Manuela

Njuter lite för mycket.

Publicerad 2011-06-30 21:54:09 i The diary,

Har varit borta från bloggen lite, men de beror bara på vädret. De har varit soligt och varmt att man bara måste ut och njuta. Sitta inne kan man göra regniga dagar som nu till helgen, väderprognosen visar endast regn denna helg så ska passa på lite att röja i rummet och få igång bloggen igen. Kommer dock sakna min vänn solen, jag som precis började bli brun.

Måndag, ny vecka.

Publicerad 2011-06-27 21:57:40 i The diary,

Jag vet inte varför, men jag känner någon sorts illamående, har huvudvärk och helt nere. Har varit så hela dagen, beror kanske på att jag sov dåligt i natt och hade flera mardrömmar, vaknade upp flera gånger alldeles kallsvettig så resultatet blev att jag försov mig riktigt ordentligt så jag sket i att gå till skolan. Försvann hem till Zeljka där vi var i några timmar innan vi åkte iväg till Överby och sen blev de en fika på Strandgatan och en promenad med Irma också innan jag tog bussen hem.

I'm back!

Publicerad 2011-06-27 00:02:43 i The diary,

Visst bubbleroom va en jätte bra domän och man kunde blogga från mobilen genom deras app men jag har saknat blogg.se så otroligt mycket. Har överfört alla inläggen från den andra bloggen, de har tagit cirka 3 timmar. Så nu är jag tillbaka här, nu design kommer innom en snar framtid, men just nu måste jag sova för jag har skola imorgn. Kram

Tuesday

Publicerad 2011-06-21 17:18:00 i The diary,

Idag så har de såklart varit skola, 4 timmars matte. På lunchen så var jag hos Zeljka eftersom maten i skolan inte såg så ätbar ut så de fick istället bli kaffe och macka. Men de roliga började efter skolan då jag träffade Kaltrina, vi hade inte setts på åratal känns de som. Visst de har gått en vecka bara men vi e vana att ses varje dag. Vi klarar knappt en vecka utan varandra hur ska vi då vara ifrån varandra från 1/7 till 20/8. Vi får se hur de går med den saken. I alla fall så tog vi oss en fika på Strandgatan och sen blev de en sväng på stan också visar upp de jag köpte strax innan jag nu ska sätta igång med en storstädning av mitt rum.

Skola

Publicerad 2011-06-20 09:57:00 i The diary,

Sov bort hela gårdagen eftersom jag hade sovit så dåligt i veckan och så var jag på något irriterande humör så jag ville varken prata eller se någon. Idag så gick jag upp innan klockan ringde så jag han ta mig en dusch innan skolan och de behövdes verkligen. Nu har jag kort rast, men ska snart in på lektionn igen.

My days are passing me by and i can't do anything about it.

Publicerad 2011-06-18 12:20:00 i The diary,

Jag har inget att berätt i bloggen för allt som har hänt är för personligt för att dela med sig, även om jag bara skulle älska att skriva av mig lite men de är ju omöjligt.

Idag mår jag som jag förtjänar efter går kvällen, har stora påsar under ögonen, en huvudvärk som dunkar sönder och så är jag otroligt trött men kan inte sova. SOm toppen över de hela blir de jobb idag, men jag klagar inte. Ska sitta barnvatk till Love och Mio idag från klockan 16.30 och dom båda är otroligt snälla så de lär inte vara något problem. Men nu måste jag hoppa in i dushen och fräscha upp mig lite.

Torsdag

Publicerad 2011-06-16 23:25:00 i The diary,

Mina dagar känns som veckor, allt går så segt och så otroligt mycket händer. Har inte varit hemma hela dagen utan först skola på morgonen till klockan 14 sen hem till Zeljka sedan vidare till Irma för att säga hejdå till Sejla som sa iväg till Montenegro i 3 veckor. Kommer Sakna henne och Saknar även Sara redan som åkte i förr igår.

Efter blev de en sväng till Överby, men jag hittade ingenting. Jätte fult är allt och de som är fint har jag redan. När Överby stängdes åkte vi till Zeljka igen, färgade hennes hår tog en drink och bara slappade ute på balkongen. ;Em nu är jag hemma, ska hoppa in i dushen och sedan sova, jag har ju skola imorgon!

Allt jag har missat

Publicerad 2011-06-15 19:34:00 i The diary,

Gårdags kvällen med mina tjejer va riktigt underbar och crazy som alltid så får vi massa roliga minnen med oss, ja dom minnena vi kommer ihåg i alla fall. Dock glömde jag kameran hemma så inge bilder finns. Dessutom kom jag inte hem fören 2.00 lite efter va den kanske till och med. Så jag hade tur på morgonen att jag hade ett wake up call, någon som ringde endast för att väcka mig, tur de för annars hade jag missat första dagen av sommarskola Matte B - 10 dagar. Vi hade ingen lektion utan vi fjantade oss, åkte runt på en biblioteksvagn i korridorerna, sprutade vatten på varandra och sen blev de även käk på kina restaurangen. Jag såg väll ut som en Zombie idag är förvånad över att folk inte sprang för sitt liv när de väl såg mig.

Efter allt så skulle jag till Emelie och fixa hennes hår, hon har ju sin avslutning idag. Men de blev riktigt bra även om jag va så jäkla trött! Men ne nu orkar jag inte ens blogga mer, sängen kallar jag är tillbaka som vanligt och extra utvilad imorgon!

Tisdag (skolavslutning)

Publicerad 2011-06-14 17:58:00 i The diary,

Imorse fick jag dra mig upp ur sängen eftersom jag inte somnade före 2 i natt, eftersom jag snoosade ganska länge också så han jag inte göra mig fin för avslutnings dagen i skolan. Men de är ju endå inget speciellt och dessutom ska jag gå sommarskola 10 dagar till den 28 Juni för att fixa mitt betyg i Matte B så jag slutar inte skolan riktigt än. Men dock hindrar de inte mig för att träffa mina tjejer i kväll och ha en lite girl's night. Hur jag ska ta mig upp i morgon klockan 6.0 vet jag inte riktigt men jag hoppas på de bästa. Nu måste jag börja göra mig i ordning, vet inte om jag kommer hinna blogga mer men vi får se. Ni får ha en bra kväll i alla fall !

Stressig men händelsefull dag.

Publicerad 2011-06-13 21:50:00 i The diary,

Fick idag skölja håret snabbt och sen föna, resultatet blev helt okej ingen större förändring blev de. Men jag fick göra mig i ordning snabbt för att hinna med bussen till Trollhättan, men sen va Kaltrina ändå seg så jag fick väna på henne i stan i nästan 1 timme. När hon väl kom blev de en fika och sen köpte hon en ny mobil till sig själv, då köpte vi även jordgubbar och skulle sätta oss vid kanalen där vi träffade på Erica och Lejla. Vi satt där en stund men sen fick jag stressa iväg till bussen för jag skulle titta på min kusin når hon sjöng i skolan. Till min förvåning var hon bättre än jag trodde! När de va klart blev de Pizza och en lite promenad innan vi gick åt var sitt håll.

Nu är jag hemma ska hoppa in i duschen, känner någon sorts illa mående. Jag hoppas i alla fall att jag mår bättre snart !

God morgon

Publicerad 2011-06-13 12:49:00 i The diary,

De blev en sen natt igår vid datorn och mobilen speciellt så imorse när mamma kom för att väcka mig ville jag knappast upp ur sängen. Men jag var tvungen bara för att vi skulle sätta i slingorna idag eftersom vi aldrig gjorde de igår så nu sitter jag med dom i håret, men de ska tvättas ut om 15 minuter och jag hoppas på de bästa! Ska försöka äta lite frukost snabbt nu innan de ska sköljas.

Söndag

Publicerad 2011-06-12 22:00:00 i The diary,

Åkte till Trollhättan med mamma tidigare idag för lite shopping på Överby, vi var inte där så länge men ändå hittade jag lite snygga plagg. Efter shoppingturen blev de middag på Mc'Donalds och sen en fika hemme hos Zeljka, vi var inte där allt för länge eftersom jag stressade mamma för hon skulle färga mitt hår och de har hon nu gjort, eller aa utväxten nu ska de bara slingas också!

Dags att fixa till håret!

Publicerad 2011-06-12 18:26:00 i The diary,

Ska färga min utväxt och sedan slinga mitt hår, mamma ska sätta in färgen nu så bloggar jag om dagen när de är klart medan jag väntar på att kuna skölja de och sedan slinga.

TIme fore some fun!

Publicerad 2011-06-12 13:24:00 i The diary,

Åker iväg till Överby med mamma för lite shopping. Får se om de blir fika hos Zeljka efter de kanske, men jag bloggar igen när jag är hemma. Ha en bra dag!

Good morning

Publicerad 2011-06-12 11:43:00 i The diary,

Solen skiner fram lite då och då bakom molnen och temperaturen börjar långsamt gå uppåt, är sommaren snart här?! De är vad jag ser nu och jag hoppas att de kan bli varmare för jag vill så gärna sätta mig ute i solen. I dag väckte min kusin mig, de var för cirka en timme sedan men jag har legat kvar i sängen och försökt somna om, men de gick inte. Fick helt enkelt ta mig upp ur sängen och nu sitter jag här.

Sweet dreams

Publicerad 2011-06-12 02:00:00 i The diary,

Jag är trött, riktigt trött. Men jag är även hungrig har ett stort sug efter en pizza, nu mitt i natten. Är de normalt?. Men tänkte om jag lägger mig och sover kanske jag åtminstonde drömmer om att jag äter pizza, de hade ju varit något. Nä jag ska no ta och lägga mig inser att jag är trött nu när jag skriver massa onödigt.

The time with my cousin

Publicerad 2011-06-12 00:15:00 i The diary,

¨



Mötte Emelie utanför oströms när jag och mamma hade handlat klart, då gick vi och köpte oss var sin glass och sen promenerade iväg till farmors lägenhet. Där satt vi och pratade, lyssnade på musik och umgicks en stund. Efter ett tag bestämmde vi oss för att gå tll mig och hämta min locktång för att locka hennes löshår som hon ska ha på sin skolavslutning på onsdag. Såklar hann Emelie knäppa av några bilder med kameran medan vi satt här hos mig. Vi promenerade sedan iväg till henne och efter många om och men, korta och långa lockar så lyckades vi få ihop de fint och jag promenerade tillbaka hem.

Ska träffa min kusin

Publicerad 2011-06-11 18:59:00 i The diary,

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan åka iväg till Boströms, vi ska handla lite mat och jag ska köpa hårfärg till mig själv är sugen på någon nyans ljusare än de jag har nu. Efter de ska jag träffa Emelie så vi ska hitta på något skojigt. Ha en bra kväll!

Vad ska man göra?!

Publicerad 2011-06-11 14:28:00 i The diary,

Jag har no så tråkigt som de bara går, ingen rolig lördag för mig inte. Eftersom jag bara sitter hemma, orkar inte åka iväg någonstans idag så har jag underhållt mig med att tvätta håret så nu är de fina lockarna borta, har även städat undan de jag har lyckats stöka ner sen igår och nu har jag absolut inget mer att göra. Är dock lite glad över att solen börjar titta fram så imorgon kanske man kan sola om temperaturen blir lite högre.

God morgon

Publicerad 2011-06-11 11:04:00 i The diary,

Vaknade för en timme sedan, men låg kvar i sängen en stund och sen så lyssnade jag på musik också och försökte somna om, men de gick inte. Sov dåligt i natt också, vaknade upp flera gånger men jag lyckades somna om. Nu sitter jag och dricker kaffe, lyssnar på musik, är lite social på Facebook och försöker komma på något roligt att göra idag. Men får se, de är tvättid klockan 3 så får se om de blir jag eller mamma som tvättar.

God natt

Publicerad 2011-06-11 00:58:00 i The diary,

Ska krypa ner i sängen, känner att jag inte orkar mer. Då mernar jag inte bara de att hålla ögonen öppna utan har tröttat ut min hjärna med att om och om igen tänka igenom en handling jag gjorde och nu inser jag att den kunde tolkas på ett sätt som de inte var menat. Men om personen jag gjorde de mot inte inser att jag menade väl och att de inte alls är ironiskt som de kanske lä,t skulle allt vara lite bättre kanske. Men jag får se hur de ligger till med allt de imorgon jag orkar helt enkelt inte just nu.

Here and Now

Publicerad 2011-06-10 23:18:00 i The diary,

Duschade för en stund sen innan jag gjorde de förra inlägget så nu sitter jag och lyssnar på musik, är social på Facebook och bara chillar helt enkelt. Känner dock att jag är väldigt trött, beror säker på att jag gick upp riktigt tidigt imorse och jag la mig sent igår så jag vet inte hur länge jag kommer orka hålla mig själv uppe i natt.

Me and my cousin

Publicerad 2011-06-10 23:05:00 i The diary,



Träffade Emelie förut och vi gick in till Boströms först och köpte lite godsaker innan vi gick till farmors lägenhet och satte oss ute en stund och softade. Men efter ett tag blev de för kallt för att sitta ute och vi orkade inte sitta inne, vi kännde då att vi blev lite hungriga så vi gick till en pizzeria och delade på en pizza. När vi var mätta så blev de en liten promenad innan vi delade på oss och gick hem.

Ps. Nej Emelie kan tyvärr inte se normal ut på bilder, hon ska alltid göra någon ful min.

Jag vil ta studenten nu, nu, nu!!

Publicerad 2011-06-10 17:51:00 i The diary,

Att se alla idag fick mig verkligen att längta till min egna student nästa år. Jag hoppas dock att vi får lite bättre väder än vad dom fick, men dom hade tur i alla fall att de slutade regna. De va jätte kul verkligen att se alla och stort grattis till er alla som har tagit studenten i år.

God morgon

Publicerad 2011-06-10 08:49:00 i The diary,

De blev en stressig morgon för håret hade förstörts så jag fick locka de från början och de tog lite tid. Sen drog jag bara ut lite kläder ur garderoben borde planerat vad jag skulle ha på mig känner jag nu, men de funkar. Väntar just nu på bussen till Kaltrina och de ör ganska kallt ute så jag tycker synd om studenterna, inget bra väder och massa tjejer som ska ha korta klänningar.

Sweet dreams

Publicerad 2011-06-09 23:17:00 i The diary,

De börjar bli sent och jag känner att ögonlocken börjar bli tunga, dessutom måste jag ju upp tidigt imorgon så de är lika bra att jag lägger mig. Kameran laddas, nu måste jag bara komma ihåg att ta med den också! Jag som är så otroligt glömsk.

Lockat

Publicerad 2011-06-09 22:14:00 i The diary,

Lockade mitt hår förut för jag kanske ska ha de så imorgon på Kaltrinas storebrors student, men vi får se om de håller sig över natten, om inte så får jag platta de på morgonen innan jag åker iväg till Kaltrina. Måste vara där redan klockan 10 annars dödar hon mig. Alltså måste jag gå upp redan 8, usch så jobbigt! Men, men jag får väll offra mig imorgon.

Städning

Publicerad 2011-06-09 20:12:00 i The diary,

Så här söt är jag när jag städar! Haha..

Nu har jag i alla fall städat klart hela mitt rum, de är riktigt rent och fräscht nu, man kan faktiskt se golvet finns inga klädes plagg som ligger där nu. Men tänkte hoppa in i duschen nu en snabbis känner mig alltid så äcklig efter att jag har städat.

Shopping with my girl

Publicerad 2011-06-09 16:37:00 i The diary,

Tog mig upp ur sängen runt 9.30 för att göra mig i ordning lite snabbt och körde inte på något speciellt på mitt klädval idag utan de blev mörka jeans och de svarta linnet jag köpte igår. Simpelt men ändå nice. Runt 10.30 körde mamma iväg mig till bussen eftersom regnet bara öste ner som att de inte räckte med regnet va de jävla seg trafik till Trollhättan så Kaltrina fick vänta på mig i stan ett bra tag innan jag kom och vi åkte iväg till Överby för shopping. Jag hittade lite saker som jag visar upp, men märkte precis att shortsen jag köpte var fel storlek, att jag ska vara så klantig och glömma kolla sånt. Får åka tillbaka och byta dem en dag i helgen.

Nu är jag hemma, ska visa upp de jag har köpt i bloggen och sen tänkte jag städa lite i mitt rum för de är lite stökigt.

Laku noc

Publicerad 2011-06-09 00:06:00 i The diary,

Har precis duschat och tvättat mitt hår, ska strax krypa ner i min säng. Imorgon väntar en dag på Överby med min sötaste Kaltrina så jag måste vara utvilad.

Torp

Publicerad 2011-06-08 21:42:00 i The diary,

Efter skoldan idag så var jag förste en stund hos Zeljka och sen så följde jag med hem till Irma för en kopp kaffe innan jag tog bussen hem. För att bara byta om och sen åka iväg till torp, blev sminkad där och fick min bild tagen som dom sedan skrev ut på stort papper, jag hade turen att stå först eftersom alla andra var mer sugna på presentpåsarna man kunde få. Sen blev de även lite shopping som jag visar upp snart.

Ps. De känns så ovant att ha så här mycket smink jag som knappt använder maskara, ska no tvätta bort de snart.

Love it all

Publicerad 2011-06-08 00:21:00 i The diary,

Ja inte blev de någon tupplur för mig, jag blev pigg helt plötsligt efter att jag hade ätit middag så jag har bara förflyttat mig från sängen till golvet med datorn. När jag tröttnar att sitta på ett sätt så byter jag ställning, haha. Men nu funderar jag faktiskt på att stänga av datorn och krypa ner under täcket. Har sovmorgon men funderar på om de ens är värt att gå till skolan vi ska typ resna ur våra skåp och annat trist. Betygen sattes ju igår så mycket att göra finns de inte. Men ne, nu ska jag sova. God natt!

Tisdag

Publicerad 2011-06-07 18:19:00 i The diary,

Har idag varit i skolan och haft mitt sista prov får denna terminen, känns så jäkla underbart att ha allt avklarat. Va hos Sara&Zeljka efter skolan dom har börjat undra var jag tar vägen, är inte där ofta och Sara märker att jag inte uppdaterar bloggen så hon kan hålla koll på mig.

Nu är jag i alla fall hemma, är riktigt trött efter att ha sovit så dåligt i natt eftersom de oskade så mycket. Ska äta något för jag känner hungern komma och så kanske de blir en liten tupplur sen om inget annat kommer upp.

Måndag

Publicerad 2011-06-06 13:22:00 i The diary,

Ledsen för dålig uppdatering igår och delär inte bli någon idag heller fören jag kommer hem.

God morgon

Publicerad 2011-06-05 11:54:00 i The diary,

Ser att solen skiner ute men att de är lite monligt och blåser, ska dock dra ut mig på balkongen och sätta mig i solen m de inte blåser allt för mycket och hoppas på att molnen försvinner.

Lördag

Publicerad 2011-06-04 23:27:00 i The diary,

Har haft en riktigt bra dag med min söta Kaltrina. Vi har grillat, solat, haft de underbart soft och så var vi och köpte glass 3 gången för jag blev sugen på en var 3:dje timme.

Vi var ju som sagt hemma hs farmor och solade och grillade, men sen mot kvällen runt nio kanske de va då vi drog oss hem till mig för de var för kallt för att sola och vi satt här ända till nu då hon åkte hem. Nu är jag alldeles själv hemma och de hatar jag så jag ska snabbt hoppa in i duschen och sen lägga mig.

Farmors place

Publicerad 2011-06-04 10:42:00 i The diary,

Nu drar jag mig till farmor ska möta upp min söta tjej sen och så ska vi steka ute i solen, grilla och ha de underbart!

God morgon.

Publicerad 2011-06-04 09:50:00 i The diary,

Nu är jag i alla fall vaken, ställde klockan på 9.00 men kom inte upp förren 9.30 sitter och plattar håret för fullt och har lite bråttom att hoppa in i duschen en snabbis innan jag drar mig väg till farmors place för att invänta Kaltrina.

My sunny day.

Publicerad 2011-06-03 21:29:00 i The diary,

Idag spenderade jag morgonen solandes på balkongen och tiden bara flög iväg. Så runt klockan 14 fick jag snabbt göra mig i ordning för att åka iväg till Trollhättan med mamma och handla mat och käka på Donken. Hon släppte sedan av mig hos Kaltrina, där jag fick vänta på henne några minuter innan vi promenerade oss in till stan. De fick bli en väldigt lång fika på Strandatan och sen en ännu längre promenad med två av hennes andra vänner innan jag satte mig på bussen hem.

Nu väntar jag på att mamma ska köra iväg mig till farmors lägenhet så jag kan ta med allt inför de att Kalle ska komma imorgon, vi två ska ju grilla och vi får ju se hur de går. Haha, ne nu måste jag packa ner allting. Bloggar igen när ja är hemma!

Telefonsamtal och min dag.

Publicerad 2011-06-03 00:33:00 i The diary,

Träffade Emelie och hennes vän Emma förut, vi gick en sväng till Boström soch sen hem till farmor där vi satt ute och chillade lite. Farmor är ju inte hemma utan i Kroatien så de är väldigt gött att hänga där. Vi lyssnade på musik snackade och Emelie dansade lite så mobbad som hon är. Sen drog jag mig hemmåt och nu har jag suttit och pratat med Kalle i telefon i lite mer än 1 timme, ska fortsätta med de nu för vi har ju så mycket att säga till varandra.

Doin nothing

Publicerad 2011-06-02 20:11:00 i The diary,

Hejsan!
Idag har jag gått runt hemma bara, sädat, rensat lite i min garderob och slappat resten av tiden. Tänkte egentligen åka upp till Lejla i Trollhättan för hon har tjejkväll. Men mamma jobbar och bussarna går kappt idag så jag fick helt enkelt hålla mig hemma. Planerade även att sola ute på balkongen i morse men de va ju molnigt ute så jag blev lite ledsen över de. Men nu har jag smsat Emelie vi två kanske åtminstonde ska ta oss en promenad för jag håller på att bli galen av att sitta innomhus!

A day in the forest

Publicerad 2011-06-01 08:21:00 i The diary,

Idag är de friluftsdag i skolan, jag är inte så taggad då jag hatar skogar, kryp och är rädd för älgar. Haha, jag är jätte nervös och orolig över hur de går men klarar jag mig igenom denna dagen så behöver jag aldrig mer gå på något sånt för detta räknas som min sista idrottslektion ever! När man säger de så känner jag mig lite bättre.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela