt saken. Senare inatt kör vi såklart klackarna i taket och vänder Vodice upp och ner.

God morgon

Publicerad 2011-07-29 13:41:26 i The diary,

Gårdagen va riktigt grym, de va en härlig dag på stranden med gänget och sen så va jag och Zeljka hos henne och fixade oss för ute kvällen som också va fantastiskt grym. De va mycke dans och fötterna värker idag men de hindrar inte mig från att köra ikväll igen.
Idag har jag bara varit hemma vädret är inte de bästa så jag ska passa på att städa lite och sen drar jag iväg till zeljka och gör henne sälskap medan vi gör oss i ordning för utekvällen.
Laddar inte upp så mycket bilder för de går så segt men eftersom jag har tid nu ska jag lägga upp några från gårdagen!

God morgon

Publicerad 2011-07-28 09:41:49 i The diary,

Sitter här och dricker mitt morgon kaffe och diskuterar med min kusin om min kroatiska stavning. Ja hon säger att jag skriver som en kratta och de gör jag faktiskt. En annan sak är att de känns så konstigt att blogga på svenska nu när man bara pratar kroatiska hela tiden, man blir förvirrad ena stunden ett språk andra stunen ett annat.
Nu är de dagst att gå ner och få i sig lite frukost för att sen dra ner mot stranden, igår regnade de ju här men idag steker solen igen. Jag har redan fått färg men mest på fransida så de blir att sola på mage idag.

Lyssnar på när regnet faller.

Publicerad 2011-07-27 22:45:27 i The diary,

Sitter hemma på sängen, medan regnet faller ute med en smirnoff på vänster sida av mig och väntar på att min kusin ska komma hem från jobbet. De blir ingen utgång ikväll då de regnar så mycket och så har både jag och mamma blivit lite brända så vi kör på "vilo kväll" kan man kalla de så även om de blir umgänge fast hemma?. Några släktingar har också planerat att kommma förbi men vi får se hur de blir med den saken då vädret faktiskt hindrar lite.
Nu ska jag stänga av datorn för min kusin klagar på att han vill ha de mobila bredbandet. De är han som har gjort de så segt för vi hade 1 GB som han slösade på 1 dag så nu får jag klara mig med att de segar så otroligt mycket. Men ni får ha en bra kväll/natt allihopa och ni som redan ska sova, God natt.

La playa.

Publicerad 2011-07-27 22:34:53 i The diary,

Mitt mobila internet är otroligt segt, tog typ 30 minuter att ladda upp 3 bilder. Men jag ska inte klaga, föraa året hade jag inte ens internet när jag var här nere.
De va riktigt bra på stranden idag, passade på att sola mycket och jag har redan fått färg, badade också för första gången i år här i kroatien. Vattnet va precis som jag kommer ihåg de, men de va lite mycket vågor och så blåste de. Runt 19.00 tiden så gick vi från stranden för de blev molningt och började blåsa så jag och mamma åkte iväg och köpte lite dricka för kvällen och sen förbi på en fika hos några släktingar.

Igår.

Publicerad 2011-07-27 10:52:56 i The diary,

Vi stack ju iväg till stan igår, dock dog kameran efter en bild. Så smart som jag är tänkte jag inte på att ladda den innan. Men vi hade i alla fall riktigt roligt. Satte oss i en pub kallas de väll i sverige, med kroatisk musik och drack några drinkar medan vi umgicks med vänner och familj som vi inte träffat på åratal känns de som. Men riktigt roligt va de och vi kom änå hem ganska tidigt redan 3.

Stranden!

Publicerad 2011-07-26 22:25:31 i The diary,

Dagen har spenderats på stranden med Zeljka till en början. De va riktigt kul och lite färg fick vi. Senare träffade vi på Josip och Mario och mot slutet kom även min kusin Stipe och andra vi känner. De va hur kul som hälst att träffa alla och nu har jag precis duschat ska snart iväg ut så jag måste hitta något att ha på mig också! Ha en bra natt kanske man kan säga.

Drar mig mot stranden.

Publicerad 2011-07-26 09:41:21 i The diary,

God morgon, jag vaknade upp för en stund sedan. Har fått i mig en kopp kaffe och nu blir de lite frukost innan jag åker iväg till stranden. Blir säkert borta hela dagen så inga inlägg kommer fören runt 19.00 då kan ni kika in ige. Hoppas ni har lika bra väder hemma i sverige!

Home sweet home.

Publicerad 2011-07-25 22:41:45 i The diary,

Gammal bild så klart, ljushårg och långt hår på bilden medan de nu är helt tvärt om, kort och mörkt. Saknar dock längden på håret väldigt mycket!
Är i alla fall hemma hos mormor och morfar nu, har packat upp allting och bäddat sängen, sitter uppe och väntar på att min kusin ska komma hem från jobbet så jag får träffa henne de va ju ett år sedan vi sist sågs sen blir de sovdags och tagga inför morgondagen.

VIR.

Publicerad 2011-07-25 18:01:28 i The diary,

Har varit och hälsar på min sötnos Sara, de va verkligen kul att få träffa henne efter en och en halv månad. Nu är jag dock påväg hem mot Vodice, mormor och morfars hus. Ska bli så skönt att komma dit och få packa upp resväskan, bada i havet och gå ut på kvällarna. Sara kommer till Vodice 4/8 så då kör vi party tillsammans men nu är vi båda på var sitt håll.
Nu måste jag dock hålla koll på vägen för mamma kör fel hela tiden.

Brunett.

Publicerad 2011-07-25 15:02:45 i The diary,

Insåg precis att bloggen varit åt sidan ganska länge. Jag har ju gått och blivit brunett igen under tiden. De ljusa håret va riktigt jobbit med utväxt och nya slingor hela tiden så Sejla färgade mig mörk några dagar innan jag åkte ner. Här har ni resultatet. Dock är bilden sen innan jag åkte ner.

Kroatien!

Publicerad 2011-07-25 13:41:43 i The diary,

Är i Kroatien, bloggen har varit åt sidan de sista dagarna innan jag åkte och de första dagarna här eftersom jag inte haft tillgång till någon nät uppkoppling. Men nu har jag skaffat mobilt bredband så massa inlägg kommer. Ni kan nu följa hela min semester i Kroatien här på bloggen!
Just nu är vi på motorvägen påväg till Vir, träffa underbara Sara och hämta upp Zeljka innan vi sedan åker vidare till Vodice.

Good morning sunshine!

Publicerad 2011-07-12 10:24:12 i The diary,

Vaknade upp för en liten stund sen av att mamma och pappa smällde i ytterdörren. Att dom inte kan stänga den lite lugnare utan måste smälla igen den gör mig lite irriterad. Men lika bra att dom väkte mig för om en timme måsta jag röra mig till Trollhättan. Ska till Sejla och vi två tänkte först gå och ät kina mat och sen får vi se vad dagen har att erbjuda.

Sweet dreams.

Publicerad 2011-07-12 01:59:54 i The diary,

Har varit uppe allt för länge nu, jag som ska upp tidigt imorgon. Men jag är helt enkelt inte trött, massor av olika tankar snurrar i huvudet på mig att de nästan är helt omöjligt att somna. Men jag måste försöka nu och de kanske blir lättare om jag stänger av dator.

Måndag.

Publicerad 2011-07-11 22:33:52 i The diary,

Har spenderat dagen i Trollhättan som alltid. Kom till Sejla och hon låg och sov så jag väckte henne visste inte att hon hade suttit vaken hela natten kännde mig lite elak då men jag visste ju inte. Dessutom visste hon att jag skulle komma så jag gör de till hennes fel att hon inte sov. Mer intressant hände de inte, utan de va bara en chill dag helt enkelt.

God morgon.

Publicerad 2011-07-11 09:59:02 i The diary,

Har sovit otroligt dåligt i natt, men de har jag gjort nästan alla nätter sen sommarlovet började. Jag kunde inte somna igår fören efter klockan 1 även ifall jag hade stängt av allting. Jag bara låg där och tänkte på de jag egentligen inte vill tänka på. Men de va ömojligt att bara somna. Tillslut lyckades jag somna men jag vaknade upp flera gånger under natten och de blev en riktigt tidig morgon idag.
Nu får de bli kaffe och planera ut vad som händer idag.

Söndag.

Publicerad 2011-07-11 00:05:54 i The diary,

Städade klart rummet och rensade garderoben lite. De tog mig ända till klockan 17, då blev de en dusch och sen målade jag naglarna och slappade lite hemma. Åkte även iväg till Ica med mamma och köpte nötter och honungsmelon som jag åt medan jag kollade på Coco-Livet före chanel. Måste säga at t filmen är superbra förväntade mig faktiskt inte att den skulle vara de.
Nu ska jag stänga av datorn och försvinna in i drömmarnas värld. God natt.

God morgon.

Publicerad 2011-07-10 11:21:51 i The diary,

Har ingen lust att göra något som jag måste. Vill bara åka iväg fika eller hitta på något annat roligt. Men tyvärr så får jag hålla mig inne idag, måste stryka högen med kläder som har legat inne i mitt rum i någon vecka nu.och städa rummet kanska packa ner ett och annat plagg som inte ska användas mer här i sverige. Känner mig så tråkig nu de senaste dagarna, helt deprimerad. Men nu är de bara 10 dagar kavar innan jag åker iväg. Förhoppningsvis flyger tiden förbi och jag kommer iväg här ifrån.

Håller mig innomhus

Publicerad 2011-07-09 12:02:33 i The diary,

Satte mig ute på balkongen och hann inte ens sitta länge innan jag hittade en fästing krypandes på mig, så jag bara tog mitt pick och pack, sprang in och kolalde så jag inte hade några fler. Jag som todde att min balkong va säker från fästingar och sånt men nu är motsatsen bevisad. Kommer nog hålla mig borta där ifrån nu.

 

God morgon

Publicerad 2011-07-09 10:49:35 i The diary,

Solen skiner ute så jag planerar på att gå och sätta mig en stund ute på balkongen i bikini och förhoppningsvis få lite färg. Senare idag ska jag åka iväg till Lana, hon åker ju till Bosnien imorgn så ska träffa henne en sista gång innan.

Every day starts at the same place as it ends, the bed..

Publicerad 2011-07-07 20:56:32 i The diary,

Ligger i min säng, vaknade upp för en stund sedan. Nej jag har inte sovit bort hela dagen, jag har redan varit uppe en gång men jag fick dra mig tillbaka till sängs eftersom jag i natt hade sovit på tok för lite och när jag gör de kan jag inte äta så jag fick sån ångets och illamåendet kom som en våg när jag va hos Zeljka tidigare idag. Beslöt mig då för att åka hem och krypa ner under täcket. Lyckades sova i en timma kanske men nu är jag uppe igen. Ska ligga kvar i sängen dock eftersom huvudet snurrar så fort jag reser mig upp.

Every day starts at the same place as it ends, the bed..

Publicerad 2011-07-07 20:56:32 i The diary,

Ligger i min säng, vaknade upp för en stund sedan. Nej jag har inte sovit bort hela dagen, jag har redan varit uppe en gång men jag fick dra mig tillbaka till sängs eftersom jag i natt hade sovit på tok för lite och när jag gör de kan jag inte äta så jag fick sån ångets och illamåendet kom som en våg när jag va hos Zeljka tidigare idag. Beslöt mig då för att åka hem och krypa ner under täcket. Lyckades sova i en timma kanske men nu är jag uppe igen. Ska ligga kvar i sängen dock eftersom huvudet snurrar så fort jag reser mig upp.

Onsdag

Publicerad 2011-07-06 11:20:43 i The diary,

Maximal ansträgning till att få till en någorlunda okej bild att ta med på bloggen.
Jag känner mig tömd på livsenergi, jag vet de låter dumt och konstigt men jag har en sådan konstig känsla innom mig hela tiden och jag orkar ingenting. Jag ser inte fram emot något heller för den delen. Jo att åka iväg från Sverige och de gör jag om 14 dagar. De känns som att de är en evighet kvar, men Sejla sötnosen kommer hem imorgon och vi ska förhoppningsvis hitta på massor med roliga saker att fördriva tiden med.
Nu ska jag göra mig i ordning och sen ska jag dra mig till Trollhättan får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda.

Måndag.

Publicerad 2011-07-04 23:12:05 i The diary,


Har haft en helt okej måndag. Vaknade ganska tidigt och blev beordrad av pappa att laga lunch till alla?! Han insåg inte själv hur dum han va när han sa de för när allt var klart vågade ändå ingen äta de så pappa fick göra om allt.
Åke runt klockan tre till Trollhättan för att träffa Zeljka, de blev först en fika hemma hos henne och sen en powerwalk runt slussarna. De va faktiskt riktigt skönt att promenera, jag brukar ju inte göra de så ofta. Efter promenaden blev de en fika hos Irma innan de var dags att promenera till bussen som tog mig hem.
Sitter just nu här vi datorn men ska hoppa in i duschen om någon minut.

Söndag.

Publicerad 2011-07-03 22:16:59 i The diary,

Hur kommer de sig att Söndagen alltid är en trist dag?! Varför gör man alltid något jobbigt eller tråkigt just på söndagar och sen klagar på att dom är så tråkiga.
Min tråkiga söndag har i alla fall bestått av att promenera 3 km till farmor för att vattna hennes blommor och sen 3 km tillbaka hem, så lite motion har jag i alla fall fått. Dock gick jag när de var som varmast så jag kom tillbaka hem helt genom svettig. Då satte jag igång med storstädningen av mitt rum och så packade jag halva min restväska, visst de är 17 dagar kvar tills jag åker men jag kännde att jag lika gärna kunde packa ner de jag inte använder här hemma.

Sommar kvällar

Publicerad 2011-07-03 14:25:58 i The diary,

Gårdagen spenderades först med Kaltrina, de blev en sista fika, käk på pizzeria och promenad med mycket prat innan hon sen skulle iväg till Kosovo. Kommer sakna henne så obeskrivligt mycket de gör jag redan nu.
Kvällen och natten spenderades hos Zeljka, vi satt ute på balkongen skrattade, drack och pratade. En riktigt bra sommarkväll blev de. Sen så la vi oss ändå ganska tidigt men vi orkade helt enkelt inte mer efter klockan 01.30.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela