Manuela

Wednesday.

Publicerad 2011-08-31 20:03:48 i The diary,


Tillbaka i vardagen är jag verkligen, skola, fika och lite shopping. Har nästan glömt bort att jag va på semester, de känns som att inget har hänt att jag inte ens var borta. De är en konstig känsla vet inte hur jag ska förklara den. Men de känns bra att vara tillbaka även om jag saknar Kroatien men för mycket av de goda blir aldrig bra så de är ganska bra att jag är hemma. Nu har jag något att längta till igen, Kroatien 2012.
Nu blir de kanske lite mycket om Kroatien hela tiden men jag hade de så bra där nere. Men ska försöka att undvika de lite nu. För att byta skrivämne så... Skolan va helt okej, fick mitt schema och träffade alla. De blev såklart en sväng till Zeljka efter skolan och sen en runda på Överby köpcenter och en fika på Strandgatan med min söta Kaltrina som jag har saknat så otroligt mycket.

God morgon.

Publicerad 2011-08-31 08:33:57 i The diary,

De va inte lätt att dra sig upp ur sängen när alarmet ringde. Men på något sätt lyckades jag ta mig till köket och sätta igång kaffe apparaten. Nu efter en kopp börjar jag vakna till lite, känner mig lite stressad nu och nervös. Har inte den blekaste om varför jag känner mig nervös, de är inte som att de är min första skoldag på gymnasiet utan jag har ju gått i klassen i 2 år nu.
En timma till jag måste gå iväg till bussen så jag får ta och börja klä på mig, packa väskan osv.

Göteborg

Publicerad 2011-08-30 22:46:15 i The diary,

Eftermiddagen spenderades i Nordstan med kusinen. De blev lite shopping och en mysig fika innan vi tog oss bussen tillbaka till vårat lilla samhälle och hem till henne. Hon fick lite hjälp med sin Engelska läxa och så umgicks vi bara resten av tiden innan de var dags för mig att dra mig hemmåt. Skola imorgon och jag är faktiskt lite taggad. De kommer bli bra att sätta igång med rutiner nu igen.

I'm home

Publicerad 2011-08-30 13:00:28 i The diary,

De känns konstigt att inatt ha sovit i sin egna säng, vaknat upp i sitt rum och de bästa är ju att några solstrålar skiner igenom persiennerna såhär på morgonen. De är dock fortfarande lite ovant att gå från shorts till jeans och halsduk, men hösten är ju här redan.
Har varit vaken i cirka en timme har bara tagit de lugnt och försökt vänja mig vid de att jag faktiskt är hemma igen. Jag tror hela tiden att jag drömmer, jag va ju nere i en månad och allt känns så otroligt konstigt här hemma nu. De ända jag har hunnit vänja mig vid är att lyssna på The Voice igen, haha. Nu måste jag göra mig i ordning för de verkar bli en tripp till Nordstan.

Should have seen the end of summer in you'r eyes.

Publicerad 2011-08-28 11:13:42 i The diary,

Dagen jag inte har väntat på är här, de är dags att lämna Kroatien och åka hem mot Sverige. De känns otroligt jobbigt att lämmna alla här nere och veta att man inte kommer träffa dom på ett helt år. Men sommaren kan ju inte vara förevigt, man måste återvända till verkligheten förr eller senare. Dags att komma igång med rutiner och skolan började ju redan i mångads men jag är lite sen. Sista året av gymnasiet väntar. Jag är faktiskt nervös över att behöva åka hem, men de löser sig.
Nu får jag ta och hoppa in i duschen för vi åker om en timme eller så.

I have something to tell you.

Publicerad 2011-08-26 12:54:56 i The diary,

Igår blev de en dag på stan med farmor och jag fick äntligen tillräkligt med mod att göra några nya hål i öronen. De blev två nya på höger sida och ett på vänster. Jag e riktigt nöjd även om jag var skräckslagen då hon skulle ta hålen. Sen blev de ett besök hos frisören för att toppa mig lite och färga håret. Är mörk igen, solen blekte ju håret otroligt mycket så de va oranga skiftningar i de och de va inte fint alls. Men de är ju fixat nu.

En vecka kvar av paradiset.

Publicerad 2011-08-24 12:29:06 i The diary,

Semestern här nere i Kroatien har gått så otroligt fort. Åkte från kusten och mormor o morfar i förr igår. Nu är jag här hos farmor till på lördag och sen bär de av hem till Sverige. Saknar dock Vodice och alla där nere, kan inte fatta att de måste gå ett helt år innan jag får se dem alla igen. Men de finns inget jag kan göra åt saken, skolan e redan igång och jag är inte där, kommer ha mycket att ta igen när jag kommer hem, men man får ju offra sig om man vill ha semester lite längre.

Kroatien.

Publicerad 2011-08-12 03:35:54 i The diary,

Tiden här nere flyger förbi, men ändå känns de som att den står still. Jag har ingen tid eller lust att blogga när jag är här nere för jag vill njuta av varje sekund för jag vet att när jag kommer hem till sverige kommer jag bara sakna tiden här nere och att jag inte njöt helt fullt ut. Dock har jag bara 10 dagar kvar vid kusten och de är riktigt lite, men dessa dagar hoppas jag blir helt underbara för man kan ju alltid hoppas. Nu ska jag lägga mig imorgon väntar stranden och sen utgång.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela