Manuela

M-dag.

Publicerad 2009-11-30 19:26:29 i The diary,

Äntligen hemma! Gud det kändes som att skolan aldrig skulle sluta, men som tur gjorde den det.
Det hände inget speciellt idag, debattartikeln gick hyfsat bra tror jag. ( Jag hoppas på det i alla fall ) Mer om dagen finns det inte att skriva.
Nu ska jag duscha + tvätta håret, sen ska mamma köra mig till farmor där jag ska sova så jag slipper gå till busstationen imorgon. (:
Jag vet att det var dåligt med bloggning idag, men det blir bättre imorgon.

Nej inte måndag!

Publicerad 2009-11-30 06:03:57 i The diary,

Jag tror jag skulle vara super glad ifall veckan kunde börja på tisdagar, detta beror på att jag idag har den längsta skoldagen någonsin. Jag åker hemifrån 7.15 och kommer tillbaka hem 19.15, hela 12 timar är jag borta. 10 skoltimmar och 2 busstimmar, kan ingen rädda mig!
Ska även skriva en debattartikel i skolan idag så jag är sjukt nervös. Min debattartikel kommer handla om flyktingproblematiken eftersom det är i Samhällskunskapen som vi skriver den. Ojek jag måste gå och kolla igenom mina anteckningar och läsa lite till nu.

Bloggen kommer tyvärr inte bli uppdaterad fören jag kommer hem ikväll. Men ha en bra dag (:

Söndag

Publicerad 2009-11-29 23:22:24 i The diary,

Hela dagen har jag haft fullt upp. Städat, kollat på film, shoppat på Ikea, träffat min farmor och haft gäster här hemma.
Dagen har varigt super bra men jag hinner inte skriva mer utvecklat om den, imorgon har jag en debattartikel att skriva så det blir lite plugg innan jag ska sova. (:

Morning (:

Publicerad 2009-11-29 09:22:56 i The diary,

Det är söndag och jag är redan uppe, känns lite konstigt. Jag brukar alltid längta till helgen och sovmornar men när dom kommer så går jag ändå upp tidigt.
Mina planer för dagen: Jag måste plugga har en debatt artikel i samhällskunskap att skria imorgon, så jag måste göra lite anteckningar.  Ska även städa klart det jag hoppa över igår. Dessutom ska jag träffa min farmor som kommer hem från Kroatien idag. Känner på mig att dagen kommer bli mer lyckad än igår!

Frågestund?!

Publicerad 2009-11-28 22:48:43 i Questions and answers,


Jag har aldrig haft frågestund innan så jag tänkte köra med en här och nu. Ni kan ställa frågor om allt mellan himmel och jord, jag lovar att svara så ärligt som de bara går. Avslutar denna frågestund någon gång imorgon. Fråga på nu!

SandN

Publicerad 2009-11-28 22:25:36 i Hints,

Måste bara tipsa er om dessa två tjejer som gör egen designade smycken, det bästa är att deras priser är helt rimliga. Jag känner även den ena av tjejerna sen barnsben  och jag måste säga att hon är sjukt duktig på att designa armband.
Själv så har jag beställt två armband av dem, ni får se bilder så fort dom är klara. Besök deras blogg genom att klicka på bilden (:

Lördag.

Publicerad 2009-11-28 20:06:11 i The diary,

Dagen har varigt seg, har bara fixat massor, tvättat, städat mm. Får se vad jag hittar på nu (:

Design.

Publicerad 2009-11-28 15:48:16 i The diary,

Nu när designen är på plats är jag inte längre så jätte nöjd med den. Aja den får väll vara kvar tills jag kommer på något nytt.
Vad tycker ni om den?.

Nu ska jag kolla på ringaren i notre dam, yey (:

Lunch!

Publicerad 2009-11-28 14:18:15 i The diary,

Tog lite ledigt från datorn. Istället placerade jag mig framför TV:n med en godis påse. Har även ätit lunch, idag lagade mamma lasagne och till de blev det en god sallad.
Nu så tänkte jag fortsätta med min design, vad ska ni göra? (:

Morgon (:

Publicerad 2009-11-28 09:57:46 i The diary,

Nu har jag varigt uppe ett bra tag. Läst lite bloggar och fixat med min nya design, förhoppningsvis kommer den komma upp idag eller imorgon. Jag har så mycket inspiration just nu så jag vill bara fortsätta med den (:

God natt?!

Publicerad 2009-11-27 22:53:56 i The diary,

Jag vet att det är ganska tidigt för att sova en fredag. Men jag har sjukt ont i ryggen efter att ha suttit vid datorn ett bra tag och fixat med en ny blogg design. Eftersom jag vill att den ska vara fin så är jag väldigt petig. Men jag vet inte hur länge mitt tålamod kommer att hålla. Haha.
Aja nu känner jag bara för att krypa ner i min säng och kanske kolla på någon film innan jag somnar.

Freedag(:

Publicerad 2009-11-27 18:38:13 i The diary,

Skolan idag var helt okej, bara massa skoj. På bilden är vårat pepparkaks- någonting som vi kom 2 med i någon "vem bygger snyggast" tävling. Haha, jag vet att jag är jätte duktig på att förklara saker.
Efter skolan så åkte jag med mamma och pappa till Överby, det var jätte skoj. Mamma var även väldigt snäll och köpte helt nytt headset till min mobil. Tack till henne (:

Jag har faktiskt varigt hemma i några timmar nu, men jag har ätit och så kollade jag på film med mamma. Jag förstod inte riktigt poängen med filmen + att jag slumrade till lite så jag ska se om den senare. Nu så tänkte jag läsa lite bloggar och kanske försöka sätta ihop en ny blogg design?! Fast jag vill ha en fin och mina blir aldrig så fina "/

Today.

Publicerad 2009-11-26 19:29:00 i The diary,

Tidigare idag så var jag och shoppade på Överby, fick med mig ett par ur snygga jeans leggings och en snygg topp. Ni kan se dem i inlägget under.
Jag kan hem från Trollhättan runt klockan 16.00 då åt jag och placerade mig framför TV:n och kollade på Buffy. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra har riktigt tråkigt. Funderar på att kanske gå och lägga mig men det är på tok för tidigt. Kanske plugga eller något?! Får helt enkelt se vad jag hittar på (;

God morgon.

Publicerad 2009-11-26 10:31:53 i The diary,

Hejhej (:
Vaknade för en stund sedan och nu sitter jag och funderar på vad jag ska hitta på. Tänkte att jag kanske ska åka upp till Trollhättan och gå en sväng på Överby. Men jag är inte riktigt säker än. Vill ju ha skorna från Hm, men det tar ju så lång tid för dem att komma om jag beställer dem så ja tänkte åka och kolla om dom finns på Hm!
Fast ska jag åka blir det lite senare för jag sitter fortfarande i pyjamas. (:

Mums !

Publicerad 2009-11-25 22:15:41 i The diary,

Var med mamma och handlade för några timmar sedan, så klart köpte jag massa gott bland annat godis och kladd kaka som jag suttit och ätit på. Är totalt propp mätt nu. Men jag sitter även och kollar på TV, det är någon film på 6:an och eftersom jag inte har något bättre för mig så kollar jag självklart på den.
När nästa reklam är tänkte jag hoppa in i duschen, måste verkligen tvätta håret!
Imorgon så är jag ledig, ingen skola för mig eftersom båda mina lektioner är inställda. Vet inte vad jag ska göra istället. Kanske åker ner till Göteborg men det är inte helt säkert än.
Få helt enkelt se åt vilket håll vinden blåser imorgon (;

Onsdag!

Publicerad 2009-11-25 17:10:55 i The diary,

Har inte bloggat på hela dagen, men så klart har jag mina små ursäkter.
Först på morgonen försov ja mig, vaknade 7 min innan bussen skulle åka. Som tur så va bussen lite sen så jag hann. I skolan så gjorde jag inget intressant, bara lektioner som vanligt. Efter skolan hade jag utvecklingssamtal som gick riktigt bra. Förutom att han tycker att jag är lite för fnittrig, men vad tror han?. Jag är en tonårs tjej?!
När jag äntligen kom hem så såg jag ut som att någon hade hällt en hink med vatten över mig. Det hade spö regnat hela vägen hem från busshållplatsen. Sådan tur kan bara jag ha!
Nu så har jag kollat på TV och ätit. Kollar på Buffy när det är klart 18.30 ska jag och mamma åka och handla lite mat. (:

Soffpotatis!

Publicerad 2009-11-24 20:39:58 i The diary,

Ja pappa tycker jag borde heta det i alla fall. Fast jag håller med honom till en viss del, ända sedan jag kom från skolan har jag bara ätit, kollat på TV och ätit ännu mer. Imorgon måste vi åka och handla mat, finns nästan inget gott kvar. Hehe.
Nu så ska jag fortsätta med att lata mig. Det är ju Navy CSI på 3:an nu och det är ett till avsnitt klockan 21.00, så min kväll är räddad.

Blir inget mer bloggande idag eftersom blogg.se krånglar så mycket för mig idag, typiskt!

Matvrak.blogg.se

Publicerad 2009-11-24 19:23:12 i The diary,

Rubriken är något jag funderar på att döpa om min blogg adress till, nå vad tycker ni?. Haha, så klart var det bara ett skämt men jag känner mig faktiskt som ett matvrak. Jag har ätit så mycket idag, dels för att jag inte tänker förlora över Mariam och så är jag hungrig hela tiden!
Nu har jag en fråga tror ni hon kan ha ätit mer än detta?. Jag har ätit allt detta idag ja (:

Kornflex
Sportlunch
2 Mackor
Spagetti och Köttfärssås
Nudel och kyckling soppa
½ Honungs melon

Okej det va inte så mycket nu när jag skrev allt, dags för lite fika (;

-

Publicerad 2009-11-24 15:50:28 i The diary,

Idag i skolan hade jag Engelska prov, det kändes som att det gick riktigt bra så jag hoppas ju på det. Efter provet så  åkte jag och Mariam in till stan och kollade runt i lite affärer. Jag har hittat sjukt mycket saker som ja vill ha men jag kan inte köpa allt. Det suger!

Jag och Mariam tävlar även idag, vi ska se vem av oss två som kan äta mest under en dag. Haha, läser du detta Mariam så kommer jag vinna! Jag är den riktiga tjockisen av oss två!
Idag har jag redan ätit ganska mycket men mer kommer det att bli. Hmm... Känner att jag är hungrig igen, dags att äta lite till (:

Jeans leggings!

Publicerad 2009-11-24 09:48:35 i Dresscode,

Eftersom jag har lite tid över idag så tänkte jag lägga upp dagens klädval. Inte något jag brukar göra ofta men ibland (:

Tröja - GinaTricot
Skärp - VEROMODA
Leggings - Vila
Armband med nitar - Lindex, GinaTricot
Toffs - Nä jag skoja bara (;

Tisdag.

Publicerad 2009-11-24 09:02:06 i The diary,

Nu så har jag slängt i mig lite kornflex, det blev inte så mycket till frukost idag men ja är inte så hungrig. Ska ta och börja göra mig i ordning, mitt hår se ut som jag vet inte vad så det kommer ta mig lite tid innan de ser normalt ut (;

Igår kväll.

Publicerad 2009-11-24 08:58:25 i The diary,

Igår efter att jag hade bloggat så åkte jag och pappa iväg till några vänner till familjen, själv så tyckte jag pappa var riktigt onödig när han beställde en taxi till oss för han inte orkade gå världens kortaste sträcka (enligt mig).
I alla fall så var vi där ganska länge och jag fick lite tips om hur jag skall sköta skolan och vad jag ska ta för inriktning. Sen så planerade jag och tjejen att vi skulle åka ner till Göteborg på lördagen, vi skulle först springa in på Nordstan för jag skulle köpa skor och sen skulle vi vidare till hennes lägenhet på Lindholmen. Har aldrig varigt i hennes lägenhet så de kommer vara skoj att se (:

Simmning, skola och buss.

Publicerad 2009-11-23 17:08:55 i The diary,

Allt står i rubriken, nja. I alla fall allt jag gjort idag.
Om jag ska ta det lite mer detaljlierat  så simmade vi med klassen idag, som jag redan nämnt några gånger. Det var ganska okej förutom när vi skulle rädda dockan från botten, den var ju så j*vla tung att jag höll på att dränka mig själv istället för att rädda den dumma dockan.
Efter simningen så gick jag, Mariam, Dorita och Juliana in till stan där vi åt. Jag fick i mig en god grillad kyckling macka från Espresso house, asso har ni inte testat den så måste ni göra det!
När vi äntligen kom till skolan, var det dags för den enda "riktiga" lektionen för dagen Geografi. Vi fick tillbaka proven idag och jag var 3 poäng från VG, gud så sur jag blev.
Nu så har jag varigt hemma ett bra tag, i 2 timmar nästan men har bara ätit och kollat på TV (:

En bra start.

Publicerad 2009-11-23 07:48:38 i The diary,

Idag så vaknade jag lite för tidigt, men det var lika bra det. Gjorde mig en riktigt stor frukost och har precis lyckats få i mig nästan allt. Orkade inte hela andra mackan.
Nu så måste jag dra på mig lite kläder och packa mina badkläder innan jag går till bussen. Idag som ni kanske redan förstått ska jag simma med klassen på idrotten. Gud så jobbigt. Men nu måste jag skynda mig.

Okej, förlåt!

Publicerad 2009-11-21 11:12:28 i The diary,

Vårat internet har legat nere i några dagar så jag har inte alls kunnat blogga. MEn nu så skall jag försöka köra igång som vanligt igen. Men ja vet inte riktigt vad ja kan blogga om, Tips?!

Pluggish..

Publicerad 2009-11-16 21:18:51 i The diary,

Nu så har jag pluggat lite geografi och nu tänkte jag och mamma ge oss på våran nya "Internet box" eller vad det nu heter. Önska oss lycka till (:

Måndag.

Publicerad 2009-11-16 19:51:29 i The diary,

Skola, skola, skola. 
Hela min dag har gått ut på att vara i skolan, jo och så klart åka buss till och från skolan!
Idag så började min dag med historia prov och avslutades med samma sak. Jag hoppas att det gick bra på provet, jag svarade inte på alla frågor men jag hann inte. När jag sen skulle till min kroatiska lektion som vanligtvis börjar klockan 17.00 hade alla andra varigt på lektionen från 16.00 så dom slutade 17.00, så jag slapp ha kroatiska lektion. Istället fick jag sitta på resecentrum i 50 minuter och vänta på bussen!
Kom hem för cirka en timme sedan och nu har jag precis fått lite mat imagen, läst några bloggar och bara varvat ner. Nu så är det dags att sätta igång med mitt pluggande igen, på onsdag är det dags för ett geografi prov. Längtar som bara den till jullovet och inget plugg!

Homesweethome!

Publicerad 2009-11-15 20:27:05 i The diary,

Kom hem från min kusin för några timmar sedan, har suttit och pluggat historia nu. Måste fortsätta med det nu, vill ju ha ett bra betyg!

Middag.

Publicerad 2009-11-15 16:40:50 i The diary,





Vacker bild på mig och min kusin.
Jag är hemma hos henne just nu, vi firar hennes 14 års dag. Vi har precis ätit massa god mat och jag är proppmätt. Nu sitter vi uppe på hennes rum och lyssnar på musik, 30 seconds to mars och hon sitter och tar massa fjortis bilder medan jag bloggar.

Bloggar mer när jag kommer hem (:

Natti, Natti!

Publicerad 2009-11-15 00:43:27 i The diary,

Har suttit och pluggat historia ett bra tag nu och jag är jätte trött. Jag orkar inte med någonting utan nu är det bara sängen som gäller. God natt (:

Kladd (:

Publicerad 2009-11-14 22:04:00 i The diary,

Gud så gott det är med kladd kaka, sitter och äter det nu. Med grädde of course.
Idag så har jag varigt i Trollhättan med mamma, vi köpte en present till min kusin som fyllde 14 igår. Vi ska till dem på middag imorgon.
Har även städat mitt rum, pluggat och kollat på tv. Inget intressant precis. Nu så ska jag sätta mig och plugga historia. Jag vet att det är lördag kväll men jag pluggar bäst på kvällen.

Otur.

Publicerad 2009-11-14 12:18:10 i The diary,

Kände verkligen att Fredag den 13 som var igår var min oturs dag. Jag var verkligen deprimerad hela dagen och det brukar aldrig hända mig, jag är en riktig glad och flummig person annars. Men när jag tänker efter så har jag dragit mig själv tillbaka riktigt mycket. Det känns ibland som att jag inte är jag.
Vad som än har varigt så kommer det inte hända igen, jag är som jag är och tycker inte någon om mig som den jag är. Ja då är det deras förlust inte min!
.
Så, slängde mig upp ur sängen för cirka 30 minuter sedan, har läst några bloggar. Nu så funderar jag på att göra mig själv lite frukost och kanske ta upp historia boken. (:

Slut..

Publicerad 2009-11-13 23:49:00 i The diary,

Ja så var även denna fredagen över, inget speciellt bara massa skit. Ska försöka glömma det som hänt nu och bara gå vidare. Har ingen lust att haka upp mig på massa småsaker.
Nu så funderar jag på vad ja ska ta och hitta på. Jag är inte trött, men inte helt pigg heller. Funderar på att plocka fram historia boken och läsa lite i den, har ju prov på måndag så det skulle inte vara så dåligt. Aja från datorn ska jag i alla fall, har ju suttit här ett bra tag och jag känner mig som en liten nörd nu (;

Bilder. 6/11

Publicerad 2009-11-13 23:42:29 i My life in pictures,

Lovade att jag skulle lägga upp bilder från konserten/festen som jag var på nere i Göteborg för en vecka sedan. Jag vet att jag är seg och så men dom kommer upp nu i alla fall. Jag är med på alla bilder förutom den sista, det är bara så ni ska se hur mycket folk det var där. (:


Inte som planerat...

Publicerad 2009-11-13 18:40:57 i The diary,

Jag skulle egentligen varigt på klassdag idag, men det blev inte riktigt så. Jag kände mig bara inte på humör för att fejka ett leende i några timmar extra. Ja fejka!
Det känns bara som att det är så många runt mig som är falska och jag klarar inte av det. Massa obetydliga sms och annat skit. Lögner rätt upp i ansiktet, jag orkade bara inte med mer idag. Jag packade min saker och drog hem.
Nu orkar jag inte blogga mer, kommer uppdatera igen när jag är på bättre humör.

2012!

Publicerad 2009-11-13 07:06:14 i Media,

 

 

Ska se denna filmen på bio med klassen idag. Har hört att den är jätte bra. 
Blir ingen blogning fören jag är hemma ikväll. (:

 

Freeedag!

Publicerad 2009-11-13 07:01:18 i The diary,


God morgon!

Idag känner jag mig riktigt trött och seg. Men det hindra inte mig från att ha det skoj idag!
Våra klass har klassdag ida ( eller va man ska kalla det ). Vi ska vara med varandra hela dagen efter skolan, mot kvällen ska vi även gå på bio.  

Nu så kommer ett till inlägg innan jag åker till skolan (:

My bed is calling!

Publicerad 2009-11-12 21:43:43 i The diary,


Nu så är det dags att krypa ner i min varma goa säng, behöver vila för imorgon är det en lång skoldag. Berättar innan skolan om vad som kommer hända imorgon (;

Skolkatalog!

Publicerad 2009-11-12 21:35:58 i The diary,




En söt bild på min klass!
Idag fick jag hem skolkatalogen. Det roliga (och bra) är att alla skolor i hela Trollhättan finns med i den. :)

RUBRIK?!

Publicerad 2009-11-12 21:26:02 i The diary,


Hejhej (:

Skulle egentligen bloggat efter jag kollat på TV, men inte blev det så. Vi fick gäster här hemma, pappas kompis och hans familj kom över. Hans frus dotter är riktigt snäll och det var så länge sedan vi träffades så vi hade ganska mycket att ta igen.
Vi snackade om allt och så kollade vi igenom min skolkatalog som jag fick idag. Vi hittade allt några hetingar, synd bara att de flesta inte går på samma skola som jag!

Tv !

Publicerad 2009-11-12 15:33:01 i Media,



Nu har jag placerat mig framför Tv:n, sitter och kollar på Ghost Whisperer. Tycker att det programmet är jätte bra. När jag kollat klart blir det mer bloggning (:

Resecentrum (:

Publicerad 2009-11-12 15:16:48 i The diary,


   

Idag så åkte jag till skolan helt i onödan, jag hade bara en lektion i 40 minuter. Men jag ångrar det inte helt, efter skolan hade jag och Mariam skoj på resecentrum. Hon tog massa bilder. Vi köpte även var sin Red bull men det roliga var att min var dubbelt så stor som hennes (;

Varför måste man ha rubrik?!

Publicerad 2009-11-12 08:38:13 i The diary,


Gd morgon på er (:

Jag drog mig upp ur sängen för en stund sedan, har precis klätt på mig och fixat håret. Bussen kommer om 15 minuter och jag är inte klar än! Nej nu måste jag stressa.

Onsdag.

Publicerad 2009-11-11 19:07:19 i The diary,




Ja min dag var ganska tråkig. Skola, prov i matte, shopping och slappat framför Tv:n. Borde egentligen städat mitt rum som man inte ens kan komma in i, kläder över allt. Borde även ha pluggat inför mitt historia prov som jag ska ha på måndag eller min engelska läxa som är till imorgon. Nej nu får jag ångest, dags att gå ifrån datorn och städa, även plugga.

Klänning (:

Publicerad 2009-11-11 18:54:50 i Shopping,


Idag efter skolan så trippade jag in på stan medan jag väntade på bussen. Såg att Gina hade fått in lite snygga klänningar och så fick denna följ med mig hem. Behöver verkligen en klänning när jag ska någonstans, brukar alltid ha problem med att hitta något att ha på mig till fest. Men så lär det inte bli till nästa iallafall (;

Frukost.

Publicerad 2009-11-11 06:21:41 i The diary,


Inatt sov jag otroligt dåligt, det kändes som att jag låg vaken hela natten. Otroligt jobbigt, tillslut gick jag upp klockan 5.00 och började göra mig i ordning. Idag är det första gången på väldigt länge jag lyckas ta det lugnt och få i mig lite frukost innan skolan. Känner mig genast gladare med lite mat i magen.
Men nu hinner jag inte blogga mer, måste ta och fixa det sista innan jag springer ut till bussen. (:

GratisBio!

Publicerad 2009-11-10 19:51:26 i Media,


Ni vet hmensidan jag tipsade er om för ett tag sedan?. Jo för några dagar sedan fick jag hem mitt presentkort. Det är kul och det funkar verkligen så bli medlemmar ni med! Ni kan bli det HÄR!

New Moon (:

Publicerad 2009-11-10 19:41:44 i Media,




Var och hämtade upp biljetten till New Moon idag. Jag och Mamma ska se den tillsammans. Vi skall se den Fredan 20/11 00.01 alltså en minut efter den släpps!

Gud vad jag längtar. Jag har stora förväntningar på den filmen och jag hoppas den lever upp till dem.

Sopaholic! (;

Publicerad 2009-11-10 19:35:15 i Shopping,




Kände bara att jag var tvungen att ha lite nytt så det fick bli lite underkläder, en ansiktsmask och ett armband!
Armbandet glömde jag visst ta kort på med det är jätte snyggt och med nitar så klart. Allt är från Lindex (:

Crazy day!

Publicerad 2009-11-10 19:26:30 i The diary,


( Jag och Dorita på engelska lektionen)

Hej bloggen!

Idag så sitter jag på bussen till skolan och helt plötsligt hör jag en kille bakom mig säga till sin kompis:
- Fan vad gött det hade vart att ha studentlägenhet, pöka när man vill och hur högt man vill!

Asso jag tänkte ju att han var helt dum i huvudet, skrika sånt så hela bussen hör. Ibland känns det som att det är de ända killar tänker på. Tänk vi tjejer som vill ha seriösa förhållanden, det lär ju inte bli av om alla killar tänker som han!

Aja när jag kom av bussen in till skolan och sätter mig med tjejerna får jag en riktig tigerkram. Helt seriöst, det går förbi en kille som är utklädd till tiger och Mariam skriker efter honom, och frågar om hon kan få en kram, han kommer tillbaka och istället får jag en kram. Ja allt kan hända på MÅG!

Efter skolan dissar Mariam mig och jag får åka till Överby själv. Är på jakt efter en jätte snygg klänning som jag sett inne på Gina för några dagar sedan. När jag kommer dit är den såklart slut så jag deppar och kollar igenom resten av affärerna i hopp om att hitta något, men inget.
Tillslut ger jag upp och sätter mig på bussen in till stan och går igenom affärerna där också. Blir superglad när jag hittar lite jag vill ha. När jag tillslut kom fram till kassan och betalat är det bara 20 min kvar till bussen hem går, jag får springa till Folkets hus för att hämta upp biobiljetter och sen springa till busstationen.
Jag hinner så klart med bussen och kommer hem.

Nu så har jag slappat framför TV:n ett bra tag och ätit mat också (:

Morgon (:

Publicerad 2009-11-10 09:43:36 i The diary,


Igår la jag mig runt 22.30 och det känns som att jag inte har kunnat sova på hela natten. Att jag bara har legat vaken och kollat på klockan. Tillslut gick jag upp för en liten stund sen och nu tänkte jag göra mig i ordning och sen gå till bussen (;

100 % BLOGGTORKA!

Publicerad 2009-11-09 20:24:48 i The diary,


Jag har ju inte uppdaterat i bloggen på typ 100 dagar känns det som men, jag har haft tankarna på annat håll. Men nu så skall jag glömma det som vart och sikta framåt. Bloggen blir som vanligt snart igen ! (:

Fredag, Party!

Publicerad 2009-11-07 16:09:11 i The diary,


Min Fredag var helt fantastisk!

Skolan gick otroligt fort och det kändes som att tiden bara flög iväg. När jag kom hem började jag fixa mig med en gång. Duscha, måla naglarna och det var allt jag han med innan Sara och Medina kom till mig. Då gjorde vi i ordning oss tillsammans.
När vi äntligen var klara och på väg till Göteborg så gjorde vi ett litet stopp i på Mc'donalds i Ale. Köpte några Cheesburgare och en Mc'flurry.  Jag satsa på glass medan Sara och Medina var riktigt hungriga och körde på Cheesburgare.

När vi först kom till lokalen var det skit lite folk, men det kom mara mer och mer hela tiden. Tillslut var det så mycket folka att man inte ens kunde röra sig.
Kvällen var fantastiskt, artisterna och all dans. Jag var den som var mest på party humör även fast fötterna värkte och jag ville dansa hela tiden. De andra orkade inte med mig eller sina fötter.

Bilder kommer så fort jag hr fått dem skickade till mig.

God natt!

Publicerad 2009-11-05 23:31:23 i The diary,


Nu ska jag gå och lägga mig, försöka att sova. Imorgon är det ju skola, efter skolan ska jag försöka tvinga med min mamma till Trollhättan så jag kan få köpt något som jag kan ha på mig på festen imorgon. (:

Crvena Jabuka/Halid beslic

Publicerad 2009-11-05 23:29:31 i Media,



Imorgon är det konsert/party. Artister från Balkan kommer till Göteborg och vi ska ner och ha skit kul! Jag ska åka med mamma och två vänner från Trollhättan. Dom skall komma hit och så skall vi fixa oss tillsammans innan vi åker ner till Göteborg. Det kommer att bli sjukt kul, Längtar! Är riktigt sugen på lite party! Dansa, släppa loss och bara glömma bort det stresiga vardagslivet.

EMA 2009

Publicerad 2009-11-05 23:19:41 i Media,





EMA är slut, priserna är utdelade och alla är lika förvånande över hur spektakulärt det var. Alla värdiga artister var på plats och dom rätta kammade hem priserna. Men som toppen på i:t var ju U2 på plats och det var de som gjorde showen så spektakulär. Underbar avslutning på programmet med U2 och Jay-Z.

Design (:

Publicerad 2009-11-05 17:18:58 i My blog,


Så nu gillar jag min blogg mycket bättre. Vistt är den lila färgen super snygg ?(;

Torsdag.

Publicerad 2009-11-05 16:22:01 i The diary,


Som en helt vanlig dag har jag varigt i skolan. Sen jag kom hem har jag städat lite och nu sitter jag och kollar på tv. Ska fortsätta med mitt Tv- tittande nu. Det kommer troligtvis hålla i sig hela dagen. Ikväll är det ju EMA 2009 klockan 21.00. Det får jag inte missa, ska sitta uppe och kolla på hela. Men innan programmet ska jag ta en promenad till Edet och köpa lite gott att äta på medan jag tittar.

 

Onsdag.

Publicerad 2009-11-04 20:37:51 i The diary,

 


Asso det har ju varigt bloggtorka i bloggen ett tag, men jag har ju inget intressant att skriva om. Det är ju bar skola och plugg och så skola igen. Aja tänkte bara slänga in ett litet inlägg så ni vet att jag lever. Nu skall jag te en dusch och sen ska jag lägga mig och sova. Är så otroligt trött!

Ibland måste man lida..

Publicerad 2009-11-03 10:24:54 i The diary,


Hur dåligt jag än mår så drar jag iväg mig till skolan. Jag har ingen feber, känner bar illamåendet och därför anser jag inte att jag är sjuk. Dessutom om jag tänker gå och bli sjuk så får det hända mig efter fredagen. Det är ju Balkan fest då och jag bara måste gå på den! Dessutom måste jag hämta mina skolböcker så jag kan plugga om jag blir sjuk.

Nu måste jag gå till bussen, Ha en bra dag alla söta läsare (:

Måndag!

Publicerad 2009-11-02 20:03:50 i The diary,


Fullt upp! Skoldagen idag har varigt stressig och när jag tänker på alla prov som väntar nu innan jullovet blir jag galen.
Idag när jag satt på bussen hem så kände jag en våg av illamående komma över mig och så fort jag kom hem så kräktes jag. Är rädd över att jag kanske börjar få svin influensan, men ja har ingen feber eller något. Nu så skall jag gå och lägga mig, försöka vila ut mig.

Ny design!

Publicerad 2009-11-01 22:25:50 i The diary,




Som ni ser så är det lite ändrat i bloggen, ja en helt ny design. Jag gillar färgen men jag tycker inte själva bilderna i den blev så bra. Vad tycker ni?!
Den är inte helt klar heller. Jag får fortsätta imorgon efter skolan. Kommer vara hemma runt 19.00 då blir det bloggande.

Nördarnas drottning!

Publicerad 2009-11-01 18:36:06 i Media,

 


Ja det är ingen mindre än lilla jag! Har spenderat min eftermiddag med att bara koppla av och kolla på två Disney filmer. Det är super kul att kolla på gamla filmer man såg när man var liten. Som ni ser på bilden kollade jag på Skönheten och Odjuret och på Lejonkungen, mina  två favorit filmer från Disney. Men jag gillar alla !

 

Slut?!

Publicerad 2009-11-01 15:00:17 i The diary,



Vart tog mitt lov vägen?. Det är redan sista dagen på lovet,  jag kan inte fatta det! Imorgon måste jag gå till skolan, den mörkaste tiden på dygnet. Ja, jag måste gå upp redan klockan 5.30 när all normala människor sover!
Aja nu ska jag försöka njuta av min sista lovdag och inte stressa upp mig inför skolan imorgon.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela