Manuela

I'm alive!

Publicerad 2010-04-28 10:59:57 i The diary,


Jag lever! Men jag är sjukt trött, drog mig till skolan idag trots alla motgångar. Ville helst bara ligga kvar hemma och sova. Men jag hade nationellt i Engelska A så då var det bara att smeta på puder på påsarna under ögonen och bege sig mot skolan!
Nu sitter jag och Lana i skolans datasal, vi gör inget vi borde. Men vi behöver vila! Min skoldag är slut för dagen vi ska bara lite senare kolla på någon föreställning. När det är klart ska jag åka hem och SOVA, SOVA och SOVA!
God natt ! (;

Promenad&Morgonfix!

Publicerad 2010-04-27 08:34:47 i The diary,

Lana och jag tog en liten morgon promenad tidigare, det var riktigt skönt efter att inte ha sovit hela natten. Man blev lite piggare. När vi kom tillbaka käkade vi frukost och nu håller vi på att göra oss i ordning för att åka till Överby innan vi börjar skolan. Efter skolan ska vi på en föreläsning så jag är hemma runt 19-20 tiden. Bloggar då!

klara med filmen!

Publicerad 2010-04-27 06:17:50 i The diary,

Klockan är 6.20 och jag och Lana är äntligen klara med filmen! Vi ska inte sova utan vi ska  vara vakna tills vi ska till skolan. Om 3 timmar så har jag varigt vaken i 24 h. Det känns lite konstigt men jag var ju tvungen att göra klart filmen!
Nu ska jag och Lana ta en lite promenad! (:

Fika.

Publicerad 2010-04-27 00:47:24 i The diary,


Jag och Lana har kommit en bit på filmen, det känns ganska bra. Vi tog precis en fika och lite kaffe så att vi kan hålla oss vakna. Eftersom vi inte har en aning om hur länge till vi kommer att vara uppe och fixa med filmen. Men det lär inte bli så att vi får lägga oss snart.
Nu måste vi fortsätta, våran lilla rast är slut!

F*ck.

Publicerad 2010-04-26 22:24:08 i The diary,

Hela dagen har varigt katastrof! Jag åkte ju upp till Lana för att vi skulle fixa filmen hos henne men det funkade inte på hennes dator så vi fick åka ner till mig. Här testade vi men vi fick bara över det som var på minnes kortet i kameran. Resten hade vi råkat spela in på bandet och vi vet inte hur vi ska få över det på datorn det fungerar inte. Vi åkte även hem till dem som vi lånat kameran av och hämtade någon installations CD, men den hjälpte inte heller.
Mer än att vi kämpat med kameran hela dagen så har vi ätit pizza. Vi har även tagit kort som vi sa sätta ihop till en reklamfilm, den kommer komma upp på bloggen lite senare inatt.
Nu ska jag och Lana försöka att göra det bästa av saken, vi får använda det vi har och vi kommer få sitta uppe hela natten. Men jag offrar mig, måste göra det så jag kan få ett godkänt i Historia. Nu ska vi fortsätta, men jag bloggar under nattens gång!

lana&trollhättan!

Publicerad 2010-04-26 11:34:52 i The diary,

Ska alldeles strax börja gå mot busstationen för att åka hem till Lana. Vi ska jobba med filmen, sätta ihop den klippa lite och så vidare. Måste bara komma ihåg att sätta in bilden på ett USB och packa ner kameran. Skriver allt här så jag inte glömmer det!
Men jag bloggar när jag är hemma ikväll. Ha en bra dag!

Emmprah show

Publicerad 2010-04-26 10:19:55 i Media,


Glömde helt och hållet bort att jag bara har Photoshop CS2 nu, är inte van att arbeta med de gamla verktygen. Gillar ju mitt gamla CS4 som inte vill fungera längre. Som jag förstår mig mer på dessutom. Så detta var det bästa jag kunde göra. Hoppas det är bra nog. Men jag är besviken, vet att jag kan bättre men inte i CS2!

Good morning sunshine!

Publicerad 2010-04-26 09:37:44 i The diary,

Jag har sovit riktigt dåligt inatt, vaknade upp flera gånger dessutom gjorde inte min värkande mage saken bättre. Men jag kämpade och somnade om flera gånger. När klockan va 9.00 gav jag upp! Jag gick istället och gjorde lite frukost, som jag åt upp direkt. Min tanke är att jag kanske inte kunde sova när jag va hungrig?! Men nu har jag i alla fall inte tid att sova. Ska utmana mig själv i Photoshop, måste göra en startbild till vårat program. Vi får se hur detta kommer att gå !

-

Publicerad 2010-04-25 23:34:52 i Dresscode,


Kavaj - H&M
Tröja - H&M
Linne - GinaTricot
Leggings - H&M
Skor - Converse
Klocka - JetSet

Hemma!

Publicerad 2010-04-25 22:40:41 i The diary,

Har varigt i Trollhättan hela dagen. Jag och Lana har skrivit manus, sen har vi spelat in med Aboud och Emma. Det var lite oseriöst i början men vi fick till det tillslut!  Runt 21 tog jag bussen hem.
Nu är jag helt slut och har hur ont i magen som helst. Ska ta mig en dusch och sen kommer lite bilder från inspelningen!

God morgon!

Publicerad 2010-04-25 13:14:08 i The diary,

Vaknade för ett tag sedan, men jag låg kvar i sängen. Har otroligt ont i min mage och vet inte hur jag ska klara av denna jobbiga Söndag. Jag måste åka upp till Trollhättan för vi ska spela in en film i Historia. Detta måste göras idag, men jag måste upp några timmar innan för jag och Lana måste skriva manus till vad vi ska säga. Hoppas det går bra och denna magsmärtan avtar.
Nu ska jag försöka äta något och börja göra mig i ordning ska ta bussen som går 14 någonting.

Hemma!

Publicerad 2010-04-24 22:35:49 i The diary,

(Halva gänget)
Gud vad konstigt det var att få träffa alla gamla klasskompisar igen, man har faktiskt saknat dom. Vi var de bästa 9:orna, helt klart.
Sitter här och tänker på våran skolresa till Solvik och våran avslutning på Lingatan! Det var tider det. Ibland önskar jag att man bara kunde gå tillbaka i tiden och få uppleva vissa delar av det igen!
Nu ska jag fixa med bilderna. Det blev runt 200 bilder, de måste redigeras. Röda ögon måste tas bort och lita annat måste fixas.

Förberedelser!

Publicerad 2010-04-24 14:33:19 i The diary,


Håller på och gör mig iordning för klassträffen, har vänt upp och ner på hela garderoben och inte hittat något. Inte än i alla fall! Måst hitta något, men jag vet inte om man ska se "vanlig" ut eller lite festlig. Kanske ska ta lite av båda och se hur det blir?!
Belönade mig med en glass i alla fall då jag är helt slutkörd, men nu har jag visst redan ätit upp den så det gäller att fortsätta med att leta kläder!

Klassåterträff?!

Publicerad 2010-04-24 11:17:16 i The diary,

Idag ska jag troligtvis på klassåterträff, har nästan glömt av hela min gamla klass. Men man träffar ju dem inte nu när man går på Gymnasiet, alla går ju inte på samma. Men kommer jag iväg blir det säkert super kul. Det lilla problemet är att mamma jobbar så jag får se om jag kan åka med någon. Om jag inte hittar någon att åka med så åker ja no upp till Trollhättan. Känner i alla fall inte för att sitta hemma hela dagen.

Rolig dag!

Publicerad 2010-04-24 00:52:59 i The diary,

Det känns som att jag har varigt uppe hur länge som helst! Vet inte varför, det är bara någon konstig känsla. Aja tänkte dra lite kort om dagen.
Var hos Saris efter skolan, hennes pojkvän ställde in deras "träff" så vi bestämde oss för att åka till Överby. Där hade vi jätte kul, träffade Lana en stund, provade kläder och satt på Donken i 1 timme och åt.
Efter Överby åkte vi hem till Sara, vi satt där ett litet tag och väntade på att klockan skulle bli runt 20.00 så vi kunde börja gå till stan. På vägen dit hade vi riktigt kul, även fast Sara skämde ut oss!
Vi såg i alla fall Shuttter Island och den var inte speciellt bra, man måste typ vara sjukt koncentrerad i filmen för att förstå något. Jag satt och skratta när Sara och Lana tyckte det var läskigt. Dessutom kollade folk lite konstigt på mig, men vad då da?!

Musik!

Publicerad 2010-04-23 12:57:17 i The diary,

 


Sitter med Lanish i datasalen, vi har svenska lektion men vi sitter och jobbar vid datorerna. Eller..aa. Jobbar och jobbar, vi sitter och lyssnar på musik och chattar på facebook. Snart ska Lana och Emma ha Nationella och jag ska dra mig till Zeljka, får se vad jag och hon hitta på under dagen men ikväll är det bio som sagt.  Det kommer bli kul, undra vilken film det blir. Då vi har bokat biljetter till 3 filmer.

Gamla klassiker!

Publicerad 2010-04-23 10:16:42 i The diary,


Nu sitter vi i klassrummet och lyssnar på gamla låtar från när vi gick i lågstadiet, mest Britney Spears och lite annat. Alla sitter och sjunger med, sjukt roligt. Minnen för livet!

Samhällslektion.

Publicerad 2010-04-23 10:00:34 i The diary,



Sitter på samhällslektionen och äter glass, medan min mentor går igenom hur man kan ladda ner från youtube.  Han säger att det är olagligt, men vi får göra det när vi arbetar med skoluppgifter. Borde kanske lyssna men jag vet redan hur man gör sånt.

Skoldagen är somtur inte lång idag utan jag har bara 2 lektioner kvar. Sen på kvällen blir det bio med Lana och Sara! <3

-

Publicerad 2010-04-22 08:44:42 i Dresscode,


Hood - Stadium
Linnen - GinaTricot
Jeans - Vila
Skor - Converse
Klocka - JetSet

Hejsan hoppsan!

Publicerad 2010-04-22 08:41:40 i The diary,


(Försökte få en bra bild på att det snöa igår)
Försov mig! typiskt. Men jag kommer komma några minuter sen till lektionen, så det är inte farligt. Men läraren kommer inte bli allt för glad.
Har precis gjort mig i ordning, packat väskan och annat. Nu väntar jag bara på att klockan ska bli 8.50 så jag kan gå ut till busskuren. Men först ska jag lägga in dagens outfit bild (;

Ekonomi plugg!

Publicerad 2010-04-21 21:16:54 i The diary,

Har suttit och läst ekonomi just nu. Ganska tråkigt men jag måste lämna in en uppsats på fredag. Till min förvåning såg jag att det hade börjat snöa när jag kände att jag pluggat klart. Det här med snö känns inte rätt, inte i slutet av April! Det är ju meningen att våren ska vara här. Men nej, nej! Får gå och gräva fram vinterjackan ur garderoben, fortsätter det såhär har jag inget annat val än att ha den imorgon!

Onsdag!

Publicerad 2010-04-21 19:46:17 i The diary,

Hejsan!
Vill ni verkligen läsa om min tråkiga dag?! Troligtvis inte, men jag kan berätta lite kort om att jag hade två prov, inget av dem gick jätte bra men jag är säker på att jag blev Godkänd i alla fall.
Efter skolan var jag hos Zeljka en sväng där jag åt, kollade på tv och pratade med henne. Sen var det bara att backa sakerna och sätta sig på bussen för att åka hem.
Just nu mår jag sjukt illa och vill bara sova men det lär ju inte hända, då ja måste börja på min inlämning i Ekonomi!

Mini kakor!

Publicerad 2010-04-21 08:08:14 i The diary,

Köpte dessa för någon dag sedan när jag var och handlade med mamma. Har inte vågat smaka men jag gjorde det nu, dom är faktiskt super goda.

GodMorgon.

Publicerad 2010-04-21 08:03:48 i The diary,

Försov mig idag! Mamma skulle väckt mig, men det glömde hon av utan hon och pappa åkte till jobbet utan att bry sig om mig. Missar Svenska lektionen men jag hinner lagom till matte provet, tur det!
Ska fixa lite nu, måste packa väskan och borsta tänderna!

Tufft!

Publicerad 2010-04-20 21:14:40 i The diary,

Jag gjorde psykologi provet idag och det känns som att det gick jätte bra. Ska få resultatet på Torsdag. Hade rast i 3 timmar efter det. Helt onödig dag!
Efter skolan gick jag till Sara, vi satt och pluggade. Jag pluggade till Idrotts provet och hjälpte henne med So och Engelska. Känner mig riktigt stolt. Tittade även på Tv med Zeljka och lekte med Benjamin. Den ungen är så himla söt men otoligt jobbig, att man kan ha så mycket energi!
Efter jag varigt där åkte jag och Lana till stan. Vi kollade lite snabbt i affärer och sen solade vi. Men bara i 15 min, rören är nya och det går inte att va i solariet längre! När det var gjort tog jag bussen hem.
Har precis ätit och kollat igenom Idrotts boken, nu ska jag ta mig en dusch och sen plugga lite matte.

Tisdag.

Publicerad 2010-04-20 08:16:38 i The diary,

Igår satt ag uppe ett bra tag och pluggade psykologi. Fick in lite i huvudet innan jag la mig för att sova. Sen ställde jag klockan tidigare för jag tänkte plugga nu på morgonen, men ag stängde av klockan och fortsatte sova. Nu har jag extremt bråttom till bussen, hoppas den inte har åkt!

-

Publicerad 2010-04-20 08:14:32 i Dresscode,


Tröja - H&M
Linne - GinaTricot
Jeans - H&M
Skor - Converse
Klockan - JetSet

-Hello-

Publicerad 2010-04-19 20:30:18 i The diary,

Idag i skolan hände det inget speciellt, förutom att jag fick ont i mitt lillfinger när vi spelade handboll! Lana tejpade ihop det med ringfingret så jag såg lite mobbad ut. Har fortfarande ont i det och det sticker ut från de andra fingrarna. Jätte konstigt!
Efter skolan gick jag till Zeljka där jag åt och snackade med henne lite. Runt 17 kom mamma och vi tre fikade innan jag och mamma åkte till Överby för att handla mat. Efter vi handlat flera påsar mat satte vi oss på Donken.
Kom hem för en lite stund sedan, har precis hjälpt mamma att packa upp allting.
Nu ska jag ta mig en dusch och sen sätta mig och plugga Psykologi. ska ha ett prov imorgon. Får inte sovmorgon då jag ska vara i skolan klockan 10.

Måndag!

Publicerad 2010-04-19 08:03:11 i The diary,

Första dagen i veckan och jag känner redan att den inte kommer bli så bra.  Har stressat ända sedan jag vaknade, har lite saker kvar att göra innan jag måste rusa till bussen. Kommer jag hinna?! Ne nu måste jag dra mig från datorn!

God natt.

Publicerad 2010-04-18 22:00:24 i The diary,

Jag har duschat och gjort massa andra nödvändiga "tjej saker". T.ex målat naglarna, ansiktsmask mm.. Nu ska jag noppa mina ögonbryn innan jag lägger mig.
Imorgon kanske jag har sovmorgon, kanske inte allt beror på vad det kommer stå i smset Lana skickar till mig. Kommer kanske få dra mig dit tidigare för att vi ska jobba med våran film i historian.
God natt!

Städat och klart!

Publicerad 2010-04-18 20:41:18 i The diary,

Direkt när filmen slutade så tog jag tag i städningen igen. Nu är jag äntligen klar, ska försöka att hålla det rent nu! Åtminstone i några dagar, det hade inte varit fel!
Tänkte ta mig en dusch nu, tvätta håret, kanske en ansiktsmask, raka benen och annat viktigt. Vill ju inte se ut som ett troll i skolan imorgon.

Kläder, kläder och ännu mer kläder...

Publicerad 2010-04-18 16:50:29 i The diary,

Har precis fått lite ordning i garderoben, strykt flera kilometer höga berg av kläder. Det tog flera timmar men nu är det äntligen klart.
Jag och mamma ska åka iväg till Edet för att lämna tillbaka filmerna vi hyrde igår. När jag kommer hem så blir det att dammsuga och lite annat.... Inte så kul, men jag gör det heller idag än någon annan dag i veckan!

Städning!

Publicerad 2010-04-18 12:50:21 i The diary,

Har precis kollat klart på filmen, den var ganska sådär. Har tryckt i mig massor godis så jag mår lite illa. Men det är rätt åt mig!
Nu ska jag städa, minns inte sista gången man faktiskt såg golvet i mitt rum. Det är som att jag har en matta av klädesplagg. Egentligen orkar jag inte, men något säger att jag måste. Aja då är det bara att dra sig från datorn.

God morgon

Publicerad 2010-04-18 10:41:33 i The diary,

Vaknade upp för en liten stund sedan, känner mig extremt trött men det kan vara en bra sak då somnar jag tidigt idag. Det är ju trots allt skola imorgon.
Nu ska jag göra mig frukost och sen ska ja sätta mig och kolla på den sista filmen, en japansk skräckfilm. Inte så kul att kolla på dagen, men jag kommer kanske inte bli lika skraj!

Filmer.

Publicerad 2010-04-18 01:41:22 i Media,

Nu har vi sett på 2 av det tre filmerna, Jenifer's body & Närkontakt. Jennifer's body är en sådan typsikt Amerikans rysare, man kan förutse vad som ska hända och det gillar jag för då hoppar jag inte till lika mycket i soffan! Närkontakt är baserad på en verklig historia som utspelar sig i Alaska, man har med klipp från utredningar som gjordes och kvinnan som allting kretsar om är med och delar historien med världen. Den är ganska läskig och jg kommer nog få lite svårt att sova! Det sägs ju i filmen att vi blir bortrövade över natten!
Aquamarine eller vad den hette, var det fel skiva i. Typiskt, att det var en film jag redan har sett i. Aja ska föröka hitta på något annat, kanske sova?. Vågar jag det?!

3 rysare & 1 komedi!

Publicerad 2010-04-17 21:19:47 i The diary,

Jag och mamma var i Lilla Edet och hyrde 4 filmer. Vi fick välja 2 var och jag valde såklart 2 rysare, vi köpte även massa gott att smaska på medan vi ser på filmerna. Nu ska vi köra igång vårat lilla film "maraton". Bloggar undertiden vi byter till nästa film (;

Ny design!

Publicerad 2010-04-17 21:08:36 i My blog,

Har spenderat hela dagen vid Photoshop på våran stationära dator. Har mixat och fixat i bloggen och nu ser ni resultatet. Jag är nöjd med färg valet men inte med headern. Håller på med en ny fast till jag blir klar så kommer jag ha denna!
Kommentera gärna vad ni tycker om den nya designen! (:

B&J! <3

Publicerad 2010-04-17 13:40:27 i The diary,


Åt precis glass, den på bilden så att ni alla förstår. Den är sjukt god och jag åt upp halva paketet. Hehe, men det går ju inte att sluta äta! Man vill bara ha mer.....

God morgon.

Publicerad 2010-04-17 12:03:33 i The diary,

Jag vet inte om det är något fel på mig men jag känner mig helt deppig, det kanske beror på vädret. Det är helt molnigt och blåser som tusan. Lana smsa och fråga om vi ska ta en fika senare, känner egentligen inte för att gå ut idag. Men det kanske gör mig på bättre humör, får se vad jag hittar på. Men först ska jag äta lite frukost!

Photoshop!

Publicerad 2010-04-16 23:36:15 i The diary,

Jag vill verkligen ha en ny design, har tröttnat totalt på den jag har nu. Vill ha lite mer vår i designen. Men tyvärr är detta omöjligt då mitt Photoshop inte vill fungera. Vad jag än gör så vill det inte.
Jag har ju Photoshop på den andra datorn men då måste jag överföra bilderna till den och sen designen tillbaka till denna datorn och jag har ingen lust med det. Får se vad jag tillslut hittar på!

HEMMA!

Publicerad 2010-04-16 20:09:57 i The diary,

 

Va hos Zeljka idag efter skolan, vi satt ute på balkongen i solen och fikade i någon timme. Sen färjade jag hennes hår och nu ser hon ut som ja.. ett påskägg! Stackarn, jag sa till henne att jag inte är så bra på att färga hår. Men hon vägrade att lyssna på mig.

Tappade bort mitt busskort idag, som tur hade Sara ett som jag fick. Annars hade jag fått betala skit mycket för att åka till skolan varje dag.

Nu är jag hemma, väntar på att mamma ska göra mat till mig. Jag är oerhört hungrig, men det är inte så ovanligt. Jag äter hela tiden. Oj, nu ropar mamma att det är klart!

Datasalen.

Publicerad 2010-04-16 13:19:24 i The diary,




Sitter med Lana och Emma i datasalen nu, vi ska snart gå och köpa glass. Lana har lovat att vi ska göra det! Så nu väntar jag, är lika otålig som en 5 åring.
Senare ska jag gå till Zeljka, måste få busskortet av Sara då jag tappade bort mitt någonstans i Lilla edet. Typiskt mig! Nej nu ska jag tjata på att vi ska gå och köpa glass!

Hej då!

Publicerad 2010-04-16 10:32:18 i The diary,


Nu måste jag börja gå, glömde bort att jag skulle till banken! Typiskt mig. Så nu måste jag springa så jag hinner med allt. Bloggar efter skolan.

-

Publicerad 2010-04-16 10:29:12 i Dresscode,


Jacka, Linne, Jeans - GinaTricot
T-shirt - H&M
Klocka - JetSet
Skor - Connverse
( Typ samma som jag hade på mig igår, orkade inte leta efter något annat. )

God morgon!

Publicerad 2010-04-16 09:17:58 i The diary,

Jag har sovit i nästan 12 timmar, ändå känner jag mig inte utvilad. Vill bara krypa ner under det varma täcket och tillbaka till drömmarnas land. Tyvärr så går ju inte detta, måste börja göra mig i ordning innan jag ska gå. Får inte heller glömma att gå till banken innan jag ska till skolan. Måste påminna mig själv!

Plugg&Jogging!

Publicerad 2010-04-15 19:46:56 i The diary,


Satt och pluggade en stund innan jag drog på mig joggings kläderna, satte MP4 på högsta volym och drog mig ut för en runda vid kanalen. Det kändes ganska skönt att bara få springa av sig allting. Men okej jag ska var ärlig, sprang bara första 2 kilometerna sen gick jag resten. Men jag tycker att det är oerhört bra för att vara jag. Dessutom är det så fint väder så man vill bara vara ute hela tiden!

Torsdag.

Publicerad 2010-04-15 17:49:07 i The diary,

Idag hade jag utvecklingssamtal med min lärare, det gick faktiskt bättre än förväntat. dessutom gav han mig flera smarta tips om hur jag ska klara av plugget.
Skoldagen och lektionerna flöt på som vanligt, men jag kände mig trött och seg. Dessutom har jag träningsvärk av att jag var ute och sprang igår. Efter skolan gick jag till Zeljka, där jag fikade och pratade med henne en stund innan jag tog bussen hem.
Mina planer för resten av dagen är att plugga lite, ut och jogga. Dessutom borde jag städa fast det får jag se om jag hinner och orkar.

-.

Publicerad 2010-04-15 17:35:15 i Dresscode,


Jacka, Linne, Stjal, Jeans - GinaTricot
Klocka - JetSet
Skor - Converse
Solglasögon - Kroatien

Good night!

Publicerad 2010-04-14 22:41:49 i The diary,

Nu ska jag sova! Imorgon måste jag åka till skolan tidigare eftersom jag ska ha, "utvecklingssamtal" med min lärare. Är inte alls glad över detta! Alla får ha sovmorgon utom jag.
Ska i alla fall försöka att slänga in ett inlägg innan jag åker iväg. Annars bloggar jag efter skolan.

-

Publicerad 2010-04-14 21:52:04 i Dresscode,


Skjorta- JC
Leggings - H&M
Skor - Converse
Armband - S&N. Lindex & GinaTricot
Stjal - GinaTricot(Köpt idag)
Linne - GinaTricot
Solglasögon - Kroatien

Fika&Shopping.

Publicerad 2010-04-14 21:36:53 i The diary,

(Bild från igår)

Sen tidigare jag bloggade har jag haft massor för mig. Jag Zeljka,Sara&Karlo gick till Strandgatan där vi fikade i solen och hade det super mysigt. När vi suttit där ett tag drog vi oss in till stan, där köpte jag en snygg jacka som jag letat efter sjukt länge. Ni får se lite senare.
Runt 18.10 fick jag springa till bussen, mådde illa hela vägen hem. Fast det hindrade mig inte för att tvätta. Dessutom var jag ute och tog en jogging tur! Svårt att tro kanske, trodde jag skulle dö efter 1 km. Haha, men jag ska börja göra det oftare. Det skadar ju inte!

Onsdag!

Publicerad 2010-04-14 14:55:59 i The diary,

Hejsan!
Idag vaknade jag tidigare och tänkte blogga, men tiden gick så fort så jag hann inte med. Var tvungen att springa till bussen och jag hann med den som tur va!
Skolan var helt okej, på rasten åkte jag, Emma och Lana iväg till stan en snabbis och jag köpte en sjal. Sen så fortsatte skoldagen. Hade håltimma sista lektionen så jag gick till Zeljka. Vi har suttit ute på balkongen i solen och fikat. Jätte mysigt.
Nu ska vi kolla på en TV serie och väta på Sara, sen ska vi dra oss ner till strandgatan och ta en fika. Vi hörs när jag är hemma!

Converse! <3

Publicerad 2010-04-13 21:44:07 i Shopping,

Mina nya blåa Converse, har även ett par nya svarta men de glömde jag ta kort på. Får göra det någon annan dag!

Paus!

Publicerad 2010-04-13 21:39:14 i The diary,

Ibland önskar jag att jag bara kunde pausa tiden, att allt stannar förutom jag. Då skulle jag ha mer tid på mig att plugga till Idrotts provet jag har imorgon. Egentligen skulle jag gjort det tidigare idag men jag har haft massa annat för mig....
I skolan hände inte så mycket, hade bara en lekton. Men jag satt och gjorde annat, hörde kanske ett och annat ord läraren sa. Efter skolan gick jag till Zeljka, åt och kollade på en TV serie. När det var klart körde hon mig till stan och jag tog bussen hem.
När jag kom hem bytte jag om lite snabbt och sen träffade jag Francine. Vi gick ner till kanalen och tog lite bilder, men nästan alla på mig blev dåliga. Jag blundar på bildera! När det blev för kallt att vara kvar där gick vi till Edet och åt Kebab tallrik. Det var super gott!  Vi gick även in en sväng på Boströms innan vi gick hem.

Tisdag.

Publicerad 2010-04-13 10:01:46 i The diary,

God morgon.
Tror inte att så många kommer läsa inlägget just nu, de flesta är i skolan eller på jobbet. Bara jag som har sovmorgon såhär länge.
Måste snart börja gå till bussen, men innan det måste jag gå till banken. Egentligen orkar jag inte gå till sklolan idag, men jag måste. Varför kan inte påsklovet vara 2 veckor istället för 1. Det hade varigt mycket bättre ifall det var längre. Håller ni inte med?!
Oj, tiden går. Måste göra lite saker till innan jag ska gå. Ha en bra Tisdag!

...

Publicerad 2010-04-13 09:58:25 i Dresscode,


Tröja, Linne Jeans - GinaTricot
Sjal - H&M
Klocka - JetSet
Skor - Converse

Måndag!

Publicerad 2010-04-12 20:57:01 i The diary,

Tuff dag, även fast jag började 10.00. Imorse hade jag väldigt svårt att kliva upp ur sängen, man är ju van vid att sova länge. Var ganska trött hela dagen och jag gick från skolan innan sista lektionen. Men sen gick jag på min hemspråks lektion som var klockan 4.
Var hos Zeljka resten av tiden, vi pratade lite och kollade på tv. När jag skulle hem träffade jag min kusin på bussen så jag slapp åka själv.
Nu har jag precis duschat, är jätte trött så jag ska lägga mig snart. Har sovmorgon imorgon så jag bloggar innan jag åker till skolan.

.

Publicerad 2010-04-12 20:20:09 i Dresscode,


Tröja - GinaTricot
Leggings - H&M
Skor - Converse
Armband - S&N, Lindex & GinaTricot

Kusinerna!

Publicerad 2010-04-11 20:35:04 i The diary,

Har spenderat dagen hos mina kusiner. Vi har ätit mat, fikat, spelat monopol och kollat på TV. Det var riktigt kul förutom att jag förlorade när vi spelade monopol.
Kom precis hem, nu sitter jag och kollar på TV med mamma. Ska göra det en stund till sen ska jag duscha och sova. Imorgon är det skola, ser inte farm emot det men jag måste ju dit ändå!

Grilla!

Publicerad 2010-04-11 14:11:38 i The diary,

Nu ska jag gå till mina kusiner, dom har grillat så vi ska äta. Sen vet jag inte vad jag hittar på kanske är med Emelie en stund. Vi får se.
Ha en bra dag! (:

...

Publicerad 2010-04-11 11:27:11 i The diary,

Vaknade av att min kusin smsade, vem tusan smsar innan 12 på en söndag?! Nu är jag i alla fall uppe, vad jag ska göra vet jag inte. Funderar på att äta lite frukost men jag är inte så hungrig. Kanske göra mig i ordning, ne det är jag för lat för. Drar mig tillbaka till sängen och sover en stund till istället!

My day.

Publicerad 2010-04-10 22:02:02 i The diary,

Haha, den är större än mig!
Idag så åkte jag upp till Trollhättan för att träffa Lana, solen sken och det var super. Men när vi köpt fika, bestämt oss för att sätta oss vid kanalen så blir vädret helt plötsligt molnigt och grått. Då satte vi oss inne på ett solarium och solade ansiktet och fikade, men när någon plötsligt drog i dörren rusade vi ut där ifrån!
Vi gick in till Oden och kollade på mobiler och gosedjur som ni kan se på bilderna. Sen köpte vi en frapino och bestämde oss för att åka till Överby.
Först körde bara chauffören förbi oss så vi åkte till resecentrum och tog nästa buss där ifrån. När vi kom till Överby köpte vi hårspännen och sen gick till Mc´donalds för att käka. När vi skulle ta bussen tillbaka till stan så missade vi den såklart så vi gick in på Maxi, det ända som var öppet. Där provade jag en skateboard, såklart höll jag på att slå ihjäl mig och landade på rumpan. Ett gäng killar som gick förbi skrattade som galningar, men jag klandrar dem inte. Jag satt ju själv på marken och skrattade.
Vi köpte såpbubblor, som vi stod och lekte med när vi väntade på bussen. Folk kollade snett på oss, men vad då. Man lever bara en gång och man ska ha kul!
När vi kom till stan träffade vi Lanas kompis Anna som vi var med tills jag skulle ta bussen hem. vi traskade runt i stan och blåste bubblor, skrattade och hade kul. Vi tog 600 bussen tillsammans men dom gick av i Sylte och jag satt kvar själv ända hem.

Tuff morgon.

Publicerad 2010-04-10 11:24:57 i The diary,

Var uppe redan 7.00 för att springa ner första vändan till tvättstugan. Har sprungit upp och ner hela morgonen, då jag inte har varigt i tvättstugan har jag städat, strukit, dammsuget och lagat soppa till min sjuka mor. Nu är jag klar i tvättstugan och så har jag städat hela mitt rum. Det finns en hög med kläder som måste strykas men det får vänta till ikväll eller till imorgon.
Nu ska jag ta mig en dusch, göra mig i ordning och så ska jag ta bussen 13.05 till Trollhättan. Ska träffa Lana och vi ska gå till Gamle Dahl?, tror det heter så.
(Bilden är från i Söndags då jag var på Black&White party)

God morgon.

Publicerad 2010-04-10 07:29:49 i The diary,

Är uppe riktigt tidigt som ni märker, måste tvätta klart det sista. När jag har tvättat klart åker jag no ner till Göteborg för att träffa en kompis och sitta ute i solen. Men nu ska  jag äta lite frukost. (:

Jag känner för att klippa Lugg!

Publicerad 2010-04-09 22:41:36 i Manuela Antolovic,


Jag vet inte varför, men jag fick just för mig att klippa lugg. Är helt inställd på den saken just nu, har haft samma gamla tråkiga frisyr allt för länge och nu är mitt hår tillräckligt långt för att kunna klippa till en snygg lugg på!
Men vad tycker ni?. Ska jag?

Trollhättan.

Publicerad 2010-04-09 21:15:10 i The diary,


Åkte ju till Trollhättan idag. Var hos Zeljka, vi kollade på våran TV serie och lagade mat. När det var gjort åkte vi till Överby, Karlo hängde också med. Där var vi bara inne på Jack&Jones, Karlo köpte massa snyggt. Men helt ärligt så finns det snyggare kill- än tjej kläder. Efter vi hade vart på Överby släppte dom av mig i stan och jag tog bussen hem.
-På bilden, jag i Karlos jeans. Något jag borde köra på i framtiden kanske ? (;

Hemma.

Publicerad 2010-04-09 20:01:00 i The diary,

Nu är jag hemma, håller på att tvättar. Eftersom mamma är sjuk måste någon göra det. Berättar lite mer om trollhättan senare för nu måste jag rusa ner till tvättstugan!

God morgon.

Publicerad 2010-04-09 11:27:15 i The diary,

Kom upp ur sängen för ett tag sedan, känns otroligt skönt att ha sovit så länge. Dagens planer är att åka upp till trollhättan, göra livet surt för Zeljka och vara snäll mot Sara. Men innan allt detta så måste jag få i mig lite frukost!

Torsdag.

Publicerad 2010-04-08 23:32:45 i The diary,

Idag har det hänt massor! Jag kan väll börja med morgonen och sluta nu...
.
Jag och mamma åker in till Edet för att gå till banken, handla, tanka och hämta upp mina kusiner. Allt går bra, JC har lagt in pengarna på mitt konto igen och vi har handlat mat. När vi ska tanka råkar mamma tanka Disel bensin så vi hämtar upp mina kusiner och åker sedan till bilmekanikern som får pumpa ut allt vi har i tanken och så får vi tanka igen. Fråga inte hur vi lyckas! Vi kommer i alla fall hem tillslut och får mat imagen.
Mätta och belåtna måste vi sedan stressa, mina kusiner ska träffa en kompis och jag ska till Trollhättan. Men mamma kör så allt är lugnt. Vi hinner dit vi ska.
När vi kommer till Zeljka kollar vi på Tv innan jag åker iväg med Lana till Överby, vi traskar runt och fikar innan Mamma&Zeljka kommer och gör oss sällskap. Som jag nu ångrar att det gjorde eftersom Zeljka skämde ut mig totalt, men jag ska hämnas!
Det blev även att handla lite mat innan vi körde hem Zeljka&Lana. Nu har jag ätit ska ta mig en dusch och sen placera mig vid datorn igen.

-

Publicerad 2010-04-08 23:00:09 i Dresscode,


Skjorta(NY) - JC
Linne - GinaTricot
Leggings - VeroModa
Klocka - JetSet

Onsdag.

Publicerad 2010-04-07 22:20:59 i The diary,

Hade riktigt kul med Lana idag, förutom JC händelsen såklart! Dessutom åt vi på Jensens beafhouse, vi beställde BBQ meny och det ända goda med den var efterätten. Nja, potatisen var ganska god, men inte köttet.
Vi hade egentligen  planerat att hinna promenera runt lite extra men vi satt på Jensen ganska länge så vi hann inte med det. Utan det fick bli glass utanför Centralstationen några minuter innan vi skulle åka hem.

Fuck JC!!

Publicerad 2010-04-07 22:05:19 i The diary,

Handlade på JC idag och dom drog dubbelt så mycket pengar från mitt konto. Fan vad sur jag är, men dom skulle fixa det eftersom jag gick tillbaka och sa till dem. Dom ska la ringa sin bank eller något, förstod inte riktigt vad dom sa, men jag måste också gå till banken imorgon och kolla. Gud vad komplicerat det ska vara!

God morgon.

Publicerad 2010-04-07 10:02:28 i The diary,

Idag känner jag mig bättre, men är fortfarande lite småkrasslig. Fast det finns inget att göra åt saken, jag kan ju sitta och vänta på bättre tider fast jag lär ju bli runt 50 år innan det kommer. Ne, idag ska jag åka med Lana till Göteborg. Det kommer säkert bli hur kul som helst. Vi ska traska runt där, hoppas bara att svt:s väder prognos stämmer och att det blir sol&11+. Annars kommer jag ringa dem och klaga!
Nu måste jag ta en dusch!

SJUK!

Publicerad 2010-04-06 10:10:07 i The diary,


Har åkt på en förkylning, snoret rinner, halsen bränner och huvudet värker. Idag blir det därför en vilodag, vill ju inte sitta hemma och vara sjuk hela lovet så jag hoppas att om jag vilar idag så mår jag bättre imorgon.
Igår så hade jag jätte mysigt på Strandgatan med tjejerna, vi satt där i någon timme och sen var det dags att dra sig tillbaka till Sara innan det var dags att åka hem.
Men nu funderar jag på en dusch, det kanske får mig att må bättre.

Måndag.

Publicerad 2010-04-05 16:51:24 i The diary,


Första dagen på lovet och jag har varigt hemma och vilat, det bränner i halsen och jag kan knappt prata. Men inget av detta kan hindra mig att ta en fika med tjejerna. Jag och mamma ska snart upp till Trollhättan, eller så fort hon är klar. Men det lär inte bli fören runt 18.00.
Nu ska jag lägga mig och kolla på tv en stund till, bara vila innan vi ska åka. Kram!

God morgon (;

Publicerad 2010-04-05 14:09:45 i The diary,


Mamma väckte mig för en stund sedan och klagade på att jag inte kan sova bort hela dagarna, fast jag tycker att jag kan det. Idag är jag jätte hes och har otroligt ont i halsen. Beror på att jag kunde varenda låt som spelades igår och jag var ju såklart tvungen att sjunga med annars är det inte lika kul. Men jag hade otroligt kul, är super glad att jag tog Converse annars hade jag aldrig klarat av att dansa så mycket som jag gjorde.  Bilder kommer så fort jag själv får dom av tjejerna. Men nu ska jag vila lite ikväll blir det fika med Sara&Lana (:

Klar för fest!

Publicerad 2010-04-04 20:15:59 i The diary,


Nu är jag klar, vi ska strax åka. Kör på spetsklänningen från H&M med Converse till. Det är lättast att dansa i dem. Jag har även rött läppstift men ni får se hela outfiten imorgon (:
Ha en trevlig kväll!

TAGGA,TAGGA!

Publicerad 2010-04-04 14:09:40 i The diary,


Ska klä på mig nu sen drar vi till Zeljka för att umgås och äta. Sen så fixar vi oss där innan vi drar vidare på party i Göteborg. Men jag bloggar innan vid drar från Saras dator.

Dreams.

Publicerad 2010-04-04 10:32:10 i The diary,


Inatt sov jag riktigt dåligt, vaknade upp flera gånger av mardrömmar. Nu när klockan slog 10 så orkade jag inte ligga kvar längre så jag drog mig upp ur sängen.
Nu sitter jag och planerar inför ikväll och jag är sjukt taggad. Det är Black and White party, så jag ska ha på mig en svart klänning och vita converse till. Låter det inte bra?! Måste ha Converse så jag kan dansa hela natten lång (;

Dusch! (:

Publicerad 2010-04-03 22:14:07 i The diary,


Har precis duschat och tvättat håret. Det behövdes efter gårdagen, hehe. Imorgon är det party igen för min del, vi ska till en Kroatisk klubblokal. Dom ska ha ungdomsfest så det måste jag ju såklart gå på. Sara ska med imorgon så vi kommer la vända hela stället upp och ner, haha.

Påskägg!

Publicerad 2010-04-03 17:41:42 i The diary,


Va hos mina kusiner tidigare idag. Där åt vi god mat och Cheeskake till efterätt, vi satt även ute i solen en stund. Jag fick ett påskägg av dem fyllt med godis + pengar. Nu sitter jag såklart och smaskar på godiset medan jag går igenom bilderna från igår kväll.

Den vinnande outfiten!

Publicerad 2010-04-03 12:18:54 i Dresscode,


Hade såklart på mig klänningen som fick flest röster av er. Den var super bra synt bara att den åkte ner till knäna hela tiden.
Klänning - GinaTricot
Klackar - Scorett
Klocka - JetSet

Vilken super kväll/natt.

Publicerad 2010-04-03 12:16:55 i The diary,


Igår hade jag otroligt roligt, först då vi fixa oss hos Sara&Zeljka. Alla sprang runt som galningar för att bli klara i tid. Bilresan dit var också skit rolig, vi körde fel några gånger men vi kom fram tillslut i tid också! Men inget kan slå hur det var, det var mindre folk än trott men jag hade otroligt kul med tjejerna och det är allt som räknas. Utan dem hade det inte blivit så bra som det blev. Det värkte i benen av klackarna jag hade men mitt under kvällen bytte jag till mina Converse. Tur att jag hade med mig dem annars hade jag aldrig orkat.
Vi kom hem runt 4.30 i morse, la mig direkt och somnade. Nu är jag uppe för vi ska till mina kusiner på lunch.

Zeljko Joksimovic!

Publicerad 2010-04-02 17:45:48 i The diary,


Konserten/Festen vi ska på ikväll. Just nu är jag hos Sara & Zeljka. Vi är i full gång med att göra oss i ordning, alla är överallt. Så jag tog mig tid att göra ett kort inlägg.
Var med mamma på Överby tidigare, sprang runt där som en galning. Men nu får jag äntligen sitta ner i någon timme.

Tack!

Publicerad 2010-04-02 14:10:50 i The diary,

Ville bara tacka för hjälpen med klädvalet och alla gulliga kommentarer, hinner inte svara på dem just nu. Men jag gör det imorgon när jag har lite tid.
Nu har jag "rakat" benen med en sådan apparat som drar ut hårstråna, som när man vaxar. Det gör ganska ont men det blir jätte fint och bra. Dessutom slipper man bry sig om benen i cirka två veckor för dom växer inte så fort då.
Nu måste jag packa väskan och fixa det sista innan jag och mamma åker till Överby för att hon ska hitta något som hon kan ha ikväll. Sen ska vi hämta upp Lana och åka till Zeljka&Sara för att göra oss i ordning. Bloggar när jag är där!

Nedräkning inför festen!

Publicerad 2010-04-02 11:05:40 i The diary,

Är uppe lite för sent, borde redan hunnit göra massor. Men jag får la bara göra allt snabbare. Måste raka benen, noppa ögonbrynen och så vidare. Har inte ens hunnit äta frukost. Men nu måste jag dra tummen ur röven och sätta igång annars lär jag aldrig bli klar!

HJÄLP, Party outfit!

Publicerad 2010-04-01 22:27:34 i Dresscode,

1.2.

3.4.

Snälla söta hjälp mig att välja vad jag ska ha på mig. Det finns små siffror intill bilderna, varje siffra står för en outfit. Snälla kommentera och säg vilken jag ska ha.

LOV!

Publicerad 2010-04-01 21:49:44 i The diary,


Idag var det min sista skoldag och nu har jag påsklov! Äntligen säger jag bara, dessutom är det inte långt kvar till sommaren nu heller.
-
Idag så har jag varigt nästan över allt, nej men inte precis. Har varigt i stan och på Överby. Men vi var tvugna att hitta något till Lana som hon kunde ha på sig imorgon på festen och jag var tvungen att lämna in mina skor så dom kunde sätta på en sula. Men vi fixade det så nu är det klart och vi är redo inför imorgon. Jag solade även så nu känner jag mig lite brunare, synd bara att ansiktet inte blir brunt lika snabbt som kroppen. Men det fixas hos Sara imorgon med lite smink.

Datasalen efter skoltid.

Publicerad 2010-04-01 15:14:07 i The diary,



Sitter med Lana i datasalen efter en ganska slapp skoldag, det ända kämpiga var att vi var tvugna till att skriva klart psykologin. Men jag är äntligen klar, jag skippade den sista frågan men Lana kämpar fortfarande med den.
Lunch åt vi på MåGott, våran skol restaurang alltså inte matsalen. Vi åt god kycklign och en efterrätt som nästan fick mig att spy.
Förhoppningsvis är Lana snart klar så att vi kan åka in till stan, jag måste fixa mina sulor på skorna och sola. Imorgon är det fest i Göteborg som vi ska på, då måste vi ju vara snygga. Ne, nu är Lana klar så vi åker.

Inlämmnings skrivning.

Publicerad 2010-04-01 08:40:04 i The diary,


Sitter med Lana i datasalen på skolan, det är tidig morgon och halva klassen är hemma och sover. Egentligen borde vi också sova, men vi var tvugna att dra oss till skolan för att göra klart inlämmningen i socialpsykologi. Vi har börjat men för mig går det ganska segt, jag tycker psykologi är så otroligt tråkigt!
Men nu måste jag fortsätta annars kommer det en IG varnming i posten på lovet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela