Manuela

Meningslöst!

Publicerad 2010-06-30 21:15:13 i The diary,

Jag har haft den tråkigaste dagen i historien. Har inte gjort något intressant bara stoppat i mig massor med glass och läst lite bloggar. Det känns som detta sommarlovet är helt meningslöst. Det finns inget roligt att göra och nu när jag har fått in det i huvudet så känns allting meningslöst.
Ska bara stänga av för dagen, fortsätta läsa boken jag har påbörjat och hoppas på att morgondagen blir bättre!

Hejsan!

Publicerad 2010-06-30 15:12:16 i The diary,


Det var så jobbigt att gå upp idag, är fortfarande sliten efter gårdagen så det ända jag egentligen vill göra är att sova. Men det känns ju ganska onödigt att sova bort dagarna på sommarlovet så jag ska istället bara ta det lugnt hela dagen. Inte för att det är ett bättre sätt att fördriva tiden men det finns ju inte mycket annat att göra. Kanske tar tag i städningen för på något sätt har det lyckats bli stökigt i rummet igen.

Tisdag!

Publicerad 2010-06-30 02:59:57 i The diary,

Spenderade nja klockan är över 00.00 så det blir väll gårdagen, med Lana. Jag " kidnappade" henne hem ifrån och vi åkte iväg för att få våra naglar fixade och lite fot massage. Det var super kul och vi fick oss några skratt, efter det fick Lana välja en till present och det blev en Gul Mp3 spelare. Jätte söt. Vi åt även på Mc'Donalds innan vi åkte iväg till henne. Där spenderade jag resten av dagen, vi åt jordgubbar, pratade och även Sandra kom förbi en sväng. Sen när matchen började så var jag ju tvungen att titta. VM:s hetaste spelare spelade.
Klockan 23 och någonting hämtade mamma upp mig och vi åkte och såg Eclipse, jag hade ganska höga förväntningar på filmen efter att ha läst boken. Men det kändes som att filmen förstörde min upplevelse av boken. Dom missade flera detaljer som jag tyckte var viktiga i boken!
Nu är jag så trött att jag inte kan hålla ögonen öppna utan jag ska lägga mig och sova. God natt!

VM:s hetaste spelare?!

Publicerad 2010-06-29 00:32:27 i The diary,


Båda två är hunkar, båda är favoriter hos tjejerna. Men vem av dom är den snyggaste spelaren i VM?! Dom är helt olika, det ända dom har gemensamt är fotbollen.
Jag själv skulle aldrig kunna välja mellan det två det är just därför jag hejar på både Spanien och Portugal i VM och mina två favoritlag är Real Madrid och Liberpool. Kanske lite konstigt, men det flesta tjejer kollar ju på fotboll för att spana in spelarna. Har jag inte rätt?!

Grattis Lana på din 17 årsdag!

Publicerad 2010-06-29 00:23:57 i The diary,


Sista minuten smset jag skrev som grattis:
Jag vill vara den första som grattar dig på din underbara dag, men mitt andra sms är så långt att det inte hann bli klart. På tolvslaget blir du en Dancing queen young and sweet only seventeen som Abba sjöng i sina dar. Nu är det bara ett år kvar innan du tatuering har. Grattis på 17 års dagen Lana! <3

Visst jag kunde ansträngt mig mer men detta var ju inte så pjåkit, det är ju meningen att det ska vara lite humor i det hela. 

Måndag.

Publicerad 2010-06-28 20:29:40 i The diary,

Min dag har varigt fyllt med planerade och tänkande. Även då vi var en sväng i Trollhättan där jag inte hittade något nytt som fångade min blick, det var som att gå runt i min egna garderob. Allt känns så gammalt och ut slitet, jag får väll vänta med nytt i min garderob till jag åker iväg till Stockholm där kanske det finns något som åtminstone duger. När vi var tillbaka hemma körde tankarna igång ordentligt och det bara susade och snurrade i huvudet på mig. Försökte undvika tankarna genom att sätta mig ute i solen och läsa, ni hörde rätt jag läser på lovet men undviker det under skolterminen. Men denna bok jag läser verkar vara bra, men lång och jag läste bara för att hålla tankarna i styr. Det lyckades och jag har påbörjat en bra bok som jag säkert kommer fortsätta läsa när jag har tid.
Nu försöker jag istället koppla ihop det sista för Lanas födelsedag imorgon. Jag har planerat från klockan 15, det vi ska göra först kanske tar 2 timmar som mest. Men vad ska vi göra sen?. Såklart har jag en ide men funderar på om jag ska lägga till något. Det kan bli lite småtråkigt om det bara är vi två hela tiden, eller?!

Morning, already?!

Publicerad 2010-06-28 12:07:37 i The diary,

Mamma rusade in i rummet utan anledning, såklart hoppar jag upp ur sängen och undrar vad som har hänt. Helt panik slagen som jag va säger hon att hon bara skulle kolla om jag var vaken. Det är ju omöjligt att somna om sedan så nu sitter jag här och bloggar. Men jag ska snart äta lite frukost och göra mig i ordning för vi ska iväg till Trollhättan.

Sleep time.

Publicerad 2010-06-27 23:18:38 i The diary,


Har precis läst klart boken och den var otroligt bra. Som ni kanske redan har insett har jag inte gjort annat än läst sen jag sist bloggade. Mina ögonlocka är så tunga och jag vill bara somna och drömma mig bort. Nu när jag har läst klart kan jag göra det utan problem. Ville bara säga God natt!

A Meyer book.

Publicerad 2010-06-27 20:37:54 i The diary,


Jag har precis börjat läsa denna boken och man fastnar ju direkt. Det är otroligt att jag ens lyckats slita mig från den för att blogga lite, har bara läst 30 sidor men boken är bra det vet jag redan nu! När jag fastnar i en bok efter bara första sidan så är den bra, tro mig. Nu blir det fortsatt läsning för mig del. Hoppas ni har en lika spännande dag som min bok är.

Min lilla blogg paus!

Publicerad 2010-06-27 18:56:37 i The diary,

Bloggade ju bara lite snabbt på morgonen igår, men Lana spenderade dagen här och sov till och med över. Kände dock att bloggandet fick komma på 2:a plats för hon åker till Bosnien snart och tisdag är sista dagen vi ses och även hennes födelsedag. Jag har planerat lite för dagen och kom på en present hon faktiskt skulle kunna ha användning för, dessutom har hon tjatat på mig hur många gånger som helst att hon vill göra det så nu blir det av. Hon vet inte var det är därför kan jag inte skriva det på bloggen för då kommer hon ju veta och det är inte kul.
Nu ska jag bara vila en stund är otroligt trött!

Lördag!

Publicerad 2010-06-26 14:19:32 i The diary,

God morgon alla som läser! Jag har sovit så gott, verkligen sovit ut, men jag skulle inte ha något emot att sova lite till men det går tyvärr inte för sig. För jag måste städa lite, Lana kommer hit senare. Vad vi ska hitta på har vi inte bestämt men vi får se vad vi får för oss att göra. Nu måste jag verkligen sätta igång med städningen!

Vad händer med världen?!

Publicerad 2010-06-25 23:30:11 i The diary,

Idag när jag och Lana väntade på bussen så kom det fram tre barn till oss. De yngsta var runt 10 års åldern och den äldsta var kanske 12 år. Alla tre med cigaretter i munnen och otroligt kaxiga. Vem är det som tillåter detta rökande, jag tror helt klart inte att en förälder köper ut cigaretter till sin 10 år gamla dotter. Dessutom att vara ute i stan och springa runt som dom gör runt tio på kvällen. Men vem skulle göra något sådant?! Vad händer med dagens barn?. Varför har dom så bråttom att växa upp och varför börja röka. När jag var i deras ålder lekte jag fortfarande med mina dockor och försökte undvika vuxenvärlden så mycket jag kunde. Men jag kan fortfarande inte tro mina ögon, det jag såg idag fick mig att ändra min syn på allt!

Trollhättan!

Publicerad 2010-06-25 23:19:38 i The diary,

Visst har jag fina tänder?! (:
Liten bild från igår då jag och Lana bädda!


Jag och Lana åkte ju upp till Trollhättan förut. Vi var en sväng hos henne för hon skulle byta kläder och vi åkte in till stan. Vi hade lite problem med att välja var vi skulle käka men tillslut bestämde vi oss för Mc'Donalds, medan vi väntade på bussen såg vii något som jag tar upp i ett senare inlägg. Men när vi tillslut kommit på bussen iväg till Överby så kände vi hungern komma över oss och vi bara längtade efter dom otroligt goda pomfritten. Vi hoppar av bussen och börjar gå iväg till Mc' Donalds, men när vi kommer fram så är det stängt! Besvikna och hungriga vet vi inte vad vi ska göra av oss själva då nästa buss tillbaka till stan går om en timme. Men så kommer jag på att vi kan ringa taxi, så vi gör det och den kommer efter en lång väntan och kör oss tillbaka till stan. Då sätter vi fullt fart mot Sibylla som är öppet och vi får äntligen i oss mat. Dessutom får vi se andra halvleken av Chile - Spanien matchen! När vi käkat klart hämtar mamma upp oss i stan och vi kör hem Lana innan vi fortsätter hemåt.

Telephon!

Publicerad 2010-06-25 17:20:39 i The diary,

Jag och Lana har spenderat dagen med att bara lata oss och kolla på film. Men tiden har flugit förbi, nu sitter hon och snackar i telefon och jag känner mig utstött. Ska försöka tvinga henne att göra sig i ordning så vi kan åka och äta på Mc'Donalds. Jag är ut svulten!
Idag är det dessutom Midsommar och jag och Lana har inget planerat, det känns ganska trist men vi får se om det kommer upp något i sista minuten. Glad midsommar på er alla i alla fall och hoppas att ni har en bra och solig dag!

God morgon bloggen!

Publicerad 2010-06-25 13:36:55 i The diary,

Lana väckte mig för en timme sedan av att hon smsade, jag blev såklart skit sur då hon hade hållit mig vaken till fem på morgonen. Men jag ska vara nöjd att jag fick sova lite åtminstone.
När jag sov så la jag mig hela tiden på det örat jag gjorde en 2 mm töjning på igår och det gör otroligt ont i det nu, men det känns ändå bättre än det gjorde igår. Men nu ska vi fortsätta att lyssna på musik och vara sociala!

24/7

Publicerad 2010-06-25 02:00:15 i Dresscode,


Skjorta - Cubus, Shorts - GinaTricot, Skor - Converse, Väska - Lindex, Glasögon - GinaTricot

Film dags!

Publicerad 2010-06-24 23:56:10 i The diary,


Jag och Lana har stoppat i oss massor med got mat och nu ska vi se på lite film. Den första vi ska se är Närkontakt som är baserad på en verklig händelse. Jag har sett den innan men inte Lana. Jag vet att den är otroligt läskig och jag kommer inte kunna sova, men Lana vill så gärna se den så vi ska kolla nu!

Trollhättan!

Publicerad 2010-06-24 22:24:30 i The diary,


Har spenderat dagen i Trollhättan. Det började med att jag traskade runt på stan med mig själv, hittade ett par spetshandskar på Glitter. Har letat otroligt länge efter att par och äntligen har jag hittat dem!
Runt klockan fem träffade jag Lana och vi satte oss och åt på Sibylla. Eftersom jag inte hade ätit på hela dagen så var det väldigt gott att få i sig lite mat. När vi var mätta och belåtna gick vi och hyrde några filmer och sen drog vi oss ner till slussarna. Där satt vi i solen och njöt av det underbara vädret.
Vi var även en sväng förbi hemma hos Lana för hon skulle hämta lite saker då hon ska sova här inatt. Nu håller vi på att laga mat eftersom vi båda är ut svultna!

SOOL!

Publicerad 2010-06-24 15:03:23 i The diary,


Som ni kan se på bilden så kommer det vara soligt hela dagen! För att fira detta har jag på mig shorts och skjorta. Men jag tar no med mig en tröja i fall det börjar blåsa. Hej då, ha en bar dag alle ammans!

Thank god, that coffee exist!

Publicerad 2010-06-24 13:02:32 i The diary,


Då min frukost inte var till stor hjälp att mätta min hungriga mage fick jag koka en stor kopp kaffe, som kanske kan stilla hungern lite åtminstone. Dessutom hjälper det mig att piggna till lite och få igång tänkandet.
Har precis pratat med Lana i telefon, vi ska träffas senare idag och sen så ska hon följa med mig hem och sova över här. Nu funderar jag på att börja göra mig i ordning lite smått men min kropp skriker nej! Jag orkar inte flytta en muskel, sommarlovet har gjort mig till den största latmasken på planeten!

Varför?!

Publicerad 2010-06-24 12:49:31 i The diary,


Frukost anses vara det viktigaste målet om dagen, men jag kan inte äta frukost alla dagar. Jag får en illamående känsla, som idag. Jag åt allt för tidigt och då inbillade jag mig att flingorna luktade färsk fisk och det är den värsta lukten jag vet. Det kändes som att jag skulle kräkas upp allting jag har ätit under ett år. Är det bara mig sådana här saker händer eller har någon annan av er varigt med om sådant här?! Inte kunna äta på morgonen och inbillningar att maten du äter är en helt annan sak du ser?! Är det ens normalt!

Morning already?!

Publicerad 2010-06-24 11:06:19 i The diary,

Jag väcks av telefonen som ringer oavbrutet, försöker först att ignorera det irriterande ljudet som stör mitt drömmande. Men efter ett tag av kämpande att försöka ignorera ljudet reser jag mig upp och traskar iväg för att svara. Vem annars kan det vara som ringer såhär tidigt än en telefonförsäljare, just  i det ögonblicket ville jag så gärna skälla ut honom och förklara att man inte ringer till någon innan klockan ett. Men jag höll mig och förklarade att vi inte ville ha något och la på. När jag då försökte somna om, så ekade det irriterande ljudet när telefonen ringer i hela huvudet på mig, så jag hade inget annat val än att sätta igång min lilla dator.

-

Publicerad 2010-06-24 00:11:33 i The diary,

Jag låg och tittade på fotbolls matchen men jag somnade mitt i den. Inte så många som lyckas med sådant men jag är en av dem som gör det. Hade en underbar dröm och ville så gärna att den skulle fortsätta men jag lyckades vakna upp. Matchen var då redan slut så jag zappade bland kanaler och hamnade på tv3 där Sex and The City var i full gång. Låg och kollade på det ett tag och fick igång tänkandet. Tänk och ha ett liv som dom har, bo i New York och bara njuta av det goda livet har att erbjuda. Men man behöver inte bo i New York för att uppnå det dom har. Vi behöver bara ha våra vänner nära och kunna njuta av livet. Steg för steg. Visst finns det motgångar men klarar man sig igenom dom så klarar man allt här i livet. Jag tror att det ända man måste kunna göra är att drömma och kämpar man hårt och vågar ta tuffa steg här i livet så kan man uppnå dom!
Lite pepp talk från min sida. Nu funderar jag på att lägga mig och återgå till mitt drömmande. Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter! God natt.

My day.

Publicerad 2010-06-23 17:39:12 i The diary,

Har haft jätte skoj med mamma på Överby. Jag hittade en super söt klänning på Rean. Visar upp den snart. Vi handla även massor med mat och så åt vi på Mc' Donalds. Jag bara älskar Mc'Donalds mat, det godaste som finns!
Just nu håller jag på och städar här i mitt lilla rum, ska få det rent och snyggt så jag slipper tänka på att städa i några dagar.

Onsdag!

Publicerad 2010-06-23 13:12:57 i The diary,

Vaknade ganska tidigt idag, men eftersom jag var ganska trött så somnade jag om och gick upp för en timme sedan. Nu har jag gjort mig i ordning och väntar på att mamma ska bli klar för vi ska åka en sväng upp till Överby och shoppa och handla mat. Jag kommer vara hemma runt klockan fem och då uppdaterar jag mer. Men nu måste jag fixa lite saker till innan vi ska åka.

Tisdag

Publicerad 2010-06-22 22:06:37 i The diary,

Idag åkte jag hemifrån tidigt på morgonen för att åka upp till Trollhättan och sen fortsätta vidare till Marstrand. Vädret verkade vara på våran sida och humöret var på topp, men när vi äntligen kom fram var det ända som väntade oss en molnig himmel och flygande fåglar. Men vi gjorde det bästa av situationen och traskade runt där i några timmar, vi åt även innan vi bestämde oss för att kylan var för jobbig för att stå ut med. Då satte vi oss på första buss där ifrån för att komma hem. Men i sista stund åkte vi vidare till Vänersborg där det visade sig blåsa lika mycket, men vi bet ihop och tog oss en liten promenad innan det var dags att dra sig hemåt.
Har varigt hemma i några timmar men jag har bara vilat mina fötter som jag har så ont i av att ha ståt på benen hela dagen. Nu ska jag ta mig en dusch och sedan ska jag sova!

Marstrand!

Publicerad 2010-06-22 07:54:57 i The diary,

Nu åker jag iväg. Hoppas ni alla har en bra dag så hör ni mer från mig när vi kommer hem! (:

Måndag.

Publicerad 2010-06-21 21:54:11 i The diary,


En fantastisk dag har varigt lite över allt! På Överby, i stan, hos Zeljka och hos min faster Mirella. Solen sken hela dagen och det var riktigt varmt. Fick med mig en super söt klänning och ett linne från GinaTricot som jag visar upp snart. Har dessutom färgat mitt nästan blonda hår som var lite för ljust för mig till brunt. Men resultatet av hårfärgen får ni se imorgon. Nu ska jag ta bilder på det jag har inhandlat och sen så ska jag duscha innan jag ska lägga mig och sova för imorgon ska jag upp tidigt. Jag, Lana och några till ska åka iväg till Marstrand för att sola och umgås. Det kommer bli en bra dag känns det som!

Måndag.

Publicerad 2010-06-21 11:57:57 i The diary,

Idag ska jag åka iväg till Trollhättan, ska sola och kanske hälsa på Zeljka. Just nu håller jag på och gör mig i ordning för fullt. Håret ser ut som ett fågelbo och jag är sliten som tusan. Men det går alltid att fixa. Nu måste jag fortsätta att göra mig i ordning. Hoppas ni får en bra dag!

Slödag?!

Publicerad 2010-06-20 14:07:20 i The diary,

Jag orkar ingenting, då jag missa bussen i morse gick mitt humör till botten. Dessutom har jag slösat bort någon timme på städning och det är inte rent än. Vill bara sova bort denna dag och vakna imorgon till sol sken och värme!

God morgon.

Publicerad 2010-06-20 11:43:15 i The diary,

Försov mig då klockan inte ringde och nu missar jag bussen till Lana. Vi skulle åkt upp till Överby Jag,Lana&Sandra, men nu när jag missade bussen och med nästa buss är jag inte där fören klockan är runt tre. Jag får se om jag kanske åker upp senare eller om detta får bli en sådär tråkig hemma dag så man inte gör något. Men nu ska jag i alla fall äta lite frukost och tycka synd om mig själv.

Lördag

Publicerad 2010-06-19 21:00:52 i The diary,

Hello! Min dag har varigt fantastiskt rolig, jag var hos Zeljka en sväng och vi fika och pratade om Kroatien. Längtar dit som tusan, dessutom är hon hemma helt själv så det minsta jag kunde göra var att offra någon timma för att spendera lite tid med henne.
När klockan var runt fyra så åkte jag och Lana till Överby för att äta på Mc'Donalds. Jag börjar bli lite för beroende av deras pomfritt, den är ju s*it god! När vi kände oss mätta så åkte vi in till stan och köpte godis, vi träffade på några av Lanas kompisar som vi snackade med ett tag och sen så åkte vi hemåt.
Jo en sak till, jag har kommit på min dolda talang, *trumvirvel* Jag kan prata med fiskmåsar! Inte för att jag förstår dom men när jag skriker på samma sätt som dom så svarar dom med ett skrik.

God morgon.

Publicerad 2010-06-19 12:23:06 i The diary,

Igår va jag lite deppig över allting och bara klagade. Idag när jag är utvilad och vet att jag inte tänker städa, även då jag aldrig städade klart igår. Idag ska jag iväg till Trollhättan, ska se om min söta Zeljka är hemma då det var ett tag sedan jag hälsade på henne. Om hon är det ska hon få äran att färga mitt hår. Om hon har annat för sig idag så ska jag ringa Lana så att vi hittar på något i stället. Men nu håller jag på att göra mig i ordning.

Vill ha nytt!

Publicerad 2010-06-19 00:05:08 i The diary,

Allt känns så gammalt slitet och tråkigt! Vill ha nya kläder, ny design på bloggen, ny energi till att orka, ny hårfärg, ny inredning, nytt ALLT! Men jag har ingen ork till något. Just nu stryker jag mina kläder, något som tar på den lilla gnistan energi jag har kvar. Men vissa saker i livet måste göras även om det inte är så roligt.

God morgon.

Publicerad 2010-06-18 13:24:11 i The diary,

Har äntligen lyckats gå upp, det känns otroligt skönt att vara utvilad. Det bästa med sommarlovet är att man kan slappna av, men jag har inte lyckats göra det än. Det känns så ovant att vara kvar i Sverige, det är inte sommarlov på riktigt känns det som.
Idag på planeringen så står det STÄDA! Usch sånt ska man ju inte göra på lov, men det måste göras. Jag ska städa, tvätta, diska, damma och massor med annat. Men eftersom det är molnigt ute idag så spelar det ingen roll. Jag kan väl ta en dag ledigt från lovet och bara göra tråkiga saker. Men först innan jag sätter igång så ska jag äta frukost!

Torsdag.

Publicerad 2010-06-17 23:45:33 i The diary,


Har haft en fantastisk dag som började med att vi åkte någonstans utanför Uddevalla och lämnade av pappa på sjukhuset för en liten operation medan jag och mamsen åkte iväg till Mellerud. Där shoppade vi lite, eller jag köpte en tröja och vi fikade. När vi var klara hämtade vi upp pappa på sjukhuset och åkte hem.
Runt klockan 14 åkte jag och mamma iväg och uträttade lite ärenden i Vänersborg, sedan åt vi på Mc'Donalds innan hon släppte av mig hos Lana. Vi åkte iväg in till stan och träffade Maria för att handla lite saker innan vi skulle åka iväg till Emelie som bor mitt ute i skogen. Men vi hade det jätte trevligt, först grillade vi och det blev väll inte så jätte lyckat. Mer än hälften av maten blev bränd. Men det var mysigt, vi satt ute i solen och åt god mat och umgicks. När det blev kallare satte vi oss ute på balkongen med filtar och snackade om allt och inget. En super bra dag som måste göras om, men nästa gång måste vi ha med Lejla också.

God natt.

Publicerad 2010-06-17 00:25:55 i The diary,

Äntligen är alla bilder från dagen uppe på bloggen. Nu behöver jag duscha så jag ska ta och göra det sen så ska jag lägga mig och sova. Imorgon har jag nya planer. Men mer om det imorgon!

Vänersborg.

Publicerad 2010-06-17 00:17:11 i The diary,




Efter maten satte vi oss på en spårvagn och åkte iväg någonstans, vi hade ingen aning om vart vi var men vi kom tillbaka till Nordstan som tur va. Istället för att traska vidare i Göteborg så satte vi oss på tåget mot trollhättan, men eftersom vi tyckte det var så bekvämt på tåget när det kom fram till Trollhättan åkte vi bara vidare till Vänersborg. Vi hade det super skoj där, tog massor med bilder och åt massor sött. När vi tillslut tröttnade så satte vi oss på tåget igen och åkte till Trollhättan.

Food time.

Publicerad 2010-06-17 00:05:50 i The diary,


Efter vi traskat runt och tagit massa bilder och haft kul kände vi hungern komma så vi köpte med oss massor med mat som ni ser på bilden. Sushi, Cheesburgare, Pommes, Dricka, Jordgubbar och Macka. Sushin var inte så god kan jag säga er, det är något jag aldrig tänker äta igen. Tur att vi köpte mat från Mc'Donalds också annars hade jag gått hungrig. Vi satte oss i parken med alla broarna, stoppade i oss all mat och spelade hög musik medan riktiga turister åkte under broarna och kollade konstigt på oss.

Göteborgs hjulet.

Publicerad 2010-06-16 23:24:59 i The diary,


Vi åkte Göteborgs hjulet idag, det var väldigt läskigt till en början så både jag och Lana är höjd rädda. Men efter vi hade åkt något varv så blev vi mer avslappnade och lyckades till och med spela in en v-blogg som kommer upp här lite senare. Vi fick flera bilder och vi hade underbart roligt, men det roligaste var att vi låtsades vara turister så vi pratade Kroatiska/Bosniska hela tiden och folk trodde faktiskt vi var turister för en gubbe sa något på Engelska till oss. Men utsikten var fantastisk och bor ni i Göteborg eller ska åka dit snart så ta er en tur! (:

Underbar dag.

Publicerad 2010-06-16 23:10:05 i The diary,

Jag&Lana <3


Har haft en fantastisk dag med Lana, vi har varigt över allt. Nja nästan i alla fall. Först var vi i Göteborg där vi åkte Göteborgs hjulet, hade en picknick i parken och åkte vilse med spårvagnen. Efter det satte vi oss på tåget mot Trollhättan med när vi väl kom dit bestämde vi oss att åka vidare till Vänersborg. Vi gick runt där och tog lite bilder och hade det skoj. När vi tröttnat på Vänersborg så satte vi oss på tåget till Trollhättan där vi gick av. Vi träffade Lanas syster och sen tog vi bussarna hem.
Berättar noggrannare och mer detaljerade inlägg med bilder snart!

Sitter med Lana i göteborg vi äter ute i s...

Publicerad 2010-06-16 13:55:34 i The diary,

foto0065 (MMS)

Sitter med Lana i göteborg vi äter ute i solen. Som ni ser på bilden köpte vi sushi, det var inte alls gott men vi hade cheesburgare som backup. Nu ska vi fortsätta våran dag i göteborg ni får se massa bilder när jag kommer hem ikväll. Hoppas ni får en lika bra dag som jag har :)

Tisdag.

Publicerad 2010-06-15 21:09:42 i The diary,

(Jag&Karlo "posar")

Idag var jag och mamma uppe i Trollhättan. Vi va en sväng på Överby där vi shoppa lite och åt på Mc'Donalds. Det var riktigt kul, men väldigt tomt. Som att vi var det ända människorna på Överby. Så vi bestämde oss att åka till Öresjö där Zeljka&Sara var. Det var fler folk där men de jag var med var Sara, Karlo&Fatijon. Vi spelade volleyboll och eftersom jag och Sara förlorade fick vi doppa oss, men bara till knäna.  När vi var slutkörda av spelande så satte vi oss på en brygga och bara umgicks tills vi skulle åka.
När vi kom hem till Sara så skojade vi lite med Fatijon medan vi väntade på våra föräldrar. När dom kom gick Sara och Fatijon iväg ut och jag stannade med mamma en stund innan vi åkte hem.

God morgon!

Publicerad 2010-06-15 13:45:31 i The diary,

Jag kan ju erkänna att jag vaknade för 30 minuter sedan, har sovit bort halva dan. Men detta kan ju bero på att jag satt uppe till 5 i morse. Jag kunde helt enkelt inte somna. Nu har min trötthet gått över till oro, Sara ska till läkaren. Hon som alltid är frisk och glad, jag hoppas bara att dom säger att allt är som det ska! Men jag är så oroligt att jag inte ens kan skriva så jag bloggar senare.
Ha en bra dag allesammans!

B&J <3

Publicerad 2010-06-14 18:23:26 i The diary,


Sitter hemma denna regniga dag och kollar på gamla Gossip Girl avsnitt samtidigt som jag stoppar i mig Ben&Jerry glass. Har inte testat denna smak innan men den är super god! Eftersom jag inte har mycket intressant att skriva om så ska jag fortsätta slappa och kolla på Gossip Girl.

God morgon.

Publicerad 2010-06-14 12:34:14 i The diary,

Idag känns det som att det är söndag fast det är ju måndag. Hade egentligen planerat att åka upp till Trollhättan för att hälsa på Sara som åker till Kroatien på onsdag, men eftersom jag känner mig otroligt seg och trött så gör jag det imorgon. Nu ska jag bara sega framför datorn hela dagen, det regnar ju ute så det är lika bra att stanna hemma. Hoppas ni har en bättre start på veckan än jag!

Trollhättan.

Publicerad 2010-06-13 22:02:32 i The diary,

Har haft det riktigt skojigt med Lana i Trollhättan. När jag kom dit var jag väldigt pepp  på att kolla på matchen som jag trodde började 17.00 men som jag senare fick reda på började redan 16.00. Blev väldigt besviken på att jag missade matchen och över att jag fick se Serbien förlora. Hallå, dom representerar Balkan i VM så gör dom bort sig. PINSAMT! Efter matchens slut åkte jag och Lana in till stan där vi köpte godis, vi promenerade till Hjortmossen där vi träffa Sara och sen tog bussen tillbaka till Sylte. Lana satt med mig i busskuren och väntade på att 610 skulle komma och köra mig hem.
Mamma var så snäll så hon hämtade upp mig på Edet, vi åkte till Boströms och handlade lite innan vi åkte hem. Nu ska jag äta lite. Det är helt okej enligt mig att äta på natten när det är sommarlov!

Städning, avslutad!

Publicerad 2010-06-13 15:46:59 i The diary,

Jag har precis städat klart. Det känns otroligt skönt, nu ska jag bra försöka hålla det rent så jag slipper städa varannan dag på lovet. Nu sitter jag och stoppar i mig vattenmelon som ni kan se på bilden.
Hade tänkt att vara med min kusin idag, men hon har ju åkt till Liseberg så jag får träffa henne när hon kommer hem från Kroatien. Funderar just nu på om jag ska göra mig i ordning och dra iväg till Trollhättan, fast jag tror inte att jag orkar det. Känner mig otroligt seg och dessutom har jag inte ens gjort mig i ordning än. Men det blir nog ändå av att jag åker iväg till Trollhättan så jag får ta och göra mig i ordning. Stress, stress!

Söndag!

Publicerad 2010-06-13 12:58:36 i The diary,

Bloggen har varigt lite åt sidan de senaste dagarna som ni säkert har märkt, väldigt dåligt uppdaterad. Men jag ska försöka ändra på det. Det är ju sommarlov nu så jag ska göra tid för bloggen. Ni får följa med och läsa om mitt första sommarlov i sverige då jag varje år hittills har åkt ner till Kroatien efter skolavslutningen. Det känns lite fel att det inte är såhär i år också, men man kan ju inte alltid få som man vill.
Nu ska jag i alla fall städa, mitt rum ser ut som något jag inte ens kan förklara så det är bara att ta tag i städningen och få det rent och fint!

Hej då!

Publicerad 2010-06-12 14:26:20 i The diary,


Nu drar jag till Göteborg, ni kommer få lite Mobilblogg inlägg under tiden jag är borta.

Göteborg

Publicerad 2010-06-12 13:37:55 i The diary,

Har bara latat mig, städningen sket sig. Men så går det om man hade lite för mycket energi på natten. Jag och mamma ska ner till Göteborg om en timma. Vi ska gå och fixa våra pass, detta måste göras om vi planerar att åka någonstans i sommar. Men nu hinner jag inte blogga mer måste göra mig i ordning.

Mobilblogg - Gick upp för en stund sedan,...

Publicerad 2010-06-12 10:24:21 i The diary,

Mobilblogg - Gick upp för en stund sedan, datorn är det fel på så jag håller på att installera om den. Men medan den håller på så ska jag städa lite. Igår hade jag jätte kul, det var synd att det sluta så tidigt. Men det var lika bra.

On the road.

Publicerad 2010-06-11 16:07:41 i The diary,

Idag var det skolavslutning i skolan, jag åkte upp till Trollhättan lite innan och gjorde mig i ordning med Lana. Vi kollade på esteterna som sjöng så fint och sen var det fika och spel med klassen. Laget jag var med i vann. Men bara med 2 poäng.
Efter skolan så var jag på Överby med Lana och vi fikade innan mamma hämtade mig och vi åkte iväg till Vänersborg för hon skulle hämta ut några papper. Efter det åkte vi till Edet för vi skulle ta passfoto men det gick inte så vi fick åka upp till Trollhättan igen och göra det där. Det känns som jag har slösat bort några timmar av min dag på att åka bil.
Nu är jag i alla fall hemma, ska göra mig i ordning för ikväll blir det lite "party" med tjejerna Lana, Lejla, Maria och Emelie.

God natt (:

Publicerad 2010-06-11 00:01:32 i The diary,

Har haft en bra dag. Var hos mina kusiner tidigare och käkade Tacos, underbart gott. Det var jätte kul att se dom eftersom det var ett tag sedan och på Måndag åker dom iväg till Kroatien. Enligt mig är detta otroligt fuskigt för jag vill också åka!
Imorgon är det skolavslutning, så vi ska till skolan och umgås med klassen en sista gång. Efter lovet så är vi ju en ny klass, men det ska bli kul. Nu ska jag snacka klart med Lana i telefon sen ska jag sova. God natt!

Trosdag! (:

Publicerad 2010-06-10 16:31:31 i The diary,

Kom hem från skolan för ett bra tag sedan, nu håller jag på och tvättar för fullt. Måste bli klar innan jag ska till mina kusiner på Tacos klockan 19. Men nu måste jag verkligen springa ner till tvättstugan igen.

God morgon.

Publicerad 2010-06-10 08:40:20 i The diary,

Jag har världens längsta sovmorgon, men just idag när jag har det så känner jag för att gå upp 8.15 på morgonen! Det är inte normalt. De flesta skulle nog utnyttja sina sovmornar, men inte jag nej. Jag trivs med att vakna 8.00 på morgonen och sen inte kunna somna om. Nu känner jag att jag kanske har tjatat lite för mycket. Så jag ska dra mig och försöka få i mig något till frukost eller så tittar jag bara på TV.

Mobilblogg - Sitter och väntar på bussen...

Publicerad 2010-06-09 17:57:20 i The diary,

Mobilblogg - Sitter och väntar på bussen hem efter en rolig klassdag. Våran nya klass är inte alls dålig, snarare tvärt om. Dom är riktigt roliga och vissa smartare än andra. Men man får sig ett gott skratt åtminstone. Det ska bli väldigt kul att börja 2:an jag ser verkligen fram emot det. Nu ska jag gå och köpa mig en dricka medan jag ska fortsätta vänta på bussen. Hoppas ni har haft en bra dag, kram!

Mobilblogg - Sitter på bussen, trodde att...

Publicerad 2010-06-09 07:38:49 i The diary,

Mobilblogg - Sitter på bussen, trodde att jag skulle missa den men det gjorde jag inte som tur va! Som ni säkert har insett så för sov jag mig, men Lana smsade i rätt tid så jag hann göra mig i ordning och åka iväg med bussen. Idag i skolan ska vi få träffa våra nya klasskamrater, det ska bli kul att bli av med lite folk och få in nya individer i klassen. Hoppas att man kommer bättre överens med dom nya. Vi ska ju trots allt gå i samma klass i två år.

Tisdag.

Publicerad 2010-06-08 22:02:35 i The diary,

Dagen har varigt skit kul med Lana, vi har varigt på Överby som ni redan vet. Vi hade jätte kul, spanade in massor med snygga killar. Det kryllade av dem nästan där idag. Men jag det var trevligt för man hade någonting att titta på . Men nu ska jag diska och sen sova. God natt!

8 - Juni

Publicerad 2010-06-08 21:56:44 i Dresscode,


Jacka - Levis, Tishirt - Åhlens, Leggings - VeroModa, Skor - Converse, Ringar - Glitter, Klocka - JetSet

Mobilblogg - ( på bilden, banana split som...

Publicerad 2010-06-08 20:46:08 i The diary,

foto0058 (MMS)

Mobilblogg - ( på bilden, banana split som jag åt på över by idag ) Jag kom precis hem nu håller jag på att fota det jag har köpt och dagens outfit. Det kommer upp på bloggen när jag har duschat då kommer jag även berätta om min dag. Kram på er så länge och titta in om cirka 30 minuter igen för nya inlägg.

God morgon ! (:

Publicerad 2010-06-08 10:14:06 i The diary,

Är äntligen uppe, magen kurrar men jag är alldeles för lat för att göra frukost så jag ligger här i sängen och bloggar. Snart ska jag börja göra mig i ordning och runt klockan 12 ska jag åka till Trollhättan, ska träffa Lana och vi ska försöka hitta en dator till henne. Ska hjälpa henne att välja en som är bra. Det blir även fika, den stora anledningen till att jag är villig att hänga på !

Städat!

Publicerad 2010-06-08 00:42:16 i The diary,

Eftersom jag somnade när jag kom hem och vaknade runt 22.00 så var jag ganska pigg. Passade då på att städa lite när jag ändå hade lite extra energi. Nu är det ganska rent och snyggt här.
Men nu ska jag sova, God natt! (:

Måndag!

Publicerad 2010-06-07 22:13:22 i The diary,

Idag kom jag till skolan, gissa vad som hände?! INGET! Absolut inget, jag hade inte en ända lektion. Jag och Lana var i alla fall i skolan ett tag, vi käka Lunch och sen åkte vi in till stan och kollade i affärer och vi fikade. Det var super kul, hade en sjuk rolig dag. Sen åkte jag till Sara och Zeljka, hjälpte Sara välja avslutningsklänning jag hoppas verkligen hon väljer den blå för det är så fin på henne! Var där till klockan 17.30 då satte jag mig på bussen mot rescentrum, där satt Sara som berättade allt om sin bal, jag känner mig hur peppad som helt för 3:an men jag måste ju gå 2:an först. Typiskt!
När jag kom hem så mådde jag så dåligt att jag somnade direkt och vaknade upp för en stund sedan. Nu sitter jag här och funderar på hur jag ska somna inatt.

God morgon.

Publicerad 2010-06-07 08:04:35 i The diary,

Gick upp för några minuter sedan, har precis lagt upp bilder från igår då datorn inte var så samarbetsvillig. Nu måste jag börja göra mig i ordning för att åka till skolan, mitt hår ser ut som ett fågelbo måste verkligen fixa till det!

God morgon.

Publicerad 2010-06-07 08:04:35 i The diary,

Gick upp för några minuter sedan, har precis lagt upp bilder från igår då datorn inte var så samarbetsvillig. Nu måste jag börja göra mig i ordning för att åka till skolan, mitt hår ser ut som ett fågelbo måste verkligen fixa till det!

Outfit 6 - Juni

Publicerad 2010-06-07 08:01:34 i Dresscode,

Jacka -Levis/JC, Klänning - H&M, Cykelbyxor - Cubus, Skor - Converse, Väska - Lindex, Arbend - S&N/GinaTricot, Ringar - Glitter

New in!

Publicerad 2010-06-06 23:05:45 i Shopping,

Jacka, Levis - JC - 1299 kr


Klänning - H&M - 99 kr


Ringar - Glitter - 79, 10, 10, 25 kr

Söndag.

Publicerad 2010-06-06 20:55:15 i The diary,

Har varigt på Överby med Lana och Inga, vi hade super skoj och det finns flera bilder. Men min dator vägrar att samarbeta så dom kommer upp senare! (:

God morgon.

Publicerad 2010-06-06 10:14:02 i The diary,

Ledsen för att jag inte bloggade igår när jag kom hem men klockan var runt 1.00. Jag hade köpt nya skor och tog på mig dom direkt, efter 30 minuter gick dom sönder och jag fick ont över allt tack vare dom kunde knappt gå.
Jag och Lana var i stan och käka, sen promenerade vi från stan till henne. Det är typ 6 km och det tog oss mer än en timme. Fast vi hade godis som tur va så vi dog inte av hunger! När vi kom fram till henne så satt vi ute med hennes mamma och pratade ända till mamma kom och hämtade mig.
Idag har jag nya planer, ska till Trollhättan och lämna tillbaka skorna. Träffar Lana i Trollhättan och vi åker upp till Överby tillsammans, nu måste jag börja göra mig i ordning. Ha en bra dag! (:

LÖRDAG!

Publicerad 2010-06-05 14:05:13 i The diary,

Det är Lördag, solen skiner och mitt humör är på topp! Har precis noppat både mina och mammas ögonbryn. Hon kan ju inte göra det själv då fingret är skadat.
Vi ska idag åka på 40 års kalas hos mammas kusin, men jag kommer nog inte stanna där så länge utan jag träffar Lana. För hur kul kan det vara på ett kalas med bara äldre folk?! Nu måste jag göra mig i ordning och det blir dålig uppdatering idag men jag bloggar i kväll/natt när jag är hemma. Hoppa ni får en bra solig dag! (:

Freedag!

Publicerad 2010-06-04 20:11:31 i The diary,

Sorry för dåligt uppdatering men i morse hade jag brotom till Trollhättan, Sara tog studenten så jag och Lana va där och kolla. Det är otroligt, jag längtar till min student! Alla 3:or va så fina i sina student kläder och mössor, dessutom va det skit kul att kolla när dom åkte på sina flak. Vissa skrek och sjöng var jätte glada medan andra bara stod på flaket och såg ut som fån. Kanske lite taskigt men sant! Dom såg inte så glada ut över att ta studenten.
Efter att vi var i stan så kom mamma och hämta upp mig och vi åkte till Överby. Vi träffa Zeljka där och fikade tillsammans sen så åkte vi hem.

Torsdag.

Publicerad 2010-06-03 20:30:10 i The diary,


Allt är inlämnat och klart, det känns så otroligt att skolan äntligen är över. Sommarlovet är här, man känner det i luften. Det är dags för studenter att ta sina kliv ur skolan och in i vuxenvärlden, man börjar planera dagarna på lovet. Men ändå inser jag inte att det har gått så fort, mitt första år på gymnasiet är slut. Det känns som att det bara var igår jag började. Allt snurrar runt i min hjärna, får inte grepp om vissa saker men nu börjar hjärnan ställa in sig på lov och tänkandet lägger jag på hyllan till skolan börjar igen.
Idag efter skolan gick jag och Lana in till stan, vi käkade och köpte godis. Men vi är ju som vi är. Sen åkte hon hem och jag till Zeljka, somnade när vi solade ute och nu har jag ett stort exem utslag på ryggen. Runt 4 tiden så åkte vi in till stan där vi gick runt lite och sen satt vi och ficka med en av hennes vänner. Det var ganska trevligt, men jag hängde inte med så mycket i konversationen utan satt mer och spanade efter snyggingar.
Mamma är jag sur på, då jag inte kan åka till Liseberg imorgon utan måste hänga med henne till Trollhättan och handla. Hon ska köpa födelsedags present till sin kusin och det tar henne på något sätt hela dagen?! Fråga mig inte hur, men hon är lite speciell.

God morgon.

Publicerad 2010-06-03 06:36:59 i The diary,

Igår kväll/natt satt jag och gjorde klart mina bilduppgifter och kollade på Cugar town medan jag stoppade i mig glass. Idag gick jag upp runt 5 för att göra klart Svenskan, som äntligen är klar. Idag är det sista dagen man kan lämna in saker så allt måste vara klart. Det är jag, på bussen nu måste jag bara plugga på psykologin som jag ska ha muntligt i klockan 10 idag. Önska mig lycka till!

Today!

Publicerad 2010-06-02 18:55:00 i Dresscode,

Solglasögon, Tishirt, Shorts - GinaTricot. Skor - H&M. Väska - Accent.
( Jag har inte retuscherat bort mina ben, det blir så när man ökar ljusstyrkan i bilden! )

Onsdag!

Publicerad 2010-06-02 17:41:41 i The diary,


Skoldagen var helt chill så jag och Lana åkte in till stan en sväng. Där köpte vi matchande armband och åt hamburgare på Sibylla. När vi kom tillbaka till skolan så satt vi ute i solen en stund. En riktigt slapp dag som ni förstår.
Efter skolan gick jag till Zeljka, det lär bli ändrade planer på fredag. Varken jag eller mamma ska med dom till Ullared, jag ska istället troligtvis till Liseberg, men jag berättar mer när det är säkert.
Nu ska jag åka med mamma till Ica och handla. Dagens outfit och mer bloggande blir det när jag är hemma!

Matematik!

Publicerad 2010-06-01 20:20:59 i The diary,


Sitter och pluggar för fullt men jag förstår ingenting, ringer Lana titt som tätt och så får hon förklara för mig hela tiden. Men jag kan inte hjälpa att hon är ett jäkla MVG barn i Matte. Ne nu ska jag ringa henne igen och försöka få klart matten!

Tisdag.

Publicerad 2010-06-01 17:53:27 i The diary,

Bortsett från det tragiska som hände i morse så har min dag varigt helt okej. Lana fick mig på andra tankar, så jag har gråtit lite och skrattat lite. En bra blandning.
Var hos Zeljka en stund efter skolan där vi planerade en Ullared resa på fredag. Det ska bli skit kul! Jag, Sara, Lana, Zeljka och mamma. Haha, vi kommer vända hela Ulladred upp och ner.
Nu har jag lite plugg att göra. Måste göra några Matte tal och så måste jag plugga psykologi, ska ha ett muntligt prov i det imorgon. Önska mig lycka till för jag är inte på något plugg humör för tillfället!

Rest In Peace, my love <3

Publicerad 2010-06-01 17:46:40 i The diary,



Min älskade katt va sjuk sen igår, men i morse när jag skulle till skolan jamade han av smärta så vi körde honom till veterinären. När vi kom dit sa dom att det verkade som att han hade fått i sig rått gift. Det var inget dom kunde göra då han var så dålig utan han fick avlivas.
Det känns så tomt här hemma nu, inget liten rackare som jamar eller traskar omkring och ser fundersam ut. Jag saknar honom. Dessutom har vi haft 3: generationer. Hans farfar Nisse, hans mor Kikki och nu han. Han var min familj och nu är han borta.
Men jag vet att farfar som också är uppe i himlen kommer ta hand om honom, dom har varandra nu. Dessutom kommer vi träffas en dag igen när min tid på jorden är slut.  Älskar dig och jag kommer alltid att minnas dig <3

Hej då!

Publicerad 2010-06-01 09:17:03 i The diary,

Nu måste jag rusa över till Edet för att ta bussen till Lana och sen byta där. Vi ska sola en snabbis innan skolan börjar. Mina ben är hur vita som helst så det behövs. Men jag mobilbloggar under dagen. Kram!

God morgon!

Publicerad 2010-06-01 07:49:45 i The diary,

Lyckades precis ta mig upp ur sängen, är fortfarande otroligt trött. Men jag ska hoppa in i duschen och hoppas på att det hjälper mig att kvickna till lite. Måste ju raka mina ben, det är så fint väder ute så jag vill ha shorts. Egentligen brukar jag använda epilator men jag har ingen lust för det idag. Men jag bloggar lite senare ! (:

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela