Manuela

Hello!

Publicerad 2010-10-31 15:04:52 i The diary,

Ledsen för super dålig uppdatering men igår så hade jag fullt upp. Jag hjälpte mamma att fixa inför sin tjej kväll här hemma och samtidigt höll på att göra i ordning mig själv för festen i Göteborg.
Det var hur kul som helst, men mycket dans, snygga killar(men korta) och lite girls gone crazy. Haha. Jag hade världens jobbigaste klackar på mig så jag dansa barfota hela kvällen. Kunde helt enkelt inte stå ut i dem.
Hem kom jag runt klockan 4 på morgonen och sov ändat till 14 nästan. Enligt gammal tid så det blir 13 va?.
Är fortfarande sjuk trött så ska sova lite. Lägger upp bilderna från kvällen så fort någon lägger ut dom på facebook.

God morgon!

Publicerad 2010-10-30 11:23:20 i The diary,

Jag uppdaterade inte igår eftersom jag va så otroligt trött redan när klockan var runt 23. Jag var mitt uppe i städningen och kände hur jag halvsov hela tiden, så det var inget annat än att krypa ner i sängen och sova. Därför så är det fortsättning på städningen idag och ikväll är det party! En nackdel hittills bara - JAG VET INTE VAD JAG SKA HA PÅ MIG!

STÄDA!

Publicerad 2010-10-29 21:02:46 i The diary,

Bloggar senare och allt. Nu måste jag stryka lite (mycket) kläder och städa. Dessutom måste jag hitta något att ha på mig i morgon på festen! Gaaaahhhh.

God morgon

Publicerad 2010-10-29 08:26:38 i The diary,

Idag är jag glad men lite ledsen över att klockan ringde, men det är ju sista skoldagen innan lovet. Dessutom har jag bara 2 h lektion och sen är det lov för min del. Efter skolan idag ska lilla jag åka iväg och sola en snabbis och sen så drar jag mig till Sara. Sen får jag se vad som händer.

Underbart!

Publicerad 2010-10-28 19:08:00 i The diary,



Det var så otroligt skönt att få skämma bort sig själv lite. jag behövde det verkligen och nu känner jag mig som en ny människa på topp! Att bara så små saker kan göra så mycket. Det är otroligt.
Dessutom måste jag tipsa er om ansiktsbehandlingen det var super bra och ni måste bara göra det! Det var så otroligt skönt och dom rensade porerna och vaxade ögonbrynen. Ett stort plus! Såklart klippte jag mig, hela 5 cm nästan. Det var lite jobbigt att se håret falla av men det behövdes och nu känner jag mig super fräsch! Förutom att jag kan behöva lite solarium färg, men det fixar jag imorgon.
Nu blir det plugg innan läggdags.

Vilket jäkla väder!

Publicerad 2010-10-28 13:29:59 i The diary,

Jag är så otroligt korkad! Idag så ska jag ju till frissan osv, så jag planerade att åka till farmor innan eftersom det är närmare. Men när jag är framme på Edet så kommer jag på att plånboken är hemma så jag måste gå i spö regnet 3 km hem och hämta plånboken! Om jag bara kunde tänka lite med den hjärnan jag har så skulle inte sådana här saker hända. Som tur är mamma hemma så hon kör mig senare så jag slipper promenera.

God morgon!

Publicerad 2010-10-28 06:20:00 i The diary,

Är uppe, kan inte försåt det själv. Lite sent men som man säger, bättre sent än aldrig. Så är det lite bråttom, håret ska plattas och jag måste hitta något att ha på mig. Får dra fram något ur garderoben, det första bästa på morgonen brukar alltid visa sig vara ett bra val senare. Nej, inget mer babbel från mig nu, måste ta och köra igång. Men först en kopp kaffe!

In big need for sleep.

Publicerad 2010-10-27 22:10:53 i The diary,


Ska ta och tvätta håret och duscha. Imorgon ska jag upp tidigt till skolan, bara några lektioner och sedan måste jag iväg. Men det jobbiga är att jag måste upp tidigt, redan 6.00 ska jag vara på fötter börja göra mig i ordning för en "tuff" skoldag.

Onsdag.

Publicerad 2010-10-27 17:51:57 i The diary,

Usch så det ska regna, hela dagen från det att jag satte en fot utanför dörren i morse. Skoldagen var tråkig som vanligt, inget intressant händer ju. Efter skolan så solade jag, men bara 15 minuter. Nu är jag hemma och väntar på att maten ska bli klar är så otroligt hungrig. Nu måste jag dock sätta igång med pluggandet.

Skämmer bort mig själv.

Publicerad 2010-10-27 14:00:00 i The diary,


Nu åker jag iväg på en ansiktsbehandling och på tur efter det väntar klippning av topparna. Tror inte jag vågar mig på någon annan drastisk förändring men vi får helt enkelt se, vem vet jag kanske kommer hem med page. Tror ni att jag vågar?!
Efter det drar jag mig till farmor där jag ska äta middag innan jag kommer tillbaka hem.

God morgon underbara!

Publicerad 2010-10-27 09:51:00 i The diary,

Saknar våren!

Jag gissar på att jag är på bra humör när jag vaknar, vad annars kan man vara när man har en farmor som gått upp tidigare och gjort frukost och kaffe till dig. Brukar inte kunna få i mig frukost på morgonen annars men är man hos farmor måste man äta. Det finns ingen chans att hon släpper mig ut ur huset innan jag har fått någonting i magen. Senare dock kommer jag må illa, det är jag 100% säker på. Dessutom efter den långa bussresan kan inte maten i magen vara annat än på väg ut. Okej nog om det. Snart drar jag till skola så Smell you later aligater !

God natt.

Publicerad 2010-10-26 22:15:00 i The diary,


Nu sitter jag hos farmor, vid den här tiden så har jag ätit ett kvällsmål och nu sitter jag och kollar på lite TV innan läggdags. Imorgon börjar skolan 12.00 och bussen åker 11.00 så jag har ändå sovmorgon till runt 10 tiden. När det är sovmorgon blir jag glad, förhoppningsvis så är jag utvilad när jag vaknar. Har haft väldigt svårt att sova de senaste nätterna. Börjar tro att det kan vara något med alla de liter kaffe jag dricker varje dag. Men så kan det väll ändå inte vara ?!

Tisdag.

Publicerad 2010-10-26 19:30:29 i The diary,


Nu är jag hemma. På Överby finns det inget vettigt, allting är otroligt ful enligt min smak. Sen så finns det kanske någon grej som jag kanske skulle kunna sätta på mig, men då finns ju inte storleken som jag behöver. I alla fall så tänker jag inte åka dit tills dom skärper sig och får in snyggare kläder! Dom slösar bara min tid. Dessutom så renoverar de i min favorit affär, H&M så det ser ut som ett bombnedslag. Man blir så irriterad att det är så stökigt och då orkar man inte ens kolla vad som finns.
Nu tänkte jag ta och hoppa in i duschen, i natt sover jag hos farmor så jag slipper promenera hela 3 km vägen till bussen imorgon. Men jag slänger in några tidsinställda inlägg som kommer upp senare och imorgon till jag får tag på en dator igen.

KATASTROF!

Publicerad 2010-10-26 15:37:11 i The diary,

Idag så försov jag mig, men på något sätt hann jag vakna 10 minuter innan bussen gick. Det blev att dra på sig det första bästa och borsta tänderna i raketfart innan jag sprang ut till bussen. Jag tror allt alla som såg mig trodde jag va ett moster innan jag satte upp håret eftersom jag inte hann borsta det.
När jag kom till skolan var det prov i Historia, vi skulle i grupper skriva en sammanfattning om boken Vete, Vapen & Virus. Det gick ganska bra. Resten av skoldagen bestod av att folk skrattade åt mig när jag skrattade. Jag "grisar" när jag skrattar och folk tycker att det är jätte roligt, men själv så tycker jag att det är pinsamt!
Nu är jag hemma hos Sara, vi ska snart åka iväg till Överby. Det får bli en sväng dit idag och sedan hem och plugga.

I'm done!

Publicerad 2010-10-25 21:12:18 i The diary,

Pluggat har jag gjort, något lite i alla fall. Eftersom man får ha med sig anteckningar imorgon så kan jag väll inte få IG på provet i alla fall, Jag är helt slutkörd, ögonen kan jag knappt hålla öppna. Det värsta är att jag måste duscha och tvätta håret så det kommer ta lite tid innan jag kommer till sängs. Men jag drar mig från datorn nu i alla fall. God natt!

Långa måndag!

Publicerad 2010-10-25 20:16:53 i The diary,


På ett sätt är måndag en bra dag. Men på flera sätt otroligt dålig, jag är helt slutkörd när jag kommer hem. En skoldag på 9 h är för jobbig som start på veckan. Dessutom så är jag så otroligt korkad, tar skor med klack och det slutar med att jag går ca 10 km minst på hela dagen då vi var ute och fotograferade sista lektionen. Resultatet av det dåliga sko valet är att både skorna och mina fötter är helt förstörda. Nu ska jag ta tag i Historia anteckningarna och plugga , prov imorgon så det gäller att få in lite i skallen.

Black and white as usual.

Publicerad 2010-10-25 11:00:00 i Dresscode,

Halsduk(NY) - H&M, Tisha - Att(Åhlens), Skärp - VeroModa, Leggings - Kappahl, Skor - Skopunkten, Armband - Lindex, S&M.

Detta kör jag på idag, när ni läser så sitter jag på min engelska lektion. Hoppas ni har det roligare än jag!

Ny vecka, nya tag.

Publicerad 2010-10-25 07:03:44 i The diary,


Otroligt nog så lyckades jag ta mig upp ur sängen när klockan ringde 6.00, jag trodde inte jag skulle lyckas då jag inte somnade någon gång efter klockan 00.00. Men det gick nästan galant, förutom när jag gick fram till kaffe bryggaren och koka kaffe så har vi inga kaffe filter kvar! Då ville jag bara slänga mig i sängen.
Nu har jag i alla fall gjort mig i ordning och packat väskan. Det är en lång skoldag jag slutar inte fören klockan är 17.15. Men den sista lektionen som är på nästan 3 h är Fotogarfisk bild så jag har inget emot att vi slutar så sent.
Kör på ett tidsinställt inlägg också nu när funktionen är här ( det var på tiden ) Dagens dresscode kommer upp runt klockan 11 så kika in då.

Söndag

Publicerad 2010-10-24 22:11:00 i The diary,

Ska jag klippa lugg?!

Idag så gick jag iväg till farmor i regnet, det var kallt och blött. Inte så konstigt. När jag kom fram så åt jag lite mat och sen fikade. Vi pratade också och kollade i lite kataloger.
Runt klockan 19 kom mina kusiners pappa och hämtade upp oss och vi åkte iväg till dem. Där körde vi bowling på Wii, riktigt kul. Vi körde 3:gånger och jag kom på 3,2 & 1:a plats i den tur ordningen. Sen så åt vi mat och så spelade vi igen och till sist blev det fika.
Nu är jag hemma och jag hittade precis den här bilden i bildarkivet, funderar faktisk på att klippa lugg nu. Vad tror ni ? !

Going away.

Publicerad 2010-10-24 16:26:44 i The diary,

Har spenderat en otroligt massa tid med att ringa till farmor som inte har varigt hemma, men nu är hon det. Därför ska jag nu lyfta på min feta rumpa och få lite ordning på mig själv innan jag sticker iväg dit. Mot kvällen ska jag iväg  till mina kusiner för deras pappa fyller år idag. Men jag är tillbaka ikväll innan läggdags.

God morgon.

Publicerad 2010-10-24 14:42:29 i The diary,


Vad är det med söndagar som gör att man bara vill ligga i sängen hela dagen. Just nu för mig så är det det höstliga vädret. Allt är grott och det regnar. Så jag ligger i min varma säng och ser på America's best dance crew. Snart ska väll jag dra mig upp här ifrån och gå iväg till Farmor. Det va ett tag sedan jag var där så jag får lite skuld känslor.

God natt!

Publicerad 2010-10-24 01:05:00 i The diary,


Med denna sista bilden från idag säger jag god natt och dröm sött! Jag är helt slut efter dagen och vill inget annat än att sova nu. På TV finns det inget bra och Facebook är det gamla vanliga. Jag är tillbaka igen efter en god natts sömn!

Today's!

Publicerad 2010-10-23 23:55:00 i Dresscode,

Tröja (NY) - H&M, Leggings (Sammet) - BikBok, Ringar - GinaTricot, Armband - S&N,Lindex, Klocka - JetSet, Örhängen - Lindex

Hemma bra men borta bäst!

Publicerad 2010-10-23 23:47:27 i The diary,


I morse när jag vakna så orkade jag inte ens dra mig upp ur sängen utan jag låg och kollade på film. Glömde bort tiden helt och hållet och helt plötsligt ropar mamma att vi ska åka om 20 minuter. Jag hoppar upp ur sängen och drar på mig det första bästa, eftersom jag sov med inbakad fläta slapp jag stå och fixa med håret, släppte bara ut det.

När jag kommer till Sara ser jag att hon har tagit fram exakt lika dana plagg som jag har på mig, eftersom jag inte kunde byta kläder då jag redan va hos henne och hon inte orkade rota fram något annat så gick vi till kyrkan i lika dan outfit. Men det gjorde inte oss något.

Efter kyrkan åkte jag hem till dem igen, där fikade vi allt från bakelser till små kakor och popcorn, stämningen var också bra med mycket skratt och trevligt folk. Men när jag satt på  bussen på väg hem kände jag hur det vred sig i magen efter allt jag hade ätit.

Nu är jag då hemma ligger och kollar på tv medan jag håller mig uppdaterad på Facebook.

Ansiktsbehandling & Klippning.

Publicerad 2010-10-22 21:30:00 i The diary,


På Torsdag nästa vecka har jag bokat in en ansiktsbehandling och klippning. Men min stora fundering är bara om jag ska klippa till någon annan frisyr eller bara toppa mig?. Snälla hjälp. Vad tror ni för frisyr skulle passa på mig ?.

Blir arg på mig själv.

Publicerad 2010-10-22 20:05:59 i The diary,

Förstår inte varför jag inte bloggar?! Jag gör ändå inget annat vettigt. Nja idag har jag i alla fall varigt i skolan, hjälp Sara lite med Geografin och kollat på TV. Det är något i alla fall?!
Var och handla igår, BikBok öppnade precis här hos oss och det var jätte bra erbjudanden. Alla thights och några klänningar för 50 kr. Såklart passade jag på och köpte mig 3 par thigts och 2 klänningar. Visar upp dom så fort jag har tagit bilder på grejerna.

In need for sleep.

Publicerad 2010-10-17 22:56:55 i The diary,


Jag måste upp tidigt imorgon så jag behöver verkligen somna nu. Men det är ju helt omöjligt på grund av att jag sov ganska länge idag och sov en timma på eftermiddagen. Påminn mig att aldrig göra så igen för då kan man inte sova när man ska!
Jag känner på mig att jag kommer försova mig imorgon men jag hoppas fortfarande att det inte händer.

Tiden rinner bara iväg.

Publicerad 2010-10-17 18:37:19 i The diary,


Min Lördag var otroligt rolig, först så var det iväg på Girl-fun. Vi tjejer hade jätteroligt, åt god mat och fånade oss med kameran. Var mätt som tusan när mamma kom och hämtade upp mig. Efter att jag varigt där åkte vi till Zeljka som firade sin födelsedag. Där stoppade jag i mig mer god mat och en fjärdedel av Daim tårtan. När jag sedan skulle lägga mig för att sova så hade jag så ont i magen av allt jag hade ätit.
Eftersom jag la mig så sent så vaknade jag sent idag också, tiden har bara runnit iväg och jag har inte gjort någonting. Eftersom det är så sent ska jag fortsätta med det. Även lägga upp det jag har shoppat den senaste tiden så ni får se. Kramis

Look the sun is shining!

Publicerad 2010-10-16 11:23:04 i The diary,


Har precis lyckats dra mig upp ur sängen, är ganska krasslig och huvudet värker lite. Men det lär inte hindra mig att åka på en tjej kompis födelsedag. Ska passa på och vila upp mig lite och så kanske tvätta håret. Det var allt jag hade att säga. Later ;)

Jag lyckas alltid blogga på fredagen!

Publicerad 2010-10-15 22:53:36 i The diary,

Aloha! Är det inte så man säger Hej på Hawaii?. I alla fall, så är jag så peppad för att blogga och bara slå på tangenterna för att få fram någon vettig mening. Men det går inte, jag har helt enkelt inget intressant som händer i mitt liv just nu. Har varigt sjuk det mesta av veckan och nu är jag på bättrings väg. Thats it!

Lördag!

Publicerad 2010-10-09 21:56:03 i The diary,

Triss i konstiga människor! ;) Alla på sitt speciella sätt <3


Idag så stressade jag iväg hemifrån för att hinna med bussen till Trollhättan. Var hos Zeljka först där vi gjorde oss i ordning. Alla 4 slogs om spegeln i hallen. Nja, nästan i alla fall.
När klockan va lite innan 16 så åkte vi iväg till kyrkan. Efter var det fika hos Zeljka. När vi fikat klart så satt jag och Sara på hennes rum och funderade på vad vi skulle göra. Då kom vi på att spela Tecken 3 på PS2, skit kul! Jag spöa Sara första gången då vi körde med 2 mot 2 spelare. Men sen när vi körde 1 mot 1 då gick det inte så bra för mig längre.
Nu är jag hemma i alla fall. Har precis ätit och varigt lite social på Facebook. Ska sätta mig och kolla på Vampire diaries som jag började kolla på igår och nu är jag besatt. Är på Säsong 1 avsnitt 5.

FREDAG!

Publicerad 2010-10-08 15:17:17 i The diary,


Bild från Saras födelsedags fest (:

Är just nu hos Sara, vi har precis ätit och fikat. Måste säga att Zeljka gör det godaste kaffet! Jag har inget planerat för dagen utan det blir väll att hänga i Trollhättan ett tag till innan jag drar mig hemåt.
Skolan idag var riktigt slapp, vi kollade bara på film på 2 timmars lektionen som är den ända vi har på fredagar. Filmen var jätte bra och jag blev helt tårögd i slutet. Markus är bra på att välja filmer. Dessutom va det tur att vi bara kollade på film idag för jag hade aldrig orkat lyssna på honom i två timmar oavbrutet. Hjärnan står på vila idag.
Vi hörs när jag är hemma ikväll, ska vara lite social nu och inte bara sitta här och blogga. Kramar!

PMS!

Publicerad 2010-10-07 20:44:07 i The diary,


Värsta veckan i månaden! Idag klarade jag inte av att gå upp på morgonen utan fick helt enkelt sjukanmäla mig och ligga kvar och sova. Det är också det dagen har bestått av förutom att jag också har kollat på TV och stoppat i mig allt möjligt.
Just nu känner jag mig bättre och taggar inför 2 timmars skola imorgon och sen helg!

I feel like a nerd!

Publicerad 2010-10-06 20:47:11 i The diary,

Såklart tar jag en ful bild för att bevisa att jag ser ut som värsta tönten!

Visst glasögon kanske inte är det snyggaste, men ni ska bara veta allt jag ser nu! Känner mig dessutom lite smartare.

Jag har alltid trott att bara smarta människor hade glasögon, men när min kusin fick det när hon gick i typ 5:an (Va det då Emelie?) så insåg jag att det är nog fler dumma än smarta som har glasögon, speciellt hon.(Jag kommer no vara död imorgon om hon får tag på mig)  Jag räknas som medel måtta, varken dum och inte så jätte smart! :)

Det är något jag har glömt.

Publicerad 2010-10-04 21:47:22 i The diary,

Jag vet att bloggen inte har uppdaterats på ett tag, men jag har inte suttit vid datorn och jag vill inte tvinga mig själv till att uppdatera. Det blir inte skoj för mig att skriva då och säkert inte så roligt för er att läsa. Eller?!
Tänkte att ni kan tycka synd om mig lite, har köpt ett par nya skor(Visar dom någon gång, snart) och det är liten klack. Jag som föddes i Converse kan ju inte gå i sånt utan nu har jag så jävla ont i fötterna att jag bara vill dö. Tyvärr kan jag inte göra det för Engelskan ska in först. Måste göra läxan.....

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela