Manuela

Mina dagar flyger förbi..

Publicerad 2010-09-24 23:34:46 i The diary,

Jag vet inte varför men denna veckan har gått riktigt fort, jag har inte insett ännu att det faktiskt är fredag. Det andra jag inte kan inse är att det bara har gått en månad sen jag kom hem från Kroatien. Jag vill att tiden ska gå snabbare så sommaren kan komma. Jag vill bara ligga på stranden och njuta av värmen med alla människor som jag älskar att umgås med.
Nu ska jag dock förstöra min fredags kväll genom att städa lite. Jag har ju ändå inget bättre för mig.

Skolfotografering!

Publicerad 2010-09-20 07:01:11 i The diary,

Känns otroligt bra att jag fick reda på igår att vi ska ha fotografering idag. Temat är helsvart så jag kör på en stickad tröja med paljetter på axlarna. Ska det vara svart så kan det ju va det med lite stil, inte bara tråkigt matt! Frissan är lite halvt bra, har sovit med fläta men det ser man ju knappt, ville ha lite vågigt hår idag. Men det är fortfarande bättre än spikrakt!

God morgon!

Publicerad 2010-09-19 11:46:35 i The diary,

( Jätte söt bild nu när jag är ny vaken!)
Har precis vaknat av att min kusin smsade mig, hon och farmor kommer hit. Så här tidigt en söndagsmorgon! Är jätte sur för dom väkte mig, gick ju inte och la mig fören runt 2 inatt. Sara hade ju sin födelsedags fest, det var jätte kul. Det va massa dans och trevligt umgänge. Men mitt humör kanske inte var på topp men jag ville inte förstöra för de andra så jag gjorde mitt bästa och jag är glad för att jag gick. När jag kom hem så var jag så glad. Ne nu måset jag göra mig i ordning för dom är snart här.

Äntligen fredag!

Publicerad 2010-09-17 18:11:17 i The diary,

Jag har haft den helt okej dag. Va hos Sara&Zeljka en stund där jag och Sara bestämde lite låtar inför hennes födelsedags fest imorgon. Jag och Zeljka drack även kaffe och då läste hon till mig ur en bok om att man ska se på allt med kärlek försöka göra sin ilska/irritation/sorg till kärlek. Först förstod jag inte riktigt vad hon menade, men nu har jag varigt glad hela dagen och inte irriterat mig på något och det känns faktisk bättre än att sura hela tiden!
Dock blev jag väldigt förvånad när jag kom hem och såg att mamma hade vänt upp och ner på hela vardagsrummet. Blev nästan irriterad men lät det bara sjunka in och det börjar faktiskt se fint ut nu.

Orientering!

Publicerad 2010-09-16 19:34:59 i The diary,

Vilken piss dag jag har haft! Dagen kunde ju inte börja bättre än med det att jag måste gå över till Edet i spö regnet för att ta bussen till Trollhättan. När jag är framme i Trollhättan så är det dags att ta bussen till stället där vi ska orientera. När vi väl fått ordning på allt och vi ska köra igång så går det bra. Men efter en stund så drar jag in oss på våtmark och vi sjunker ner till knäna! Vi måste över hela sk*ten och det är blött och geggigt över allt. När vi väl kommer ut så har vi ingen aning om vart vi är men vi får som tur hjälp av några på vägen.
Man kan säga att det inte va så roligt och när vi väl kom i mål så var vi helt slutkörda. Jag dessutom som inte hade sovit något va ganska grinig. Men jag hoppas inte att någon märkte det!
Efter orienteringen åkte jag till Zeljka eftersom jag inte hade några lektioner förutom Kroatiskan som började 16.30, där duschade jag och bytte om. Kunde ju inte kommit till Kroatiskan iklädd i det jag hade på orienteringen. Sen så åkte vi två in till stan en stund innan jag åkte iväg på min sista lektion!

OnsdagLedig.

Publicerad 2010-09-15 19:34:46 i The diary,

Min fina fläta! :)

Idag har jag varigt hos Zeljka&Sara. Jag har hjälpt Zeljka rensa i sina 4 garderober. Ni skulle sett allt som fanns där. Jag kan lova er att allt från långa jeans kjolar som användes för flera år sedan till super snygga toppar som hon kan använda när som helst. Vi fick i alla fall rensat allt och nu har hon kläderna som kan användas nu i en garderob och sommarkläder i de andra.
Eftersom rensningen tog oss hela dagen så har jag inte gjort så mycket mer förutom det små pauserna vi hade då vi fikade och åt. Nu när jag är hemma så ska jag ta en dusch och sen blir det bara att slappa eftersom det är orientering i morgon så jag måste spara på krafterna!

StudieOnsdag.

Publicerad 2010-09-14 23:06:43 i The diary,

I morgon har jag studie dag, alltså är jag ledig från skolan för att kunna göra mitt arbete hemma. Den här gången ska jag vara duktig och sitta hemma och plugga. HAHAHA.... Vem försöker jag lura?! Tar bussen till Trollhättan imorgon, ska hjälpa Zeljka rensa sina 4 garderober med kläder. Tjejen har noll koll på vad som finns i dom så vi ska helt enkelt utforska lite. Ja kan slå vad om att hon kommer hitta massa snygga plagg hon fortfarande kan använda. Det sorgligaste är att hälften av alla hennes kläder har prislappen kvar. Hon har inte ens använt kläderna utan slänger bara in dom i garderoben. Nu ska jag dock sova. Mitt öga är fortfarande svullet och rött men det ser otroligt mycket bättre ut idag än vad det gjorde igår.

Tisdags mys.

Publicerad 2010-09-14 19:19:19 i The diary,

Hejsan hoppsan!
Mitt bloggande har börjat bli lite dåligt. Men för idag så har jag mina anledningar! Jag åkte upp till skolan för att hinna vara med på en lektion innan det var dags att åka hem igen för att göra ett besök hon tandläkaren. Jag var otroligt rädd för att hon skulle säga att jag hade hål och gud vet vad. Men hon sa att det såg bra ut förutom att jag måste sluta gnissla med tänderna ( som jag aldrig gör?) och att jag måste sluta småäta och det vet jag att jag gör hela tiden. Men hallå jag är hungrig?!
Nu sitter jag i rummet och äter godis samtidigt som jag läser de nya nummret Chic & Glaze som mamma köpte till mig idag.

Måndag!

Publicerad 2010-09-13 22:03:49 i The diary,

Hejsan! Hur har eran dag varigt?! Tänkte att jag kunde fråga er innan jag berättar om min. Dagen började med extremt tråkiga lektioner och efter det skolval. Jag röstade på.. ja det lär ni inte få reda på.  Efter skolan gick jag till Zeljka&Sara. Vi hade det jätte kul, drack kaffe, pratade, kollade på Shan Atci och skrattade som galningar. När klockan var runt 4 började jag och Sara gå in till stan där vi mötte Zeljka som hade varigt hos läkaren och så åkte vi till Överby. Vi sprang runt där ett tag, även Amira var med som vi hade plockat upp på vägen. Jag hittade dock inget, man jag kunde inte koncentrera mig då mitt öga är helt rött och det typ kommer massa var ur de. Jag kan säga att det svider och irriterar jätte mycket. Vet inte hur jag ska klara av att sova inatt heller!

Sleep less.

Publicerad 2010-09-13 00:42:15 i The diary,

Förstår inte vad det är med mig! Jag kan inte sova, har varit trött hela dagen och när jag äntligen får sova så kan jag inte. För tillfället så målar jag mina naglar, men jag är orolig för jag har ingen aning om hur jag ska klara av att gå upp klockan 6! Alltså om 5 timmar. Jag kommer vara grinig och sur hela dagen, det är jag alltid när jag inte sover.
Får ta och fortsätta måla naglarna nu, när det är klart får jag försöka tvinga mig själv till sömns!

Sun-day?!

Publicerad 2010-09-12 16:02:34 i The diary,

Hejsan! Idag är det Söndag, men det flesta vet ju säker det. Sista dagen på helgen, alltså måste jag sova tidigt idag för att klara av att gå upp imorgon. Men innan jag får sova, måste jag göra lite plugg och så måste jag städa! Typiskt sådana saker man skjuter fram till sista dagen på helgen.
Tidigare idag så va jag hos farmor och åt lunch. Har verkligen saknat hennes matlagning då hon var i Kroatien, nu när hon är här så kan jag äta den godaste hemlagade maten när jag känner för det!

Acqua di Gioia - GIORGIO ARMANI

Publicerad 2010-09-11 21:24:19 i Gifts,

Jag vet inte hur länge jag har drömt om att den här parfymen ska vara min! Men nu äntligen är den det. En sen födelsedags present från min faster och hennes familj, men den var värd att vänta på. Hela 30ml himmelsk doft.

Härligt med helg!

Publicerad 2010-09-11 17:27:10 i The diary,

Idag har jag äntligen sovit ut, sov ända till klockan var 14. Eftersom det är lördag och jag inte hade något planerat kröp jag tillbaka ner i sängen och kollade på film. Prince of persia, the sands of time. Otroligt bra film, jag var inne i den totalt. När filmen var slut så kollade jag på Shan the man Atci. Han är bara för rolig, jag har skrattat så mycket att jag har gråtit.
Nu håller jag på och gör mig i ordning, ska dra iväg till min faster snart. Vi ska fira hennes födelsedag. Men jag hör av mig där ifrån eller när jag kommer hem. Kram!

Film mys.

Publicerad 2010-09-11 02:10:18 i Media,

Har precis kollat klart på dessa två filmer. Tycker båda är helt fantastiska, jag grät floder i båda filmerna så mina  tår kanaler har vätske brist. Är man en hopplös romantiker som älskar lyckliga slut hur dåligt det än går så ska man se dessa filmer. Jag fastnade dock mest för Letters to Juliet, tänk att finna sin sanna kärlek efter 50 år. Tänk att ha chansen att få dela sitt liv med personen man älskar mest men inte tar den. Hände det mig hade jag alldrig kunnat förlåta mig själv eller honom som lät mig försvinna så lätt...

Today.

Publicerad 2010-09-10 20:04:29 i The diary,

Idag var det en kort skoldag för mig, jag har ju bara två lektioner på fredagar. Efter skolan drog jag till Zeljka och Sara. Jag och Zeljka satt på balkongen och fikade innan vi åkte in till stan. Var lite andra planer för dagen men dom blev dock ändrade. När klockan var 18 så gick jag iväg till resecentrum för att ta bussen hem. Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på nu. Ska ta och dega i soffan lite tror jag, med en kopp varmt te. Jag har ju så ont i halsen, hostar hela tiden....

FÄRGAR MITT HÅR!

Publicerad 2010-09-09 20:13:39 i The diary,

Bye, bye ljusa vackra hår.

Mamma har satt i färgen i håret nu, jag är sjuk nervös. Älskade mitt ljusa hår, men det har blivit så gult och lite orange på vissa ställen så jag kände att jag bar tvungen att lägga in en mörkare färg. Valde dock en ljusbrun variant som jag oftast använder när jag färgar men den brukar alltid bli lite mörkare. Jag hoppas i alla fall att jag blir nöjd. Men jag vet att jag kommer sakna mitt ljusa hår.

Tisdag.

Publicerad 2010-09-07 19:51:23 i The diary,

Dagen har varigt rolig och intressant, men jag har haft huvudvärk och magont. Har sprungit på toa minst tjugo gånger i timmen. Antecknar ni?! Haha..
Var i alla fall hos Zeljka en stund & vi fikade i stan också med en nära vän till henne innan vi åkte iväg till Överby och sprang bokstavligt talat igenom affärerna. Var verkligen inte på humör för att shoppa, man kan märka att jag inte mådde så bra.
Nu är jag i alla fall hemma och det har jag varigt ett tag, måste hoppa in i duschen och sen så blir det plugg.

Måndag!

Publicerad 2010-09-06 21:25:43 i The diary,

Den ändå roliga dagen är den långtråkigaste! Jag va i skolan och hade webbdesign, det var inte så jätte roligt då vi skulle lära oss om HTML- koder och jag kan ju så mycket om det då jag designar min blogg. Efter den lektionen så var jag hos Zeljka. Vi pratade skrattade och jag färgade hennes ut växt på håret. När det sedan var dags för nästa lektion som var Fotografisk bild så var jag taggad ända in på de 10 första minuterna. Men sen upprepade han allt han sa så det var lite väl tråkigt.
När jag kom hem så åt jag mat som mamma hade lagat och nu sitter jag och skriver på engelska uppsatsen som ska in imorgon. Måste göra klart den så ni kommer troligtvis inte höra något mer från mig ikväll.

Söndag.

Publicerad 2010-09-05 21:38:48 i The diary,

Idag så har jag varigt i Trollhättan. Först åkte jag och mamma iväg och lämnade in datorn på lagning sen gick vi en stund i affärer, jag provade två tröjor men båda var ner till knäna och då blev jag sur så vi åkte. Är det omöjligt att hitta en tröja i lagom längd?! Som inte är ner till knäna, är det bara jag som inte tycker att det är snyggt?!
Eftersom jag blev så sur så åkte vi iväg till Zeljka där vi fikade och satt ute i solen. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, diskuterade och drömde oss bort till Kroatien.
När vi åkte från Trollhättan så hälsade vi på hos min moster där farmor var, hon kom hem idag från Kroatien så det var roligt och träffa henne. Det var ett bra tag sedan vi hade setts.
Nu är jag i alla fall hemma och det har jag varigt ett bra tag. Har suttit och skrivit in allt i almanackan som mamma köpte till mig idag. Den är jätte söt som ni kan se på bilden. Men jag ska byta ut frambilden till en egen bild. Måste bara skriva ut en och det kommer säkert ta ett tag innan jag gör det. Eftersom jag är så lat!

God morgon.

Publicerad 2010-09-05 10:37:53 i The diary,

(Bild från min födelsedag, när Lana drog med mig på bowling)

Gick upp för en stund sedan och tvättade ur in packningen ur håret. (Jag brukar sova med den, det blir bättre resultat då.) När jag var klar med det så satte jag mig såklart direkt vid datorn, men det finns ju ingen rolig person inne någon stans så jag ska göra mig i ordning nu och åka iväg till Trollhättan.

Mitt rum!

Publicerad 2010-09-04 23:35:32 i Manuela Antolovic,

Så här ser det ut hittills, men det ska upp hyllor på den vita väggen och så ska TV:n sitta någonstans och massa små detaljer som inte är riktigt klara än men det kommer så smånig om.  Jag är i alla fall nöjd och det känns mer som jag än när det var rosa bäddsoffa och andra rosa detaljer. Man kan väll säga att rosa inte är min färg.

Hemma!

Publicerad 2010-09-04 19:29:50 i The diary,

Hade riktigt kul igår hos Emmson med tjejerna. Vi åt god mat, skrattade, pratade och utövade våra smink kunskaper som dock inte var det bästa. Men det ledde i alla fall till mycket skratt och lite tårar. Finns flera bilder, men bara några kommer upp här lite senare.
När mamma i morse hämtade upp mig så var jag så stressad eftersom vi hade gått upp 30 minuter innan hon kom. Jag och hon åkte vidare till Ikea, där jag fick inhandlat nya grejer till sovrummet. Nu ska det därför möbleras om, vissa saker ska ut och andra in. Måste dock sätta igång nu så det blir klart idag.

Nu drar jag iväg!

Publicerad 2010-09-03 16:40:17 i The diary,

Har gjort mig i ordning, packat allting och nu behöver jag bara dra på mig skorna och promenera iväg till busshållplatsen för att åka iväg hem till Emma. Alla kommer redan vara där när jag kommer så jag hoppas att maten är klar för jag är vrål hungrig!  Som alltid. Ne nu måste jag verkligen sticka iväg, det blir troligtvis ingen bloggning hemma hos Emma men jag tar med mig kameran så ni får lite bilder imorgon.

Ha nu en trevlig Fredags kväll allihopa!

Hemma!

Publicerad 2010-09-03 15:05:15 i The diary,

Äntligen hemma från skolan, dagen var riktigt lugn. Vi kollade på film och stoppade i oss massor med onyttiga saker. Efter skolan så sprang jag hem till Zeljka för att hämta lite medicin innan jag kutade vidare till stan för att hinna med bussen hem.
När jag väl kom till stan såg jag att det inte går en buss fören 13.50 så jag gick in på stan för att hitta en present till Emma. Träffade på Sara så vi gick runt tillsammans en stund innan både jag och hon åkte hem.
Nu är jag otroligt stressad ska till Trollhättan klockan 17 för Emma fyller år så jag ska sova över där. Men jag måste tvätta håret och göra mig i ordning innan jag ska iväg!

Morgon trött.

Publicerad 2010-09-03 08:16:58 i The diary,

Inte var det lätt att dra sig själv upp ur sängen såhär tidigt en fredag morgon. Men jag har en kort skoldag idag, bara två lektioner. En i Historia och en i Samhällskunskap, men jag har fått för mig att vi ska se på film på båda lektionerna så dagen kommer gå fort.
Efter skolan har jag och mamma planerat att åka iväg till IKEA, jag skulle behöva en byrå, klädstång eller något för att få plats med alla kläder jag har.
Nu måste jag dock dra mig från datorn för att göra mig i ordning så jag slipper rusa till bussen utan kan ta god tid på mig. Ni får ha en bra dag!

Skolan gör mig galen.

Publicerad 2010-09-02 20:55:36 i The diary,

Har inte tid med något annat känns det som, bara till skolan och umgås lite med folk efter innan jag ska hem och sova. Så är varje dag för mig, men jag saknar att låta fingrarna styra över tangentbordet och dela med mig av mina dagar, känslor och tankar. Därför sitter jag här idag och skriver. Det kommer även upp dagens outfit och kanske något mer inlägg. Slänger även in en bild från Kroatien, saknar alla där nere och längtar till jag får se dom igen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela