Manuela

EMELIE GÄSTBLOGGAR

Publicerad 2011-04-30 19:48:13 i The diary,

hellu! eftersom min kusin suger på att blogga, tänkte jag bara uppdatera lite! hon har skaffat sig ett liv, det är därför hon inte bloggat nu under dessa veckor. hon har fikat på strandgatan med kalle varje dag, snart kommer dom nog rulla fram om dom inte slutar ;) sedan har jag och manuela börjat träna lite inför beach body 2011! efter alla dessa pizzor behövs verkligen promenader!

idag är de valborg och vi har inga planer. just nu sitter manuela och plattar sitt hår och sedan ska vi dra oss hem till moi så jag lkan byta byxor och sedan blir det väl av och kika på brasan som är nere in tha big city!

ska tjata på henne så hon börjar blogga igen!

ha de bäst ;)

klicka in på min blogg och följ mitt ointressanta liv! yeah..

God morgon!

Publicerad 2011-04-09 10:36:07 i The diary,

De är lördag osh solen skiner ute, kan de bli bättre?! Idag ska jag åka iväg till Trollhättan och först ska jag träffa Kaltrina vi ska ut lite och passa på att njuta av de fina vädret. Men innan de måste jag göra mig i ordning lite.

2011-04-07

Publicerad 2011-04-07 19:31:38 i Dresscode,


Jacka - VeroModa, Tishirt - Levi's, Linne - H&M, Jeans - GinaTricot, Skor - Converse, Hlasduk - GinaTricot

Essä.

Publicerad 2011-04-06 19:59:13 i The diary,






Sitter hemma inne på rummet och skriver på min essä som ska in på fredag. Eftersom jag känner att jag inte har hunnit så långt på den och texten blir fel hela tiden så har jag valt att hålla mig borta från nätet medan jag skriver. Men jag är tillbaka imorgon.

Onsdag.

Publicerad 2011-04-06 10:20:50 i The diary,





Fick åka till skolan riktigt tidigt idag eftersom jag hade möte med min menor och studievägledare. Vi skrev ett åtgärdsprogramm till mig eftersom jag har tre IG varningar men de är inte så allvarliga utan de är något som fixar sig så fort jag har nästa prov.
Jag börjar egentligen klockan 12 och eftersom jag inte orkade sitta på skolan så följde jag med Kaltrina&Yara till deras lektion som de har på NilsEricssonGymnasiet. Det är typ en lektion i medecinsk grund kurs så jag ska försöka hänga med lite, kanske lär mig något.

Plugg plugg.

Publicerad 2011-04-05 19:09:10 i The diary,


Hejhej.
Var hema hos Kaltrina en sväng efter skolan, de va riktigt roligt men så är de alltid när man ungås med henne. Vi käkade även chips och drack cola, som de riktiga tjockisar vi är. Sen följde hon mig till bussen och jag har varit hemma nu sedan klockan fem. Men jag har inget roligt att blogga om så de är därför jag uppdaterar dåligt, just nu är de ända som måste prioriteras plugg så de är bar att sätta igång igen.

Tisdag

Publicerad 2011-04-05 13:21:58 i The diary,



Har haft skrivning i svenskan idag, det gick ganska bra känndes de som. Men om de gjorde de får vi se när resultatet kommer. Eftersom vi hade lång lunch åkte jag och Kaltrina in till stan och åt på Max. Väldigt mysigt, nu sitter vi och kör frågesport på svenska lektionen.

Spenderat tid med kusin vitamin.

Publicerad 2011-04-04 22:16:06 i The diary,



Gjorde mig i ordning lite fort tidigare idag och gick över till Lilla Edet för att träffa min kusin. Vi käkade pizza och pratade om massor de var verkligen jätte länge sen vi sågs så vi hade mycket att prata om. Sen hängde hon med hem till mig så vi satt här och fortsatte prata, lyssnade lite på musik och kollade på lite roliga klipp.
Nu ska jag snart lägga mig och sova, imorgon börjar jag tidigt eftersom jag har skrivning i Svenska på morgonen klockan 8.

2011-04-04

Publicerad 2011-04-04 21:58:00 i Dresscode,



Jacka - VeroModa, Tröja - GinaTricot, Jeans - GinaTricot, Skor - Converse, Plånbok - Kroatien, Halsduk - GinaTricot

Måndag.

Publicerad 2011-04-04 16:49:50 i The diary,






Ny vecka äntligen, den förra va inget vidare. De märkte ni kanske också på bloggen fanns inte så mycke inlägg men de ska de ändras på. Nu kör jag igen, förhoppningsvis komemr jag hitta något kul att skriva om även fast veckan är fylld av prov som ska pluggast till och inlämmningar som ska göras.
Idag har skoldagen varit ganska chill hände inte så mycket, men på lunchrasten åkte jag, Kalle & Yara in till stan. Kalle solade medan jag och Yara gick och köpta kaffe på Espressohouse och sen gick vi allihopa och käkade på Max. Riktigt mysigt var de.
Just nu är jag hemma och pluggar matte för fullt. Men slänger in en dagens outfit snabbt snart också.

Lördag.

Publicerad 2011-04-02 15:07:27 i The diary,




Nu ska jag och mamma åka upp till Överby och köpa födelsedags present till en släkting som vi ska till senare. Det blir alltså släktkalas idag och sen runt klockan 21 ska jag sitta barnvakt så jag vet inte om de blir någon bloggning idag. Ha en bra dag i alla fall :) <3

God morgon.

Publicerad 2011-04-02 09:34:25 i The diary,



Igår skullle jag ju städa, men de hände alldrig eftersom jag var så trött. Istället blev de ficka och så tittade jag på två filmer. Såg Twelve & Trassel, den nya disney filmen är ju grym. Jag älskar verkligen disney filmer har alltid gjort de och kommer alltid att göra de.
Jag somnade igår redan runt klockan 22 tänkte bara blunda för en stund, men jag vaknade inte fören 8.30 på morgonen. Nu tänkte jag kanske kolla en till film har faktiskt ganska tråkigt och de är väldigt tidigt så de finns inte så mycket att göra.

Dags att städa lite?!

Publicerad 2011-04-01 15:37:20 i The diary,


Hemsk syn! Jag har ibland verkigen ingen lust att hänga upp kläderna ordentligt, istället slänger jag bara allting över hängaren eller trycker ner de i en av låterna. Detta ser till och med okej ut jämfört med min garderom där allting ligger på en hög. Nu måste jag verkligen ta och göra iordning detta för såhär kan de inte se ut!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela