Manuela

God morgon.

Publicerad 2010-07-23 09:14:03 i The diary,

Hejsan alla ! Har inte tid och blogga när jag är här egentligen. Igår så gick jag ut med min kusin och hennes pojkvän. Vi åkte bara och tog en drink sen körde vi vidare till Mc'Donalds där vi käkade innan vi åkte hem för att sova.
För en stund sedan kom kusinen och väckte mig, hon vill att vi ska dra och dricka kaffe någonstans så jag får ta mitt pick och pack och göra mig i ordning.

Framme i Kroatien!

Publicerad 2010-07-22 20:51:57 i The diary,

Är just nu hos min moster som bor en bit utanför Zagreb, ett vackert hus precis en lagom bit från storstaden. Älskar trägården som man kan ligga och sola på solstolarna i och deras stora hund som är så lekfull. Ska ta lite bilder så ni får se hur det ser ut här men mamma har åkt iväg en sväng och kameran är i bilden. Det kommer även upp bilder från resan. Sverige-Kroatien på 20 timmar, det är inte dåligt men efter alla koppar kaffe så kommer jag nog aldrig kunna dricka kaffe igen!

Första stoppet i bilder!

Publicerad 2010-07-20 21:51:07 i My life in pictures,

Ett super gulligt men fint och elegant inrett Mc' Donalds vid vägkanten. Det var tur att det stod just där för vi var super sugna på kaffe och något till frukost. Såklart var vi dom första där, klockan hade precis blivit sju när vi dundrade in genom dörren.

Rode tripp till Stockholm och hem igen!

Publicerad 2010-07-20 21:03:43 i The diary,

I morse så var jag uppe 4.00 redo att hoppa in i bilen och åka iväg tvärs över landet och lite uppåt för att komma till Stockholm. När vi kom fram så parkerade vi mitt emot ambassaden dit vi skulle, fast vi fatta inte att det var där så vi gick 6 km runt en stor park och sen kom tillbaka till samma ställe, då insåg vi att vi var ganska korkade. Men det var jätte kul, garvade hela dagen.
Det kom en kille springandes och tog tag i min arm, han började prata på engelska med mig och säga hur vacker jag var och massa, men han lade inte märket till mamma som stod med värsta mördarblicken och kollade på honom som att hon skulle döda han vilken sekund som helst. När han väl såg henne så fick han väldigt bråttom. Jag tyckte så synd om stackaren och mamma förstod ingenting. Men det var ganska roligt och vi skrattade ett långt tag efter.
Fick även agera tolk idag, Svenska - Kroatiska. Det fick mig att inse att jag har mycket och lära innan jag kan kroatiska flytande. Jag tror inte jag förstod vart annat ord som kom ut ur hans mun, men eftersom han inte kunde svenska så visste han inte vad jag sa till kvinnan på svenska. Haha, det var lite roligt det med.
Efter vi kört vilse i Stockholm så åkte vi iväg till Västerås där vi shoppade på Ikea och jag köpte två par örhängen på Lindex.
Det finns massor med bilder från idag men de mesta är fotat ur bilen. I princip allt är det så bilderna är no inte så roliga att kolla på men jag lägger ut några snart.

Jag lägger ner bloggen!

Publicerad 2010-07-19 20:17:09 i The diary,

Okej kanske inte lägger ner, det kommer komma upp bilder imorgon och kanske om jag får dator tillgång i Kroatien men annars kommer jag inte kunna blogga. Så det är onödigt att få er läsare och tro att jag ska blogga. Hursomhelst så kan ni klicka in någon gång i veckan för att kolla uppdatering. Ska försöka skaffa internet där nere men jag kan inte lova. Ha ett super bra sommar lov så ses vi till skolstarten då är jag tillbaka på topp!

Förlåt.

Publicerad 2010-07-18 10:57:04 i The diary,

Jag vett att jag har bloggat dåligt och det inte har varigt så roligt att klicka sig in på bloggen de senaste, men det här med att packa och åka ner till Kroatien. Jag är fullt uppe i det och i tankarna så är jag redan där nere och solar. Sommarlovet har varit mer som en börda här i Sverige, men det vet jag att det inte är när jag kommer dit. Så ni måste förstå att jag längtar ner dit och att jag försöker få allting gjort här hemma innan vi ska åka iväg.

God morgon bloggen!

Publicerad 2010-07-17 14:12:36 i The diary,

Som ni förstår har jag sovit ända till nu, hade flera konstiga drömmar som inte hängde ihop med varandra men jag fick mig ett gott skratt när jag vaknade i alla fall. Nu ska jag fortsätta med städningen av lägenheten, det är bara två dagar kvar som vi kan städa på och imorgon ska jag iväg till Göteborg så jag har bara idag och tvätt på måndag.
Ne nu är det dags att sätta igång.

Trollhättan med mamma!

Publicerad 2010-07-16 20:01:00 i The diary,

Åkte iväg en sväng till Trollhättan med mamma för att handla in det sista för Kroatien resan. Fick med mig massor som egentligen inte var planerat och det visar jag upp snart, kan berätta att ett par snygga klackar var en av sakerna jag fick med mig.
Vi var även och fikade med Zeljka, vi har lite problem med att hitta något hotell till henne då det är fullt hus hos oss i år. Men jag ska ringa runt lite har vänner som har hus som kanske vill hyra ut ett rum då allting annat verkar vara fullbokat. Men jag ska göra mitt bästa med att försöka hitta någonting till henne.
Nu ska jag ringa några samtal och ta bilder på det jag har handlat så ni kan kolla in bloggen om 30 minuter igen så får ni se allt!

Städar&Packar.

Publicerad 2010-07-16 12:09:42 i The diary,

Jag och mamma har en storstädning här hemma innan vi åker iväg till Kroatien om några dagar. Allt måste städas grundligt och allt måste packas. Jag har börjat lite men är inte ens halvvägs till klar med min packning, finns massor att tvätta. Nu måste jag dock fortsätta med städningen.

Shopping.

Publicerad 2010-07-15 23:21:36 i Shopping,

 

Gladiator - DinSko - 349 kr

Tygväska - H&M - 40 kr

Linne&Skjorta - H&M - 80 kr, 99 kr

Sjukhus och shopping.

Publicerad 2010-07-15 23:06:37 i The diary,

Idag när jag kom hem till Zeljka så hade hon skräck över hela ansiktet, hon sa att hennes syster hade ringt och att lilla Benjamin hade gråtit och sagt att han hade ont i hjärtat. Själv fick jag panik vid det tillfället och vi åkte iväg till läkaren med honom. Det blev blodprov och Ekg test, men det visade inget onaturligt. Han har bara fått någon infektion av vita blodkroppar så han ska ta det lugnt ett tag och vila sig så mycket som möjligt. Med den nyheten var vi nöjda och glada efter 2 timmar på sjukhuset så vi åkte vidare till Överby för lite shopping. Jag fick med mig lite saker hem som jag behövde så jag är nöjd och glad.

Trollhättan

Publicerad 2010-07-15 13:36:15 i The diary,

Nu drar jag till Trollhättan för att umgås lite med zeljka och shoppa. Vi ska till Överby senare idag och jag hoppas verkligen att jag kan hitta ett par gladiator sandaler som jag kan använda i sommar. Om nu vädret blir bättre... Just nu så öser regnet ner och jag är piss sur över det. Men med bra umgänge och skoj kan det bara bli bättre.

Sol&Bad

Publicerad 2010-07-14 22:40:26 i The diary,

Ledsen för så dålig bloggning, men jag har varigt borta. Idag var jag och badade med Zeljaka, nja vi solade mer än badade. Det blev bara ett litet dopp för att svalka oss. Men än det har jag inte gjort idag, nu ska jag sova för jag är otroligt trött! God natt.

Här är jag.

Publicerad 2010-07-13 10:25:25 i The diary,

God morgon, som ni märker är jag uppe ganska tidigt idag det beror på att jag somnade redan runt halv tolv. Jag blogga inte innan det för att det åska, stängde av datorn istället och kröp ner under täcket för att titta ut och se på himlen. Den är så vacker när det är oväder, man drömmer sig bort direkt.
Nu ska jag diska, världens största hög med disk väntar på mig. Det känns inte så roligt då jag hatar att diska, jag bränner bara händerna för jag har på för varmt vatten. Typiskt sådant som händer en klantmåns som  mig.

Sol!

Publicerad 2010-07-12 16:12:42 i The diary,

 

Låg och sola en stund ute på balkongen, men molnen kom ganska fort så istället gick jag in och åt lite av min cheescake som jag bakade igår. Den blev jätte god och med jordgubbarna till så vattnades det i munnen på mig. Jag brukar inte baka så ofta, men när jag väl gör det så försöker jag undvika att använda ugnen för när jag gör det blir det alltid bränt. Men cheescake är enkelt att göra och otroligt gott att äta. Receptet finns här!

Oj nu kom solen fram igen, dags att sola.

God morgon.

Publicerad 2010-07-12 11:24:14 i The diary,

Hejsan, alla som är uppe såhär tidigt och läser. Idag lyckades jag dra mig upp ur sängen ganska tidigt och det är ju super bra. Ska försöka vända tillbaka dygnet nu, har ju sovit på dagarna och varit uppe på nätterna men nu ska det bli ändring på den saken. Inatt hade jag till skillnad från det senaste nätterna ingen mardröm utan jag hade en super gullig dröm så ja ville egentligen bara fortsätta sova och se hur den slutar men det går ju aldrig och somna om och fortsätta på drömmen när man redan har vaknat.
Nu ska jag äta frukost och göra mig i ordning innan jag går iväg till mina kusiner. Ska träffa dom idag för dom åker till Turkiet så vi kommer inte ses på ett tag.

God natt.

Publicerad 2010-07-12 00:48:07 i The diary,

Efter att ha sett Spanien vinna så ska jag försöka få mig en god natts sömn. Imorgon är det en ny dag med nya händelser, kanske inte så stora och viktiga händelser som idag men några små i alla fall.

Spanien det nya världsmästarna!

Publicerad 2010-07-12 00:18:47 i Media,

Bilder lånade från svt.se och aftonbladet.se
Spanien står nu som vinnare av VM-2010 allt tack vare Iniesta (Barcelona), han gjorde det ända målet i finalen mot Holland och tog Spanien till seger. Målet kom under tilläggs tiden när det bara var några få minuter kvar innan det skulle avgöras med straffar.
Detta var den otroligaste matchen jag någonsin har sett, alla målchanser, 14 gula kort och ett rött. Dom sa att det är nytt rekord i gula kort i en match, helt otroligt.
Tyckte lite synd om Holland, man såg det flesta spelarna gråta, men jag tyckte dom spelade väldigt fult. Dom försökte inte ens träffa bollen utan siktade in sig på spelarna. Måste säga att jag tyckte mest synd om Alonso (RealMadrid) som fick en spark rakt i bröstet. Tyckte att den spelaren som gjorde det skulle ha blivit utvisad, men ibland ser inte domarna allting.
Jag är såklart super glad över Spaniens vinst och nu sitter jag är med världens största leende på läpparna och skrattar åt dom som inte trodde på Spanien de nya Världsmästarna!

VM FINAL!

Publicerad 2010-07-11 19:49:37 i Media,

Bild lånad från svt.se
Snart smäller VM finalen igång och jag ska såklart sitta bänkad framför TV och heja på Spanien. Jag tycker helt klart att det är dom som förtjänar att vinna den. Men vi får se hur det går, dom bästa kommer ju vinna. Hoppas nu att det är Spanien!

Mat.

Publicerad 2010-07-11 19:10:55 i The diary,

Jag kan lova er att min mamma gör den godaste maten (förutom när hon bränner köttet!) och man blir så mätt. Jag skulle kunna äta flera portioner, eller aa det säger jag bara för det är så gott men helt ärligt orkade jag inte ens det på bilden. Nu när jag har ätit och bakat klart så ska jag bara nörda vid datorn till matchen börjar.

Cheescake!

Publicerad 2010-07-11 19:04:50 i Something's cooking,




Recept!
Ingredienser:
  • 4 st ägg
  • 2 dl strösocker
  • 400 g philadelphiaost
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 4 dl vispgrädde
  • 6 st digestivekex
  • Gör såhär:

    Smula ner digestivekex i botten på formen. Skilj på äggulor och vitor och lägg dem i var sin skål. Vispa äggulorna med sockret pösigt. Mosa osten och blanda ner den i vaniljsockret, rör sedan samman med äggulorna och sockret (elvisp). Vispa grädden och rör försiktigt ner den sen i ägg-  och ostblandningen. Vispa äggvitorna hårt ( jag vispar till jag kan vände bunken upp och ner och det ramlar inte ur, då är det klart) och rör till sist försiktigt ner dem i smeten. Häll smeten i formen och ställ i frysen.

    Tas upp och ställs i rumstemperatur en timme innan den ska avnjutas. Ät den med färsk frukt eller bär, enligt mig är det godast!

     

    Jag ska baka!

    Publicerad 2010-07-11 17:00:51 i The diary,

    Har varigt med mamma en sväng i Edet, vi har handlat mat och massa gott till matchen. Men jag fick för mig att baka när vi var i affären så jag köpte med mig allt som behövs för cheescake, nu måste jag bara sätta igång med bakningen.

    Fan, skit, tusan också!

    Publicerad 2010-07-11 14:42:02 i The diary,

    Efter att jag skrivit mitt inlägg så skulle jag bara vila ögonen för en stund, men jag råkade somna. Har sovit ända till nu och missat bussen till Trollhättan så därför skiter jag i att åka. Ska sitta hemma och tagga inför VM finalen som är ikväll. Såklart håller jag på fantastiska Spanien och jag har en känsla av att dom kommer vinna. Hoppas bara det nu!

    God morgon.

    Publicerad 2010-07-11 09:35:42 i The diary,

    God morgon på er alla morgonpigga som läser. Själv så är jag inte så morgon pigg och sover helst länge men jag hade så otäcka drömmar om massa små kryp att jag inte kunde sova. Har varigt vaken ett tag och försökt somna om men det går bara inte så jag får nöja mig med de lilla sömn jag fick. Nu ska jag städa mitt rum en snabbis och sen ska jag göra mig i ordning för jag ska nämligen till Trollhättan idag.

    Bloggpaus.

    Publicerad 2010-07-10 23:11:48 i The diary,

    Som ni har märk har jag inte blogga igår och idag, men det beror på att jag helt enkelt inte har något intressant att skriva om. Jag har bara varit hemma, städat, solat och latat mig. Vet inte om ni tycker det är intressant att läsa om, men jag tycker helt klart att det inte är så intressant att skriva om. Men jag lovar er att jag kör igång som vanligt igen imorgon med lite outfits och annat. Tills dess får ni ha det så bra och God natt på er allesammans!

    God morgon.

    Publicerad 2010-07-09 11:23:46 i The diary,

    Har ni sovit gott?! Det har inte jag! Har en jäkla fluga i rummet som surrar hela tiden runt huvudet. Försökte dra täcket över huvudet men då kan jag inte andas, jätte jobbigt!
    Dagens planer ser inte så ljusa ut, vädret är fortfarande dåligt. Det blåser och är molnigt så jag får se vad jag hittar på. Kanske åker jag upp till Trollhättan eller ner till Göteborg, får se vad jag känner för.

    Ur mina högtalare...

    Publicerad 2010-07-09 00:33:51 i Music,

    Denna låten spelas nästan hela tiden och enligt mig är låten beroendeframkallande, älskar verkligen hennes röst. För att inte tala om den snygga klänningen i videon, kolla själva!

    Dålig bloggdag.

    Publicerad 2010-07-09 00:17:25 i The diary,

    Usch, har skuld känslor över att jag inte har bloggat så mycket idag även fast jag suttit hemma. Men ska jag vara ärlig så har jag inte haft något intressant att skriva om så jag har inte velat slösa eran tid med att läsa massa babbel som ni gör nu. Men förhoppningsvis blir morgondagen bättre och full av nya roliga blogg inlägg. Kollade precis vädret och det står att det kommer vara molnigt men varmt. Aja det är bättre än regn så jag ska inte klaga.

    Hemma dag.

    Publicerad 2010-07-08 15:53:55 i The diary,

    Åkte ingen stans idag, det är ju molnigt och det blåser så jag bestämde mig för att sitta hemma. Men jag har inte gjort någonting roligt bara kollat på TV och suttit lite vid datorn. Det är ju trist att vädret ska vara så dåligt hela tiden så att man inte kan sola eller göra någonting roligt. Men nu ska jag äta lite glass, är enormt sugen så jag får unna mig lite gott när det inte finns annat att göra!

    God morgon.

    Publicerad 2010-07-08 12:51:57 i The diary,

    Har haft en natt fylld med mardrömmar, har bland annat drömt att det har varigt massa kryp insekter och sliskiga saker i hela lägenheten. Men att alla var 3 gånger så stora som dom brukar och det fanns massa äckligt jag aldrig hade sett innan. Usch mamma sa att jag skrek flera gånger under natten och att hon hade väckt mig några gånger men att jag bara hade somnat om.
    Nu sitter jag och äter frukost, otroligt god är den. Hade lite planer för dagen men dom är ändrade då solen inte lyser längre utan det är massa moln över himlen. Men får se, åker troligtvis upp till Trollhättan ändå men måste bara göra mig i ordning först.

    Spanien till final! <3

    Publicerad 2010-07-08 00:21:54 i Media,

     

    Mannen som gjorde spaniens enda mål, men som tur räckte det för en plats i VM finalen mot Holland. Men det hade inte vart fel med ett till. Bara Pedro hade passat Torres så hade det kunnat bli 2-0 och jag måste bara berömma Ramos underbara spurt, synd att det inte blev ett mål bara. Nu lovar jag att inte skriva mer om fotboll fören på Söndag då finalen är.

    My day.

    Publicerad 2010-07-07 18:49:35 i The diary,

    Har varigt i Trollhättan idag, fikat och fönstershoppat för det mesta men jag fick med mig något litet också. Fast nu får vänta med att se det till efter matchen. Nu ska jag ladda upp med lite godsaker i soffan och HEJA PÅ SPANIEN!!

    Trollhättan.

    Publicerad 2010-07-07 12:27:59 i The diary,

    Nu åker jag upp en sväng till Trollhättan, ska spana lite i butiker och ta en fika med en kompis. Men jag är hemma innan matchen, den får jag absolut inte missa!
    Ha en bra dag.

    God morgon!

    Publicerad 2010-07-07 11:05:56 i The diary,

    Känner mig mycket bättre idag och det är jag glad för, detta betyder att jag ska iväg till Trollhättan. Men först måste jag göra mig i ordning då mitt hår ser ut som ett fågelbo och hela jag som en zombie. Det är faktiskt sant ser ut som en levande död eller hur jag ska förklara det. Men innan jag börjar göra mig i ordning ska jag äta frukost för magen den kurrar som tusan!

    Something

    Publicerad 2010-07-06 22:25:05 i The diary,

    Orkar inte ett dugg, har legat och kollat på Tv en stund nu men det går ju inget bra bara massa filmer som man har sett flera gånger innan. Eftersom jag är så trött och seg så ska jag ta mig en dusch och sen ska jag sova! Hoppas jag mår bättre imorgon för jag orkar inte sitta inne.

    Not so beautiful!

    Publicerad 2010-07-06 18:52:50 i The diary,

    Gillar inte denna bilden så jätte mycket, men jag laddar upp den ändå eftersom jag inte orkar leta efter någon bra bild utan jag tog den första jag hittade. Ja den första av de bilder som ännu inte finns på bloggen, det är ju inte så roligt att ladda upp samma gamla tråkiga bild flera gånger.
    Har ringt flera personer men det verkar som att alla har försvunnit från planeten jorden, för ingen svarar! Haha, men alla sitter säkert inte hemma som jag och deppar över att jag inte gjorde något kul idag. Men den jävla magsmärtan lurade mig. Ena stunden har jag otroligt ont andra så känns det knappt.
    Nu ska jag måla mina naglar, lyssna på musik och deppa lite till!

    I don't feel good.

    Publicerad 2010-07-06 16:14:33 i The diary,

    Jag har otroligt ont i min mage och jag vet inte varför. Trycker i mig mat nu så att det ska bli bättre, men på något sätt känns det som att maten ska komma upp igen. Usch, jag hatar att må såhär.
    Ska lägga mig en stund och vila, kanske kolla på en film får helt enkelt se vad jag orkar.

    Ny header!

    Publicerad 2010-07-06 12:31:19 i My blog,

    Har gjort en ny header, sa redan igår att jag inte var nöjd med den jag hade men nu är jag osäker. Jag tycker om båda och dom är ju inte jätte olika bara lite ändringar. Hjälp mig att välja, den gamla eller den nya?! Vilken ska jag ha.

    God morgon.

    Publicerad 2010-07-06 10:47:17 i The diary,

    Första dagen då jag har vaknat såhär tidigt på lovet, känner mig faktiskt inte speciellt stolt över det. Men jag försöker verkligen att vakna tidigare och gå och lägga mig tidigare. Men trots det verkar det inte fungera!
    Solen skiner idag, men det är lite moln på himlen och temperaturen kan behöva stiga några 10 grader för att man ska kunna sola. Men det är ju fortfarande tidigt på dagen så temperaturen kan fortfarande stiga. Nu ska jag göra frukost, känner mig otroligt hungrig, känns ganska konstigt då jag nästan aldrig brukar kunna äta på morgonen.

    När man inte kan sova, kan man....

    Publicerad 2010-07-06 02:57:07 i The diary,

    Göra som jag, sminka sig otroligt mycket och ta flera bilder i en fin klänning. Det är vad jag har gjort sen jag sist bloggade. Bjuder dock på en av det bilderna som blev lite misslyckade då jag försökte kolla i kors, men jag kan ju inte göra det. Ser istället bara allmänt konstigt ut, måste verkligen träna på det där med att kolla i kors! Jag vill ju lära mig göra det, någon som har tips på hur man kan lära sig det snabbt?!

    Film,Sömn&SATC!

    Publicerad 2010-07-06 00:13:26 i The diary,

    Innan jag kollade på film så kände jag magen kurra så jag går in i köket, öppnar kylskåpet och tar ut allting som ser gott ut. Tillslut blandar jag ihop allting och resultatet blev en Italiensk bonde sallad som jag kallar den eftersom jag inte vet det riktiga namnet på den.
    La mig i soffan tillslut och hyrde en urusel film! Jag tror inte jag ens kollade på 15 minuter av filmen innan jag somnade. När filmen är slut så går TV:n igång på den kanalen man va och jag hör bekanta röster som jag vaknar av, när jag kollar på skärmen ser jag att Sex And The City är i full gång. jag kollade bara på det första avsnittet eftersom jag såg det andra för några dagar sedan.

    Mys dags!

    Publicerad 2010-07-05 20:40:28 i The diary,

    Det finns lite glass kvar, men tillräckligt mycket för mig. Ska mysa ner mig i sängen och så ska jag kolla på film, det var ett tag sedan jag såg en film så jag får se vad jag känner för att kolla på idag. Ni hör mer från mig senare ikväll då filmen är slut. Men nu ska jag se på något bra!

    TEXT ME!

    Publicerad 2010-07-05 19:34:01 i The diary,

    Ibland känner jag verkligen för att smsa en viss person som man inte har pratat med på länge, men jag vill inte göra det för det kan värka konstigt att bara höra av sig från tomma intet. Dessutom får jag den känslan av att hade personen verkligen velat prata med mig så hade den smsat! Eller?!
    Jag har ingen aning om jag är helt ute och cyklar angående min åsikt, men det är så jag uppfattar det. Dessutom är det så jobbigt att se mobilen, man bar inbillar sig att varje gång den vibrerar så är det just den personen som smsar.

    Ny design!

    Publicerad 2010-07-05 18:46:10 i My blog,

    Jag har lovat förändringar i bloggen och ni ser ju själva att jag är på god väg. Bilden i headern är dock tillfällig eftersom jag inte har någon bättre bild just nu, eller photoshop utan jag har redigerat bilden i paint och Windows Live photo gallery. Men designen och färgerna är jag riktigt nöjd med, men det kommer troligtvis komma nya saker i designen. Funderar på flikar under headern men först måste jag lära mig hur man gör det.

    Men vad tycker ni?!

    Liten del av dagen!

    Publicerad 2010-07-05 16:18:55 i The diary,

    Idag fick jag göra mig i ordning ganska fort för att jag och mamma skulle iväg till Edet. Vi utförde några ärenden och handlade lite mat innan vi åkte hem till mina kusiner. Vi var där en kort stund, jag pratade lite med Emelie och bestämde att hon skulle komma hit en sväng. Men jag fick precis reda på att hon ska vara med sin pojkvän så jag och hon får hitta på något en annan dag.
    Nu ska jag lägga mig och kolla på en film, då jag inte orkar göra något annat. Finns ju inte så mycket att göra heller då vädret är grått, man tappar genast humöret!

    God morgon!

    Publicerad 2010-07-05 12:23:57 i The diary,

    Igår låg jag och vred och vände på mig i sängen till 3 på natten/morgonen, jag kunde helt enkelt inte somna så jag satte på en film som jag kollade på till jag lyckades somna.
    Nu har jag inte gjort så mycket, bara druckit en kopp kaffe och pratat med mamma om dagens planer. Mer om det kommer senare för jag måste ringa några samtal nu.

    Mysdag!

    Publicerad 2010-07-04 16:41:24 i The diary,


    Har precis städat klart, det känns skönt att allt är rent och fräscht! Eftersom jag har städat så tänkte jag belöna mig själv med en ansiktsmask och dusch. Även måla naglarna och göra andra tjejsaker, så ni kommer inte höra något från mig på ett tag idag!

    Städning!

    Publicerad 2010-07-04 14:27:26 i The diary,

    Nu måste jag göra det jag verkligen inte vill eller orkar. Men mitt rum har varigt stökigt hur länge som helst nu och jag måste verkligen få det rent. Försöker hitta på ursäkter för mig själv varför jag inte ska städa, men nu måste jag verkligen sätta igång!

    God morgon regn!

    Publicerad 2010-07-04 12:54:54 i The diary,

    Vaknade av att någonting slog mot fönsterbrädan, när jag rest mig upp och kollade ut ser jag att det regnar. Sur som jag är för det otroligt dåliga vädret så äter jag i alla fall en god frukost, lätt yoghurt med cornflakes och färska jordgubbar. Mums!
    Dagens planer var att sola, men det värkar inte bli något med den saken så jag ska städa lite, kolla på TV och göra lite andra små tråkiga saker !

    Spanien till Semifinal!

    Publicerad 2010-07-03 22:44:16 i Media,

    Mina favorit spelare i det spanska landslaget! <3


    Jag hoppar och studsar av glädje just nu! Men innan den 82 minuten då målet blev så höll jag på att bita hål i soffkudden. Nu så gäller det bara nästa match mot Tyskland så är dom i final!
    Känner att det kanske blev lite för mycket fotboll i bloggen nu, men för guds skull det är ju VM. Det är det bara var 4:e år, man får ju passa på och eftersom Kroatien inte är med så har ni nog förstått att mitt favorit lag är Spanien som jag är säker på kommer ta hem vinsten i VM. Jag hoppas i alla fall att dom kommer det.

    Spanien spelar!

    Publicerad 2010-07-03 19:56:07 i The diary,


    Nu har jag laddat upp inför matchen med jordgubbar. Ska slå mig ner i soffan och kolla, kommer inte röra ett finger ur den fören matchen är slut. En sista sak HEJA SPANIEN!!

    Get ready!

    Publicerad 2010-07-03 16:34:51 i The diary,


    Har haft en underbar dag i solen, men jag ser dessvärre ingen skillnad på brännan. Nu måste jag dra på mig lite kläder och traska iväg till Boströms. Mamma bad mig köpa lite saker då hon är på jobbet och inte hinner, tänkte inte gå fören klockan var runt 6 men det är lika bra att få det avklarat!

    I love the sun!

    Publicerad 2010-07-03 13:42:06 i The diary,

    Har legat ute i solen ett tag nu och det är alldeles underbart. Solen värmer och det kommer en liten vindpust då och då som svalkar av en. Eftersom matchen inte börjar fören klockan åtta så har jag hela dagen på mig att steka i solen.

    Redan morgon?!

    Publicerad 2010-07-03 12:14:26 i The diary,

    Låg och vred och vände på mig i flera timmar innan jag tillslut somnade och så känns det som att jag vakna upp direkt. Men jag såg på klockan att jag hade sovit ett tag men jag är inte ett dugg utvilad.
    Solen lyser men det är lite molnigt, det hindrar dock inte mig för att dra på mig bikinin och lägga mig ute i solen på balkongen. Då jag inte har något annat roligt för mig idag så blir det solning och sen så ska jag såklart kolla på matchen när Spanien spelar. Den stora anledningen till varför jag inte går hemifrån idag!

    Balkongen!

    Publicerad 2010-07-02 22:58:19 i The diary,


    Sitter ute på balkongen och njuter av den varma sommar natten. Det varken blåser eller är kallt, jag skulle kunna sitta här natten lång om det inte vore för alla myggor! Hatar att dom flyger omkring runt huvudet på mig, bara dom kunde hitta någon annan att störa. Planerar att dra mig för natten, kanske kolla på någon film innan jag somnar för här ute med myggorna klarar jag inte av att sitta länge till!

    Mc'Donalds

    Publicerad 2010-07-02 21:56:50 i The diary,

    Bjur på bilden!


    När jag sprang hemifrån trodde jag att jag skulle missa bussen till Trollhättan, men när jag kom till busstationen stod det annat folk och väntade på bussen. Jag slog mig ner i väntan på att den skulle komma men när den inte gjorde det så gick jag för att fråga om det redan hade varigt här. Till min förvåning hade bussen gått sönder så jag fick traska runt i en timme i väntan på nästa.
    När jag kom fram till Överby satt Lana och väntade på mig, vi gick iväg till Mc'Donalds där vi åt och pratade i en timme. När klockan var halv åtta hämtade hennes pappa upp oss och körde in mig till stan, därifrån var det raka vägen till bussen hem!

    Underbart i solen!

    Publicerad 2010-07-02 16:10:06 i The diary,

    Bikini - H&M

    Har legat ute i solen och läst, det är ju så underbart väder så man får passa på att fixa solbrännan. Har även läst klart boken Gold diggers som är otroligt bra, jag som inte brukar läsa i vanliga fall kunde knappt sluta läsa. Nu ska jag lägga mig ute en stund till och sen ska jag börja göra mig i ordning för att åka till Trollhättan!

    Vilka drömmar!

    Publicerad 2010-07-02 14:07:50 i The diary,

    Har sovit otroligt bra och har haft värdens gulligaste drömmar. Synd bara att dom inte kan slå in, men man kan ju inte få allt. Har dessutom jätte ont i magen, den dagen i månaden börjar ju närma sig så man får helt enkelt stå ut.
    Nu skiner solen ute och jag ska lägga mig på balkongen för att läsa och sola, man får ju passa på nu när det är så bra väder. Då jag inte har några planer fören ikväll när jag ska upp till Trollhättan och träffa Lana innan hon lämnar mig för Bosnien. Men förhoppningsvis åker jag också om två veckor ner till underbra Kroatien.

    En månad har gått..

    Publicerad 2010-07-02 02:03:47 i The diary,



    Den 1 Juni lämnade du oss, det är tomt utan dig och jag saknar dig enormt. Våra små catfights, ditt jobbiga jamande när du ville ha mat eller ville gå ut på en promenad, eller när man kommer hem och hittar dig liggandes i sängen. Kan fortfarande ibland tyckas höra dina klor mot dörren eller dina tassar slå mot trägolvet. Men allt är bara inbillning, du har lämnat oss och det ända som får mig att må bra inombords är att jag vet att du inte lider längre. Älskar och saknar dig min vackraste! <3

    Blir så glad!

    Publicerad 2010-07-02 01:32:26 i My blog,


    Fick denna kommentaren när jag satt och klottrade i mitt block om nya planer för bloggen. Har själv insett redan innan jag fick kommentaren att bloggen börjar bli tråkig med få uppdateringar och lite bilder, men jag kan lova en förbättring. Har redan fått några nya idéer som jag ska köra igång med snart, kanske några av dem redan imorgon. Då jag har fått ett nytt bildredigerings program som jag håller på att utforska just nu. Detta betyder att morgondagen blir med kameran och själv utlösaren i högsta hugg.
    Blev väldigt glad av att du gillar mina bilder och dagens outfit, men det har blivit få för tillfället då jag har suttit hemma i stor tisha eller då jag bara har rusat iväg hemifrån utan kameran. Men somsagt ska det bli ändring på det och jag ska börja redan imorgon! Eller det blir visst idag då klockan har passerat midnatt?!

    My day!

    Publicerad 2010-07-01 21:32:42 i The diary,

    Idag har jag spenderat dagen hos mina kusiner, det var riktigt trevligt. Vi åt  kladdkaka, tog en promenad, solade, käkade glass och spelade kubb. Jag och Emelie förlorade på kubb två gånger i rad så det var inte så roligt för oss. Men man kan ju inte vinna alltid!
    Nu har jag precis tvättat håret och duschat, det var jobbigt då jag har skärt upp mitt finger så jag fick hålla högra handen i luften hela tiden och det sved som tusan när jag fick schampo i såret. Har även snackat med Lana i telefon en stund, vi planerade lite för imorgon då jag ska träffa henne efter jobbet en stund innan hon åker iväg till Bosnien. Men mina planer för nu är att sova, jag är otroligt trött efter dagen och jag vill inget annat än att få sova ut.

    Allt och inget!

    Publicerad 2010-07-01 13:18:34 i The diary,

    Hur ska man egentligen börja ett inlägg?! Okej jag har en början nu så här kommer lite annat.
    Sen jag vaknade har jag hunnit göra lite saker som läst, tagit en dusch, kollat lite på TV. Inte så intressanta saker. Just nu håller jag på och gör mig i ordning för jag ska iväg till mina kusiner. Vädret ser ut att vara fantastiskt så det får bli shorts idag. Man får ju passa på nu när man har ny rakade ben och solen skiner. Nu måste jag göra något åt fågelboet jag har på huvudet och sedan drar jag iväg.

    Senaste inläggen

    Kategorier

    Arkiv

    Prenumerera och dela