Manuela

Hallo!

Publicerad 2010-08-27 19:59:42 i The diary,

Saknar bloggen och det här med bloggandet, men på något sätt har jag inte haft tid helt enkelt. Denna veckan har jag försökt anpassa mig till skolan, inse att det faktiskt är dags att börja plugga igen. Men hjärnan har ändå inte insett det än. Dessutom har det blivit så att jag stannat kvar i Trollhättan efter skolan och när jag väl kommer hem så vill jag bara sova. Men nu har jag lovat mig själv eftersom jag saknar bloggandet så mycket ska jag börja igen. Men just nu måste jag verkligen städa mitt rum, det ligger kläder överallt. Jag har helt enkelt inte plats i garderoben och mamma har inte ledigt fören på fredag så vi kan inte åka iväg till Ikea. Men till dess  får jag helt enkelt försöka trycka in allt i min lilla garderob!

Jag vill inte!

Publicerad 2010-08-24 07:46:47 i The diary,

Känner mig så otroligt trött och seg, men ändå så måste jag ju åka iväg till skolan. Vill helst bara ligga kvar i sängen hemma och se någon bra film istället för att köra igång med plugget. Men vad har jag för val egentligen, men kan ju inte precis skolka första skoldagen.
Usch klockan är redan mycket och jag har inte ens klätt på mig. Dags att börja springa runt här hemma så att man hinner med bussen!

Skola, Sara, Shopping och Städning!

Publicerad 2010-08-23 20:17:31 i The diary,

Dagen har varigt väldigt full planerad. Första skoldagen var helt okej, vi fick våra scheman och imorgon kör vi igång på riktigt med plugget. Det känns inte rätt att börja skolan än, men vad har jag för val.
Efter skolan så drog jag mig hem till Sara för att överföra bilderna från Kroatien till hennes dator, var kvar där ett tag. Vi åt, skrattade och pratade om semestern. När klockan närmade sig fyra åkte jag och mamsen iväg till Överby en sväng och jag fick köpt lite till mig själv. Vi inhandlade även en ny super snygg TV. Försökte övertala mamma till att jag skulle få den i rummet, men tyvärr får jag nöja mig med att se på den i vardagsrummet.
När vi kom hem var det bara att sätta igång med att dra sladdar från den gamla TVn till den nya, om man har en okunnig mamma så får man göra allt själv. Men som tur va gick det ganska fort och ingenting krånglade.
Nu ska jag vila, är otroligt trött och hungrig. Kanske borde ta och äta någonting?!

My last day of freedom!

Publicerad 2010-08-22 20:34:20 i The diary,

Mina kusiner har varigt här, det var ett tag sedan man såg dem så det var trevligt. Det blev fika och lite sent firande av min 17 årsdag. Bilden är dock ett under, jag tror min kusin Emelie tog 11 bilder minst innan jag, min faster och Natalie blev nöjda med den.
Nu ska jag ta mig en dusch och fixa lite saker som måste vara redo för imorgon. Men den stora fråga är, VAD TUSAN SKA JAG HA PÅ MIG?!

God morgon Sverige!

Publicerad 2010-08-22 11:28:30 i The diary,

Det känns så konstigt att vakna upp i sin egna säng, även fast jag har sovit i den tre dagar nu. På ett sätt känns det fel att vara hemma men ändå inte. Jag tror inte att jag var redo att lämna Kroatien efter allt som hade hänt, jag hade behövt stanna för att reda ut mina misstag nu känns det som att jag bara flyr från dem. Men det finns inte något jag kan göra åt den saken nu så jag får helt enkelt gå vidare.

Bra start!

Publicerad 2010-08-21 20:24:06 i The diary,

Har haft det underbart roligt både igår och idag. Dagarna har såklart spenderats med sötaste Lana. Igår så drog hon med mig på disco bowling för att fira mig, en sen födelsedag. Men det var super skoj, hennes syster och Sara var också med. Dom hade blåst upp ballonger och hade kladdkaka till mig. Det finns bilder men alla är på Ingas kamera, ska be henne skicka dom till mig.
Lana sov över här igår så i morse när vi vaknade åkte vi iväg till överby. Jag hittade bara en skjorta, det finns ju inget snyggt i butikerna. Nu ska jag istället beställa lite från H&M hemsida och sen måste jag tyvärr ta tag i städningen.

I am back and im black!

Publicerad 2010-08-20 09:03:23 i The diary,

Hej bloggen! Hej alla läsare som har klickat sig in på bloggen även fast jag inte har bloggat. Jag är hemma, det känns väldigt trist och jobbigt att åka ifrån Kroatien men resan var ändå inte den bästa. Massor med konflikter, bråk och tårar men ändå så lyckades vi lägga åt sidan våra olikheter och skratta, dansa och bara leva livet. Det var en grym sommar men ändå inte så bra som den kan bli.
Å andra sidan är jag glad att jag är hemma, jag har saknat Lana och inget mer egentligen för inte ens vädret kan vara bra i en dag där. Det känns ovanligt att gå från 35+ till regn 15+.
Nu måste jag göra mig i ordning för jag ska träffa Lana senare.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela