Manuela

Min "sjuka" dag.

Publicerad 2009-09-30 19:17:19 i The diary,


Jag är fortfarande sjuk. Kan inte andas genom näsan, hostar som en galning och har huvudvärk.

Idag så har jag bara tagit det lugnt här hemma. Kollat på lite filmer, har haft ett film maraton kan man säga. Såg på GHOST, Footlose och Dirty dancing. Jag sov igenom nästan mer en hälften av varige film men, det räknas som att jag såg den ändå. Har sett dom några hundra gånger var förut. Nu så skulle jag bara slänga in ett blogg inlägg skall dra mig tillbaka till sängen nu. Kolla på Twilight.

God morgon, jag är sjuk.

Publicerad 2009-09-30 08:32:08 i The diary,


Ja det är som rubriken säger, det var min tur att bli sjuk. Alla sitter i skolan på svenska lektionen medan jag sitter ensam här hemma och hostar som en galning. Inatt sov jag jätte dåligt, min näsa är täppt så jag kan inte andas genom den. Jobbigt!
Nu så skall jag göra frukost till mig själv och sen så ska jag kolla på någon film. Skall krypa ner i min varma säng och hoppas på att jag kan bli frisk.

Rubrik!

Publicerad 2009-09-29 20:48:32 i The diary,




Nu så sitter jag och funderar på vad jag skall göra. Kan inte sova för jag e inte trött och så har jag huvudvärk och är jätte snorig. Funderar på om jag skall ta en varm dusch och sen krypa ner i min säng och kolla på någon film.

Okej har bestämt mig att det blir en dusch, film kanske det blir. Får fundera på saken medan jag duschar. (;

Ny bloggdesign.

Publicerad 2009-09-29 20:27:15 i The diary,


Som ni kanske ser så har jag fixat en helt ny blogg design. Har tagit mig fyra timmar att göra klart den och nu är jag äntligen nöjd. Vad tycker ni om designen ? (:

God morgon.

Publicerad 2009-09-29 08:09:55 i The diary,


Nu så gick jag upp för 20 minuter sedan, har precis ätit lite frukost. Men jag känner mig snuvig och snurrig. Måste åka till skolan idag iallafall för jag har prov i engelska. Nu skall jag göra mig i ordning.

Dags att sova?!

Publicerad 2009-09-28 23:49:52 i The diary,


Duschat och kollat på tv. Det är allt jag har gjort. Nu sitter jag och snackar med en släkting från Kroatien, super skoj. Snart skall jag sova, men skall kolla klart på Heroes först (;

Fika med Mikaela.

Publicerad 2009-09-28 21:03:55 i The diary,



Mikaela har varigt här och fikat. Fast hon gick för ungefär en timme sedan. Det var jätte kul att träffa henne igen, det var ju så längesedan. Vi satt och pratade i tre timmar. Men tiden gick så fort. Det var så kul att få prata och skratta med sin högstadiekompis.
Nu så skall jag snart hoppa in i duschen och sen så skall jag kolla igenom lite på engelskan. Skall ha prov i det imorgon. Hoppas att det kommer gå bra.

Fika.

Publicerad 2009-09-28 16:41:48 i The diary,


Nu kommer Mikaela till mig, när som helst. Måste städa mitt rum lite snabbt innan hon kommer. Vi skall fika här hos mig och snacka. Det var så längesedan vi sågs. Vi gick i 8:an och 9:an tillsammans. Vi är jätte bra vänner och det är så tråkigt att jag inte hinner träffa henne oftare.

Tandläkare.

Publicerad 2009-09-28 16:35:46 i The diary,



Var hos tandläkaren tidigare idag. Det gick riktigt bra, det var en snäll tand sköterska som kollade genom mina tänder. Hon sa att jag inte hade hål och då blev jag glad. Men hon satte äckligt fluor på mina tänder och då blev jag inte mindre glad.
På vägen hem så gick jag genom slottsparken och det blev lite mysiga bilder, hösten är ju här så det är så kul att fota ute i naturen.

Jag i parken.

Publicerad 2009-09-28 16:28:57 i The diary,



Idag medan jag väntade på bussen från Drottningtorget så gick jag och köpte en Chai latte och satte mig ute i solen i parken en stund. Där satt jag en stund, men efter ett tag så tröttnade jag på det.
Då gick jag till Sara som jobbade idag med Nancy och Tea. Vi snackade lite om vad som händer fredag kväll och planerade massor. Gud jag har en super helg att se fram emot.

Imorse.

Publicerad 2009-09-28 15:54:51 i The diary,



Imorse så såg jag ut så här. Försov mig så det var därför jag inte bloggade, han precis iväg till bussen. Jätte nära på att jag missade den. Men så går det när man bara stänger av klockan och fortsätter sova.

I skolan hade jag bara två lektioner, Samhällskunskap och Matte. Var tvungen till at gå tidigare från skolan för jag skulle åka till tandläkaren.

Igår.

Publicerad 2009-09-28 15:42:36 i The diary,



Så här kan man se ut när man heter Manuela och är jätte trött. Skulle kolla på film innan jag skulle sova. Men det var jätte konstig så jag stängde av den och somnade direkt. Innan jag stängde av datorn så blev det lite flummiga bilder, ja dom talar för sig själva. Men det gäller ju att bjuda på sig själv.

Sova.

Publicerad 2009-09-27 21:24:47 i The diary,


Nu så skall jag krypa ner i min säng och sova. Imorgon är det ju skola.
God natt.

Solat.

Publicerad 2009-09-27 20:00:59 i The diary,



Solade tidigare idag med min kusin. Efter solandet så gick vi en liten promenad och sen till henne. Jag var hos henne en liten stund bara och sen så bestämde jag mig att det var dags att vandra hemåt.
Nu så har jag precis ätit mat, lite sent men jag åt ingen middag. Sitter här och bloggar nu och lyssnar på musik.
Skall duscha lite fort nu och sen så sätter jag mig här vid datorn igen (:

Söndag.

Publicerad 2009-09-27 15:23:09 i The diary,


Så hittills idag har jag bara slappat och haft det mysigt. Har kollat på film och läst en Frida tidning medan jag har stoppat i mig lite godis.
Nu så gick jag förbi en spegel för en stund sen och ja man kan säga att all min fina bränna från Kroatien är borta så jag har ringt min kusin, frågade henne om hon ville gå och sola med mig. Det ville hon så klart så jag skall göra mig i ordning och sen gå till henne. Vara där en liten stund och sen så blir det sola (;

God morgon.

Publicerad 2009-09-27 10:03:06 i The diary,


Nu så har jag varigt uppe i cirka 50 minuter och jag har hunnit göra massor. Jag har gjort mig i ordning, varigt med mamma på Ica och handlat, ätit frukost och kollat lite på TV. Okej nu när jag skriver allt så värkar det inte så mycket. Men jag tycker det är ganska mycket saker på bara 50 minuter.
Nu så vet jag inte vad jag skall hitta på, måste plugga idag fast det gör jag lite senare. Nu så skall jag kolla på tv.

Rubrik var det ja.

Publicerad 2009-09-26 23:03:41 i The diary,


Mitt tv tittande och glass blev aldrig av. Istället så städade jag lite till och sen så kom Emelie förbi en stund. Vi snackade lite och sen så åkte hon hem. Nu så kom mamma precis hem så vi lagar lite kvällsmat. Jag är extremt hungrig, glömde helt bort att äta middag eftersom jag hade fullt upp med stäningen. Men så går det ju när man e klantig och glömsk.

Nu e ja jätte hungrig så nu måste jag äta. Kommer inte blogga mer idag utan när jag har ätit ska jag krypa ner i min säng och kolla på någon bra film. Det känns som att jag har suttit vid datorn hela dagen så nu orkar jag inte mer.

Tv kväll.

Publicerad 2009-09-26 19:28:27 i The diary,


 Nu så har jag inte så mycket mer att blogga om och jag orkar inte sitta vid datorn längre, så jag tänker ta en liten paus och sätta mig i soffan med en skål glass och kolla lite på tv. (:

Manuela's sovrum!

Publicerad 2009-09-26 19:26:22 i Manuela Antolovic,



Eftersom jag har varigt hemma hela dagen idag. Städat och suttit vid datorn finns det egentligen inte så mycket att blogga om. Men jag kom ju precis på att jag kan visa er hur fint mitt rum blev nu när jag har städat klart.

Som ni ser så har jag en bäddsoffa ingen säng, tycker det är mycket bättre med det för när det kommer kompisar så kan dom sitta på soffan och om någon skall sova över fins det plast för två att sova på bäddsoffan. Jag har jätte litet rum så därför e det praktiskt med bäddsoffa. Sen så har jag skrivbord, filtar (ofc), bokhylla ( med 5 böcker i ), fåtölj, gitarr och ELLE tidningar på bordet vid soffan. (:

Städat, men ej klar än!

Publicerad 2009-09-26 18:06:37 i The diary,


Har gått runt och städat hela dagen idag. Okej det var kanske inte helt ärligt, har tagit massa "pauser" från städandet och fastnat vid datorn i en timme minst. Har massor att städa kvar i rummet. Massa högar med kläder som måste rensas och obäddad säng. Skall försöka ta tag i det nu så jag kan slappa resten av kvällen.

God morgon.

Publicerad 2009-09-26 15:31:03 i The diary,



Vaknade för en timme sedan, har precis fått i mig lite frukost och läst lite bloggar.
 
Kvällen igår var helt fantastiskt. När vi kom till festen så var det lite dålig musik men det hindrade inte oss från att dansa. Blev massa dans hela natten. Vi hade supertrevligt. Träffade massa folk som man pratade med och skrattade. Det är de jag gillar så mycket med balkanska fester, man kans slappna av och alla snackar med alla fast man inte känner varandra. Ha trevligt, skratta och dansa tillsammans.
Det hände ju en liten olycka går också, mina strumpbyxor sprack men Medina (en tjej) hade med sig ett par extra som jag fick låna. Längtar till nästa Balkan fest, vet inte när den kommer vara men jag hoppas på att den kommer bli lika bra eller bättre än denna. ( Jag orkade inte ta upp kameran igår så det blev inga bilder, men jag tror Medina har några så jag skall be henne skicka dem. )

Idag så skall jag städa och plugga hela dagen. Mitt rum ser ut som att 3:dje världskriget pågår i det. Då kan ni tänker. Måste skriva klart min svenska inlämning också och skicka den till min lärare. Ja det låter inte som ett superroligt sätt att spendera lördagen på men måste man så måste man. Jag hade ju så roligt igår så det spelar ingen roll vad jag gör idag.
Men min kusin skulle komma förbi en stund också. Hon kommer få sitta och kolla på när jag städar. Jätte kul för henne (;

Göteborg here i come!

Publicerad 2009-09-25 20:37:57 i The diary,


Det är dags för mig att slita mig från datorn. Packa ner det nödvändigaste och det jag kommer behöva i handväskan, fixa lite saker och sen dra iväg ner till Göteborg. Festen som jag skall på, är en Balkan fest. Jag är ju halv kroat. Men på festen kommer det troligtvis finnas folk från all over the Balkan. Det kommer vara några artister där ifrån som skall underhålla oss med musik. Min barndomsvän från Trollhättan kommer också vara där så jag hoppas på en kväll med mycket mingel, dansande och ett super sätt att spendera fredagskvällen på. (:

Fedag!

Publicerad 2009-09-25 18:37:01 i The diary,

 


Kom hem fån Trollhättan för ca en timme sedan. Har packat upp det jag har köpt och ätit.

Skoldagen idag var helt okej. Den gick snabbt och det var bra. På mentors tiden då vi skulle äta muffinsen jag och Dorita bakat så blev det lite misslyckat. Jag hade lagt mina i en påse i väskan så dom blev helt mosade. Men alla tyckte om dom ändå så det var bra.
Efter skolan så tog jag bussen upp till Överby, shoppade loss där kan man väll säga att jag gjorde och sen så tog jag bussen hem.

Nu så tänkte jag lägga upp lite bilder på det jag handlat idag och sen så måste jag börja göra mig i ordning för ikväll/natt.

Mhm!

Publicerad 2009-09-25 06:23:35 i The diary,



( Bilden är tagen av mig för precis ett år sedan)

God morgon.

Har fått up mig själv ur sängen tillslut. Egentligen skulle jag gått upp för en timme sedan man jag var uppe ganska sent igår och då blir resultatet att man inte kan gå upp när klockan ringer.
Jag har nu på 10 minuter gjort mig i ordning och ätit frukost. Man kan vara snabb om man vill (;

Idag så skall jag till skolan först. Efter skolan skall jag ta en snabb shopping runda, måste hitta något jag kan ha på kvällen. Tänkte mig en snygg kjol eller något liknande. Men vi får se vad jag hittar.
När jag kommer hem blir det massa fix och sen runt 21.00 åker jag ner till Göteborg. Det kommer säkert bli superskoj. Laddar batterierna till kameran så bilder blir det

Dags att fixa det sista nu och packa skolväskan och sen ut till bussen!

Fix och sovdags!

Publicerad 2009-09-24 23:34:23 i The diary,


Nu så skall jag springa in i duschen. Det får bli en snabb. Mitt hår är fullt med hårspray och jag orkar inte duscha imorgon innan festen så jag får göra det idag. Sen så skall jag städa lite i rummet och så skall jag sova.
Bloggar imorgon innan jag skall till skolan, förklarar lite mer om vad det är jag skall hitta på imorgon. Har ju inte en aning om vad jag skall ha på mig heller. Är jätte förvirrad. Men det får bli en snabb shoppingrunda imorgon efter skolan. (;

Choklad muffins med hallon!

Publicerad 2009-09-24 23:17:14 i Something's cooking,



Nu så är jag klar med muffinsen. Jag hoppas att dom blev bra, får ta och smaka på en för säkerhets skull. Jag tycker dom ser jätte goda ut iallafall. Hoppas att klassen gillar dom.
Som sagt så måste jag baka till mentorstiden, det var de jag gjorde nu. Det är något vi i klassen har kommit på, att fika tillsammans varje fredag och så skall två personer baka och ta med sig. Denna veckan var det jag och Dorita. Men vi bakade var för sig.

Ni kanske ser i menyn att det har kommit till en ny kategori som heter "Jag bakar" det betyder att jag kommer baka lite oftare för att fylla på där.
Om ni vill ha receptet till mina muffins så finns det här. Det är ett recept på bara choklad muffinsen, men man trycker bara ner lite hallon i smeten när man har lagt den i formarna.

Torsdag.

Publicerad 2009-09-24 21:44:27 i The diary,


Idag har jag fixat med designen hela dagen och den är inte klar och jag är inte helt nöjd heller. Jag kommer fortsätta jobba på den till helgen.
Nu så måste jag baka muffins som jag skall ha med mig på mentorstiden imorgon, Chokladmuffins med hallon. Jag vet inte hur det smakar. Har alldrig bakat det förut och inte smakat på det heller men önska mig lycka till. (;

Home sweet home.

Publicerad 2009-09-24 14:27:05 i The diary,


Hemma från skolan, eller a jag kom hem runt 13.30 så jag har varigt hemma ett tag redan. Nu skall jag alldeles strax äta lite, är jätte hungrig.

Idag så skall jag göra en ny blogg design och så skall jag plugga svenska. (;
Ne nu måste jag äta magen kurrar.

Designen.

Publicerad 2009-09-24 08:17:51 i The diary,

 Den är inte klar och jag är inte alls nöjd så det blir en ny design snart. Men nu måste jag snart springa ut till bussen.

Missade bussen?!

Publicerad 2009-09-24 07:47:18 i The diary,



Förut när jag spang ut till bussen så var klockan 06.55 och bussen ska komma 06.58. Men jag stod ute till 07.10 och ingen buss kom så jag gick hem. Den måste antagligen varigt tidig eller jävligt sen. Nu så väntar jag på nästa buss som kommer 08.55. Medan jag väntar så håller jag på med en bloggdesign till bloggen.

God morgon.

Publicerad 2009-09-24 06:32:26 i The diary,



Nu så har jag äntligen kommit upp ur sängen, oj eller det var visst för ett bra tag sedan. Såg precis att klockan är 06.30, det betyder också att jag måste bloga lite fortare, för jag måste fixa det sista innan jag springer ut till bussen. Skola är det ju idag och imorgon, men efter skolan imorgon blir det lite shopping. Måste inhandla något fint som jag kan ha på mig på festen i Göteborg på kvällen.

Min tanke var först, jeans, klackar och supersnygg topp. Men jag kan inte dansa i jeans så det får bli något annat. Nu skall jag iallafall springa ut till bussen.

God natt.

Publicerad 2009-09-23 21:53:31 i The diary,



(Gammal bild)

- Nu så har jag läst massor i boken, stoppat i mig massa choklad har jag också gjort. Ändå har jag inte läst klart hela boken ännu. Jag har tunt 50 sidor kvar som jag definitivt skall läsa när jag sitter på bussen imorgon. Så säger jag alltid men kan ändå inte plugga på bussen det är så jobbigt eftersom bussen skumpar så mycket. Ja, jag bor typ på landet eller det är en liten stad med cirka 7.000 invånare. Alla känner alla, så är det.

Nu så skall jag duscha och sen så skall jag lägga mig och sova. Är jätte trött. Kunde inte sova igår eftersom jag var så stressad med geografiprovet så jag hoppas på en god natts sömn idag.

Plugg!

Publicerad 2009-09-23 19:08:55 i The diary,




Nu så har jag ätit, eller ja det var för ett bra tag sedan. Har också spelat in ett videoinlägg som jag håller på att ladda upp, men det går så otroligt segt. Hoppast det är klart snart så jag kan lägga ut de på bloggen och sen sätta igång med pluggandet.

Äntligen hemma!

Publicerad 2009-09-23 16:40:06 i The diary,

 


Äntligen hemma från skolan. Jag är jätte hungrig, skall äta mat så fort jag har bloggat.

Skoldagen idag var ganska okej. På svenskan så pluggade jag inför geografiprovet. Fick som tur in massa så jag kände att provet gick ganska bra. Är ganska säker på att jag kommer få ett G men jag hoppas på ett VG.
På lunchrasten träffade jag Sara som drog med mig till Nils Ericssongymnasiet, gud det ser ut som ett mentalsjukhus där. Blev rädd, är riktigt glad över att jag går på Magnus Åbergsgymnasiet.

Nu så är jag riktigt hungrig. Skall göra något att äta och sen så blir det plugg.

Bussen!

Publicerad 2009-09-23 06:45:09 i The diary,



Nu skall jag springa ut till bussen, men först måste jag packa ner lite frukost. Det får bli en frukt och en vitamindryck idag. Hann äta kornflakes så jag är inte så jätte hungrig längre.
I skolan idag så har jag fyra lektioner. Svenska, Matte, Geografi och Bild. Har prov i geografi idag också, pluggade massor igår men kommer inte ihåg någonting. Önska mig lycka till.

Hej, (:

Publicerad 2009-09-21 07:15:12 i The diary,


Jag heter Manuela och detta är min nya blogg. Jag är en 16 årig tjej som går första året på Magnus Åbergsgymnasiet. Min inriktning är Samhäll, samhäll och jag ser fram emot mina tre år på gymnasiet.
Jag har bloggat förut och jag älskar att blogga men det har alltid kommit upp massa saker i vägen för mitt bloggande, men denna gången tänker jag inte låta någonting komma i vägen. Jag kommer mest skriva om min vardag,  lite mode och shopping. Jag hoppas att ni kommer att gilla min blogg och kommentera gärna om ni gör det.


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela