Manuela

Music in my hart.

Publicerad 2009-10-31 20:46:03 i The diary,

 


Just nu: Sitter och lyssnar på musik låten som just nu spelas på min Spotify lista är Livin' On A Prayer - Bon Jovi. Klockan 21.00 skall jag flytta mig från datorn och istället placera mig i soffan framför tv, det går massa bra filmer på tv idag. Me love (;

 

Mys Halloween!

Publicerad 2009-10-31 20:22:21 i The diary,




Tog en promenad in till Edet och köpte mig en chipspåse och lite lösgodis. Det är ju lördag och Halloween idag så man får äta sött.
Kände att jag ville kolla på en film som har något med Halloween att göra och då kom jag och tänka på Twilight. Inte för att den har något med Halloween att göra men jag tänkte vampyr. Kollade bara på dom bortklippta scenerna. Filmen har jag sett så många gånger så jag kan varenda mening utantill! Haha nej, skoja bara med det at jag kan varenda mening.

Saturday!

Publicerad 2009-10-31 20:08:42 i The diary,



Lördag idag och det är ju Halloween. Jag har spenderat min dag med lite plugg, har läst om EU. Vi skall jobba med de i samhällskunskapen nu så det är lika bra att vara lite påläst. Har även flummat mig och tagit lite snygga bilder. Här är ju en av dom. BTW, älskar mina nya brillor (:

The night, was a good night!

Publicerad 2009-10-31 13:03:00 i The diary,



Gud vad kul jag hade igår, det var helt fantastiskt. En riktig super kväll med dans och skratt. Jag var uppe och dansade hela tiden och försökte få med mig mer och mer folk. Det var jätte roligt att träffa folk från högstadiet, det var synd att alla inte kunde komma.

Idag så vaknade jag upp med en förkylning och de var ju inte så jätte bra, därför ska jag bara vila och ta det lugnt resten av helgen. Det är ju skola på Måndag!

Fast!

Publicerad 2009-10-30 19:47:59 i The diary,


Nu blir det ett snabbt inlägg. Idag har jag varit i Gbg med Francine. Vi handlade lite, kom hem för 30 min sedan och nu har jag brottom måste fixa mig och springa bort till Francine. Fest ikväll ju :D

My new love <3

Publicerad 2009-10-29 18:11:15 i Shopping,



Mina nya älsklingar, visst är dom fina! Dom kommer från Deichmann och kostar 349 kr. Jag skall inviga mina nya älsklingar imorgon på maskeraden (;

Torsdag!

Publicerad 2009-10-29 16:37:40 i The diary,




Hejhej (:

Idag har jag varigt på Överby och shoppat lite. Köpte ett par super snygga klackar och en tröja. (Visar upp skorna lite senare) Kom hem får någon timme sedan och nu sitter jag och kollar på tv.

Igår bloggade jag inte men det berodde på att jag inte hade något att skriva om. Tvättade bara och kollade på tv hela dagen.

Movie night!

Publicerad 2009-10-27 18:11:53 i The diary,




Idag så har jag tvättat hela dagen, sprungit upp och ner till tvättstugan och nu är jag äntligen klar. Nu så skall jag om 30 minuter träffa Francine vi skall köpa godis och sen så skall vi kolla på film. Det går bra filmer på Tv400 som vi ska se på. Super kul! (:

Måndag!

Publicerad 2009-10-26 22:42:12 i The diary,




Idag så vaknade jag upp med en otrolig huvudvärk och smärta. Då bestämde jag mig för att bara vila ut. Det är ju trots allt första dagen på lovet så jag tycker att jag förtjänar vila.
Idag har jag bara kollat på tv, suttit lite vid datorn och sovit! Det var allt jag behövde känner mig mycket bättre nu!

Farmor!

Publicerad 2009-10-25 16:55:46 i The diary,




Nu känner jag att jag har uppdaterat riktigt bra i bloggen och så skall det fortsätta denna veckan som kommer. Men nu så skall jag göra mig i ordning och så skall jag gå till min farmor. Hon åker till Kroatien imorgon och kommer vara borta i en månad minst så jag vill hinna umgås med henne innan hon åker.

Nytt!

Publicerad 2009-10-25 16:26:36 i Shopping,


Som ni ser så har jag handlat massor med nytt till garderoben från H&M. Men dom har ju så otroligt mycket fina saker där nu så det är inte så konstigt, tycker jag!

Lördag, Söndag!

Publicerad 2009-10-25 15:52:30 i The diary,




Lördag var det igår och runt klockan 12.00 så åkte jag, mamma, farmor och en till släkting upp till Överby i Trollhättan. Det var jätte kul och jag hittade massa fint som jag skall visa upp här lite senare.

På eftermiddagen så var vi hos min faster eftersom hennes man fyllde år. Det var jätte kul, vi åt massor med god mat och så var jag med min kusin. När vi skulle åka hem bestämde sig Emelie för att följa med oss och sova över här.
Först så kollade vi på Bloggawards och sen så flummade vi oss i mitt rum. Finns massor med bilder som kommer in på bloggen snart.


Idag så har jag varigt hos farmor, vi åt lunch där. Har också varigt hos min kusin en stund. Men nu så är jag hemma (;

Freedag.

Publicerad 2009-10-24 09:57:12 i The diary,


Igår var det ju fredag och min dag började med att jag försov mig, men jag fixade mig på 7 minuter och sprang till bussen.

Efter skolan så var jag hos farmor ett tag, det var trevligt. Vi fikade och pratade.
Runt 19.00 så träffade jag Francine och vi gick och köpte lördagsgodis innan vi gick till mig och planerade Klass återträffen. Nu är det fixat och klart. På Fredag så skall hela avgångsklassen från min förra skola träffas. Hoppas det blir jätte kul. Eftersom det är Hallowen så körde vi med ett maskerad tema. Woohoo.

Jag gick och la mig ganska sent, klockan var runt 01.30.

Sömn och te.

Publicerad 2009-10-21 13:36:42 i The diary,


Nu har jag vilat massor, illamåendet har nästan försvunnit. Vågar inte äta något, är rädd för att det ska komma upp igen. Så jag har bara druckit massa te. Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på lita avsnitt av Gossip girl.

Ändrade planer.

Publicerad 2009-10-21 08:27:19 i The diary,


 Man kan väll säga att något kom upp. Så det blir ingen skola för mig idag. Har precis mejlat min lärare och nu ska jag lägga mig.

Sen photoshop!

Publicerad 2009-10-21 08:06:49 i The diary,



Inatt när jag satt vid datorn så redigerade en gammal högstadie kompis Joel en bild till mig i photoshop. Jag tyckte att den blev jätte fin och definitivt skulle in på bloggen (;

Idag mår jag inte alls bra beror nog på att jag var uppe och pluggade hela natten, därför ska jag ta sena bussen till skolan och bra stanna tills jag har gjort klart provet. Nu ska jag sätta mig och gå igenom den några gånger till.

Drunknar i Geografi!

Publicerad 2009-10-20 23:32:10 i The diary,


Idag har jag pluggat hela dagen men det känns som att jag inte kan något. Morgondagens prov bestämmer vad jag kommer att få för betyg på denna saken och jag är helt uppspelt. Eftersom jag känner mig så stressad med pluggandet tänkte jag ta och göra en kopp kaffe ta en dusch och kolla igenom geografin några gånger till.

Bloggtorka!

Publicerad 2009-10-20 09:11:53 i The diary,

Okej jag vet att min blogg har varit öken de senaste dagarna. Men jag har inte haft tid att sitta vid datorn. Skolan har kommit i första hand och det gör den fortfarande. Imorgon har jag ett prov så jag skall plugga hela dagen idag och efter det så kommer jag försöka att få igång bloggen som vanligt. Det är ju höstlov nästa vecka så det kommer förhoppningsvis bli massor med uppdateringar.

Nu så ska jag börja göra mig i ordning. Idag har jag bara en engelska lektion så det är riktigt bra!

Trött,

Publicerad 2009-10-17 23:05:14 i The diary,


IDag så har jag städat, ätit glass i stora lass och nördat sims 2. Som ni märker har jag hållit mig inne hela dagen, den enda friska luft jag fick var när jag öppnade fönstret. Men då fick jag också grannkatten inhoppandes genom fönstret. Blev skit skraj men det var ganska kul.

Nu så skall jag ta mig en dusch och sen ska jag se en film eller sova. God natt (:

Lördag.

Publicerad 2009-10-17 13:25:32 i The diary,


Nu så har jag kollat på Gossip girl riktigt länge. Vet ni någonstans på nätet där man kan se alla avsnitt?.
Skall gå och städa mitt rum nu och lyssna på musik. Förhoppningsvis blir det mer och bättre bloggning senare.

B&J och film!

Publicerad 2009-10-17 10:33:54 i The diary,





Igår när jag stängt av datorn så blev det en B&J och så kollade jag på film. När jag kollat klart på Stolthet och Fördom så la jag mig. Var jätte trött och jag somnade direkt.

Vaknade runt klockan 9.00 tidigt för en lördag, men jag kunde inte sova mer. Har suttit som fast spikad vid datorn enda sedan dess. Nu så skall jag göra lite frukost och så skall jag kolla på Gossip girl!  

Idol 2009!

Publicerad 2009-10-16 22:22:59 i The diary,





Såhär laddar jag upp med inför en Fredags kväll i soffan, med tv på slagen och Idolerna som sjunger! Tycker att dagens episod av Idol självklart var den bästa hittills. Vi fick ju en titt på hur snygg Kevin Borg har blivit under tiden vi inte har sett honom i TV rutan. Sen så tycker jag att det var jätte kul men Michael Jackson temat.
Under dagens episod har jag även märkt mina favoriter i programmet och det är ju så klart Mariette och Erik det två är ju bara för bra!

FREDAG!

Publicerad 2009-10-16 19:35:22 i The diary,




Wooohooo! Det är helg.

Idag såå har jag varigt i skolan och dagen var helt okej. Det snöade ute också när vi satt inne på lektion men det övergick till regn ganska fort.

När jag kom hem idag så skulle jag egentligen träffat Francine och planerat lite saker men det blev inte så. Kände en våg av illamående komma över mig så det blev bara vila i några timmar. När jag kände mig lite bättre åkte jag och mamma iväg till ICA och handlade massa gott, sånt som B&J glass, godis och vitaminvell dryck. Gott, gott.

Nu skall jag ladda inför kvällens avsnitt av Idol, det är ju Michael Jackson tema och det måste man ju så klart se. En hyllning till The king of pop!

Bloggtorka!

Publicerad 2009-10-15 18:28:55 i The diary,



Som ni har märkt så har jag inte bloggat så superbra de senaste dagarna men det beror på att jag har märkt att mitt liv e ganska trist. Jag skriver om samma sak dag ut och dag in, jag förstår faktiskt inte hur ni kan tycka att det är så kul att läsa om det, visst brukar jag ha upp till 100 träffar om dagen ibland och minst brukar det vara 40 träffar. Men jag förstår inte om ni verkligen tycker det är så kul att läsa samma sak hela tiden?!

Nu så skall jag krypa ner i soffan och kolla på tv. Imorgon är det en ny dag och förhoppningsvis får jag inspiration och något att skriva om.

Onsdag!

Publicerad 2009-10-14 21:20:58 i The diary,




Gud vilken trist dag det var. Skola som vanligt, bild sista lektionen det va ganska skoj, kom igång riktigt bra. Efter skolan gick jag och Mariam till Juliana, där drack vi te och tjockade oss med kakor. Snackade och hade riktigt skoj. Lite innan fyra så åkte vi in till stan för att ta bussarna hemåt.

På bussen träffade man lite roligt folk, skrattade åt en som sov i bussen. Haha, det ser ju så roligt ut.

Nu har jag varigt hemma i några timmar. Det jag har gjort är pluggat lite engelska glosor och kollat på tv. Nu så skall jag gå och duscha och sen ska jag lägga mig och sova. Trött som tusan är jag och jag behöver få sova ut. Imorgon har jag sovmorgon och bara två lektioner. Riktig bra skoldag (;

God morgon.

Publicerad 2009-10-14 08:29:22 i The diary,




Super duktig är jag, lyckades försova mig. Eller jag ställde klockan 7.45 istället för 6.45. Nu så håller jag på och gör mig i ordning bussen kommer 8.55 så jag måste gå och borsta tänderna och sminka mig. Kommer förhoppningsvis bli bättre uppdatering i bloggen idag.

Tisdag.

Publicerad 2009-10-13 21:41:15 i The diary,




Hoppsan hejsan!

Idag så hade jag bara en lektion i skolan och det var engelska. Vi gick igenom provet som vi hade haft och så fick vi ju resultaten. Blev riktigt besviken över att jag bara fick ett G, har alldrig fått så dåligt betyg i engelska.
Efter lektionen så var jag kvar i skolan med de andra en stund. Runt 14.00 så tog jag bussen till Edet. Gick till farmor där jag spenderad hela min dag. Riktigt kul var det.

Nu så ska jag gå och lägga mig. Imorgon skall jag gå upp klockan 05.30.

Bilderna.

Publicerad 2009-10-13 10:06:33 i The diary,


Som ni ser i inlägget innan så kan inte jag vara så seriös när man tar bilder på mig utan jag måste flumma mig. Hehe. Men det blev typ två normala bilder och ja det är ju bättre än inga. Finns några 50 bilder till men jag orkade inte ladda upp alla nu det skulle ta sådan tid. Bilderna är inte redigerade utan det är original bilderna som är uppladdade.

Dålig i Photoshop.

Publicerad 2009-10-13 09:54:10 i My life in pictures,



Försökte iallafall men man ser att jag är en amatör i Photoshop, massa fel. Blää -.-
Detta är en av bilderna Francina tog på mig igår. Hon är mycket bättre med kameran än vad jag är. Hehe.

God morgon.

Publicerad 2009-10-13 09:07:34 i The diary,



(bild från klassresan i 9:an <3)

Nu har jag varigt uppe och hoppat sedan klockan blev 8.00. Nja inte hoppat precis, men jag har gjort mig i ordning och ätit frukost. Nu sitter jag och lägger in bilderna jag och Francine tog igår på datorn. Dom kommer upp innan jag skall gå till skolan. Några iallafall. Nu så ska jag kolla igenom alla bilder. Kram (:

Måndag.

Publicerad 2009-10-12 20:42:22 i The diary,


Skolan idag var helt okej. Hade helt vanliga lektioner förutom den sista då det var Samhällskunskaps prov. Det kändes inte alls som att det gick bra och jag är jätte besviken.
Efter skolan så åkte jag hem och bara lämnade sakerna. Träffade Francine senare, vi gick ner till bryggan och fotade, blev riktigt bra resultat. Hon e lite bättre på att fota än jag så det blev lite fler bra bilder på mig. Nästan alla jag tog på henne blev suddiga.
Bildresultaten kommer imorgon, har ingen lust att gå igenom bilderna nu. Är otroligt trött så jag skall gå och lägga mig snart. Imorgon har jag sovmorgon så jag börjar inte fören 11.45 så jag  åker hemifrån ganska sent.
Ha det så bra, god natt (:

Huh?. Måndag, va?!

Publicerad 2009-10-12 04:38:22 i The diary,


Igår när jag satt och plugga runt klockan 18.30 så kände jag att jag började bli trött, jag tänkte bara lägga mig och vila en liten stund. Men jag somnade. Hehe, vaknade imorse klockan 3 och försökte somna om men det gick inte så det var bara att gå upp och börja göra sig i ordning. Nu sitter jag här vid datorn. När jag ändå är uppe så här tidigt tänkte jag gå igenom Samhällskunskapen igen, har ju prov i de idag. (;

Time to hit the books!

Publicerad 2009-10-11 14:29:02 i The diary,


Jo nu känner jag att jag har latat mig tillräckligt mycket för idag. Skall sätta igång med pluggandet nu och kommer troligtvis tillbaka till datorn senare mot kvällen. Ha en trevlig dag (:

Frukost och GG!

Publicerad 2009-10-11 11:59:41 i The diary,

Gossip Girl 102 The Wild Brunch <--- Kolla på avsnitt 2 säsong 1 (:

Har precis fått i mig lite frukost, det fick bli macka och te idag. Mums! Medan jag åt satt jag och tittade på ett avsnitt av Gossip Girl. Har missat så många så skall försöka se alla snarast.
Nu skall jag fortsätta titta på Gossip girl.

God morgon.

Publicerad 2009-10-11 10:47:26 i The diary,




Äntligen har jag lyckats dra mig själv upp ur sängen, är otroligt trött och extremt seg. Idag så skall jag plugga samhällskunskap har prov i det imorgon så det bäst att jag kör i genom allt igen och kollar så jag kan det. Men det skall jag göra runt klockan 14.00 när jag vaknat till lite.
Ska gå och göra frukost nu, jätte hungrig är jag. Vet inte hur bra uppdatering det kommer bli idag men minst 3 inlägg lovar jag .

Hoppsan!

Publicerad 2009-10-11 00:56:48 i The diary,


Slumrade till i soffan när jag kollade på ett avsnitt av One tree hill. Sov i cirka 2.5 timmar, haha. Så kan det gå om man heter Manuela. Vaknade av att katten jama för den ville ut. Nu så tänkte jag bara skriva ett litet kort inlägg och säga god natt. Skall krypa ner i sängen och kolla på någon film.
God natt (:

Älskade lördag!

Publicerad 2009-10-10 22:19:43 i The diary,



Tidigare idag så var ju farmor här hos oss, när hon skulle hem bestämde jag mig att följa med.
Vi gick först och handlade lite mat och sen hem till henne. Där bakade vi bullar och kollade på tv samtidigt. När bullarna var klara kom min kusin och mina föräldrar, vi fikade och hade det riktigt mysigt. Sen så körde jag och pappa memory spel med min söta kusin Natalie. Jag och hon hamnade på en delad första plats och mim pappa förlorade så klart, haha.

När jag kom hem så lyssnade jag på musik och pluggade en stund. Nu åkte mamma till jobbet och pappa är hos en kompis och kollar på fotbollsmatchen så jag är hemma själv. Passar på att spela hög musik och skuttar runt i lägenheten. (;

Städat och Fikat.

Publicerad 2009-10-10 15:10:33 i The diary,



Har städat hela mitt rum så nu är det fint. Farmor är här så vi har fikat och pratat, nu skall jag gå och sätta mig med dom i köket och ha det trevligt.

Dragonball evolution!

Publicerad 2009-10-10 12:53:49 i Media,




Har precis kollat på denna filmen. Den är inte sådär super bra precis, men ganska. Har man tråkigt så kan man se den.
Nu så ska jag städa mitt rum lite, det skulle jag gjort igår egentligen. Rummet ser ut som en atombomb slagit ner i de. Hehe, aja nu måste jag städa!

God morgon lördag! (:

Publicerad 2009-10-10 11:00:35 i The diary,



Vaknade för 30 minuter sedan och placerade mig direkt framför datorn. Har fixat lite på min Farm ville, spelet är beroendeframkallande. Hehe.
Nu är jag svin hungrg så jag skall gå och göra frukost och sen så tänkte jag kolla på film. Vet inte vilken än. Men jag bloggar mer senare. (:

Dushat!

Publicerad 2009-10-09 23:52:46 i The diary,



Så nu har jag duschat och chattat massor på facebook. Skall fortsätta med det så blir det mer bloggning imorgon. Nu vill jag bara snacka med goa vänner och skratta (:

FREDAG!

Publicerad 2009-10-09 22:42:44 i The diary,



Ledsen för blogg torkan idag. Men jag har inte haft tillgång till dator eftersom jag inte har varigt hemma.

Skoldagen var lång och tråkig! Ne skoja bara, den var helt okej skämde ut mig ganska rejält idag. Slutade runt 13.20 då åkte jag in i stan och köpte en Chail latte men sen så tappade jag hela den så allt spilldes. Då blev jag riktigt ledsen, kunde lika gärna släng 30 kr i soptunnan!
På bussen hem så satt jag med Bilal och vi tjafsade hela tiden. Haha, men det var riktigt kul. Slapp åka själv hela vägen iallafall.

När jag var i Edet så träffade jag min kusin och vi hittade på massa skoj. Först var vi ute sen hos henne och till slut hamnade vi hemma hos mig. Vi har fjantat oss, lyssnat på musik och skrattat.
Emelie åkte hem för en timme sedan och jag har tittat på Idol lite, men det var så tråkigt så jag satte mig vid datorn.

Nu sitter jag här och bloggar, chattar och lyssnar på musik. Funderar på att ta en dusch och kanske städa mitt rum lite, det är nog dags.

Skola!

Publicerad 2009-10-09 06:52:24 i The diary,




Nu så ska jag spring aut till bussen, försov mig idagigen därför blir det ett kort inlägg. Oj vad tiden går måste rusa!

Natt!

Publicerad 2009-10-08 21:37:42 i The diary,




Emelie och Natalie åkte hem för en timme sedan ungefär. Jag har inte gjort så mycket sedan dess men nu skall jag hoppa in i duschen och sen skall jag sova. Börjar tidigt imorgon och jag vill inte försova mig så det gäller att lägga sig tidigt!

Krossad av regnet!

Publicerad 2009-10-08 20:11:19 i The diary,


Okej inte jag men mina planer! Jag ville ju ut ur lägenheten, men inte blev det så för det regnade ute så jag fick sitta kvar hemma.
Istället kom Emelie och Natalie hit och vi har bakat kladdkaka och ätit. Den blev ganska lyckad. Nu sitter vi och kollar på premiären av Mammas pojkar som går på TV 4.

En riktig myskväll. Hoppas ni har det lika bra!

Ut i världen!

Publicerad 2009-10-08 16:42:59 i The diary,




Okej, okej. Kanske inte precis men jag skall iallafall ut någonstans. Orkar inte sitta inne längre, gör jag det kommer jag få gråa hår på huvudet och det vill vi ju inte. Skall ringa mina kusiner och kolla om dom vill hänga med till farmor en stund och sen hitta på något annat. Det skall jag göra snart men nu skall jag fixa mitt hår det ser ut som ett fågelbo!

Gratisbio!

Publicerad 2009-10-08 16:23:31 i My blog,

 
Jag älskar Gratisbio.se. Det är ett bra sätt att samla poäng och sen få ut presentkort eller bio biljetter. Poängen är lätta att samla det finns flera olika sätt att sammla dom på, så varge person kan hitta sitt egna sätt som passar dem. Testa du med. Du kan bli medlem här.

SVEA

Publicerad 2009-10-08 16:17:17 i Shopping,



Har klickat hem dena underbart fina marinblå jacka med märket SVEA. Jag beställde min från Nelly.com, den borde komma med posten senast på tisdag. Nu e jag super glad. Beställer ni idag så får ni 100 kr rabatt (:

Torsdag.

Publicerad 2009-10-08 16:10:39 i The diary,



Denna dagen har varigt helt upp och ner.
Imorse så försov jag mig, men jag hann med bussen som tur va. Men när jag kom till stan så fick jag gå till skolan, hela 3 km eller vad det nu är. Jobbigt var det eftersom det va jätte kallt ute.
I skolan hade jag två lektioner, svenska och engelska. De båda lektionerna gick riktigt fort och innan man visste ordet av så var det dags att åka hem.
När jag stod vid busshållsplatsen så regnade det och regnet följde mig hela vägen hem.

Har varigt hemma i cirka 2 timmar och har inte gjort så mycket, bara slappat framför datorn och kollat på tv. Nu ska jag läsa lite bloggar och kolla på TV.

 

Plugg!

Publicerad 2009-10-07 22:13:33 i The diary,


Ja idag har jag pluggat massor, i början så försökte jag dra mig undan och ringde min kusin och pratade med henne en stund, sen så kollade jag på tv och gjorde massa annat också. Men när jag tillslut kom igång med pluggandet så gick det riktigt bra och jag är jätte nöjd.
Nu så ska jag hoppa in i duschen och sen så skall jag sova.

Onsdag!

Publicerad 2009-10-07 18:32:55 i The diary,


 Hejhej.

Idag så var skolan helt okej, matte provet gick bra men geografi provet gick i diket. På det fick jag ett klart IG. Är jätte besviken på mig själv och nu måste jag bättra mig och kämpa med skolarbetena!
Har varigt hemma i några timmar och bara slappat och kollat på TV. Nu så skall jag plugga har ett stort prov i samhällskunskap på måndag och det är lika bra att jag börjar med det redan nu.

God morgon.

Publicerad 2009-10-07 08:24:39 i The diary,


Idag så har jag försovit mig. Känner mig riktigt lyckad, det är andra gången denna veckan som jag gör det. Men jag är så trött hela tiden. Önskar att jag slapp gå till skolan och bara kunde sova hela dagen, men tyvärr lär ju det inte hända.
Ska ta bussen som går nu on 30 minuter. När jag kommer till skolan så ska jag ha matte prov och direkt efter de ska jag ha geografi provet. Gud så jobbigt. Två prov på en dag.
Aja nu måste jag göra mig i ordning innan jag skall ut till bussen.

TV!

Publicerad 2009-10-06 21:43:17 i The diary,


Har pluggat massor och nu sitter jag och kollar på det Desperata hemmafruarna. Har missat de gamla avsnitten men man fattar ganska snabbt vad som har hänt.

UGGS!

Publicerad 2009-10-06 19:29:51 i Dresscode,



Min dagens outfit tänkte jag lägg upp idag (:

UGGS - EUROSKOR
Leggings - Kofta - Halsduk - Armband - GinaTricot
Väska - Lindex

Fika.

Publicerad 2009-10-06 19:25:38 i The diary,




Efter shoppingen så blev det fika på Espresso house. Det fick först bli en grillad kyckling macka som både jag och Mariam körde på. Jag drack Chai latte och hon te. Vi snackade medan vi åt och sen så blev vi sugna på något gott så jag tog en muddcake och Mariam en blåbärs paj. Mums säger jag bara. Älskar verkligen Espresso Huose. Allt är så gott där.

Efter fikat så gick vi till bussarna och så åkte vi hem. Nu så har jag varigt hemma ett bra tag. Har pluggat lite och nu så skall jag fortsätta med de. Men jag känner att jag är lite hungrig så jag ska äta något först.

Stan!

Publicerad 2009-10-06 19:01:34 i The diary,



När vi gick runt i stan idag så testade jag ett rött/rosa läppglans som jag bara älskar. Tycker det är jätte fint. Funderar verkligen på att köpa det. Kommer göra det när jag får pengar igen.
Mariam gick runt och kollade i affärer eftersom hon fyllde ju år i helgen och då hade hon fått massa presentkort så hon kollade om hon hittade något hon ville ha.

Tisdag!

Publicerad 2009-10-06 18:56:47 i The diary,




Idag så började skoldagen med en engelska lektion, min enda lektion idag. Den var kul och gick riktigt snabbt.
Efter skolan så skulle jag och Mariam åka till stan men vi tog en annan buss så vi fick åka runt hela Trollhättan innan vi kom till stan. Otroligt jobbigt och vi båda höll på att somna i bussen.

Skola!

Publicerad 2009-10-06 10:28:28 i The diary,



Nu ska jag gå till bussen. Har bara en lektion i skolan idag, engelska. Efter kanske jag stannar i stan någon timme med Mariam. Är sugen på fika så jag skall tvinga henne till att fika med mig. Hehe.
Men nu måste jag gå. Ha en bra dag!

God morgon!

Publicerad 2009-10-06 07:36:11 i The diary,



Jag har ju sovmorgon idag, börjar klockan 11.55 och ska åka med bussen som går 11.12. Så jag är uppe lite tidigt kan man säga. Men pappa uppfattade igår som att han skulle väcka mig innan han åkte till jobbet och då är det klart att han gjorde det. Sen så kunde jag ju inte somna om utan jag låg och vred och vände på mig i 30 minuter innan jag gav upp och satte mig vid datorn.

Nu så käkar jag frukost och läser lite bloggar. Snart skall jag göra mig i ordnig så att jag bara kan slappa sen.

SOVA!

Publicerad 2009-10-05 21:26:22 i The diary,


Nu så skall jag hoppa in i duschen och sen ska jag gå och lägga mig. Är jätte trött och jag fattar inte varför. Imorgon börjar jag sen så jag kan sova länge (:

Nya skor !

Publicerad 2009-10-05 20:58:20 i Shopping,




599 kr - EUROSKOR!
Dessa köpte jag idag, älskar dem. Så otroligt fina och sköna är dom. Men dom är mycket ljusare i verkligheten än vad dom e på bilden. Fattar inte varför de blev så konstigt.

Måndagen.

Publicerad 2009-10-05 20:49:37 i The diary,




Idag så som jag skrev tidigare idag försov jag mig. Jag missade min första lektion som var Samhällskunskap, men dom kollade på filmen Troja. Eftersom jag har sett den tidigare så missade jag inget.
Jag kom tillskolan precis när mattelektionen skulle börja. Den lektionen gick ganska snabbt. När matten var klar så åt vi lunch och efter det var det dags för idrottslektionen.
Jag skulle springa typ 5 km om inte mer. Jag trodde aldrig att jag skulle klara av det men det gjorde jag. Jag sprang det på 30 min och jag tyckte att det var riktigt bra.
Resten av skoldagen bestod av en rolig geografi lektion och fortsättning av filmen som dom började se på Samhälls lektionen.

Efter åkte jag och Mariam till stan och jag köpte mina fakade UGGS. Sen så sprang vi runt halva stan för jag skulle hämta upp pappas byxor hos skräddaren, men jag hitta inte så jag fick panik.

Runt klockan 17.00 så skulle jag åka till min Kroatiska lektion som jag har varannan Måndag. Det var min första gång att gå på den och den var faktiskt otroligt rolig.
efter den så fick jag skjuts av min lärare in till stan. Då gick jag och köpte en vaniljsnäcka och chai latte på Espresso house sen gick jag till busstationen.

På bussen träffade jag först en gammal klasskompis som jag snackade med och sen när han gick av gick en annan gammal klasskompis på bussen så jag slapp åka buss själv. Det är alltid kul att träffa högstadiekompisarna.

Nu så har jag varigt hemma ett tag och bara slappat det behövde jag efter en dag som denna.

God morgon.

Publicerad 2009-10-05 08:17:37 i The diary,


Idag så försov jag mig. Jätte lyckat! Har missat hela Samhälls lektionen. Men vi kollade bara på film så det var inte så farligt.
Idag är jag hemma runt klockan 19.00 och då blir det bloggning igen.

Nu så måste jag skynda mig så jag hinner med bussen.

Söndag kväll.

Publicerad 2009-10-05 08:15:23 i The diary,




När jag igår äntligen gick bort från datorn så städade jag lite och sen så kollade jag på dessa filmer. Lost boys var inte alls bra så den rekommenderar jag inte er att se. Men Penelope var jätte bra, en typisk tjej film.

Söndag.

Publicerad 2009-10-04 18:16:02 i The diary,


När vi vaknade på morgonen så snackade vi om allt som hade hänt. Vi skarattade massor och hade det skoj.
Sen så åt vi frukost. Mackor och te, mums!
Ja vi hittade på massor till runt klockan 13.00 då mamma kom och hämtade mig. Vi körde hem Dorita och Juliana . Sen så åkte vi till Edet.

Lunch hos farmor blev det idag. Träffade mina kusiner och vi kollade på Idol en stund där innan vi åkte hem.

Nu har jag varigt hemma ett bra tag och det ända jag har gjort e chattat på Facebook, uppdaterat i bloggen och kollat på tv. Men egentligen så skulle jag pluggat, städat mitt rum och uppdaterat i bloggen. Aja jag har gjort en sak som jag planerade att göra iallafall.

Nu så skall jag chatta lite till på Facebook och sen så skall jag försöka få lite städat.

Lördag kväll!

Publicerad 2009-10-04 17:31:00 i The diary,




Lördagen hos Mariam var suverän, vi hade så otroligt roligt allihopa. Vi skrattade, grät, slogs och bråkade lite. Men vi alla hade det otroligt roligt.

Efter att jag hade kommit så kom dom andra ( Kaltrina, Valbone och Dorita ). Vissa höll fortfarande på att göra sig i ordning medan de andra fixade maten. När allt var fixat och klart så satte vi oss och åt. Vi flummade, pratade och hade det jätte roligt vid matbordet. När alla hade ätit sig mätta så satte vi på musik och dansade, när vi tröttnat på de så städade vi nedervåningen och gick upp. Där fick alla skrattanfall och det blev jätte flummigt i cirka 2 timar. Alla var totalt galna. Men det var super kul.
När alla lugnat ner sig så gick vi och la oss. Men vi somna inte utan vi pratade så grät vi och sen så började vi skratta. När vi tillslut la oss så somnade jag nästan direkt.

Jag hade det jätte kul. Asso jag har bara känt dessa tjejer i en månad men det käns som att vi har kännt varandra i några år redan. Känner att jag verkligen har träffat rätt personer. Dom är jätte snälla och förstående.

Blåbärspaj.

Publicerad 2009-10-04 17:07:17 i The diary,



Kom på att vi hade blåbärspaj och vaniljgrädde. Mums! Det är ju så otroligt gott. Precis det jag behövde (:

 

Blogg torka!

Publicerad 2009-10-04 16:37:46 i The diary,




Eller inte..

Jag har massor att skriva om, denna helgen har varigt helt fantastisk. Men vi kan börja med Fredagen.

Emelie min kusin sov ju här hos mig i Fredags och vi kollade på film och flummade lite. Filmerna vi kollade på var Hannah Montana The movie och så var det en skräck film som jag inte kommer ihåg vad den hette. När vi kollade på Hannah Montana så somnade Emelie och hennes mobil ringde 1000 gånger så jag fick panik och väckte henne.

Efter filmerna så bäddade vi och la oss.
På lördags morgonen så åt vi frukost när vi vaknade och sen så skulle Emelie åka iväg. Klockan var då runt 11.00. Jag satte mig och kollade på Tv en stund innan jag hoppade in i duschen och började göra mig i ordning för att åka till min kompis. Skulle inte vara hos henne fören klockan 18.00 men jag var tvungen till att åka till Trollhättan redan runt klockan 14.00 för att köpa present till henne.

Klockan 18.00 så hämtade mamma upp mig i Trollhättan och körde mig till Mariam. Där så höll hon och Juliana fortfarande på att fixa sig inför kvällen...


Bloggar mer snart men nu är jag sugen på något gott att äta så jag skall göra det sen så skall jag fortsätta med att uppdatera i bloggen.

New moon!

Publicerad 2009-10-02 21:16:42 i Media,



Gud vad jag längtar till New moon kommer, jag älskar Twiligth filmen och har läst alla böckerna tycker dom är fantastiskt bra. Nu längtar jag till New moon kommer på bio. Skall självklart gå och se den (;

Mysig fredag!

Publicerad 2009-10-02 19:48:51 i The diary,


Hejhej (;

Min kusin var här en stund förut och vi käkade godis och kollade på Tv. För en stund sedan så skulle hon åka bort en stund men hon kommer tillbaka till mig sen och sova här. Vi skall kolla på film och ha det superskoj!
Behöver en lugn hemmakväll med film, bra umgänge och utan läxor! Det är precis det jag tänker ha idag.

Imorgon firar en kompis sin 16 års dag, hon fyllde egentligen år förra lördagen men vi skall fira henne imorgon. Vill bara säga stort grattis till henne.
Imorgon skall jag då runt klockan 14.00 till Trollhättan och först köpa en present och sen så skall jag vidare till henne. Skall sova där också så jag kommer inte kunna blogga fören på söndagen igen. Men det får bli ett eller två inlägg innan jag åker imorgon.

Nu så ska jag kolla på tv lite och börja förbereda lite för när Emelie (min kusin) kommer. Ha en underbar Fredagskväll (;

Hemma.

Publicerad 2009-10-02 16:14:13 i The diary,


Nu är jag hemma från skolan. Det var en ganska rolig dag idag och den gick riktigt fort. Jag hade några lektioner och så åt vi kladdkaka, mums!
När jag skulle åka hem så träffade jag Bilal, vi åkte bussen hem tillsammans och snackade. Kul att slippa åka buss själv.  Nu så har jag precis ätit, var jätte hungrig.
Måste städa nu, jätte tråkigt och jobbigt.

Morgon!

Publicerad 2009-10-02 06:26:05 i The diary,


Ledsen för att jag inte hann blogga igår när jag kom hem, men det var sent och jag var så jätte trött så jag bara gick och la mig.
Nu så har jag jätte bråttom ut till bussen och jag måste fixa lite saken innan jag springer ut också.

Fix !

Publicerad 2009-10-01 15:18:37 i The diary,


Har varigt i skolan idag de två lektionerna som jag hade var helt okej. Efter skolan så åkte jag hem, har varigt hemma i ca två timmar nu. Snart skall jag börja göra mig i ordning och så skall mamma köra mig till skolan för vi skall ha klass dag. Eller vad jag skall kalla det, vi ska träffas hela klassen och kolla på film och umgås.
Bloggar gör jag när jag kommer hem, det lir runt klockan 22.00. Ni får ha det så bra, vi hörs senare.

God morgon.

Publicerad 2009-10-01 07:52:25 i The diary,


Idag känner jag mig fortfarande lite krasslig men det får gå. Skall åka till skolan om en timma. Idag så har jag bara två lektioner så det är bra.
Efter skolan skall vi träffas hela klassen för att umgås och kolla på film. Super kul.
Nu så skall jag göra mig i ordning, måste snart gå ut till bussen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela