Manuela

Måndag, hemma, feber. Hjälp mig.

Publicerad 2011-02-28 15:06:59 i The diary,

Vilken dag. Jag vaknar av att klockan ringer och jag känner hur kyligt jag tror att det är och att kroppen inte alls har så mycket ork i sig. Men ändå körde mamma iväg mig till skolan och jag klarade av att vara där i hela 30 minuter innan jag gick till skolsyster och fick reda på att jag har 28,4 graders feber. Så det var bara att ta sig hem och ner i sängen. Har sovit ett bra tag nu och jag ska fortsätta sova så fort jag har fått lite mat i magen.

God natt.

Publicerad 2011-02-27 21:28:59 i The diary,

Ska inte sova riktigt än ska bara stänga av datorn, hoppa in i duschen och sen kolla på tv, kanske läsa lite till innan jag kan ta mig till drömmarnas land. Imorgon är det skola, känns jobbigt och tråkigt att lovet har gått så otroligt fort. Men jag är glad över att jag åtminstonde fick lite ledigt från skolan. Det kommer dock bli tufft att dra sig upp ur sängen imorgon, men mamma är snäll och kör mig till skolan så jag får sova 30 min lägre.

Facebook

Publicerad 2011-02-27 19:27:14 i The diary,

Okej, jag har läst 30 sidor i boken. Den är bra men facebook är bättre. Min koncentration försvinner så fort jag ska byta sida i boken då måsta jag bara kika in och är det någon intressant som har skrivit så fastnar man. Inte bra dags att dra sig tillbaka till boken!

L.A CANDY.

Publicerad 2011-02-27 15:56:54 i The diary,

Farmor lagar världens goaste mat, jag är hemma nu och otroligt mätt. Men ändå sitter jag och trycker i mig choklad, det är ju så gott så man bara måste. Nu är det dock dags att få lite läst, måste läsa en bok på engelska så jag lånade min kusins bok L.A Candy, hon säger att den är jätte bra och det hoppas jag så läsningen inte blir tråkig. Ne nu ska jag sätta igång, måste även lyckas hålla mig borta från mobilen, dras till den och då hamnar ju boken vid sidan av.

God morgon.

Publicerad 2011-02-27 13:34:51 i The diary,

Äntligen uppe, somnade ju riktigt sent igår och imorse blev jag väck av mobilen. Nu har jag precis gjort mig i ordnong snart ska jag promenera iväg till farmor där jag ska äta innan jag ska plugga lite.

God natt!

Publicerad 2011-02-27 02:05:44 i The diary,

Har precis kommit ut ur duschen, håret är tvättat äntligen och all 2 liter hårspray från i fredags är borta. Eftersom jag inte kan sova, är pigg som tusan så håller mig vännerna syselssat via FB och Mobil. Tur att dessa två saker finns annars hade jag allt haft tråkigt. Men nu funderar jag på att dra mig från FB och se på Lejon kungen, den är ju så bra och det var verkligen länge sedan jag såg den. Ne nu måste jag se på den!

Lördag.

Publicerad 2011-02-26 22:57:50 i The diary,

Idag var man och åt ute med pappa och min fasters familj, riktigt mysigt och roligt att se dem. Det går allt för lång tid emellan de gånger vi ses. Åkte med dem upp till Trollhättan, dom släppte av mig i stan och jag gick till Kyrkan. Efter så åkte jag hem till Sara&Zeljka för prat och umgänge. Lite fika och mycket skratt blev det också. Kom hem för ett bra tag sedan men jag har inte orkat göra något utan bara lyssnat på musik ätit chips och haft lite små roligt med min cam. Kanske kommer upp lite bilder senare.

Sliten!

Publicerad 2011-02-26 13:03:58 i The diary,

God morgon!
Kviknade till runt för en timme sedan, har bara legat i sängen och inte velat gå upp ett bra tag. Men eftersom pappa har bestämmt med min faster och hennes familj att vi ska träffas och äta tillsammans så var det dags att gå upp och få lite ordning på sig själv.
Gårdagen var super rolig, det bästa va förfästen hos Lejla där vi var och gjorde oss i ordning, umgicks, sjöng och hade det riktigt roligt. Vi kom till Göteborg runt tio tiden och allt gick så jäkla fort, det känndes som att hela festen var slut efter bara 10 minuter. Men jag hade kul med mina tjejer som alltid. Det var kanske dock inte en av de bästa fester vi varit på men den var helt okej. Bilder kommer så fort de andra har lagt ut något på Facebook eftersom jag bar atog 3 bilder. Men jag bjur på en bild på mig från innan vi åkte iväg.

Fredag!

Publicerad 2011-02-25 12:49:56 i The diary,

Ja som ni ser på bilden är rummet inte riktigt klart än, de ända jag har i rummet är det nödvändigaste. Plattång, säng, vatten?, spegel och då min smockfulla garderob som jag borde städa i.
Nu håller jag på och gör mig i ordning för fullt för jag ska snart iväg till trollhättan, ska sola, kolla i butikerna lite snabbt om det finns något jag kan ha på mig ikväll för jag ska iväg på Balkan party i göteborg. Men jag har reservkläder i väskan om jag inte hittar något, så har jag dessutom Saras garderob där kan man hitta något också.
Nu måste jag dock packa väskan fort och göra de sista små grejerna innan jag åker iväg. Men ni får ha en grym fredag allihopa!

Onsdag?!

Publicerad 2011-02-23 12:53:53 i The diary,

Det är redan Onsdag och jag har slösat bort mer än halva lovet på att göra om i mitt rum och det är inte klart än, men det är lugnt. Imorgon borde jag och mamma vara klara och jag kan flytta in igen i ett ny renoverat rum.
Jag har inte bloggat eftersom inget intressant händer just nu förutom att jag spiller färg hit och dit. Men jag har inte slutat blogga det klarar jag inte av. Detta är värre än en drog, när man börjar är det svårt att sluta.
Ne nu måste jag hjälpa mamma igen, min rats är slut!

Once you go bloger, you never go back

Publicerad 2011-02-19 10:55:40 i The diary,

Äntligen är det lov. Jag behövde verkligen lov. Lov, lov, lov. Om man lägger till ett e på slutet i lov blir det love och man vet ju aldrig vad som kan hända. Ne nu måste jag samla mig lite, men allt känns så bra fast på ett fel sätt eller fel att jag känner mig bra. Men ändå vill jag förändra saker och ting, bara för att jag har slått i huvudet några gånger för mycket. Så på måndag ska jag och mamma åka och köpa färg, jag ska måla om i mitt rum, möblera om också. Kanske slänger ut min trogna vänn fotöljen som har funnits här för att kläderna ska slippa ligga på golvet så nu får det helt enkelt bli mer ordning och reda. Dessutom ska det slutas med dåliga vanor och allt ska bara vara som jag vill. Visst det låter kanske lite ego, men jag förtjänar att tänka lite på mig själv då jag alltid annars prioriterar andra.

-

Publicerad 2011-02-12 10:35:48 i The diary,

Jag har varit frånvarande från bloggen ett tag nu, allt beror på att jag har satt skolan, vänner och annat i första hand så bloggen har fått stå still lite. Under de senaste dagarna her det skett lite förändringar mig. Jag har till exempel blivit blond! Det var oplanerat men det blev som det blev så aja jag kan leva med det i någon vecka sen blir det troligtvis mörkare igen.
Idag kommer jag inte ha så mycket tid att uppdatera i bloggen fö jag måste in i duschen, raka benen, duscha och så. Sen ska jag iväg till Trollhättan där jag ska vara med Sara&Zeljka, vi ska till kyrkan och sen ska vi fixa oss inför ett party ikväll. Ska bli jätte skoj, jag, mamma, Zeljka och Sejla ska iväg och ha riktigt skoj. Det va så länge sedan jag var på en balkan fest så det ska bli riktigt skoj och klackarna kommer slå i taket !

Dobro jutro!

Publicerad 2011-02-09 08:31:36 i The diary,

Såhär ser jag ut just nu och bussen går om 15 minuter, måste borsta mina tänder och klä på mig. Känner mig ganska stressad. Ska till skolan tidigare idag så Lana slipper vara ensam för hon har en otroligt lång håltimme. Efter skolan idag så ska vi gymma så det komemr troligtvis inte upp någonting mer på bloggen förens klockan 19-20. Ha en bra dag allihopa, Kram!

Sova.

Publicerad 2011-02-07 22:34:10 i The diary,

Har suttit och pratat med Lana på skype nu ett bra tag och varit social på Facebook. Snart ska jag krypa ner i min säng och sova. Imorgon är det skola och sen efter ska jag och Lanish gymma. Känner mig ganska taggad eftersom det var ett tag sedan. Men god natt :)

Monday diary

Publicerad 2011-02-07 20:57:01 i The diary,

Stör mig lite på att jag ser sminkad ut på bilden fastän jag inte är det, bilden togs i morse cirka 20 minuter efter att jag hade klivit upp ur sängen. Man kanske ser att jag fortfarande är ny vaken på bilden, min blick är någonstans i drömmarnas värld.
För att återgå till det jag egentligen tänkte skriva om, min dag alltså. Ja hur ska man börja.. Jag kommer till skolan har en otroligt o intressant lektion i webbdesign och resten av lektionerna svenskan&engelskan var inte heller så speciella. Det var först Fotografiskbild lektionen då jag kom lite till liv då jag skulle försöka Photoshopa ut en anka ur min bild för den förstörde hela bilden. Satt där ett tag med min lärare och han försökte visa mig hur man skulle göra men jag hade lite svårt att greppa det först. Men tillslut kom jag igång.
Efter skolan blev det fika hos Zeljka&Sara, det var så kul att träffa dem båda efter att inte ha träffat dem på hela helgen.

Latte 2 Go.

Publicerad 2011-02-06 22:01:41 i The diary,

Har kollat på ett avsnitt Gossip Girl och hunnit måla mina naglar i en latte färg. Enkelt och fräsch så jag körde på det. Nu är det ganska sent så jag ska snart lägga ifrån mig datorn och hoppa in i duschen. Imorgon har jag skola och jag börjar redan klockan 8.15 lite trist att gå upp redan klockan 6.00 på måndags morgonen. Men, men livet är en dans på rosor. Men får helt enkelt bita ihop när taggen kommer.

Cozy.

Publicerad 2011-02-06 20:42:27 i The diary,

Har mysit här i sängen med mig själv och mina brownie kakor med chokladbitar medan jag har kollat på två avsnitt av The vampire diaries. Fick ju nöja mig med kakorna eftersom vi inte har någon vanlig choklad här hemma. Har saknat detta med att följa en TV-serie men jag hinner ju aldrig se på TV:n så jag får se de jag följer på nätet då det uppstår lite tid. Men nu såg jag precis att två nya avsnitt av Gossip Girl har kommit ut på nätet så jag ska krypa ner i min säng igen, kanske måla naglarna också medan jag ser på avsnitten.

Rent och fint!

Publicerad 2011-02-06 18:31:22 i The diary,

Rummet är äntligen i sin ordning, allting är rent och på sin plats. Men städandet tog lite extra lång tid eftersom jag pratade med Lana på skype i en timme mitt i hela städningen. Nu tänkte jag bara slappa lite och se på de två avsnitten av Vampire Diaries som jag har missat. Puss!

God morgon.

Publicerad 2011-02-06 12:59:50 i The diary,

Vad otroligt skönt det har varigt att få sova ut ordentligt. Känner mig utvilad och som allt år lite bättre fysiskt med mig än vad det var igår. Men därför också ska jag bara ta det lugnt idag. Nja, lite ska jag städa och plugga men jag ska inte åka iväg någonstans. Kanske bara till farmor där vi ska äta lunch, men jag har ingen lust att göra mig i ordning nu. Vill bara gå runt här hemma i min mysiga grå sweatshirt.

Lördag med tjejerna.

Publicerad 2011-02-05 23:49:58 i The diary,

Jag och Lana tog en bra stund på oss i morse innan vi kom i ordning. Ja om man kan säga så, jag såg ut som att jag rest mig från de döda. Men vi kom iväg till trollhättan. Först en sväng till Lana så hon kunde lämna sina grejer, sen åkte vi in till stan och käka på Max innan vi träffade Kaltrina för att gå till Fotbolls Cuppen. Vi kommer dit alla tjejer ser ut som att dom ska på fest utom vi. Kände mig ganska mobbad, men det var ju en cup så varför ska man göra sig i ordning värsta?.
I alla fall efter drar vi och käkar pizza jag, Kalle och Lana. Jag åt såklart hela min, Lana åt också en bra bit av sin men Kalle åt ju nästan ingenting. Måste lära henne äta! Haha. Efter tar jag bussen till Edet där min farbror hämtar upp mig och jag åker till mina kusiner, det blir mat igen. Tacos nu och jag var så mätt men jag var ju tvungen att äta och för tacos finns det ju alltid lite plats. Efter vi hade ätit klart åkte vi till Godislagret och köpte med oss massa gott att äta innan vi åkte tillbaka till dem för att se på Melodifestivalen.
Nu är jag hemma, har duschat och vilat lite. Men sängen väntar nu så jag ska krypa ner under mitt täcke och sova! Godnatt!

God morgon!

Publicerad 2011-02-05 11:17:48 i The diary,

Jag och Lana vaknade ganska tidigt, redan klockan 8. Vi var så hungriga så vi käkade direkt och nu har vi bara legat och degat i sängen.
Kvällen igår var riktigt lyckad, bowlingen gick skit bra och jag fick hela 348 poäng. Vinnaren av tjejerna och såklart eftersom vi körde i lag så van jag, Sejla och Lana över de andra med cirka 100 poäng. Efter bowlingen så drog jag och Lana in på Max och åt innan vi åkte vidare till Bella där vi sjöng singstar, dansade och hade annat kul. Dock hamnade min mobil i toaletten och jag sköljer den sen under rinn ande vatten men den fungerar ända till vi ska hem och jag tappar den i en vattenpöl då dör den.
Lägger upp lite bilder snart ska bara överföra alla från kameran.

Bye bye!

Publicerad 2011-02-04 16:25:37 i The diary,

Håret i halsduken så det ser kort ut, men det är fortfarande långt! Nu ska jag springa iväg till bussen. Kameran är med så det blir bilder. Bye :)

Friday Diary

Publicerad 2011-02-04 16:03:17 i The diary,

Hejsan!
Har som vilken vanlig vardag som helst varit i skolan. Var bara två lektioner och på båda såg vi på film. Sen så var det lunch med tjejerna i matsalen innan jag gick till Sara&Zeljka. Fikade lite snabbt och umgicks med dem en stund eftersom det var så länge sedan och sen hoppade jag på bussen hem.
Här hemma har jag fått äta och duscha lite fort, håret är inte i ordning än och jag ska ta bussen från Edet kvart i fem för att möta upp tjejerna för lite käk, bowling och umgänge. Så jag har ganska bråttom nu med att få i ordning mig själv innan jag måste åka.

Thursday diary

Publicerad 2011-02-03 20:17:17 i The diary,

När sista lektionen idag var slut åkte jag och Lana in till stan, jag köpte en cheesburgare som jag åt direkt och sen banan och choklad till efter träningen.
Gymmet gick riktigt bra idag, men nu är jag så jäkla slut. Varenda del av min kropp värker, men speciellt rumpan! Dessutom fick vi gå till bussen efter träningen och hållplatsen ligger typ 1 km ifrån och sen fick jag gå 3 km från Edet hem. Så jag har fått mig en riktigt bra träning idag.
Nu är jag riktigt hungrig och otroligt trött, ska hoppa in i duschen nu och sen lägga mig i sängen en stund och kolla på TV innan jag somnar.

Hello!

Publicerad 2011-02-03 15:18:28 i The diary,

Stressig morgon idag eftersom jag tryckte på snooze knappen flera gånger om och kom inte upp ur sängen fören 30 minuter innan bussen skulle åka. Skoldagen har i sig varit ganska tråkig som vilken annan skoldag som hels. Förutom rasterna har fått skrattat ganska mycket.
Nu sitter jag på sista lektionen för dagen, Webbdesign och gör mindre än vad jag borde. Men ska sätta igång lite nu. Efter skolan blir det gymmet mad Lana så jag kommer inte blogga fören jag kommer ham runt 19 ikväll.

Wednesday Diary

Publicerad 2011-02-02 19:52:43 i The diary,

Hejsan hoppsan.
Jag kan hoppa över skoldagen för det var lika o intressant som vanligt, den var så tråkig att jag somnade på min mattelektion. Efter skolan och innan gymmet åkte jag och Lana in till stan, där käkade jag en cheesburgare och vi båda en donut. Jag vet en bra start innan gymmet, men jag orkade hålla igång hela tiden och det är ju en bra sak. Jag och Lana hade så skoj att vi ska tillbaka redan i morgon.
Kom hem för en stund sedan och har precis tryckt i mig lite mat eftersom jag var så otroligt hungrig efter gymmet. Nu sitter jag och Skypear med Lana, ska snart in i duschen luktar ju svett som tusan!

School.

Publicerad 2011-02-02 10:25:59 i The diary,

Nu går jag iväg till Edet för att hinna med bussen till skolan, har bara två lektioner idag. Samhällskunskap och Matematik så det är en kort skoldag på 3 timmar. Men skräcken kommer efter skolan då jag och Lana ska till gymmet. Jag funderar fortfarande på att dra mig ut för jag kommer ju bara göra bort mig. Jag kommer sakna min choklad och kaffe när jag står där på löp bandet. Får kanske smuggla med mig en en chokladkaka som jag kan mumsa på medan jag tränar. Önska mig lycka till för det lär jag behöva.
Ha en bra dag!

God morgon.

Publicerad 2011-02-02 09:41:12 i The diary,

Idag har jag lång sovmorgon, börjar 12 men jag måste ta bussen från Edet 10.45. Lite surt men när man bor mitt ute i ingenstans får man ju göra det bästa av saken. Nu ska jag göra mig i ordning lite fort och packa gymkläderna för idag ska jag och Lana börja gymma. Det är årets skämt, helt seriöst. Folk kommer ju skratta åt oss på gymmet. Haha, ne men nu ska jag bygga lite muskler. Det behövs verkligen!

Something new.

Publicerad 2011-02-01 19:00:56 i Shopping,

Ur&Penn - 69 :-


GinaTricot - 399 :-


Scorett - 450 :- ( Mina nya älsklingar, längtar till att jag får inviga dem! )

Tuesday diary

Publicerad 2011-02-01 18:53:45 i The diary,

Hejhej.
Vilken dag, jag fick aldrig sova ut ordentligt utan blev väckt av klockan. Skoldagen gick fort och jag gick förbi skolsköterskan och skaffade mig ett gymkort på Friskis & svettis så jag och Lana ska börja träna redan imorgon. Jag är ganska nervös över det hela eftersom jag inte har tränat på flera år och min kondition är urdålig.
Efter skolan åkte jag och Kalle till Överby först där jag köpte ett par skor och sen in till stan där jag köpte ett par byxor. Vi tog även en fika på Espresso house och så solade vi. Känner mig genast fräschare efter att ha solat.
Nu är jag hemma, ska trycka i mig lite mat nu. Farmor har lagat sarma och såklart som vilken balkan farmor som helst skickat hem det till oss. Eller, nja hon ringde pappa så han fick hämta det.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela