Manuela

Killing me slowly.

Publicerad 2010-11-30 19:36:13 i The diary,

Jag orkar inte med den jäkla smärtan, varför ska det göra så jäkla ont?! Tog mig en dusch när jag kom hem och lyckades få vatten i det örat jag har ont i så nu är smärtan 1000 gånger värre! Som tur så var pappa snäll och ringde vårdcentralen tidigare idag och jag fick en tid 9.00, jag hatar verkligen att gå dit. Men nu tror jag faktiskt att inget kan vara värre än den smärtan jag redan har.
Ska försöka få lite plugg gjort nu och sen ska jag lägga mig och sova. Om jag nu lyckas somna av allt.

Tisdag.

Publicerad 2010-11-30 15:07:34 i The diary,

En gammal bild ur arkivet..

Dagen började dålig, direkt när klockan ringde kände jag hur det gjorde ont i halsen och örat. Ja ni läste rätt örat! Som dagen började gå så ökade smärtan och nu tror både jag och skolsyster att det kan vara öron inflammation, typisk! Jag måste därför dra mig till vårdcentralen i morgon, jag som hatar allt som har med sjukhus att göra och är jätte rädd för sprutor. Jag hoppas jag verkligen inte får någon spruta!
Nu sitter jag i alla fall hemma hos Sara, väntar på att bussen hem ska gå. Men man vet aldrig jag kanske stannar här lite längre.

Besviket Real fan!

Publicerad 2010-11-29 22:54:46 i The diary,

Det är 89 minuten när jag börjar skriva och resultatet är 4-0 Barcelona. Och nu blev det precis 5-0. Grattis Barcelona till vinsten, men var det bara jag som kände att Real var inte med från början och Barca fick försprånget som dom har haft under hela matchen, Real kom aldrig riktigt i kapp.
Nu ska jag besviken och lite ledsen hoppa in i duschen och sen ner i sängen.

Real Madrid VS Barcelona.

Publicerad 2010-11-29 20:25:11 i Media,

Mina TV:kanaler fungerar inte så jag kan inte se matchen på TV:n. Men några vänner på Facebook har tipsat om att man kan se den via datorn. Hoppas att det fungerar annars slänger jag datorn i golvet! Såklart håller jag på Real!
Så kommer ni se matchen och vem håller ni på ?!

Måndag!

Publicerad 2010-11-29 20:18:25 i The diary,

Denna dagen började som en katastrof. I morse stod jag ute i kylan i 30 minuter och väntade på bussen. Eftersom den aldrig kom så gick jag hem och efter 20 minuter promenerade jag iväg till Edet för att ta nästa buss till skolan. Jag missade webbdesignen och jag ville så gärna gå på den lektionen kände mig extra taggad idag!
Skoldagen var väldigt seg idag, men på håltimmen satt jag med Adnan. Tror inte jag har skrattat så mycket sen gud vet när. Haha.
När jag skulle till bussen träffade jag Zeljka som körde mig ner till stan. Vi kikade även in i några affärer tillsammans innan hon åkte vidare till Över by och jag hem. Planerade att åka till farmor när jag hade kommit till Edet, men hon hade visst glömt bort det så jag fick promenera hem.

God natt :)

Publicerad 2010-11-28 22:11:54 i The diary,

Har målat klart naglarna. Dom blev lite si sådär, men jag kan verkligen inte måla naglarna på högra handen! Är det bara jag eller har alla andra samma problem?!
Nu måst jag dock sova, imorgon är det upp tidigt för att dra sig till skolan.

Belöning!

Publicerad 2010-11-28 20:52:26 i The diary,


Har städat hela rummet så nu är det rent och fint. Efter jag hade städat så skulle jag sätta upp julstjärnan i fönstret men då märkte jag att glödlampan inuti inte fungerar, blev jätte besviken. Men jag får köpa en ny imorgon. Det var inte riktigt jordens undergång, men jag va besviken såklart eftersom jag ville ha lite jul stämning. Så för att trösta mig själv tog jag fram lite kakor och mjölk, då mår man alltid lite bättre.
Nu ska jag ta mig en snabb dusch och sen ska jag måla naglarna. Men jag är tillbaka innan jag drar mig för natten.

Städa!

Publicerad 2010-11-28 13:14:39 i The diary,

Nu måste jag dra mig upp ur sängen och städa mitt rum lite, måste även ta fram lite jul pynt det är ju 1:a advent idag och jag har inte pyntat det minsta. Det känns som att det verkligen är dags för att välkomna julen. Fast det är lite tidigt i år, det är ju fortfarande bara November.

God morgon snygging!

Publicerad 2010-11-28 11:32:11 i The diary,


Bjur på den vackra bilden som togs för 10 sekunder sedan. Det ända jag älskar med bilden är koppen, den är lagom stor för första morgon kaffet. Dessutom så blir man glad när man läser på den!
Idag så ska jag få in lite bilder här på bloggen sen igår då jag var med tjejerna. Det finns säkert runt 100+ bilder så jag måste välja ut det som blev bäst.

Hejsan helgen!

Publicerad 2010-11-26 20:40:38 i The diary,

Idag har det inte varigt skola, väldigt skönt med fredagen ledig. Men ändå drar jag mig upp till Trollhättan för att handla födelsedags present och färga håret på Zeljka. Okej, het ärligt så handlade jag inte bara presenter till andra utan även till mig själv. Var och shoppade igår också så ni får se allt i nästa inlägg.
Måste dock städa nu, mitt rum är katastrofalt. Jag förstår inte hur det lyckas bli stökigt när jag knappt är hemma!

SnöKaos!

Publicerad 2010-11-23 19:55:31 i The diary,

Sorry för dålig bloggning. Men det är skolvecka så det är tidiga mornar och sena kvällar. Jag är aldrig hemma och jag har ingen dator i närheten där jag nu är istället för hemma. I alla fall så var inte det poängen med detta inlägg, utan det jag ville säga är... HAR NI SETT VAD DET SNÖAR?! Det är ju förskräckligt, jag bara väntade på att bussen skulle åka av vägen och ner i diket. Det är verkligen jätte hemskt att åka buss i det här vädret!

Söndag.

Publicerad 2010-11-21 15:48:00 i The diary,

Satt uppe till 5 i morse och kollade på Gossip Girl, så jag kom inte upp ur sängen fören klockan var runt 12.30. Då var det att göra sig i ordning snabbt som blixten för vi skulle vara hos farmor 13.00 på lunch. Hon hade gjort massor av god mat och jag är propp mätt. Kan knapp röra mig. Men det blir ju alltid så när man ska äta hos farmor, man stoppar i sig så mycket för allt är ju så otroligt gott. Speciellt efterrätten som var ugnsbakade äpplen mad vanilj glass till.
Nu sitter jag hemma, kollar på Simsons och vilar. Ska plugga lite Engelska snart, måste göra klart en inlämning som skulle varit klar för ett tag sedan.

Farfar <3

Publicerad 2010-11-21 15:36:51 i The diary,

Det är inte det samma utan dig. Ett och ett halvt år har det gott sen du förvann och lämnade oss stående på egna ben. Att inte kunna dela de glada stunderna med dig är jobbigt. Även att aldrig höra ditt skratt eller att få känna tryggheten som man kände när du var i närheten. Jag saknar dig så otroligt mycket, inte bara jag utan vi alla, du vägledde oss, var ljuset i vårat liv och nu är det bara ett mörker som kvarstår. Men vi glömmer dig aldrig, du finns alltid kvar i våra hjärtan och när jag tänker på allt vi gjort så kan jag inte låta bli att le.  
Idag skulle du blivit 62 år. Så grattis på födelsedagen älskade farfar.. <3

I'm back!

Publicerad 2010-11-21 00:15:19 i The diary,


Jag har saknat att blogga! Helt ärligt, tänkte blogga tidigare idag men jag låg i sängen ända till klockan 17. Då tog jag tummen i röven och städade mitt rum lite och fixade upp bilder på väggen, bilder med det kommer och jag är super nöjd! Tvättade även lite kläder och så har jag duschat och tvättat håret. Man känner sig så jäkla bra när rummet är rent och man själv är super fräsch!

13/11

Publicerad 2010-11-14 13:34:24 i The diary,

Kvällen gick fort, vi kom sent men det var livfullt där. Kvällen bestod av dans och lite spaning. Klackarna slog i taket och idag har jag jätte ont i fötterna. Men det var värt det.
Problemen uppstod när vi skulle hem och blev stoppade av polisen för vi satt 4 i baksätet. Jag fick min första böter, inget att skryta med men den svider lite i plånboken!
Nu måste jag göra mig i ordning och dra till Trollhättan för Saras dansuppvisning. Jag bloggar när jag är hemma ikväll!

Kvällen!

Publicerad 2010-11-14 13:30:22 i My life in pictures,

Jag fick hela 2 bilder på kameran, en med självaste Zdravko Colic och en med den snygga DJ:en. Såklart numret också. Berättar mer om kvällen i andra inlägget.

The dress!

Publicerad 2010-11-13 21:20:00 i Dresscode,

Klänning - VeroModa, Skor - DinSko, Örhängen - Lindex, Ringar - Kroatien/GinaTricot, Armband - S&N/Lindex

Zdravko Colic.

Publicerad 2010-11-13 20:27:29 i Music,


Balkan konserten/festen jag är på ikväll. Ett litet "smakprov" på en av hans låtar inte den bästa men den jag hittade först. Nu är det dags för smink och sen kommer Zeljka och hämtar upp oss. Kvällens outfit kommer upp runt 21.20 kolla in då och se vad jag valde att ha på mig. Ha en trevlig kväll allesammans!

Emelies födelsedag!

Publicerad 2010-11-13 19:32:49 i The diary,

Ni ser en del av klänningen, men håret är inte klart!


Idag så har vi firat min lilla kusin Emelie. Som fyllde hela 15 år idag, stort grattis tjejen!
Vi var och Bowlade först. Jag vann över alla på 2 serien! Stolt. Sen har vi Emelies pojkvän och hon själv som gillade att skjuta i rännan hela tiden. Vet inte riktigt vad dom tror bowling går ut på?!
Efter att ha Bowlat i 2 timmar så åkte vi till Donken där vi åt hamburgare och efter åkte vi hem till dom för att fika. Sen så trollade jag med kort för Thommy, han är så rolig fattar ingenting. Jag tror jag visade han samma trick 20 gånger. Men han är ju lite trög. Haha.
Nu är jag hemma håller på att göra mig i ordning. Ni får se senare vad jag valde. Nu väntar håret och smink. Måste även sätta kameran på laddning!

Disco Bowling!

Publicerad 2010-11-13 13:00:00 i The diary,

Som ni läser detta så är jag på Buddys i Trollhättan med min fasters familj och pappa. Vi firar min kusins 15 års dag. Jag kommer inte blogga mer under dagen, utan det kommer bilder och inlägg när jag kommer hem runt klockan 18. Innan jag då gör mig i ordning för Göterborg.

Today.

Publicerad 2010-11-13 11:51:42 i Dresscode,


Stjal - H&M, Stickad tröja, linne&leggings - GinaTricot. + smycen som jag glömde innan jag tog bilden.

Frukost & Dusch!

Publicerad 2010-11-13 09:19:43 i The diary,


Har 30 minuter innan nästa maskin är färdig. Så slänger i mig lite frukost sen en snabb dusch! Måste tvätta håret och raka benen. #0 minuter! Hur ska jag hinna?!
Kan tyvärr inte berätta än vad det är jag ska göra först på dagen efter tvättningen, men i kväll är det Balkan fest i Göteborg! Ska bli skit kul. Men en jäkla massa stress för mig. Ne nu måste jag in i duschen!

Dobro jutro!

Publicerad 2010-11-13 08:35:05 i The diary,


Igår så blev det ingen bloggning när jag kom hem, men jag var så trött. Jag somnade redan runt 23 tiden och har sovit ända till nu. Jag glömde ställa klockan i morse, men jag vaknade tidigt ändå. Nu springer jag upp och ner till tvättstugan. Att det inte fanns någon annan tvätt tid än just idag på morgonen! Men jag har fullt upp idag, jag berättar mer om det efter jag varigt i tvättstugan.

-

Publicerad 2010-11-11 19:21:44 i Dresscode,

Skjorta - GinaTricot, Linne - H&M, Leggings - BIKBOK, Klocka - JetSet, Ringar - Glitter/Kroatien

Today!

Publicerad 2010-11-11 19:15:25 i The diary,


Bild från matte lektionen då vi satt och tog bilder på varandra istället för att plugga matte. Finns lite andra bilder också dom kommer upp lite senare kanske.
Var på Över by efter skolan med mamma&pappa en snabbis. Skulle köpa present till min kusin som fyller år på Lördag och så skulle vi handla mat.     Nu sitter jag och är för en gångs skull ganska social på FB, ska även lägga upp dagens dresscode och sen får jag se vad jag hittar på.

Beställt!

Publicerad 2010-11-10 21:35:34 i Shopping,


Drog tummen ur röven och beställde äntligen hem skorna jag har velat ha så länge! Dom kommer någon gång nästa vecka- Längtar!

Onsdag

Publicerad 2010-11-10 18:33:44 i The diary,

Min dag var inte alls intressant. Förutom att jag fick 2 presenter från en släkting i Kroatien. 2 väldigt fina ringar som jag visar upp lite senare. Nu ska jag plugga lite.

FUJI direkt!

Publicerad 2010-11-09 20:16:23 i Hints,


Höjdpunkten med dagen var att mina bilder som jag beställde hem i Söndags har kommit! Jag är sjukt nöjd och alla bilder blev super bra. Ni kan också beställa hem bilder. På FUJI direkt får ni era 100 första bilder gratis och ni betalar bara frakten som ligger på 30 kr. Det stora pluset med det hela är att dom landar direkt i brevlådan och bara efter två dagar!

Vad då snöstorm?!

Publicerad 2010-11-09 20:11:51 i The diary,

I morse drog jag mig på något sätt upp ur sängen. Jag gjorde mig i ordning och ska gå in i köket. Då ser jag att det är snöstorm ute! Jag kunde inte tro mina ögon, så med mina största förhoppningar om att bussen inte ska komma så går jag och ställer mig vid hållplatsen. Stod där i cirka 10 minuter och när jag trodde att bussen inte skulle komma så är jag på väg att börja gå hemåt med en glad min, dock till min förvåning så ser jag bussen komma precis när jag ska gå över vägen!
Skoldagen var inte så intressant. Efter skolan så tog jag en fika med Zeljka innan jag åkte hem. Men det värsta på hela dagen var bussresan hem. Bussen kunde inte åka upp för en backe och sen körde den 10 km i timmen innan busschauffören stannade bussen och allt stängdes av i bussen. Han gick ut och pilla lite, sen kom han tillbaka och den fungerade som tur va och jag kom hem. Lite sent, men bättre sent än aldrig!

Skjut mig!

Publicerad 2010-11-08 22:38:31 i The diary,

Hade en helt okej skoldag idag, det berodde på att jag i natt sov cirka 1 timma. När jag sover mindre än, 2 timma så blir jag super glad och skrattar, men om jag sover mellan 3 - 4 timmar och sen vaknar då är jag ilsken som en tiger. Men idag var jag super glad, jag skrattade och alla andra skrattade åt mig. Då jag "grisar" när jag skrattar. Men jag är speciell!
Efter skolan drog jag mig till Sara där vi hade det super roligt, men det är inte konstigt jag har det alltid super trevligt med Sara/Syster/Bästaste i världen/ Sötast/ (Jag kan fortsätta till över imorgon)
Runt 18 drog jag mig hemåt och det jag fruktade hände såklart. Illamåendet kom på bussen, att jag fortfarande är krasslig gjorde inte det hela bättre. När jag skulle kliva av bussen kunde jag knappt stå på benen som dom skakade och hur jag tog mig hem från busshållplatsen vet jag inte. När jag kom hem så va det lite sörja som kom upp och sen så somnade jag. Har sovit i cirka 2 timmar så nu känner jag mig lite bättre.
En annan sak är att mamma verkligen har blivit FB beroende, jag fick köra värsta Bond uppdrag för att smuggla in den i rummet. Men nu är hon sur!
Rätt åt henne, min data mina regler! Haha....

Mamma gör mig galen! ;)

Publicerad 2010-11-07 21:17:13 i The diary,

Min mor skaffade Facebook idag, såklart så fasnade hon för det direkt och slösade bort flera timmar vid datorn. Det är den stora anledning till varför jag inte har bloggat idag. Sen så kan hon ju inget så hon frågar om allting hela tiden, det gör mig galen. Jag hatar att förklara hur allting ska vara. Speciellt när personen inte förstår! Haha.
Har inte lagt någon tid på pluggandet som planerat för jag fick feber men den verkar försvinna nu så det är bra. Imorgon är det ju skola och jag måste dit!

God morgon..

Publicerad 2010-11-07 13:02:47 i The diary,

Saknar sommaren <3

Har precis vaknat upp, drömde om sommar inatt. Det är inte så konstigt för jag saknar den så, men det är ju bara 8 månader kvar. Inte så långt?! Haha..
Idag ska jag försöka få pluggat lite och vila också. Känner mig lite bättre, men nu måste jag få i mig lite frukost. Är hungrig som tusan!

African Rooibos.

Publicerad 2010-11-06 21:40:12 i The diary,


Jag blir ju aldrig frisk! Det är så otroligt jobbigt med allt hostande, men det vet ni säkert redan så mycket jag tjatar om det hela. Men jag har inget annat att skriva, jag ligger bara här hemma i sängen eller de få gångerna då jag förflyttar mig till soffan och ser på TV. Så nu trycker jag i mig en stor kopp te i förhoppning om att det ska minska hostan lite.
Försökte plugga förut men det går inte hjärnan kan inte koncentrera sig det minsta. Jag får helt enkelt plugga imorgon, försöka duger inte då utan det måste göras.

Im going crazy!

Publicerad 2010-11-06 16:16:59 i The diary,

Jag vet inte vad jag ska göra med mig själv, förkylningen blir bara värre och jag kan knappt andas. Det är otroligt jobbigt och dessutom har jag massa plugg som borde göras men jag klarar inte ens av att sitta vid datorn då kan jag knappast koncentrera mig på skolarbete. Måste ta och bli frisk jag har varigt sjuk så mycket senaste tiden så jag bara måste bli frisk till skolan på måndag. Ska krypa tillbaka ner i sängen och försöka sova lite. Men det är ju omöjligt av allt hostande!

Morning already..

Publicerad 2010-11-06 10:44:55 i The diary,


Jag fattar inte att veckan har gått såhär fort! Det är redan Lördag, om två dagar är det Måndag och tillbaka till skolan. Idag ska jag ägna mig åt lite plugg som behöver göras och såklart lite tv tittande emellanåt. Men jag börjar med tv tittandet förts eftersom jag inte kommer upp ur sängen än. Ligger faktiskt och kollar på Gill
more Girls nu, sen frukost och så plugg!

Kanal 5.

Publicerad 2010-11-05 22:29:59 i Media,

Är dålig igen så jag har gosat ner mig i sängen och så kolar jag på Sceram 2 som går på kanal 5. Har ändå inget annat att göra med min fredagskväll så jag ser på en film som jag sett några hundra gånger innan.

Trollhättan.

Publicerad 2010-11-05 17:15:50 i The diary,

Crazy woman!


Har varit i Trollhättan så klart. Drog mig en runda på stan först, men det känns som att jag vet vad som finns i varje butik. Det kommer ju aldrig något nytt!
När jag tröttnat på att traska runt så åkte jag till Sara&Zeljka. Hjälpte Sara att komma på vad hon skulle ha på sig, eller hon bestämde jag bara nickade och sa att det var bra. Men allt sitter ju så snyggt på henne! Det blev även lite fika innan mamma kom och hämtade upp mig och vi åkte för att handla lite mat.
Nu sitter jag här hemma och kollar på Navy CIS, Tv nörd!

Hej då.

Publicerad 2010-11-05 12:43:59 i The diary,

Drar mig iväg hem ifrån en stund, ni får reda på vart jag tar vägen när jag är hemma igen. Men det är no inte så svårt att lista ut. Tänk bara lite! ;)

No, no, nooooooo!

Publicerad 2010-11-05 11:42:32 i The diary,

Vaknade för ett tag sedan, har legat i sängen och kollat på Våra bästa år. Har dessutom plattat håret och det är sjukt slitet, jag klippte mig ju för några dagar sedan men ändå! Fu*k. Hela håret är som en fågelbo.
Mina planer för idag är i alla fall att dra mig hem ifrån. Jag orkar inte sitta inne en dag till, kommer gå galen då. Men jag får se vad jag hittar på. Nu ska jag klä mig i alla fall och försöka göra något åt mitt fågelbo.

Ny duschad.

Publicerad 2010-11-04 19:44:53 i The diary,


Har inte gjort något vettigt idag, bara legat i sängen och tagit det lugnt hela dagen. För en stund sedan så tog jag mig en dusch, känner mig lite bättre nu. Ska krypa tillbaka ner i sängen och bara vila, kanske även sova lite.

Tack mamma!

Publicerad 2010-11-04 13:59:34 i The diary,


Min mamma är den bästa, även fast vi inte alltid kommer så bra överrens. Men idag när jag ligger hemma och är sjuk så åkte hon iväg innan jobbet och köpte godis och en stor Cola light till mig. Jag brukar inte dricka cola, men när jag är sjuk och hostar dricker jag alltid cola light. Snacka om onödig information! Nu ska jag kolla på Tv och fundera på om jag ska dra mig till Trollhättan eller inte...

Ny dag!

Publicerad 2010-11-04 11:53:49 i The diary,

God morgon, i natt sov jag otroligt dåligt. Jag hostade som en galning och kunde inte andas genom näsan och knappt genom munnen. Jag hatar att vara sjuk! Pappa har precis gjort frukost till mig, så nu ska jag krypa tillbaka ner i sängen och få i mig maten.
Idag hade jag planer på att åka till Trollhättan men det blir nog inte så, jag känner mig otroligt dålig så jag får se vad som händer. Troligtvis blir det att ligga hemma, men jag kanske försvinner under dagen som igår.

Laku noc!

Publicerad 2010-11-04 01:01:14 i The diary,

God natt allihopa! Jag orkar ingenting längre, förkylningen har blivit värre och jag kan inte andas genom näsan så mycket snor det finns. Dessutom så hostar jag som tusan. Det kan inte bli bättre känner jag.
Nu funderar jag på att lägga mig, kanske kolla på någon film innan jag somnar. Men ni hör mig från mig imorgon!

Jag bara försvinner.

Publicerad 2010-11-03 23:07:31 i The diary,



Planerade egentligen att vara hemma idag eftersom jag har åkt på en förkylning, men efter 3 timmar vid datorn så tröttnade jag. Klockan var kanske runt 14.30 när jag drog mig upp till Trollhättan. Åkte till Sara&Zeljka, där fikade vi och åt mat innan jag och Zeljka åkte till Över by. Vi lämnade in Saras mobil på lagning och kollade lite i butikerna.
Vid stängnings dags så åkte vi tillbaka till dem. Då satte jag mig med Sara,Nancy&Ronza i Saras säng för att kolla på rysare. Båda var bra eller i alla fall de bitarna jag såg. Den ena filmen såg jag från mitten till slutet och den andra från början till mitten. Haha! Runt 22.00 tog jag bussen hem och mamma plockade upp mig på busshållplatsen, så snäll hon är. Det var tur för jag hade aldrig vågat gå hem i mörkret. Nu ska jag hitta något sött att äta och kolla på C.I.S.

Förkyld!

Publicerad 2010-11-03 12:55:53 i The diary,

Varför händer det alltid mig?! Jag blir alltid sjuk när det är lov, eller annan ledighet från skolan. Men jag får helt enkelt ta dagen och vila upp mig. Kanske plugga lite. Men däremot så har jag inga planer på att sitta hemma imorgon. Kommer bli gråhårig om jag sitter hemma två dagar i rad. Jag tror inte det kommer nog inte blogga så mycket idag utan bara försöka vila och försöka bli av med förkylningen.

-

Publicerad 2010-11-02 20:15:00 i Dresscode,


Skjorta,Jacka - Ullared, Leggings, Linne - GinaTricot, Linne, Halsduk - H&M

Trollhättan med Kaltrina!

Publicerad 2010-11-02 19:41:22 i The diary,

Idag efter att jag var hos farmor så åkte jag till Trollhättan för att träffa Kaltrina. Vi var en sväng på Över by först där vi hade det super roligt. Haha, vi två är som dum och dummare. Men vi hade det så otroligt roligt. Käk på Mc' donalds och lite shopping. Sen åkte vi även in till stan där vi promenerade i Oden huset medan vi väntade på min buss hem. En riktig tjej dag med massor av snack! :)

Dobro jutro!

Publicerad 2010-11-02 10:30:38 i The diary,



Jag hoppas att ni har en god morgon för min är inte det! Jag har börjat hosta och jag har flera ton snor i näsan. Men jag måste upp ur sängen och promenera iväg till farmor. Vill träffa henne en sista gång innan hon åker iväg ner till kroatien. Jag vill ju också ner dit men, Jag har en röst i huvudet som säger att det inte är så smart. Så jag väntar till sommaren. Då det finns snygga turister där, haha. Ne nu måste jag dra på mig något och åka iväg.

Några av inköpen.

Publicerad 2010-11-01 23:19:23 i Shopping,

Skjorta från herr avdelningen, den är mer lila än vad bilden visar.



Jackan är inte så glansig som bilden till vänster visar, det är tack vare min blixt på kameran. Man ser bättre hur den ser ut när jag fotat detaljerna på de högra bilderna.



Mysig kudde.



Och en till. ( Resten av grejerna var bara små saker, onödigt att visa)

Ullared med tjejerna!

Publicerad 2010-11-01 23:06:41 i The diary,


Tre bilder från den super roliga dagen på Ullared med Sara&Zeljka. Det var så otroligt roligt, vi sprang runt ända till sista minuten innan stängning. Men så blir det alltid när man åker med Zeljka. Jag fick med mig lite 2 plagg och så lite småsaker. Allt som allt gick på kanske 700 någonting så jag känner mig duktig, gjorde inte av med så mycket pengar som annars när man åker ner till Ullared. Men dom hade inte så mycket snyggt, bara vissa få saker. Ni får se allt jag fick med mig hem lite senare, nu måste jag äta är ut svulten!

Ullared!

Publicerad 2010-11-01 11:51:54 i The diary,


Tjejerna är snart här och då drar vi iväg. Obs, bilden är från i lördags och har inget med Ullared att göra. Ska ta en snabb outfit bild också som kommer upp runt 13.00. Älskar att dom har gjort så man kan göra tidsinställda inlägg. HA en bra dag alla! :)

I'm awake Bitc*es!

Publicerad 2010-11-01 10:17:29 i The diary,

Jag hatar mornar, att gå upp tidigt och ja ni förstår. Denna vecka är det lov, så jag är glad för den saken. Dessutom är det idag jag och tjejerna har planerat in en shoppingresa så jag måste vara klar runt 12. Men det är ju 2 h kvar så jag borde hinna, innan jag gör något annat ska jag gå koka lite kaffe. Vart jag åker får ni reda på senare ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela