Manuela

Fika och plugg!

Publicerad 2010-01-31 13:11:25 i The diary,


Nu åker jag till Trollhättan, ska möta upp tjejerna och så ska vi sätta oss på ett fik och plugga. Mycket roligare än att sitta hemma själv och trycka i sig massor med fakta. Man lär sig lättare när man diskuterar som min lärare säger.

God morgon.

Publicerad 2010-01-31 11:34:31 i The diary,

Nej det är söndag, redan! Prov imorgon och det känns som jag inte kan någonting. Måste sätta mig och plugga nu. Har precis stoppat i mig lite frukost medan jag kollat på tv. Nu får det räcka, måste ta tummen ur röven och sätta igång.

Sleep tight, b*tches!

Publicerad 2010-01-30 23:12:09 i The diary,


Ska snart lägga mig, är jätte trött. Dessutom borde jag plugga lite till innan jag somnar. Får se hur det blir med den saken. Men ni hör från mig imorgon igen, Kram (:

Not any more.

Publicerad 2010-01-30 20:15:16 i The diary,

Kan inte fatta att det finns personer som verkligen måste lägga sig i allt, först igår och så nu igen.
Jag trodde verkligen vi va vänner, speciellt då jag känt dig i flera år. Men du bryr dig inte om någon annan än dig själv, det är inte så konstigt att du inte har några vänner kvar och du är inte värd att tycka synd om. Inte efter allt du gjort, inte bara mot mig utan mot personer som betytt mycket för mig. Du klagar på att folk hugger dig i ryggen men du är inte så mycket bättre själv!

Förlåt men jag var bara tvungen att få skriva av mig då jag inte vet var min dagbok är. Brukar skriva sådana här lite mer personliga saker i den. Men eftersom jag vet att hon läser min blogg så vet jag att hon kommer förstå att våran vänskap är över....

Mjukis!

Publicerad 2010-01-30 19:46:22 i Dresscode,


Tröja - Carlings
Topp - H&M
Linne - GinaTricot
Leggings - VILA
Klocka - JetSet
I bakgrunden kan man se mina historia böcker och på golvet papper till individuella valen. Har mycket att tänka på och plugga till. (;

Promenad i kylan.

Publicerad 2010-01-30 19:31:35 i The diary,

Idag tog jag en paus från pluggandet och träffade Francine, en gammal klasskompis. Det var jätte kul eftersom det var ett tag sedan vi hade träffats. Vi tog först en promenad i snön till edet och köpte glass, sen när vi gick tillbaka hem så frös mina tår till is och jag hade ingen känsel i varken tår eller mina ben när vi var framme hemma hos mig.
Då satte vi oss och pratade och fikade, glass. Det fick bli glass då jag inte äter något sött. Förutom glass.
Vi satt och pratade om våra nya klasser, lärare, sommaren och annat. Som sagt så var det riktigt kul. Hon gick hem sen runt 19.00.
Nu så orkar jag inte plugga mer för idag utan det får bli imorgon, dagen innan provet det är inte så smart men jag måste. Istället ska jag lyssna på musik och vara lite social på facebook och msn. En inte så lyckad lördagskväll.

Flowers.

Publicerad 2010-01-30 12:02:20 i The diary,


Igår fick mamma dessa fina blommer av mig eftersom hon hade namnsdag. Visste inte vad jag skulle köpa så det fick bli en fin bukett.
Nu ska jag äta lite frukost, har inte gjort det än! Sen får jag ta tummen ur röven och sätta igång med pluggandet inför historia provet.

Hejsan svejsan!

Publicerad 2010-01-30 10:44:57 i The diary,


Har sovit jätte dåligt i natt och är nu är jag jätte trött. Det värsta är att jag inte kan somna om. Känn er mig trött och sliten och skulle bara vilja sova bort hela dagen. Men jag har ett prov att plugga till och jag måste sätta igång snart. Synd att man bara inte kunde födas smart och kunna allt om allt.
-
Om det inte är fler som anmäler sig så tar jag bort veckans blogg, ni kan anmäla er HÄR!

Musik <3

Publicerad 2010-01-29 23:49:40 i The diary,

Sitter och lyssnar på låtar sen i somras då jag var i kroatien, tänker tillbaka på den tiden och jag kan inget annat än att längta till denna sommar. Vill ner till Kroatien saknar alla människor där nere, livet, NATTLIVET! Allt verkligen. Men är inte på något speciellt blogg humör idag så jag bara skiter i det hela och så kommer jag tillbaka imorgon.

Fredag!

Publicerad 2010-01-29 18:02:30 i The diary,

-
Sorry för att det inte blev ett inlägg i morse. Stressade ganska mycket och fick tillslut spring till bussen. Jobbigt då den var sen och jag fick stå ute och frysa.
Skoldagen började sjukt bra och var riktigt kul, men sen blev det bara tråkigt. Förstår mig verkligen inte på vissa människor, känner mig ganska sviken och sur. Men ändå ledsen på ett visst sätt. Tänker inte ta upp mer om det nu eftersom det inte är någon ide. Ska bara sätta mig och glo tv, borde plugga men är verkligen inte på humör!

I'm tierd!

Publicerad 2010-01-28 20:19:19 i The diary,

Nej nu orkar jag inte med mer, jag är jätte trött och kan knappt hålla ögonen öppna. ska gå och lägga mig, kanske försöka läsa lite i Historia boken om jag inte somnar.
-
Anmäl er till veckans blogg, HÄR!

Dusch!

Publicerad 2010-01-28 19:15:05 i The diary,

Slängde mig i duschen en snabbis, kände att det verkligen behövdes. Har även klämt en finne som var stor som en vulkan. Konstigt att den inte hade sitt utbrott i skolan idag. Haha. ( Okej, jag vet att jag har dålig humor ).
Nu ska jag äta lite mat. Idag har jag bara ätit frukt, glass och nötter. Så det är inte konstigt att det kurrar i magen.
-
Glöm inte anmäla er till veckans blogg, HÄR!

Today it's thursday!

Publicerad 2010-01-28 18:25:11 i The diary,


Ja idag är det torsdag, men snart är dagen slut. Lite tråkigt, eftersom min dag har varigt riktigt bra.
Dagen börjar med bussen till skolan och skolan börjar med svenska lektion. Som var den roligaste på länge. Sen Engelska, där jag spiller kaffe och gör lite andra saker. När det var lunch gick jag och Lana till Hemköp och köpte naturgodis då vi försöker att inte äta något med socker i. Det åt vi medan vi pratade, ( skvallrade ).
Efter det hade jag Matte och psykologi. Inget så roligt att skriva om.
-
När skolan var slut bestämde jag och Lana oss för att åka upp till Överby och äta en bananasplit. Det är de ända som består av socker som vi får äta. Vi planerade även att plugga där men det glömde vi. Jag köpte även en lila tröja som jag är lite fundersam över, kommer troligtvis lämna tillbaka den.

What is going on?!

Publicerad 2010-01-28 18:13:40 i My blog,

Ser nu att inlägget jag skrev innan skolan inte publicerades, beror nog på att dom har ändrat massor med blogg.se. Känner mig ganska förvirrad när jag loggar in och så är allt upp och ner vänt typ. Hoppas dom är klara nu eller snart för det är ganska jobbigt att dom ändrar och ännu jobbigare när inläggen inte kommer upp på bloggen!
-
Anmäl er till veckans blogg, HÄR!

Sleep tight, b*tches!

Publicerad 2010-01-27 21:44:19 i The diary,

Nu är det dags för mig att krypa till sängs, imorgon är det ju Torsdag och detta betyder att jag måste dra mig till skolan ( Om jag inte blir insnöad ).
-
Anmäl er till veckans blogg HÄR!

Treo, lindrar snabbt.

Publicerad 2010-01-27 20:42:46 i The diary,


Körde på en sådan där huvudvärks tablett som upplöser sig i vattnet och den funka faktiskt riktigt bra. Min huvudvärk är som bortblåst.
Dammsuga de mitt rum precis och städade lite snabbt så nu är det fint. Tänkte ta och duscha nu, måste tvätta håret. Har inte gjort det sedan i SÖNDAGS!  Men jag orkade inte igår då jag inte räknade med att jag skulle gå någon stans idag bara sitta hemma och plugga.
-
Anmäl er till veckans blogg HÄR!

Slutkörd!

Publicerad 2010-01-27 19:29:05 i The diary,


Nej nu räcker det med plugg för idag, jag är helt slutkörd och min hjärna klarar helt enkelt inte med mer längre. så där säger jag stopp. Dessutom har jag huvudvärk och så tror jag att jag har fått feber. Hoppas att jag mår bättre imorgon i alla fall. Orkar inte sitta hemma det är ju så tråkigt, men egentligen skulle det inte vara så fel då det är snöstorm ute.
Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen, lyssna på lite musik och sen blir det duscha. Tror även jag kommer få ta någon alvedon innan jag lägger mig för huvudvärken blir bara värre.
-
Anmäl er till veckans blogg HÄR!

Hit the books!

Publicerad 2010-01-27 18:02:40 i The diary,

Dags för mig att dra mig tillbaka till skolböckerna, måste sätta igång med pluggandet igen. Har några läxor jag måste göra till imorgon och sen ska jag fortsätta med att plugga till historia provet. Men jag hör av mig senare ikväll så det lär bli några fler inlägg idag.
.
Tills jag är tillbaka så kan ni anmäla er till veckan blogg HÄR!

Fika med Kussen!

Publicerad 2010-01-27 17:14:14 i The diary,

Har varigt på Edet en snabbis idag. Träffade min kusin och vi tog en fika, eller hon fika och jag drack bara kaffe på grund av att jag har slutat äta söt saker. Inte så kul att gå och fika när man inte får det. Men det var kul i alla fall, vi snacka lite om allt och inget. Sen körde hennes föräldrar hem mig.
För en stund sedan läste jag lite bloggar och råkade komma till denna, det är visst så att man inte får använda bilder från H&M hemsida för man kan få böta. Så jag tog snabbt bort alla mina inlägg som har med deras bilder. Ni kan läsa om det här.
.
Vill även påminna er om att anmäla er till veckans blogg som ni kan göra HÄR!

Plugg.

Publicerad 2010-01-27 13:12:14 i The diary,


(Gammal bild)
.
Har pluggat historia sedan jag sist bloggade, har kommit in i det riktigt bra så det bara flyter på. Tänkte ta mig en promenad, men eftersom det regnar så stannar jag inne. Ska sätta igång med städandet nu så jag kommer inte blogga på ett tag. Men ni klarar er säkert ändå! (;
Anmäl er och tävla om att bli veckans blogg, HÄR!

Studiedag!

Publicerad 2010-01-27 10:04:16 i The diary,

Idag är jag ledig så jag ska försöka blogga massor, men jag har inte riktigt tänkt på vad jag ska blogga om. Men jag kommer säkert på något. Måste dessutom göra min psykologi läxa och plugga lite på Historian. Gud vad mycke plugg det ska vara. Ne men nu sk jag inte tjata på mina läxor.
Eftersom jag vaknade för en stund sedan så tänkte jag gå och göra mig lite frukost. Sen tar jag tag i städningen, massor att göra men så lite tid!

Anmäl er till veckans blogg i inlägget under (:

VECKANS BLOGG?!

Publicerad 2010-01-26 22:53:01 i Questions and answers,

Tänkte börja köra med veckans blogg, eller ska jag göra det?! Vad tycker ni?.
Eller vet ni vad jag ser hur många som anmäler sig och om det är många så börjar jag med det. Så anmäl er i detta inlägget och tävla om att bli veckans blogg här hos mig (;
ANMÄL ER!

Väska..

Publicerad 2010-01-26 21:40:45 i Shopping,


Väska - Accent - 399 kr
Det fick bli denna väskan från accent och andra småsaker som kalender, nagellack, penna och ringar som fick följa med mig hem. Orkade inte ta bilder på allt. Kände att det var ganska onödigt.

Crazy day!

Publicerad 2010-01-26 21:35:21 i The diary,


Okej inte riktigt men lite i alla fall.
Skolan var ju inte så crazy, hade ju bara två lektioner. Den första Engelska då våran lärare skällde på oss som fan. Sen psykologi då vi kollade på en film med söta baby apor. Ni kan ju börja undra vad det är för konstig skola jag går på?!
Efter skolan åkte jag och Lana till Överby där vi gick runt och kollade i affärer. Vi åt även tacos och då märkte jag att min mobil var borta. Så vi letade efter den, råkade även då nästan anklaga en tjej för att ha snott den. Men sen visade det sig att jag hade glömt den på Glitter. Typiskt!
Sen var det 30 min innan affärerna skulle stänga då sprang vi fram och tillbaka över allt för att köpa det vi skulle.

Bye, bye. Time for school.

Publicerad 2010-01-26 10:20:09 i The diary,


Nu måste jag börja dra mig till bussen, ska ha två lektioner idag. Älskar tisdagar! Efter skolan ska jag och Lana åka till Överby. Är i stort behov av en ny skolväska, har tittat på några men jag vet inte riktigt vilken jag vill ha. Men ni får se vad jag kommer hem med. Nu måste jag packa väskan och börja dra mig. (:

Cute top!

Publicerad 2010-01-26 09:51:54 i Dresscode,


Topp, Jeans, Ringar - GinaTricot

Rotade i garderoben idag och hittade denna topp som jag använde hela tiden förut. Älskar den, så jag var bara tvungen att ta på mig den idag!

Muffinsmartins pluggtips!

Publicerad 2010-01-26 08:53:22 i Hints,


Klickade mig in på denna bloggen igår och såg att denna killen har skrivit upp riktigt bra tips på hur man kan plugga, planera pluggandet osv. Ni borde verkligen gå och kolla in dem om ni har svårt att få ihop pluggandet.
Klicka på bilden så kommer ni till pluggtipsen !(;

I'm so tired!

Publicerad 2010-01-26 08:49:44 i The diary,


God morgon!
Fick dra mig själv upp ur sängen idag, vet inte vad det är med mig men jag har haft svårt att somna på nätterna och sen så är det ju jobbigt att gå upp när man inte är utvilad. Jag hoppas på att det kommer bli bättre med det snart eftersom det inte är så kul att halvsova på lektionerna.
Nu så tänkte jag stoppa i mig lite frukost och så måste jag börja göra mig i ordning. Men jag har tid så jag slipper stressa.

It is time for me to go.

Publicerad 2010-01-25 21:24:31 i The diary,


Ne nu ska jag gå och lägga mig! Har sovmorgon men jag är så himla trött så jag vill bara lägga mig och sova. Imorgon lär det bli ett inlägg innan jag ska till skolan så vi hörs då.

S&N design!

Publicerad 2010-01-25 21:06:11 i Hints,


Har bloggat om dem förut och jag har en länk till höger i bloggen. Men ni måste verkligen kolla in deras blogg och deras super snygga armband. Själv så äger jag redan 2 par och har precis beställt 2 till. Kvaliteten är super bra på dem och jag använder mina hela tiden. Längtar till jag får de nya jag har beställt.
Klicka på bilden för att komma till deras blogg! (:

Våfflor!

Publicerad 2010-01-25 20:29:29 i The diary,



Okej, egentligen är jag inte ett så stort fan av våfflor. Men eftersom jag och Lana kör på godis förbud så var jag tvungen till någonting. Jag hoppas detta inte räknas för det är ju inte någon sorts av godis?! Dessutom måste jag betala Lana 5 kr varje gång jag äter godis. Men det är bra för då kanske jag lyckas sluta.
Dessutom orkade jag inte trycka i mig hela för det är så sött, orkade bara ett hjärta med sylt och ett med grädde sen fick mamsen resten. (:

NEJ!

Publicerad 2010-01-25 19:40:16 i The diary,


Mitt comviq har tagit slut, glömde helt bort att tanka på mobilen idag. Vet inte hur jag ska svara på alla sms jag har fått, är lite panik slagen just nu. Dessutom orkar jag inte gå ända till Edet för att tanka på den eftersom det är så himla långt och det är så kallt ute. Får tanka på det imorgon innan skolan, men hur fan ska jag svara på alla sms?!
Får be någon skicka några sms åt mig så jag klarar mig. Dessutom måste jag sätta igång med pluggandet har nördat mig framför datorn hela dagen, men först får det bli lite våfflor i magen!

Väska!

Publicerad 2010-01-25 16:40:38 i I want to have this in my closet,


Imorgon ska jag åka och handla och en sak som jag verkligen behöver är en ny väska till skolan. Dessa är några av dem jag har kollat på. Tycker väldigt mycket om alla men jag tror det blir den i mitten eller den upp till höger. Vad tycker ni, lite smakråd skulle inte vara helt fel.

Ni kommer inte tro mig!

Publicerad 2010-01-25 16:14:09 i The diary,

Måndag, först dagen på veckan. Absolut inget konstigt med det förutom att jag har haft sådan jäkla otur hela dagen. Läs:
  • 1. Skrattar som en gris på matte lektionen, skämmer ut mig totalt.
  • 2.  Emma mjölk över hela min tröja så den luktar sur mjölk.
  • 3. Går och pratar med mig själv i matsalen (trodde Lana gick bredvid mig)
  • 4. Måste åka till stan och köpa en annan tröja jag kan ha på mig för min stinker sur mjölk.
  • 5. Går rakt in i kortläsaren när jag ska gå av bussen, får skit ont!
  • 6. Glömmer idrotts kläderna.
  • 7. Bussen glömmer stanna när jag ska gå av här hemma.
  • 8. GRANNEN SMÄLLER DÖRREN I ANSIKTET PÅ MIG!
  • 9. (uppdate) Glömmer tanka på mobilen!!!!!
Visst låter det som en lyckad dag, så typiskt att allt ska hända på en och samma dag!

I happy!

Publicerad 2010-01-24 19:16:16 i The diary,

Efter 4 Gossip Girl avsnitt och en stor låda glass är jag super glad och full med energi. Dessutom kan jag inte fatta att det bara finns 12 avsnitt på säsong 3 av Gossip Girl, jag vill ju veta vad som händer!
Hehe, ne men nu ska jag smeta in ansiktet med ansiktsmask. Sen blir det dusch och fix inför skoldagen imorgon.

Plugg...

Publicerad 2010-01-24 16:03:01 i The diary,


Har suttit och tryck in lite om medeltiden i hjärnan, det fungerar inte så bra och jag orkar inte mer. Efter 3 timmar ger jag upp. Nu ska jag istället kolla på lite Gossip Girl avsnitt. Det kanske kan få mig på lite bättre humör efter pluggandet.

How i met your mother!

Publicerad 2010-01-24 11:35:14 i The diary,

God morgon!
Jag lyckades ta mig upp tidigt idag och det är ju bra, sover inte bort hela dagen. Måste plugga lite till Historia provet och så har jag en psykologi läxa jag måste göra. Juste jag måste även måla en bild som jag måste lämna in på onsdag till min bildlärare. Nej, men det är ju så himla mycket. Måste nog ta och lyfta röva och sätta igång.
Hoppas ni har en roligare dag att se fram emot. (:

Natti natti.

Publicerad 2010-01-24 00:52:36 i The diary,


Kvällen har spenderats med en stor skål popcorn och några Gossip Girl avsnitt. Kände mig seg och trött efter allt fika idag så det var skönt att bara ta de lugnt framför skärmen. Men nu så kan jag knappt hålla ögonen öppna så jag ska gå och lägga mig.

Café..

Publicerad 2010-01-23 17:35:24 i The diary,


I morse smsade jag en gammal klasskompis och fråga om vi kunde fika. Tyvärr svarade hon så sent, lite tråkigt för det va så länge sedan jag hade träffat henne.
Men en kompis som bor i Göteborg var här över helgen och hon kom hit i morse när jag fortfarande vandrade runt i pyjamas. Vi snackade  lite här och sen bestämde vi oss för att fortsätta snacket på Cafét. Så jag slängde på mig lite kläder och sen så åkte vi iväg.
Vi satt där i några timmar och jag stoppade i mig allt möjligt Varm choklad, Blåbärspaj, Massor med Kakor, Kaffe och en Ost macka. Inte speciellt smart, känner mig lite illamående nu och så rullar jag framåt. Det känns verkligen som att jag har gått upp 100 kg efter allt jag ätit. Men jag hade kul och det var jätte trevligt, vi snackade om allt möjligt och hon hjälpte mig lite med valen inför 2:an. Nu vet jag vad jag ska välja.

Back on track!

Publicerad 2010-01-23 11:38:40 i My blog,


Har suttit och försökt fixa till en ny design, men jag har absolut ingen inspiration. Så därför jag jag på denna lite äldre design. Har använt den när jag precis startade upp denna bloggen. Hoppas den duger, själv tycker jag att den är mycket bättre än den förra jag hade.

Today.

Publicerad 2010-01-22 15:57:39 i The diary,


Skola, ja som vanligt. Det dåliga va att cafeterian va stängd så jag kunde inte köpa Banana kola som jag är helt beroende av! Men det löste sig eftersom jag köpte några efter skolan.
Efter skolan så träffade jag på Lina och Hanna som satt på Max, satte mig med dem i några minuter innan jag va tvungen till att ta bussen hem.   Senare idag ska jag vara med min kusin, det var ett tag sedan vi sågs. Men ska dra mig från datan nu. Eller kanske inte, facebook är lite kul så jag ska nog kolla runt lite. (;

Plugg!

Publicerad 2010-01-20 16:08:50 i The diary,

Ja idag har jag inget kul att blogga om, ingen rolig outfit att visa upp. Ingenting. Men jag kan säga att även fast det snöar idag då jag gick runt i converse och frös, så kan jag känna våren komma. Den är på väg, det kanske tar lite tid men den kommer. Dessutom hoppas jag på kärleken i vår, det har gått ett bra tag sedan sist jag var kär och nu känner jag att det är dags igen. Dessutom finns det ju lite hunkar på skolan som jag spanat in. Hehe..

Good morning.

Publicerad 2010-01-19 09:54:53 i The diary,


Hallo!
Har vandrat omkring här hemma i någon timme nu, försökt få ordning på allt innan jag ska åka till skolan. Bussen åker från Edet 11.12 så jag måste gå hemifrån runt 10.40. Men det är långt kvar, dessutom har jag lite fler saker jag måste fixa innan jag går. Slänger in en liten morgon bild på mig, så här ser jag ut just nu. Man kan se att jag fortfarande är lite ny vaken, men, men.
Idag har jag två lektioner, Engelska och Psykologi. Det är första gången jag har psykologi, jag hoppas att det är kul!

Skola/Stress/Pinsamheter

Publicerad 2010-01-18 21:27:28 i The diary,

Som ni kan läsa i rubriken förstår ni nog att jag har haft fullt upp idag. Hela dagen har varigt upp och ner kan man säga. vissa saker har varigt bra och vissa mindre bra. Men nu har jag fått kontakt med massa släktingar från Kroatien så ska snacka med dom ett tag innan jag ska sova. Kram (:

I do not know what is wrong!

Publicerad 2010-01-17 13:04:43 i The diary,

Igår så va jag i alla fall i Trollhättan på Sandras födelsedag. Ett tag i alla fall, Men eftersom bussarna går så konstigt på kvällarna var jag tvungen att åka redan runt 22.00. Jätte kul.
Idag känner jag mig helt nere och deppig, vet inte riktigt varför. Kanske för att det är skola imorgon, kanske för att röda floden är här, kanske för allt. Men nu har jag ingen mer lust att blogga så jag ska dra mig från datorn.

Lördag.

Publicerad 2010-01-16 10:45:34 i The diary,

God morgon.
Jag kan inte fatta, det är lördag och jag vaknar klockan 9.30. Typiskt! Har legat i sängen ett bra tag efter att jag vakna och funderat på alla konstiga drömmar jag har haft denna veckan. En dröm efter den andra, varje dag och alla verkar hänga ihop på något konstigt sätt.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men ikväll kanske jag ska åka på en födelsedags fest i Trollhättan. Inget är säkert än men vi får se hur det blir med den saken. Nu ska jag klicka mig runt lite på nätet och så måste jag läsa mina mejl.

Fredag.

Publicerad 2010-01-15 21:59:31 i The diary,

Hejhej.
Idag har jag gjort massor och jag har haft skoj, skoj. Skola var det ju först och dagen var helt okej. Lite samhälls lektioner, film och så inställda sista lektionen. Men eftersom jag väntade på Lana då vi skulle till Överby väntade jag på henne så jag var med på hennes Spanska lektion. Den var ganska långtråkig men tillslut kom vi iväg.
På överby, åt vi banana split, den var otroligt god och jag måste bara äta den igen. Blir sugen bara av att skriva om den. Sen letade vi kläder till Lana som han skulle ha på sig på en fest imorgon. Hon hittade en skit snygg rosa kjol och jag köpte en lika dan fast blå. Visar upp den en annan dag nu ska jag slappa.

Time for bed!

Publicerad 2010-01-14 21:26:10 i The diary,

Sitter och kollar på Ghost whisper med mamma nu, ska snart gå och lägga mig. Imorgon börjar jag tidigt och borde egentligen pluggat lite idag men det har jag inte gjort. Typiskt mig, får sitta och läsa på bussen till skolan imorgon. Men nu måste jag dra mig från datorn, Kram!

Januari - 14

Publicerad 2010-01-14 16:02:34 i The diary,


Hej alla söta och glada. Idag har varigt en toppendag, visst morgonen var lite stressig då jag vaka 20 min innan bussen skulle komma och lektionerna var lite sega, men jag hade ju bara Svenska och Engelska. Efter skolan fikade jag med några tjejer från klassen och det var riktigt trevligt. Det var även första gången jag var på Strandgatan, ett café. Riktigt mysigt. Satt där till klockan två, då var det dags att ta bussen hem.
Nu sitter jag här och latar mig framför datorn, ska städa lite snart och sen får det bli plugg. Inte så roligt men man måste ju göra det.

School/Shopping-again.

Publicerad 2010-01-13 19:43:30 i The diary,

Idag när jag drog mig upp ur sängen hade jag inte tid att blogga. Det blev en stressig morgon men sen fick jag stå ute i kylan och vänta på bussen i 10 minuter. Typiskt!
Skolan var helt okej idag, lektionerna flöt på och sista lektionen skippade jag. Bildlektionen alltså. Istället åkte jag upp till Överby där jag träffade farmor och gick runt med henne en stund. Sen åkte vi även in till stan där jag handlade lite och så fikade vi innan vi satte oss på bussen hem till Lilla Edet.

Todays.

Publicerad 2010-01-13 19:38:32 i Dresscode,


Skjorta - GinaTricot
Linne(Under) - GinaTricot
Leggings - H&M
Ringar - H&M, GinaTricot
Armband - Lindex, GinaTricot, S&N
Klocka - JET SET

New in.

Publicerad 2010-01-12 19:44:42 i Shopping,

Ringar - Gina Tricot - 89 kr
Hårspännen & Kajal vässare - H&M - 20 kr/ st
Nagellack - H&M - 40 kr
Ring - H&M - 40 kr
Leggings - H&M - 99 kr
Kofta - H&M - 199 kr
Kavaj - H&M - 199 kr
T-shirt - Gina Tricot - 199 kr
Skjorta - Gina Tricot - 199 kr

School/Shopping.

Publicerad 2010-01-12 19:00:13 i The diary,

Idag efter skolan gick jag runt med Lana och Emma på stan en stund. Sen så tog jag bussen till Överby där jag gjorde slut på nästan alla mina pengar. Men jag fick med mig riktigt fina grejer hem. Ska visa upp dem här på bloggen om en liten stund. Måste bara ta bilder på allting.

God morgon, tisdag!

Publicerad 2010-01-12 09:57:01 i The diary,

Har äntligen lyckats dra mig upp ur sängen. Jag hade världens konstigaste men ändå bästa dröm, ja det låter kanske lite konstigt. Har i alla fall fått på mig mina kläder och fått i mig lite kiwi till frukost. Om 30 minuter ska jag börja gå till bussen har en lektion idag och efter den åker jag på en liten shopping runda. Låter inte dumt eller hur. Ne men nu måste jag dra mig och fixa det sista innan jag åker.

Måndag.

Publicerad 2010-01-11 22:01:34 i The diary,

Hejhej.
Min dag har varigt galen! Ne jag skoja bara, den har inte varigt speciell alls. Bara skola, mådde illa på bussen och när jag kom hem somna jag i soffan. Mamma väcker mig runt 19.00 och tvingar med mig till Ica där vi handlar lite och sen går tillbaka hem.
Nu sitter jag här framför datorn och kollar på Tv samtidigt. Ska fortsätta med det tills det är dags för att sova.

SKOLA?!

Publicerad 2010-01-11 07:00:27 i The diary,


Den rubriken har jag inte använt på länge. Men idag gäller det, skolstart för mig som låg sjuk hemma förra veckan. Skulle egentligen börjat redan i Torsdags, men har man otur som jag och får ligga hemma sjuk så börjar man efter alla andra.
Jag är helt klar, måste bara borsta tänderna och packa ner lite saken, nästan helt klar. Ska springa ut till bussen kvart över och åka till skolan. Känns konstigt att säga att jag ska till skolan för det känns inte som det. Hehe..
Ha en bra dag ! (:

Again.

Publicerad 2010-01-10 21:28:42 i The diary,


Pappa ringde till mig tidigare idag och sa att jag skulle springa ut för det kommer en taxi och hämtar mig. Så jag slängde på mig lite kläder och sprang ut. Taxin körde mig till Kina restaurangen där jag hoppade ut och träffade pappa. Vi åt middag där (igen) börjar tröttna på maten faktiskt.
När jag ätit klart träffade jag min kusin så tog vi en promenad hem till henne. Där var jag i cirka 2 timmar, vi spelade lite GH och kollade på TV innan min faster körde hem mig.
Nu sitter jag och kollar på Scream. Ska snart ta en dusch och raka benen innan jag lägger mig. Imorgon ska jag upp klockan 6.00 det är ju skoldag.

Söndag.

Publicerad 2010-01-10 13:14:44 i The diary,


Jag är verkligen inte en morgon människa, trodde aldrig jag skulle komma upp idag. Är så trött hela tiden, dessutom hade jag världens bästa dröm. Hehe..
Nu har jag i alla fall piggnat till lite och fått i mig frukost. Sitter och gosar med min kisse katt, riktigt mysigt.  Idir det plugg för min del, måste läsa en bok och så skulle jag göra något mer. Aja nu ska jag läsa lite bloggar.

Ny design!

Publicerad 2010-01-10 00:52:19 i My blog,

Ja lite nytt i bloggen, så klart är jag själv inte alls nöjd med den men jag får klara mig så länge. Orkar inte göra något mer nu utan jag vill bara sova. Men ni kan väll kommentera vad ni tycker om den?.
God natt!

Perfect.

Publicerad 2010-01-09 20:35:25 i The diary,

Hej på dig!
Nej skoja bara men jag är så himla glad och jag har ingen aning om varför, kanske för att jag äntligen är frisk. Ingen mer sjukling här inte. Hehe..
Men idag så hade jag lite planer som inte blev som som jag hoppats på. Eftersom det inte blev något av de planerna. Varför blir aldrig saker som jag planerar?. Jag måste verkligen vara dålig på att planera!
Men det gör inte mig det minsta, eftersom jag hade jätte kul. Var och åt på Kina restaurangen med pappa och en vän till han. Riktigt trevligt och jag tror aldrig att jag har skrattat så mycket som jag gjorde idag. Är även propp mätt åt en 3:rätters, okej jag åt bara 2 av det 3 rätterna. Sen så var pappa snäll och ringde taxi så jag kunde komma hem.
Riktigt trevligt.
Nu ska jag ta fram lite glass och läsa en tidning som jag köpte förut. Sen är det bra film på någon kanal, kommer inte ihåg vilken men glöm inte kolla. För filmen är bra!

Redy, set, go!

Publicerad 2010-01-09 14:50:02 i The diary,


So fine, im so fine without you by my side.
Ja, mitt städande gick fort. Det hade jag inte räknat med faktiskt. Men jag är redan klar med allt jag skulle göra har även duschat. Ska klä på mig och vänta till håret har torkat, efteråt ska jag ringa en kompis och kolla om det går att fika!

Black-White

Publicerad 2010-01-09 13:23:23 i The diary,


God morgon.
Till er alltså, jag har varigt vaken sedan klockan 10.00 ville upp så tidigt jag bara kunde för att jag ska kunna gå upp till skolan på måndag. Har i alla fall fått i mig två rostade mackor och så har jag kollat på film. Men nu blir det slut på slappandet, måste städa och så måste jag duscha och tvätta håret.

Let's dance

Publicerad 2010-01-08 21:13:54 i Media,


Okej jag måste bara få detta ur mig. Men seriöst Elin Kling dansade super bra på Let's dance reklamen och nu när man ser henne i programmet är det ju katastrof. Undra hur det kommer sig?.
Men nu när jag såg henne blev jag besviken, förväntade mig mer av henne. Hon la seriöst mer tid på att välja kläder en att lära sig dansstegen och hon hade 6 veckor på sig att lära sig dem.
Aja, ska placera mig framför TV:n igen.

Funny!

Publicerad 2010-01-08 15:48:33 i Hints,

Före::Efter

Hittade en rolig sida där man kan redigera bilder på sig själv. Ändra ögonfärg, frisyr osv. Jätte rolig sida när man sitter hemma och är sjuk. Ni ser ju hur mitt resultat blev, ändrade ögonfärg, ögonbrynen, lite smink och så var det klart. Testa ni med här.

Sorry, but im sick!

Publicerad 2010-01-08 14:46:02 i The diary,


Bilden talar lite för sig själv. Har varigt sjuk i 3 dagar nu och det är inte roligt. Har fått Vinter kräk sjukan, eller vad dom kallar den. Det heter så eftersom man kräks hela tiden. Jätte mysigt. Mår illa hela tiden och har inte kunnat sitta vid datorn så dålig jag har varigt. Men det kommer förhoppningsvis bli bättre nu.
Ska krypa ner i sängen nu igen, tar kanske en promenad sen bara för att få lite luft har varigt inne alla dessa dar och det kan inte vara så bra.

NEJ!!!

Publicerad 2010-01-05 14:24:10 i The diary,


Jag hade helt glömt bort att skolan börjar på Torsdag, trodde jag hade ända till på måndag på mig. Men nej så är det inte alls utan skolan börjar om 2 dagar och jag är inte redo. Jag har inte hunnit plugga någonting än och jag har inte ens hunnit vila ut ordentligt.
Förstår verkligen inte varför vi ska gå i skolan 2 dagar och sen helg, så otroligt onödigt. Gud vad ont i magen jag fick helt plötsligt. Nej men nu måste jag ta vara på mina sista två dagar utan skola och vila, vila, vila.

NEJ!

Publicerad 2010-01-04 19:45:18 i The diary,

Lovet börjar komma mot sitt slut och det är inte kul. Skulle inte ha något emot att få ha lov i några veckor till. Men det lär ju knappast hända?!
Idag så har mina kusiner varit här, det var då jag kom upp ur sängen. Klockan var runt 14.30. Vi spelade lite kort och inte så mycket mer. När dom åkte så var det tillbaka till sängen där jag låg till klockan 17.30 då mammas kusin och hans familj kom. Det var riktigt kul eftersom vi inte hade träffat dem sen i somras.
Nu så sitter jag har och degar framför datorn, ska se en film eller göra något vettigt. Men vill njuta av de sista dagarna på lovet nu. (;

Movie day.

Publicerad 2010-01-04 00:08:46 i Media,


Idag har jag spenderat min tid på att kolla på dessa filmer, i'm in love. Älskar att se på dansfilmer med kärlek. Dessutom är Robert Hoffman som spelar i Step up 2 så jävla freking snygg. Nu ska jag se en till film som han är med i You got served heter den. Kommer troligtvis spendera hela natten åt att kolla på film.
Vet ni någon film som är lik någon av dessa ovan, så skriv gärna vad de heter så kan jag se dem! (:

Dag?!

Publicerad 2010-01-03 15:25:21 i The diary,

Hej alla trogna läsare. Som ni ser är mitt uppdatering väldigt dålig, men eftersom jag inte har något intressant att skriva så vill jag inte slösa eran tid genom att läsa betydelselösa inlägg.
Dessutom är jag riktigt trött och vill bara sova, är det någon som vet vad det är för dag ida?.

God morgon.

Publicerad 2010-01-02 14:22:47 i The diary,



Jag sover bort dagarna och om nätterna sitter jag uppe. Måste ta och vända tillbaka dygnet, men det är ju inte så lätt. Nu måste jag äta lite frukost sen ska jag lägga mig en stund till. Hehe.

Outfits!

Publicerad 2010-01-02 03:05:15 i Dresscode,


Bild 1:
Tröja - GinaTricot
Kjol - Monki

Bild 2:
Skjorta - Veromoda
Byxor - Zara
Klocka - Ur&Penn

Bild 3:
Jacka - Veromoda
T-shirt - GinaTricot
Byxor - Zara
Halsduk - GinaTricot
De var mina 3 nyårs outfits!

Gott nytt år! 2010.

Publicerad 2010-01-01 21:51:04 i The diary,


Vill bara höra av mig lite snabbt så att ni vet att jag lever. Jag kom hem för ett tag sedan och jag hade ett super trevligt nyårsfirande. Nu är Sara här och vi käkar choklad och glor på TV. Men det kommer massa bilder och bättre uppdatering sen när dom åker hem!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela