Manuela

Torsdag

Publicerad 2011-12-29 14:13:00 i The diary,


God morgon!
Har sovit riktigt länge idag, vaknade upp för 30 minuter sedan och har precis kokat kaffe till mig själv. Ska lägga mig i soffan nu och se på några avsnitt av favorit serien. Kör från början eftersom jag redan sett alla som kommit ut. Ska lägga ifrån mig tangentbordet nu och dregla lite över Damond Salwatore. Ciao

New Year's Eve

Publicerad 2011-12-28 17:58:00 i Media,

Sitter i biosalongen med Emelie nu, snart börjar denna filmen spelas upp på filmduken. Hoppas den är lika bra som jag har hört att den ska vara!

Bio med Emelie.

Publicerad 2011-12-28 14:16:15 i The diary,

Hejsan!
Stressar runt här hemma för att hinna göra mig i ordning, ska ta tio i bussen in till Edet för att först sköta lite ärenden och sedan ta bussen upp till Trollhätten för att möta upp Emelie och gå på bio. Har inte alls tid att skriva mer nu, men jag bloggar när jag är hemma, visar även upp vad jag köpte igår då. Hoppas ni får en bra dag!

Trollhättan

Publicerad 2011-12-27 23:26:53 i The diary,

Hejsan!
Dagen har spenderats uppe i Trollhättan, först hade jag lite ärenden att göra och sen blev de lite shopping. Mötte upp Sara på Överby men de va så mycket folk att jag bara orkade gå in i två affärer. Fick dock med mig ett plagg ur varje så jag är nöjd!
Efter åkte vi hem till Sara, åt middag och sen vilade jag en stund medan hon städade. Runt 7 tiden kom Andrej och Albert som vi fikade med och umgicks innan de var dags för mig att ta bussen hem. Hade på mig mina Jeffery Campbell skor så jag har lite ont i benen av att ha gått i dem hela dagen, men jag överlever!

Måndag.

Publicerad 2011-12-26 23:07:03 i The diary,

Hejsan!
Har haft en riktigt mysig dag, pysslade om mig själv lite först med ansiktsmask och lång dusch innan jag sen promenerade in till Edet och unnade mig en 30 minutare i solariet. Kände mig riktigt blek så den behövdes verkligen! Efter de gick jag och besökte min söta farmor, vi kollade på filmen Nanny Diaries som gick på kanal 7 och efter de blev de en sen måltid. Därefter promenerade jag hem, de blåste som tusan ute så när jag kom hem kröp jag ner i soffan och kollade på Transformers 3 med mamma innan jag nu tog fram datorn.

God morgon.

Publicerad 2011-12-26 13:13:25 i The diary,

Vaknade av att hemtelefonen ringde redan runt klockan 11, men låg kvar i sängen och hade förhoppningar om att jag skulle lyckas somna om för jag var så trött. Men såklart gick inte det, runt 12 drog jag mig upp ur sängen för att hämta kaffe och sen dess har jag legat här i sängen och läst lite bloggar. Idag planerar jag inte att göra mycket eftersom jag är så otroligt trött efter jul helgen. Ska smeta på en ansiktsmask nu tänkte jag och sen slänga mig in i duschen. Har 3 kilo hårspray i håret som måste tvättas ut.

25 December

Publicerad 2011-12-26 01:00:09 i The diary,

Hejhej!
Har haft en underbara dag, julen har firats med släkt och vänner. Har varit fullt hela dagen, man ska från ett ställe till ett annat och samtidigt ska man hinna umgås med alla och hinna prata lite. Men de har varit roligt, träffade alla sysslingar på mammas sida av familjen idag. Vi träffas kanske 2 gånger om året även fast vi bor 20 km ifrån varandra bara. Lite synd faktiskt! Har även ätit massor av god mat, provade på janssons frestelse för första gången och de luktade som kattmat. Smaken vet jag inte om den är den samma för har aldrig provat kattmat, men de va inte gott. Runt 18 åkte vi till Sara,Zeljka&Karlo, där va även Tanja,Sead,Adnan och Benjamin så vi var riktigt många. Åt mer god mat, öppnade lite presenter och umgicks!
Har nu precis kommit hem, riktigt trött är jag så jag ska tvätta bort mitt smink nu och sen lägga mig och se en film tänkte jag. Men först slänger jag upp lite bilder. God natt!

Sretan bozic!

Publicerad 2011-12-25 12:37:52 i The diary,

Hejsan!
Idag firar vi katoliker ju och jesus födelse. Så jag är redo och i ordning gjort för att börja min fullspäckade dag. Ska iväg till de ena sysslingarna först sen andra och till sist spenderas kvällen hos Sara&Zeljka!

God Jul!

Publicerad 2011-12-24 20:42:50 i The diary,

Hejsan!
Hoppas eran julafton har varit lika mysig som min! Har spenderat dagen hos farmor med familjen och kusinerna. Riktigt mysigt och trevligt var de. Massor av god mat som farmor hade lagat, kalle anka på TV,  julklapps utdelning med mig som tomte, fikor och julklapps leken som vi skrattade oss igenom. Alltid underbart att fira högtider med familjen och speciellt min lilla kusin hon blir alltid så glad när hon öppnar sina presenter, man blir glad själv av att se på henne.
Är hemma nu, ska vila lite. Sen tvätta håret eftersom de finns riktigt mycket hårspray i de och så hade jag något mer att göra men de kommer jag inte på nu vad det var. Haha, och ja mina julklappar bestod av kuvert med bara pengar i så inget speciellt att visa upp.

Mysigt.

Publicerad 2011-12-23 22:49:00 i The diary,

Har tänt lite värmeljus, tagit fram en skål med choklad och tomteskum som jag älskar. Ska krypa ner i soffan nu och se på Sagan o konungens återkomst som går på kanal6. Säger även God natt!

Julklapps shopping!

Publicerad 2011-12-23 20:24:00 i The diary,

Hejhej!
Har varit med Överby på Lana, skit kul att handla julklappar även om jag inte hittade de jag ville ha till vissa personer. Men de får något annat istället så allt löste sig. Mitt i hela julklapps shoppingen så fikade vi, riktigt mysigt va de. Man måste dessutom älska Espresso house's Muddkake den är ju så otroligt god!
Nu är jag hemma, ska strax slå in resten av julklapparna och sen får jag se vad jag hittar på.

Mot Trollhättan!

Publicerad 2011-12-23 15:00:00 i The diary,

Hejsan!
Stressat riktigt mycket idag, har knappt hunnit göra mig i ordning men ska iväg till Trollhättan nu så jag får se ut som jag gör. Kör på snygga skor så man inte lägger märket till mitt smutsiga hår! Ska först iväg till sysslingarna och lämna lite julklappar innan vi hämtar upp Lana och mamma kör iväg oss till Överby för att inhandla de sista julklapparna!

Dan före julafton.

Publicerad 2011-12-23 09:28:39 i The diary,

God morgon!
Är uppe tidigare än tuppen idag, gick upp redan klockan 7 för att tvätta och håller fortfarande på, men nu har jag i alla fall fått i mig lite frukost så känner mig lugnare och inte lika trött. Känner mig ganska stressad idag för så mycket ska göras inför imorgon. Ska försöka städa mitt rum nu samtidigt som jag springer upp och ner till tvättstugan. Därefter blir de bara att följa resten av listan på saker som ska göras.

Torsdag.

Publicerad 2011-12-22 22:23:00 i The diary,

Åkte upp till Lana tidigare idag, vi pratade lite, fikade och tog en promenad runt Sylte. Ja va där i några timmar och som alltid är de roligt att umgås med Lana. Dessutom blir vi ju snart grannar eftersom jag ska flytta om 1 månad.
När jag kom hem så började jag så in julklappar, lyckades ta mig igenom hälften av dem men resten får vänta til imorgon kväll. Kryper ner i soffan nu och kollar på Sagan om ringen, ciao.

God morgon!

Publicerad 2011-12-22 12:00:21 i The diary,

Hejsan! Gick upp för en stund sedan och har precis gjort klart frukost till mig själv. Tänkte nu sätta mig och äta den medan jag läser lite uppdaterade bloggar, kollar mailen och hänger lite vid Facebook. Vad dagen bjur på efter detta vet jag inte riktigt än.

God morgon

Publicerad 2011-12-21 09:04:01 i The diary,

Ställde klockan på 6.00 men kom inte upp fören nu, skulle sätta mig och skriva en sak men får börja göra de nu och helt enkelt se hur långt jag hinner med den. Jag hoppas ju den kan bli färdig innan 11 men de chansen är nog inte så stor, så min redovisning kommer kanske få vänta till efter Jullovet. Även fast jag så gärna ville göra den idag men igår kunde jag inget skriva satt i flera timmar och bara kollade på de blanka pappret.

Fika med tjejerna!

Publicerad 2011-12-20 20:13:00 i The diary,

Hejsan!
Efter skolan åkte jag och Lana in med bussen till stan, där mötte vi upp Sara och Lejla innan vi fyra promenerade ner till strandgatan. De blev en mysig fika med massa prat om allt mellan himmel och jord. Massor med skratt och så hamnade jag i en pinsam situation och dom kunde inte annat än att skratta åt mig. De är alltid så roligt att träffas alla tillsammans, synd bara att Lejla lämnar oss nu över lovet för hon ska ner till Bosnien, vi kommer sakna henne men tur att de bara är vinterlovet för de är inte så jätte långt.

Tisdag.

Publicerad 2011-12-20 13:35:08 i The diary,

Hejsan!
Hade riktigt svårt att gå upp i morse men jag lyckades. Har sovit så dåligt de senaste dagarna, men snart är de lov så jag får hålla ut 2 dagar till bara och sen får jag försöka lösa mina sömn problem. Har haft två lektioner hittills idag och nu har jag en kvar, ska ha ett filosofi prov jag inte är riktigt taggad för och jag kan inte så mycket men ska försöka läsa igenom boken några gånger till och hoppas att så mycket som möjligt fastnar.

Måndag

Publicerad 2011-12-19 20:06:28 i The diary,

Hejsan!
Sov dåligt i natt vilket resulterade att jag va trött och ganska gnällig till en början på morgonen. Fick därefter en nyhet som gjorde att jag fick en klump i magen och inte kunde göra annat än att tänka på de genom hela skoldagen. Framåt eftermiddagen löste de sig dock och nu mår jag mycket bättre, är bara otroligt trött. Tog en sväng hem till Sara efter skolan och vi fikade, pratade lite och så pyntade Sara julgranen.
Kom hem runt klockan 19, har ätit middag och nu sitter jag och pratar med farmor i telefon. Ska snart sätta mig och plugga filosofi för imorgon väntar ett prov.

Good morning.

Publicerad 2011-12-18 12:26:01 i The diary,

Mamma väckte mig av att hon började spela musik på väldigt hög volym. Såklart vaknade jag upp och va riktigt irriterade för de, men nu har nerverna lugnat sig lite. Sitter och dricker kaffe nu och ska snart börja göra mig i ordning eftersom vi ska till farmor. Måste nog skynda mig lite så dom inte åker utan mig, Ciao

God morgon.

Publicerad 2011-12-17 13:08:34 i The diary,

Har sovit i nästan 12 timmar, känns otroligt skönt att få ha sova ut äntligen, fast jag känner mig ganska trött fortfarande. Dagens planer är att städa lite, plugga och pyssla om mig själv. Inget super intressant händer denna helgen, mest blir de plugg för nästa vecka är de bara 3 skoldagar och massor ska göras innan jag kan gå på jullov. Men innan jag gör något idag ska jag först ta mig en kopp kaffe och läsa lite bloggar!

My day!

Publicerad 2011-12-16 23:45:04 i The diary,


Efter skolan gick jag iväg till Sara, efter 30 minuter kom även Nancy. Vi tre hade en riktigt trevlig och mysig eftermiddag, de blev tjejsnack, häng vid var sin dator, god mat och lite annat. Sista timmen innan jag åkte hem satt jag dock med Zeljka och fikade en stund, pratade men henne också om lite allt möjligt innan klockan blev halv sju och jag åkte mot Edet.
Gick till farmor för en sen middag och för att hälsa på henne lite, tvingade henne även att se på top model med mig också. Hon är så söt, kommenterar allting. När någon är lik en person man känner, eller någon har liten panna och massa annat. När top model va slut så promenerade jag hem och gjorde inte mycket den första timmen, sen skypade jag med Lana och vi kollade balklänningar till henne och så kollade vi på hur vi skulle göra våra studentmössor. Kan knappt fatta att de är 7 månader kvar tills jag tar studenten! Helt sjukt.
Nu ska jag rensa lite kläder från min säng så jag kan lägga mig är så otroligt trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna. God natt!

Fredag!

Publicerad 2011-12-16 13:49:11 i The diary,

Hejsan!
Idag är de fredag och skolan är slut om 10 minuter, känns otroligt skönt, men ändå har jag ingen speciell helg att se fram emot. De som väntar mig är en hög med inlämningar som ska göras och ett prov som de ska pluggas till. Men idag ska jag först hälsa på Sara en stund innan jag drar mig hemåt och kör igång med plugget.

Shit day..

Publicerad 2011-12-15 15:00:30 i The diary,

Hello!
Kom till skolan 10 idag men hade ingen lektion fören nu, jag kunde haft världens sovmorgon om dom bara kunde informera saker och ting bättre. Men jag va hos Zeljka så jag klarade mig, vi fikade och löste korsord så tiden gick ganska fort. Sitter på min engelska lektion nu, gör absolut ingenting bara sitter här. Slutar klockan 4 och då ska jag träffa min sötnos Sara. Hoppas ni får en bra dag, ciao!

Onsdag.

Publicerad 2011-12-14 10:46:18 i The diary,

Hello!
Ursäkta bilden men webbcamen är inte så otroligt bra på datorn, men jag kör hellre på en kass bild än på ingen bild alls. Sitter på min första lektion för dagen som är religion, har inga "lektioner" mer idag, utan en utsatt tid att arbeta med projektarbetet och få handledning, sen tillslut mentorstid. Ska försöka hänga med lite mer i lektionen nu. Ni får ha en bra dag, Ciao!

Home.

Publicerad 2011-12-13 20:01:22 i The diary,

Hejsan!
Mamma hämtade upp mig hos Sara förut och vi åkte hem. Har varit hemma i någon timme nu och tagit bild på dagens outfit, snackat med några på facebook och bara chillat. Tänkte ta en bild på tröjan jag köpte förut och sen kanske sätta mig och plugga lite. De finns alltid plugg att göra och hos mig ligger inlämningarna på hög, så jag måste försöka få klart dem innan jullovet kommer. Kanske är bra ide att sätta sig och plugga lite då...

Tisdag,

Publicerad 2011-12-13 15:58:03 i The diary,

Hejsan!
Jag och Kaltrina åkte en sväng till överby för en stund sedan, jag fick med mig en tröja. Enkel men snygg, visar upp den när jag kommer hem. Just nu sitter jag hos Sara vi ska äta mat och sen blir de plugg!

Plugg till provet jag glömde att vi skulle ha...

Publicerad 2011-12-13 11:50:07 i The diary,

 

 

Jag och Kaltrina sitter nu i biblioteket och pluggar till filosofi provet som vi ska ha om 2 timmar. Känner mig otroligt dum som glömde av att vi skulle ha de och att jag tidigare inte har pluggat. Får hoppas nu att de mesta fastnar i huvudet åtminstone tills provet är över!

 

Hello!

Publicerad 2011-12-13 10:37:54 i The diary,

God morgon!
Idag kom jag sent till skolan, men bara 10 minuter. Kände mig seg, deppig och trött. Dessutom när jag kommer så vill min lärare prata med mig och jag ser att de är nationella provet han håller i så jag blir supernervös. Vi sätter oss ute och han vänder på pappret och de ända jag ser är att de står MVG, jag blir så chockad att jag frågade han om han skojade med mig eftersom jag inte alls kände att jag gjorde bra ifrån mig när jag skrev den. Men tydligen tyckte han att den va super med bara några få fel. Nu är jag super glad, började nästan skutta runt förut, haha. Nu sitter jag i alla fall i biblioteket och skriver på mitt reportage i väntan på att Kaltrina ska komma till skolan.

Good night!

Publicerad 2011-12-12 22:38:00 i The diary,

Min inlämning blev klar för flera timmar sedan, när jag var klar så unnade jag mig själv med massor av Facebook som jag försökt att undvika under dagen medan jag har pluggat. Nu börjar de bli sent så jag ska hoppa in i duschen lite snabbt och sen ner i sängen och sova. Imorgon blir de en fullspäckad dag.

Sweet monday

Publicerad 2011-12-12 18:00:49 i The diary,


Hello!

Dagen har spenderats med att först göra klart en inlämning som jag skickade iväg runt klockan 13. Ringde sedan farmor och kollade med henne om hon va hemma och ville göra lunch åt mig. Så klart ville hon de, så jag packade ner skolböckerna och begav mig i hem till henne. Hon gjorde god mat, vi fikade och samtidigt skrev jag lite på min andra inlämning. Kunde inte skriva så mycket utan datorn men de jag kunde skrev jag ner. Nu är jag hemma igen, ska skriva klart den tänkte jag och sen får jag se vad jag hittar på.

God morgon.

Publicerad 2011-12-12 09:31:46 i The diary,

Har försovit mig riktigt grovt idag, skulle vara i skolan klockan 8, men jag är fortfarande hemma. Nästa buss går om mer än en timme och då är jag i skolan runt 12, och har en lektion klockan 14,00. De känndes väldigt onödigt så jag bestämde mig för att sjukanmäla mig och jobba hemma. Har massor av plugg som ska göras så de är bara att sätta igång. Men först tar jag mitt morgon kaffe och försöker vakna till mer.

God natt.

Publicerad 2011-12-11 20:54:12 i The diary,

Nu är jag supertrött, men de är väl inte så konsigt efter min dag. Har precis duschat och nu tänkte jag lägga mig under täcket och se på film. God natt!

Some time for my self.

Publicerad 2011-12-11 19:04:40 i The diary,

Är otroligt glad över att jag äntligen är klan med tvätten och städningen. De måste vara de jobbigaste som finns att göra, men när man ser resultatet och allt är rent och fint blir man nöjd med sig själv. Nu sitter jag med hårinpackning i håret, den ska få sitta i ett tag till innan jag sköljer ur den och sen tar mig en lång och välförtjänt dusch. Men innan jag gör de ska jag skriva klart en inlämnig.

Just smile.

Publicerad 2011-12-11 12:52:36 i Manuela Antolovic,

<a title="Manuela" href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=236843&f=true" target="_blank"><img alt="Manuela" border="0" src="http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=236843&p=1&l=sv" width="120" height="51" /></a>

2011 testet.

Publicerad 2011-12-11 11:44:10 i Something fun,



Du under 2011..

Har du gråtit? - Ja.
Har du skrattat? - Självklart!
Har du sovit i tält? - Nej.
Har du sovit under bar himmel? - Japp.
Har du varit på Gröna Lund? - Nej.
Har du varit på Liseberg? - Nej, inte i år.

Har du varit på Kneipbyn? - Nej.

Har du varit utomlands? - Japp!
Har du varit i en annan stad? - Ja.
Har du bott hemma? - Japp.

Dina vänner under 2011..

Har en vän dött? -
Tack och lov så har ingen de.

Har en vän sökt tröst hos dig? - Ja. 
Har du sökt tröst hos en vän? - Japp. 
Har du sovit över hos en vän? - Fertal gånger.
Har du varit kär i en vän? - Nej.
2011 har du: - Haft de riktigt bra, visst finns de dagar som har gått fel men de flesta har varit super!

 

När...

Grät du senast? -
Igår, till filmen jag såg på.
Skrattade du senast? - För en stund sedan.
Duschade du senast? - Igår.
Lyssnade du på musik senast? - Gör de nu.
Hade du kul senast? - Igår. 

Vem..

Kramade du senast? -
Pappa.
Pratade du i telefon med senast? - Mormor och Morfar.
Fick du sms av senast? - Sara.
Hade du tråkigt senast? - Nu, hatar söndagar.
Kommer du ifrån? - Kroatien.
Heter? - Manuela Antolovic.
Hur gammal är du? - 18 år.
När fyller du år? - 8 Augusti.
Tycker du om någon just nu? - Ja självklart.
Jag samlar på? - Skor och parfymer.
Gröna eller röda äpplen? - Röda, saftiga.
Vem ringer du när du är arg/ledsen? - Beror på vem jag känner att jag kan prata med i just den situationen.
Vilken tid gick du upp idag? - 11.00
Har du sovit i din egna säng inatt? - Ja.
Har du sovit ensam inatt? - Japp.
Har du strumpor på dig nu? - Ja.
Hur svarar du i telefon? - Hallå?
Vad ska du göra ikväll? -
Plugga, städa och tvätta!
Vad ska du göra imorgon? - Gå till skolan och mer vet jag inte.
Var vill du bo när du blir stor? - Jag vet inte, men vill prova på och bo några år i ett annat land vet jag.

Vad vill du bli när du blir stor? - Jag vet inte.
Är det okej att gråta? - Ja.
Vilken årstid tycker du bäst om? - Sommaren!
Skulle du göra om du vann en miljon? - Resa!
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? - Ne.
Vill du gifta dig? - Jag vet inte än, men jag tror jag vill de.
Vill du ha barn? - Klart jag vill, men inte allt för tidigt i livet.
Solar du ofta? - Nej.
Är du bra på att laga mat? - Haha, nej.
Hur vig är du? - Inte så jätte.
Vilken är din favoritglass? - Ben&Jerrys.
Tror du på ett liv efter döden? - Japp.
Är du morgon eller kvällsmänniska? - Kvälls!
Vilken ögonfärg har du? - Bruna.
Vilka hårfärger har du haft? - Blondt, svart, brunt, oranget, gult, kastanj brunt och säkert flera andra.
Är du beroende av något ? - Mina vänner och skor!
Brukar du bädda sängen? - Oftast.
Vad var det senaste du sa? - Finns de mer kaffe?
Saknar du någon nu? - Flera stycken.

3:dje advent

Publicerad 2011-12-11 11:27:56 i The diary,

God morgon!
Solen lyser idag in genom persiennerna och de känns som vårmorgon och absolut inte som att de är 3:dje advent. Behöver mer julstämning känner jag, hade de legat snö på backen istället för frost hade de varit ett plus. Men jag får fortsätta hoppas på att de blir en vit jul, annars känns de ju inte riktigt som jul om inte snön är här. Är uppe såhär tidigt idag för jag hade tvättid, de är lite surt men söndagar är ju alltid tråkiga och man gör sysslor som man under veckan smiter ifrån. Har precis slängt in 2 maskiner och dom är klara om 40 minuter så jag har lite tid att dricka mitt morgon kaffe nu.

Good night

Publicerad 2011-12-11 01:13:02 i The diary,

Har haft en otroligt bra dag, då jag umgåtts med mina favorit personer. Allt som förändrade mitt humör va matchen, jag är inte arg utan besviken. Men de blir så, alla kan inte vinna. Förhoppningsvis tar vi igen de nästa match! Och ni som säger att Real är kassa så kom ihåg den tiden Barca va i vår situation, den tiden ni har försökt tränga bort. Men vi kommer ta oss upp till toppen igen! ¡Hala Madrid!
Nog om matchen nu, ska krypa ner under täcket och se på filmen You Again.

El classico!

Publicerad 2011-12-10 22:24:00 i Media,

Kom hem precis i tid för matchen och de står 1-0 till Real just nu, riktigt glad för tillfället hoppas de bara håller i sig, bloggar under halvleken. Ciao

Real Madrid VS Barcelona

Publicerad 2011-12-10 22:00:00 i Media,

Matchen börjar nu, är jag inte hemma så är jag antingen kvar på Saras tjejkväll eller med mamma i lägenheten och ingen möjlighet till att se matchen. Men jag hoppas innerligt att Real tar Barca nu, de är på tiden och vi har blivit starkare de kan man inte säga emot! Jag följer såklart resultaten i mobilen i alla fall och hoppas på de bästa! Hala Madrid!

Mys kväll med lill syrran <3

Publicerad 2011-12-10 19:52:17 i The diary,

Kom till Trollhättan runt 12 slaget, Zeljka satte då på kaffe och gjorde frukost till oss båda. När vi var klara med de kom Sara in genom dörren och vi alla tre umgicks tills de va dags att gå till kyrkan . Vi spenderade 2 timmar där nästan först var de gudstjänst sen skulle Sara och Zeljka bikta sig. Jag får tyvärr inte göra de eftersom jag inte mottagit alla sakrament man ska.

Efter kyrkan åkte vi till Saras farmor, åt midda och fikade otroligt mysigt! Nu för en stund sedan släppte Saras mamma av oss hos hennes pappa. För nu blir de tjejkväll med film och massa gott!

 

 

Good morning!

Publicerad 2011-12-10 09:54:36 i The diary,

Har lyckats bli förkyld igen! Känner hur snorig jag är och hostan är tillbaka. Lyckades klara mig 1 dag utan att vara sjuk eller förkyld men nu är de tillbaka. Mamma har kokat morgon kaffet som jag nu sitter och smuttar på, om cirka 1 timma ska vi åka upp till Trollhättan, mamma ska till lägenheten och pilla men mig ska hon släppa av hos Zeljka. Men de är om en timma, nu ska jag försöka få lite ordning på mig själv.

You want a perfect girl? Go buy yourself a barbie!

Publicerad 2011-12-09 21:40:54 i The diary,

Hello!
Sen jag kom hem idag har jag inte gjort mycket mer än beundrat mina nya skor, hängt vid facebook och lyckats städa undan lite kläder som låg runt om i rummet. Tummen upp för denna fredagen! För att vara första dagen på helgen e den riktigt dålig och tråkig. Men man ska inte klaga för mycket då blir de bara värre. För att underhålla mig själv ska jag nu plocka fram lite plugg så jag sysselsätter mig i alla fall.

At last, they're mine!

Publicerad 2011-12-09 17:14:46 i Shopping,

Fick sms av posten när jag och mamma var hos Zeljka och fikade, blev så glad att skorna hade kommit så jag hämtade ut dem så fort jag kom till Edet. Är super nöjd, kan inte sluta kolla på dom! Kommer definitivt aldrig ångra detta köpet!

Sötaste Sara <3

Publicerad 2011-12-09 14:44:41 i Manuela Antolovic,

Va glad man blir när man sätter sig vid Saras dator, hon har sötaste bakgrundsbilden på oss och texten är ju bara för söt. Älskar dig tjejen min ! <3

In the library

Publicerad 2011-12-09 12:09:39 i The diary,

Hello!
Är i skolan idag, känner mig mycket bättre än vad jag gjorde igår. Har haft en föreläsning idag och nu sitter jag och Kaltrina med eget arbete i biblioteket. Hon är väldigt duktig som redan har satt igång, men jag måste ju uppdatera bloggen först såklart med åtminsone ett kort inlägg. Men detta få räcka tills vidare eftersom jag får ta och sätta igång med att läsa 4 otroligt långa tidnings artiklar som sedan ska sammanfattas.

Torsdag.

Publicerad 2011-12-08 18:34:10 i The diary,

Hela dagen spenderades till sängs. Först för cirka en timme sedan hade jag samlat tillräckligt med kraft att ta mig upp och hoppa in i duschen. Känner mig lite fräschare och lite bättre nu, dessutom har jag lyckats äta lite vilket jag har väldigt svårt för når jag är sjuk så förhoppningsvis mår jag bättre redan imorgon! Nu ska jag lägga mig tillrätta igen och försöka hitta någon film att se på.

God morgon.

Publicerad 2011-12-08 12:43:40 i The diary,

Har precis lyckats ta mig upp ur sägen, huvudet värker och jag hostar otroligt mycket. Orkar ingenting annat än att ligga i sängen, ska lägga mig nu igen och se på någon serie i förhoppning om att jag snart somnar igen.

Vila, vila, plugga, vila!

Publicerad 2011-12-07 19:07:56 i The diary,

'

Hejsan!
Kom hem tidgigt idag, redan klockan ett på eftremiddagen och de första jag gjorde va att krypa ner under täcket. Jag somnade direkt och sov som en liten bebis, men när jag vaknade upp var jag alldeles kallsvettig. Hoppade in i duschen fort och sen gick iväg till Edet för att möta upp Emelie. Vi hade ett litet ärende idag men de sket sig såjag gick upp ur sängen helt i onödan. Promenerade hem direkt efter och ner i sängen igen, har nu sovit en stun och ska nu äta lite bullar och dricka mitt te, sen läsa i min bok! Ciao.

Onsdag.

Publicerad 2011-12-07 11:58:08 i The diary,

Drog mig upp ur sängen i morse, mådde otroligt dåligt men drog på mig lite kläder och gick iväg till bussen för att åka till skolan. När jag är framme i skolan så hör jag att de inte är obligatoriskt att gå på dagens lektioner så jag och Kaltrina går ner till stan. Vi sitter nu inne på EspressoHouse med var sin varma choklad och dator, riktigt mysigt. Men dock ska vi inte sitta här så länge till för jag ska ta bussen hem 12,20. Längtar tillbaka till min varma säng!

TIsdag!

Publicerad 2011-12-06 18:43:14 i The diary,


Hello!
Efter skolan idag promenerade jag och Kaltrina ner till stan, i de mysiga men kalla vädret. Snön har äntligen fallit och att se vitt på backen gör att julkänslan verkligen är här och nu kan nedräkningen till jul börja. Vi gjorde inget annat än solade, jag körde på  30 minuter men ändå syns de inte så tydligt. Min kropp är brun men ansiktet fortfarande ljust. Tog bussen hem från Trollhättan 16,50 och hoppades hinna byta på Edet till bussen som åker till mig, men eftersom jag inte gjorde de fick jag promenera.
Har suttit här hemma i en timme nu kanske, fått i mig lite mat och vilat. Men nu är de slut på de, ska dammsuga rummet en snabbis och sen tvätta kläder! De måste vara de tråkigaste som finns, men de är sånt som måste göras !

In school.

Publicerad 2011-12-06 14:03:58 i The diary,



Hejsan!
Har haft en otroligt seg skoldag, mådde inte alls bra när jag kom till skolan men nu känns allting bättre. Har haft 2 lektioner och nu återstår 1 i Filosofi! Efter skolan ska jag och Kaltrina iväg till stan för att sola, känner att jag kan behöva de eftersom jag är nästan likblek. Efter de drar jag mig troligtvis hemmåt om inget annat kommer upp.

Svar till Ema.

Publicerad 2011-12-06 10:53:40 i Questions and answers,

Jag jobbar inte utan jag har råd att shoppa tack vare mina föräldrar, jag är inte rik men eftersom jag är de ända barnet så får jag de mesta jag vill ha. Dessutom tycker jag inte att jag shoppar så mycket men de är väl olika från person till person.
Ja jag röker, de är egentligen inget jag har velat ta upp här i bloggen men eftersom denna frågan kommit upp så svarar jag på den. Båda mina föräldrar vet om de, min mamma har vetat i 3 nästan 4 år och min pappa har vetat i 6 månader. Min mamma kom på mig genom att jag hade ett paket i väskan hon blev inte arg utan besviken men hon började också i ung ålder så hon hade ändå inte mycket att säga till om. Pappa blev förvånad, jag berättade själv för honom, han va inte glad över saken men han som mamma började röka i ung ålder och mamma fick han att inse att skälla på mig inte kunde göra saken bättre. Att berätta för sina föräldrar är inte de lättaste, jag hade tur med mina att de är väldigt förstående.

Mysfaktor.

Publicerad 2011-12-05 20:58:11 i The diary,

Har tänt massa värmeljus i rummet, de blir ju automatiskt varmare och så är de ju riktigt mysigt. Kryper ner under täcket nu, läser lite i min engelska bok och smuttar på mitt te i förhoppning om att jag snart känner mig bättre!

Tror jag börjar bli sjuk...

Publicerad 2011-12-05 19:58:46 i The diary,

Ph: ur arkivet.

Hejsan!
Idag efter skolan gick jag till Zeljka, vi satte oss och åt middag. När vi sedan skulle fika och kaffet redan var klart kom Sara&Adnan, vi fikade alla tillsammans och sen löste lite korsord innan jag skulle iväg hem. Bussresan va en pina eftersom de snurrade i huvudet och så har jag fått hosta och är dessutom snuvig så jag har en känsla av att någon sorts sjukdom är på väg. Får försöka förhindra de så mycket som de går, för nu de sista 3 veckorna innan jullovet finns de så mycket skolarbeten som man ska göra så sjuk får jag helst inte bli. Ska ta en varm dusch, göra mig en kopp te och sen krypa ner i sängen och vila.

Måndag.

Publicerad 2011-12-05 15:03:17 i The diary,

Bakterier som bryts ner och antibiotika som gör något, de är vad min naturkunskaps lärare pratar på om nu. Men jag hör inte så mycket, mina tankar virrar iväg till mina skor. Är så lyckligt att jag skulle kunna hoppa upp till månen och tillbaka ner igen. Känner att de blir mycket snack om skor nu, men jag har en stor kärlek för skor så ni får stå ut lite. Om jag ska återgå till vardagen så sitter jag nu här på min sista lektion för dagen och sen är de äntligen slut med skola för idag.

På väg hem till mig!

Publicerad 2011-12-05 14:48:30 i The diary,

Nelly fick in skorna och jag bara råkade logga in på facebook just då för att se de, tog fram datorn så fort jag kunde och lyckades klicka hem ett par. Dom borde vara hos mig inom 2-3 dagar och då kommer jag vara den lyckligaste tjejen på planeten! Redan nu är jag de, jag skakar av glädje på bara tanken av att dem är påväg!

School.

Publicerad 2011-12-05 10:30:59 i The diary,

Hejsan!
Försov mig imorse som alla andra Måndagar, men mamma körde mig till skolan så jag va bara några få minuter sen. Har hittils bara haft engelska lektion och nu sitter jag och Kaltrina i cafeterian och dricker kaffe. Vi har en ganska lång lunsch nu och sen 3 lektioner på raken innan klockan blir 16 och jag får åka hem.

Imorgon börjar en ny vecka!

Publicerad 2011-12-04 23:30:05 i The diary,


Hittade ingen film att se på förut så jag underhöll mig med Facebook en stund. Blev sen väldigt sugen på något sött att äta så de fick bli chokladkakor och mjölk såhär innan läggdags, men kalorier är alltid bra. Speciellt för mig som vill gå upp några kilon. Nu har jag borstat tänderna och ska strax krypa ner under täcket men ville bara först säga God natt!

Söndag!

Publicerad 2011-12-04 21:24:04 i The diary,


Hello!
Min söndags kväll har varit ganska mysig. Efter jag hade duschat tog jag mig en promenad till farmor där kusinen va. De blev en sen middag för mig, eftersom jag inte ätit någon tidigare och sen blev de lite fika med massor prat. Runt 19,30 promenerade jag tillbaka hem och sen dess har jag spelat Tempelrun på mobilen som jag laddade ner igår och nu är helt beroende av. Tänkte kanske kolla på en julfilm men jag kan ingen bra, ska kolla lite vad de finns för några. Hittar jag ingen kanske de blir att sova tidigt helt enkelt.

Städningen, klar!

Publicerad 2011-12-04 17:02:16 i The diary,

Ph: ur arkivet.

Har antligen fått städat klart mitt rum, dammat och bytt lakan osv. Nu känns de riktigt fräscht och fint. Men jag däremot känner mig inte lika fräsch så  jag ska hoppa in i duschen nu, tvätta håret måste jag verkligen göra innan jag gör planer för vad jag ska göra ikväll.

2:dra advent.

Publicerad 2011-12-04 13:37:06 i The diary,

Bild från förra vintern då jag va på Liseberg.

God morgon!
Har varit uppe i någon timme nu och bara slappat, gjort en liten jul spellista på spotify som jag spelar på högsta volym nu. Ska sätta igång och städa lite nu och sen försöka få till julstämmningen här hemma lite. Vi har sagt att vi inte ska pynta så mycket i år för vi ska troligtvis flytta mellan Jul och Nyår så de blir bara mer att plocka ner och flytta då. Men lite pynt måste jag trots allt ha!

Lördag!

Publicerad 2011-12-03 18:49:21 i The diary,


Hello!
Hela dagen hittills har spenderats med Sara vid matbordet här hos henne. Jag har inte orkat flytta mig eftersom benen värker och jag har ingen aning om varför. Har i alla fall lyckats klä på mig och försökt fixa till mig lite så jag inte ser ut som jag mår, eftersom de snurrar i huvudet och är alldeles likblek i ansiktet! Ska sitta kvar här en stund och försöka vara lite social inna jag sätter mig på bussen hem.

God morgon.

Publicerad 2011-12-03 15:38:35 i The diary,


Usch vilken morgon. Mår som jag förtjänar och de gör resten av tjejerna också. Men vi ska inte klaga vi hade en super bra kväll/natt. Nu har vi äntligen fått i oss morgon kaffet och lite frukost så jag känner mig lite bättre nu, men är lite små trött. Nu kör vi lite girl taltk om allt som hände och lite smått annat.

Konserten med mina snygga tjejer!

Publicerad 2011-12-03 15:08:22 i The diary,


Vilken kväll! Hade de underbart med mina tjejer och alla vi träffade där, de blev alltså en riktigt lyckad kväll/natt. Åkturen dit va grym med hög musik och oss sjungandes med våra vackra röster, festen med mycket dans och härligt umgänge och speciellt besöket på Donken innan hemvägen. Allting va super verkligen, så tack tjejer och alla andra som gjorde de så bra!

Hos Sara, time to get ready!

Publicerad 2011-12-02 18:43:29 i The diary,


Hello!
Ledsen att jag inte har bloggat tidigare men jag har haft fullt upp med att välja kläder, raka benen och massor annat. Nu sitter jag, Tea och Sara här och pluggar in låtar till konserten ikväll och börjar göra oss i ordning lite smått. Jag har äntligen bestämmt mig för vad jag ska ha på mig och nu är de bara sminkningen och håret som gäller!

Mot trollhättan!

Publicerad 2011-12-02 13:54:02 i The diary,

Klockan slår snart 14,00 och jag har inte alls gjort de som jag borde hittils. Jag har endast hunnit prova lite kläder inför ikväll och vet inte vad jag ska ha på mig än, men jag har packat 2 väskor som jag ska ha med till Sara så hon får hjälpa mig välja. Har klätt på mig fort nu, måste borsta tänderna och packa de sista för mamma hämtar upp min om 10 minuter så jag får ta och skynda mig. Bloggar mer hos Sara sen, drar med mig datorn så de blir inlägg!

God morgon!

Publicerad 2011-12-02 11:03:52 i The diary,

Är trött och känner mig riktigt sliten, sov otroligt dåligt i natt och hade flera konstiga drömmar. Personer som inte borde vara med i mina drömmar var och allt va bara för konstigt. Vaknade runt 9.00 och till för en stund sedan har jag legat i sängen och bara funderat på allting som händer och ska hända. Har precis kokat kaffe till mig själv så nu ska jag sätta mig och dricka de i förhoppningar om att jag vaknar till snart.

En kväll för mig själv.

Publicerad 2011-12-01 22:24:23 i The diary,


Eftersom jag vart så ledsen över skorna jag inte lyckades klicka hem så hoppade jag in i duschen, tvättade håret och spenderade lite tid tänkandes på skorna. Men sen började jag tänka på annat och nu sitter jag här och målar mina tånaglar. Tänkte sen noppra ögonbrynen och måla på nytt nagelack på naglarna.

Fuck life, and the bitch who got my shoes!

Publicerad 2011-12-01 18:39:45 i I want to have this in my closet,

Väntade hela dagen på att klockan skulle slå 18,00 och jag skulle klicka hem dessa underbart vackra skor. Men såklar så va hemsidan överbelastad och jag lyckades inte få dem. Har gråtit ut lika mycket liter tårar som de finns vatten i atlanten nu, men inget att göra åt. Jag får hoppas att turen står på min sida då.
Mamma försökte trösta mig och säga åt mig att beställa ett par andra skor men de vill jag inte, jag vill ha just dessa inga andra!

Torsdag.

Publicerad 2011-12-01 15:35:24 i The diary,


Hejsan!
Hade bara en lektion idag så efter naturkunskapen åkte jag och Kaltrina in till stan. Vi åt lunch på Max eftersom vi båda kännde för skräpmat just idag och sen solade vi. Kaltrina körde på ett bättre solarium än jag tydlingen, så hon blev jätte mörk medan jag fortfarande är vit. Blev lite avundsjuk på henne just då.
Efter vi varit i stan gick jag hem till Zeljka där mamma va, de blev en fika och lite prat innan jag och mamma åkte hem. Nu sitter jag här i rummet och lyssnar på musik. Får hitta på något att göra.

TONI&GUY!

Publicerad 2011-12-01 09:48:30 i Cosmetics & Related,

Min nya plattång är den bästa jag någonsin har haft! Håret blir inte lika torrt som efter vissa andra plattångar, utan behåller fukt och blir glansigt. Ångrar verkligen inte 500 lappen jag la på att köpa den, kollade i vissa nätbutiker och dä går den på cirka 700 kr så de var inte så mycket mer än vad jag betalade den. Dessutom är den värld sitt pris i alla fall vad jag har sett redan efter första användningen.

Stormy morning.

Publicerad 2011-12-01 09:08:51 i The diary,


God morgon.
Jag är uppe lite väl tidigt idag, ska inte åka iväg till skolan fören en och en halvtimme. Mamma kör mig idag så jag slipper gå över till Edet i denna stormen, idag är vädret inte speciellt bra. Risken finns väll att man blåser omkull om man vågar sig ut, men de är ju skola så jag har inget val.
Sitter i alla fall här och dricker mitt morgon kaffe och snart ska jag börja göra mig i ordning lite smått. Tänkt passa på att måla naglarna också eftersom jag har så mycket tid.

Äntligen hemma!

Publicerad 2011-12-01 00:27:45 i The diary,


Vilken dag! Den har varit otroligt rolig, men nu är jag så trött och benen verkligen värker. Att vara på Ullared måste bränna lika mycket kalorier som ett gympass! De är ju otroligt att man orkar springa omkring där i flera timmar. Men de va riktigt roligt och jag hittade lite saker jag behövde själv, några julklappar och lite småsaker till mitt nya rum. Dessutom slösade jag inte mycket pengar alls, men de beror säkert på att jag slängde i massa saker i mammas vagn som hon fick betala åt mig så jag sparade in flera hundralappar på de.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela