Manuela

2011-05-31

Publicerad 2011-05-30 22:24:00 i The diary,

Efter skolan så gick jag och Kalle in till stan för att äta lite på Max och sen blev de fika på Strandgatan, riktigt mysigt va de. Sen åkte jag hem men hann inte vara där så länge innan Emelie körde ut mig på en promenad så nu är jag ute, fryser och promenixar.

Har en Manuela dag.

Publicerad 2011-05-29 17:22:00 i The diary,

Eftersom min dag började så dåligt så bestämde jag mig för att sitta innomhus hela dagen, ute regnar de ändå så de är bäst att vara inne där de är torrt och varmt. Jag har ätit gott idag, Kinamat, B&J glass och lite kakor medan jag har fräschat upp mig själv. Har haft ansiktmask, målat naglarna och noppat ögonbrynen hittils. När lacket är tort ska jag in i duschen och tvätta håret raka benen osv.

Good morning

Publicerad 2011-05-29 10:30:00 i The diary,

Bilden är tagen dagen innan jag klippte mig!

 Den jävla grann ungen ställer sig i trappen 9.00 på morgonen och skriker! Hur normalt är de?. Jävla retard förstår han inte att vissa har jobbat och varit uppe sent och gärna vill sova på morgonen! Ne nu ska jag inte ta ut min morgon ilska på den lilla pojken, även fast jag ville gå och knacka på föräldrarna och säga att dom är sjuka i huvudet som inte gör något åt saken!

Lördag

Publicerad 2011-05-29 00:15:00 i The diary,

Förlåt kära läsare för dålig uppdatering men jag åkte ju iväg till Trollhättan idag, va en stund hos Sara&Zeljka innan jag och Sara gick iväg till kyrkan. Efter de åkte jag till en släkting som fyllde 40 så de va ett lite skoj att träffa alla, dock kunde jag inte stanna länge utan fick åka hem runt åtta för att byta om till något slappare och sen åka och vara barnvakt. Jag la ungarna för ett tag sedan och nu slappar jag framför datorn ska no sätta mig i soffan och kolla tv en stund.

Dobro jutro.

Publicerad 2011-05-28 12:43:00 i The diary,

God morgon!
Jag vaknade för en liten stund sedan och jag som aldrig brukar kunna äta frukost har tryckt i mig 2 mackor och kaffe såklat. Snart ska jag börja göra mig i ordning för jag ska iväg till Trollhättan och se vad dagen har att erbjuda.

Städar!

Publicerad 2011-05-27 22:53:00 i The diary,

Ursäkta fulingen på bilden men jag är inte mycket snyggare när jag e hemma och städar. Började med städningen när jag komhem från Trollhättan men sen mitt i de hela fick de bli en promenad med Emelie och sedan hem och fortsätta med städningen. Nu ska jag bara damma lite fort och sen dammsuga innan jag e klart och kan ta mig en dusch.

Friday, im i love.

Publicerad 2011-05-27 20:09:00 i The diary,

Hejsan!
Har haft en underbar dag i stan och på Överby med mina tjejer Sara&Zeljka. De blev massor med shopping för min del, börjar få lite ångest av att jag slösar så mycket pengar hela tiden. Men nu har jag äntligen kommit massa snygga saker i butikerna som man bara måste ha.

Let's spend som money.

Publicerad 2011-05-27 12:12:00 i The diary,

Har varit hos Zeljka hela morgonen vi har haft de mysigt, fikat och pratat. Nu är vi påväg att hämta upp Karlo och köra hem honnom och sen efter de blir de shopping.

God morgon

Publicerad 2011-05-27 10:10:00 i The diary,

Igår hade jag en tuff kväll barnen va snälla men att ta hand om 2 små pojkar som bråkar lite och sen börjar gråta är inte lätt. Jag fick i alla fall dem att somna runt 22.30 och då kunde jag sätta mig lungt framför datorn och vänta till klockan blev 01.30 då föräldrarna kom hem och jag kunde åka hem och sova. Ni kanske förstår att jag hade svårt att gå upp i morses men nu är jag i Trollhättan hos Zeljka sitter och dricker kaffe.

Baby sitter

Publicerad 2011-05-26 18:38:00 i The diary,

Jag ska iväg, ska sitta barnvakt och tjäna lite extra pengar som man kan slösa på fika och andra roliga grejer. Mamma ska köra iväg mig om 10 minuter och jag kommer hem runt 1 i natt. Men jag har med mig mobilen så något roligt inlägg kommer. Hoppas ni har en rolig torsdags kväll, Kram!

-

Publicerad 2011-05-26 17:43:00 i The diary,

Hello!
Efter skolan idag så försvann jag hem till Kaltrina där vi umgicks och så färgade jag hennes hår. De fick bli svart men stackarn fick lite färg fläckar i pannan bara för vi glömde skrubba bort färgen innan den torkade.
Efter de hämtade mamma upp mig och vi åkte iväg till Överby för lite shopping, jag fick med mig några tröjor och lite annant som jag visar här i bloggen snart.

To school for cool

Publicerad 2011-05-26 09:12:00 i The diary,

Sitter just nu i skolan, har precis haft naturkunskaps lektion och nu har jag en håltimme. Sitter med Yara och funderar på vad vi ska hitta på, men de blir väll bara att chilla lite.

Home.

Publicerad 2011-05-25 21:39:00 i The diary,


Kom hem från Trollhättan och Emelie mötte mig på busshållsplatsen här i Edet, vi promenerade snabbt hem till mig för jag skulle byta skor och göra lite annat innan vi gick till henne och åt grillat. Där så målade min yngre kusin mina naglar och så pratade vi lite. Där efter blev de en promenad med Emelie och nu sitter jag här hemma och äter på min B&J glass.

School

Publicerad 2011-05-25 11:15:00 i The diary,

Har varit i skolan sen 8.00 har hunnit med ganska mycket. Haft möte med mentorn, gjort en uppsats i naturkunskap, fikat hos Zejlka och nu sitter jag och väntar på att Kaltrina ska sluta sin lektion så vi kan gå och äta. Har sen bara en lektion i samhällskunskap innan jag får åka hem klockan 13.

Försvinner

Publicerad 2011-05-24 23:38:00 i The diary,

Jag är så irriterad på folk som försöker intala sig saker och tror dom är bäst i hela värden. Eller fega personer som till sist inte våga stå upp för sig själva och sina handlingar och de värsta är att allt händer bakom skärmen. Jag stör mig så otrolgt mycket på de och nu ska jag stänga av datorn, är tack och lov hemma själv så ingen kan klaga på mig att jag smäller i dörrar så irriterad jag är. Vill nästan slänga datorn i väggen!

Men eftersom jag nu känner såhär så ska jag gå och sova innan jag tar ur min ilska på någn som inte förtjänar de när fegisarna försvinner och gömmer sig!

Sleep.

Publicerad 2011-05-24 19:12:00 i The diary,

Har varit hemma nu i några timmar, bara tagit de lugnt, duschat och sovit en stund också. Ska snart börja göra mig i ordning lite smått för jag ska träffa min kusin runt klockan 20 för en liten promenad. Men nu ska jag sova i några minuter till. Ciao

Dreaming about a different me.

Publicerad 2011-05-23 21:31:00 i The diary,

Tänk om jag bara kunde våga klippa av mitt hår som jag har sparat i nästan 3 år nu. Men de är så slitet att jag nästan är villig att göra de, men jag vill ju så gärna ha långt och naturligt hår på studenten och balen nästa år så klippningen får helt klart vänta. Eller så kanske jag trots allt gör de i värsta fall finns de ju löshår men bar att ha en annan människas hår på mig känns riktigt weard. Ne detta är ett stort beslut jag får nog tänka igenom de riktigt noga. Men därför ska jag in i duschen nu och rensa huvudet med tankar.

Home sweet home.

Publicerad 2011-05-23 18:14:00 i The diary,

Är hemma och de har jag varit ett tag förutom då jag och mamma åkte iväg till Boströms för att handla lite mat och såklart köpte vi Ben&Jerry glass. Jag har ju redan ätit upp de två paketen vi hade så de var dags att fylla på. Nu lagar mamma mat och jag håller på och svälter hon borde haft den klar för länge sedan, men okej de är mitt fel jag sa att jag skulle komma hem 19.00 men jag kom tidigare....

Skoolan är sluut!

Publicerad 2011-05-23 13:36:00 i The diary,

Skoldagen är slut men jag sitter kvar med Kaltrina och väntar på att hennes lektion ska börja. Sen ska jag förbi Zeljka en stund för en fika innan jag åker hem.

Måndag

Publicerad 2011-05-23 10:36:00 i The diary,

Har haft en bra start på dagen, en lektion och nu är jag och Kaltrina i stan. Jag har köpt mig ett par sjukt snygga skor och nu lunchar vi på Max snart blir de att dra sig tillbaka till skolan dock "/

The night is full of sweet dreams.

Publicerad 2011-05-22 21:00:00 i The diary,

Dags för mig att dra mig till sängs, imorgon är skolveckan igång igen och så klart är måndagarna plågsammast. Men på något sätt tar jag väll mig igenom den, de brukar jag alltid göra. Men för att göra de måste jag verkligen lägga mig annars kommer jag inte upp när klockan ringer 6.00 på morgonen. God natt!

I miss my grandma <3

Publicerad 2011-05-22 19:00:00 i The diary,

Jag vet att bilden är lite ja vad ska man säga.. komisk. Haha jag ser ju lite weard ut men de är inte de jag vill komma till. Utan jag saknar faktiskt min farmor otroligt mycket, hon är nere i Kraotien och har de bra, omringad av familj och vänner medan man själv sitter här ensam. Saknar att bara kunna gå över till henne på en kopp kaffe eller om man är hungrig bara ringer och hon lagat något. Att bara sitta där i hennes kök är så otroligt tryggt på ett sätt. Men vi kommer ses när jag åker till Kroatien och sen någongång till hösten när hon kommer hem igen.

Memories you don't want to forget.

Publicerad 2011-05-22 18:00:00 i Photography,



En sak jag har börjat och pyssla på är ett fotoalbum på år 2010, alla härliga sommarbilder och annat man inte vill glömma bort ska jag göra en liten bildbok av som jag kan spara tills jag blir gammal och sitter på ett ålderdoms hem med någon bredvid mig och berättar om hur underbart livet var när man va ung. Men den är inte i närhetan av klar jag har bara börjat lite smått.

Sunday

Publicerad 2011-05-22 16:00:00 i The diary,

Har världens tråkigaste söndag, har ätit en hel B&J glass och nu sitter jag och äter choklad också. Men finns verkligen inget att göra, de regnar och att åka upp till Trollhättan när vädret är såhär orkar jag inte. Dessutom är ingen hemma förutom jag vilket gör de ännu värre, jag hatar när de är tyst. Har börjat kolla på serien Hellcats och nu ska jag snart sätta igång avsnitt 3, de blir väll att sitta och koll apå så många avsnitt jag hinner idag för livet är riktigt trist!

Good morning

Publicerad 2011-05-22 12:00:00 i The diary,

Söndagen är redan här och jag vill bara lägga mig igen och sova till nästa helg, planerna jag hade för idag kommer inte bli av, varken den riktiga planen eller reserven så de blir väll att sitta hemma och stoppa i sig onyttigheter. Men de kanske är lika bra för vädret är trist och lika så mitt humör. Men jag ska i alla fall hoppa in i duschen först eftersom håret är så smuttsigt och tovigt lär jag behöva 1 kg balsam för att reda ut de.

The big city

Publicerad 2011-05-21 21:00:00 i The diary,

Har haft en riktigt trevlig dag i göteborg, de blev fika, långa prmenader och bowling. Såklart vann jag på bowlingen 105 poäng och förloraren fick 91 och de va en riktigt dålig förlorare, haha. Sen blev de bussen hem och nu har jag precis fått i mig lite mat, men fötterna värker av de nya conversen så jag funderar på att gå och lägga mig, kanske tar och ser en film innan jag drömmer mig bort.

Storstan!

Publicerad 2011-05-21 15:55:00 i The diary,

Åker iväg till Göteborg nu då, spenderar dagen där så de lär inte bli någon uppdatering innan jag kommer hem

I love my girl's!

Publicerad 2011-05-20 23:59:00 i The diary,

Har haft en riktigt go kväll med mina tjejeor, de började med dans och crazyness men tillslut så degade vi ner oss i soffan och vissa (jag) på golvet på mattan. Vi pratade om allt och inget, men en riktig härlig kväll hade vi allt. De finns massor av bilder som kommer upp i morgon för jag är så trött i benen och har riktigt ont i ryggen så jag orkar inget annat än att ligga i sängen och falla in i drömmarnas värld vilken sekund som helst. En sak som jag tycker är jobbig är att jag precis kom på att jag har smink, jag som aldrig brukar ha de, men nu orkar jag inte gå och ta bort de så de får jag helt enkelt göra imorgon när jag vaknar. God natt!

Let's get this party started.

Publicerad 2011-05-20 15:00:00 i The diary,

Jag och Kalle har hängt hos mig i några timmar och haft lite för fest, medan vi gjort oss i ordning för den riktiga hos våran girl Sara. Nu ska vi snart iväg till Edet för att köpa grejer vi ska ha med oss upp och för att äta något gott. De lutar mot en fet kebab tallrik och de blir super.

On our way.

Publicerad 2011-05-20 12:40:00 i The diary,

Skoldagen är slut och jag och Kalle sprang upp till Sara direkt efter för att låna hennes busskort så att jag kunde få med mig Kalle till Edet. Nu sitter vi på bussen och hon är värre än ett litet barn, var 3:dje sekund frågar hon om när vi är framme.... När vi kommer fram så ska vi först till mig där de blir lite mys med glass och så ska vi göra oss i ordning för kvällen hos Sara, sen får de bli pizza eller något gott att äta innan vi åker upp till Trollhättan igen.

In school.

Publicerad 2011-05-20 10:18:00 i The diary,

Har haft en stressig morgon, typisk att jag alltid ska stänga av klockan och fortsätta sova. Men jag hann i alla fall med bussen till skolan så nu sitter jag här och ser på film.

Laku noc.

Publicerad 2011-05-19 22:00:00 i The diary,

Nu är de dags att fara iväg till drömmarnas värld, de är sent och imorgon är de äntligen fredag. Helgen är här och vad jag har planerat så lär den bli grym! Något som är ännu bättre är att skolveckan avslutas med en lektion på 2 timmar som vi bara ska se en film på. Men nu, God natt!

Tuff dag!

Publicerad 2011-05-19 19:00:00 i The diary,

Att börja skolan 8.15 och sluta 17.30 är ett riktigt helvete. Men de var min sista Kroatiska lektion för denna terminen som jag hade idag så nu blir mina sista torsdags skoldagar bara till 16.00. De är skönt efter att man annars slutar 17.30.

Men dagen har ändå på sitt sätt varit bra för vi hade en jätte lång håltimme från 11.00 till 14.50 så jag och Kaltrina drog in till stan, fikade tills vi blev omringade av fåglar på uteserveringen då fick de bli en liten promenad i butikerna dock hittade jag inget igen, men som tröst blev de käk på Max hamburgarestaurang innan vi drog oss tillbaka till skolan.

Tiden flyger iväg.

Publicerad 2011-05-19 08:19:00 i The diary,

Imorse ställde jag klockan på 5.45 men stängde av den och fortsatte sova i en hel timme då vaknade jag av mig själv såg klockan, fick springa runt hemma och stressa för bussen går 7.10. Jag hann inte duscha heller så jag känner mig riktigt ofräsch, men räddningen parfym, deo och torrschampo. Nu sitter jag på naturkunskaps lektionen ska få tillbaka mitt prov är riktigt nervös eftersom jag hade glömt att plugga till de.

Sweet dreams.

Publicerad 2011-05-18 22:00:00 i The diary,

Funderar på om de är dags att falla in i drömmarnas värld, men nagelacket verkar inte vara helt torrt än och så skulle jag behöva hoppa in i duschen, men jag funderar på att göra de när jag vaknar imorgon eftersom jag känner mig oerhört seg just nu. Dessutom så regnar de ute och jag hör dropparna mot fönstret ett så mysigt men riktigt irriterande kjud när man ska sova.

Home sweet home.

Publicerad 2011-05-18 18:00:00 i The diary,

Är hemma efter en riktigt lång dag. Först var de ju skola de ointressantaste, sen så invaderade jag Zeljka's place där vi åt och fikade innan vi åkte iväg till Överby med Sejla&Irma för lite shopping. Dock hittade jag ingenting fint, kanske e kräsen men tror de berodde mer på att jag verkligen inte orkade prova någonting.

Sen hade jag turen att träffa på pappa på bussen och när vi kom ner till edet så var han så snäll och betalade taxi hem så jag slapp gå i spöregnet, dock tror jag han gjorde de för han skulle iväg till en kompis och inte kunde bära med sig sina shopping påsar och han visste väll att de inte fanns en chans att jag skulle bära dom om jag fick promenera.

Some day i will wake up happy.

Publicerad 2011-05-18 09:29:00 i The diary,


God morgon solstrålar, själv ser man dock inga lysa igenom persienerna så de ser ut att bli en grå dag. Vaknade av konstiga drömmar för ett litet tag sedan, har bara legat här i sängen och försökt tolka dem. Idag ska jag till skolan, bussen åker om lite mer än en timme, men jag har ju några kilometer till den så jag får promenera i de trista vädret, hoppas bara inte de blir regn idag!

God natt.

Publicerad 2011-05-17 23:31:00 i The diary,

 

Testar blogga via mobilen så jag får se hur de ser ut, ska snart lägga mig är hur trött som helst men ändå ganska pigg för jag drack två Red bull, vilket inte är så smart innan läggdags. Men jag har sovmorgon imorn så de gör inte så mycket om jag inte kan somna direkt. Kanske hoppar in i duschen de brukar alltid få mig att bli trött.

Im sorry, but my life is great!

Publicerad 2011-05-09 20:13:01 i The diary,




Hejsan hoppsan!
Jag vet att jag inte bloggar ofta men jag vill så gärna spendera så mycke tid som möjligt ute i solen, de är ju bara för underbart att sätta sig på ett fik vid kanalen när solens strålar värmer. Att umgås med vänner och famlij. Ni förstår mig säkert.

Wensday i cant breath.

Publicerad 2011-05-04 19:13:54 i The diary,


Hejsan!
Har haft en ganska hendelselös dag. Varit i skolan och en sväng sedan med mamma till överby. Hittade mig dock ingenting som var fint. Till middag idag fick de bli pizza och efter de B&J glass. Känner mig riktigt mätt. Nu sitter jag och väntar på att Emelie ska höra av sig så vi kan ta en promenad.

Sad Real Fan.

Publicerad 2011-05-03 23:05:35 i The diary,


Har haft en riktigt bra dag förutom nu mot kvällen efter matchen real-barca. Är riktigt ledsen över att real inte gick vidare och har ingen lust att blogga ska hoppa in i duschen och sen sängen. Vill bara sova, imorgon är de skola och sen plugg. Är tillbaka här på bloggen då.

Promenerat med kusinen.

Publicerad 2011-05-02 20:58:22 i The diary,



Satt hemma ett bra tag innan jag kom på iden att smsa Emelie och fråga om hon ville följa med ut på en liten promenad. Såklart så svarade hon ja på de, så vi har träffats och gått en runda. De är riktigt mysigt att promenera synd bara att de är så kallt ute. Nu ska jag mysa lite och kolla på ett avsnitt Vampire Diaries innan jag hoppar in i duschen.

2011-05-02

Publicerad 2011-05-02 16:25:37 i Dresscode,


Linne - GinaTricot, Jeans - GinaTricot, Klocka - JetSet, Armband - S&N, Lindex, Örhänge - Åhlens

On a monday i'm waiting.

Publicerad 2011-05-02 16:14:22 i The diary,



Har haft den dummaste Måndagen någonsin, allt börjar såklart med att jag försover mig, så mamma får köra mig in till Lilla Edet så att jag kan ta bussen. Hinner i alla fall till min Engelska lektion och efter de har vi lång håltimma tänker jag och KAltrina så vi går in till stan där vi handlar lite och solar. Vi promenerar senare tillbaka till skolan och ska äta lunch men när vi sitter i matsalen ser de tomt ut då smsar jag Lana för att se om de är så att jag och Kaltrina har blandat ihop tiderna till lektionerna, och de hade vi ju så klart. Vi springer upp till svenska lektionen och är med de sista 40 minuterna.
Efter skolan så har jag inga bussar så jag drar mig till Sara i 50 minuter för att göra henne lite sällskap medan jag väntar på den, tillslut håller jag på och missar den men jag hade tur att bussen in till stan var lite seg så jag han med min.
Nu är jag hemma, väntar på att mamma ska göra klart lasagnen för jag är otroligt hungrig!

Ett härligt slut på veckan.

Publicerad 2011-05-01 22:35:01 i The diary,




Har haft en underbar dag med tjejerna i trollhättan. Visst var de lite kyligt när solen gick in bakom moln men med ett bra umgänge blir de aldrig tråkigt. Visst var inte maten vi grillade heller så lyckad, lite halvt rå och smaklös men de gick att äta. Vi blev jagade av ankor och dom av oss. Dessutom så försökte jag och Lejla göra upp en eld och de funkade i alla fall i cirka 20 minuter innan den slocknade. Tillslut blev de för kallt så vi gav upp och förflyttade oss till Strandgatan, de ända fiket som är öppet i Trollhättan innan vi tillslut skiljdes åt och åkte hem.

1 Maj firas med tjejorna.

Publicerad 2011-05-01 12:45:06 i The diary,




Ska gå iväg till bussen snart för att åka till Sara i Trollhättan, där ska vi fixa lite och umgås innan vi åker in till stan och möter upp resten av tjejerna för lite grillning och umgänge. Kommer vara borta hela dagen så uppdatering om hur de va och en bildbomb kommer i kväll när jag har kommit hem. Men ni får ha en riktigt bra 1 Maj!

Egoboost!

Publicerad 2011-05-01 11:04:48 i Manuela Antolovic,



Hittade flera bilder på mig själv i mobilen från förra helgen då vi var på balkan fest i Göteborg. Kände att jag behövde en liten egoboost så jag satte ihop dem till ett litet collage.

"Beställde jag väckning?"

Publicerad 2011-05-01 09:59:23 i The diary,

 



Emelie har inatt sovit hemma hos mig, och hennes mobil ringer 9.00 och väcker oss båda. Hon ska iväg och jobba och jag försökte somna om. Men de gick ju självklart inte. Fick isället den otroliga lust som jag har haft i många dagar nu att sätta mig och blogga. Dock har någonting hindrat mig från att göra de, men inte idag. Som ni såg i Emelies gäst inlägg så har jag skaffat mig ett liv. Jag är aldrig hemma, jag ta vara på tiden och vädret, med att umgås med nära och kära.
Men eftersom mina  fingrar flyger över tangenterna, jag har verkligen saknat att blogga. De är en liten del av mig att göra de och nu ska jag börja igen, inte för alla andra utan för att jag vill de.

- Kaffet är klart, undra om de blev någorlunda bra?. De är jag som har försökt koka de!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela