Manuela

Roadtrip!

Publicerad 2011-11-30 11:50:00 i The diary,


Om någon timme åker vi iväg! Jag, mamma, Sara, Zeljka och Lana. De kommer bli riktigt roligt har lite så saker som behövs och man vet aldrig om man hittar något speciellt där.Nu väntar jag på att dom ska komma och hämta mig, har precis gjort mig i ordning så jag är redo för att åka iväg!

Good morning!

Publicerad 2011-11-30 10:00:46 i The diary,


Usch vilket oväder de var i natt, de blåste och regnade så otroligt mycket. Dessutom hör man ju allting, så jag hade lite svårt att somna till en början och sen när jag väl somna så fick jag mardrömmar. Vaknade upp kallsvettig flera gånger innan jag tillslut somnade ordentligt och vaknade för en stund sedan. Har prcis kokat kaffe och nu sitter jag här och smuttar på de medan jag läser lite bloggar.

Tisdag.

Publicerad 2011-11-29 21:03:55 i The diary,


Dagen har verkligen passerat fort! De är väl antagligen för jag har hittat något att göra hela tiden förutom just nu, då jag absolut inte gör någonting. Kom hem från Trollhättan runt sju tiden och sen dess har jag bara suttit här vid datorn i  2 timmar och tiden har bara runnit iväg utan att jag märk de. Men nu ska jag upp här ifrån och hoppa in i duschen, håret behövs tvättas, benen rakas och andra långtråkiga saker man måste göra som tjej. Men okej nu ska jag inte klaga vi de finns ju ändå fler fördelar än nackdelar med att vara tjej!

Fika med kusinen!

Publicerad 2011-11-29 16:49:04 i The diary,

 

 

 


Jag och Emelie möttes upp i stan här i Trollhättan för en stund sedan. Vi promenerade ner till Strandgatan och nu sitter vi här och fikar medan vi pratar om allt som har hänt medan vi inte träffats. Dom har gjort så mysig stämning här med julmusik och massor med tända ljus, man känner verkligen att julen är påväg!

Filosoferar.

Publicerad 2011-11-29 14:45:53 i The diary,


Hejsan!
Har haft en ganska lång håltimme, som jag har spenderat med Sara hemma hos henne. Vi har ätit, fikat, pratat och försökt fixa en blogg till henne. Bloggen är fixad men nu hålelr vi på med en design, förhoppningsvis hinner jag lägga in den ikväll när jag kommer hem. Ville göra de just nu men min dator har inte så mycket batteri så jag kan pilla med massor av saker, måste klara mig genom filosofi lektionnen eftersom jag måste anteckna! Nu måste jag forsätta att lyssna på min lärare för han tror jag antecknar allt han säger så som jag slår på tangentbordet.

God morgon.

Publicerad 2011-11-29 10:42:00 i The diary,


Hejhej!
Sitter i skolan såklart denna tisdags morgon, skriver på min svenska uppsats. Jag har fastnat lite nu för de är lite invecklat hela skrivningen eftersom vi i en del av allt ska ha med som en intervju med henne så man måse ha lite fantasi, vilket jag har väldigt lite av. Men medan jag tänker på hur jag ska få ihop de hela så bloggar jag lite och samtidigt smuttar på mitt kaffe. Ska försöka komma in i skrivningen på arbetet nu igen, de är inte så långt kvar till lunch nu.

God natt!

Publicerad 2011-11-28 22:57:54 i The diary,


Dags för mig att gå till sängs! De börjar bli sent och jag har såklart skola imorgon. Lyckades läsa lite i min svenska bok förut och sen har jag hängt vid Facebook ett bra tag. Men nu ska jag bosta tänderna, tvätta ansiktet och allt de man ska göra innan man går och lägger sig.

Home sweet home!

Publicerad 2011-11-28 17:21:06 i The diary,


Hejsan!
Har precis kommit hem, orkade inte gå någonstans efter skolan va så trött och nu mår jag illa också efter bussresan hem. Ska sova en stund nu tänkte jag, fast först måste jag äta någonting och efter allt de så har jag plugg att göra. Så min måndagskväll kommer ju bli lika rolig som skoldagen. Men man får ju offra sig, de är trotsallt jullov snart. Mindre än 1 månad kvar bara!

Sista lektionen för dagen!

Publicerad 2011-11-28 15:35:19 i The diary,

Snart, snart, snart är denna plågsamma skoldag slut! Jag tycker verkligen inte om måndagar, lång skoldag med 5-10 minuters raster mellan lektionerna. Man stressar så otroligt mycket.
Nu efter skolan ska jag med Lana, vi ska hälsa på mamma i lägenheten och se hur de går för henne med renoveringen. Lana ska även visa henne hur man använder någon apparat för att ta bort tapeter, inget jag förstod mig på precis. Efter vi har varit där tror jag att jag ska åka hem. Jag kan behöva plugga lite, men får se hur de blir.

 

 

Måndag!

Publicerad 2011-11-28 12:08:36 i The diary,


Hejhej!
Jag måste vara den mest glömska personen på hela jordklotet, eller så är de helt enkelt inte min dag idag! Försover mig på morgonen, tur att mamma jobbade natt så hon väckte mig 30 min innan bussen skulle komma. Gjorde mig i ordning riktigt snabbt sen sprang jag ut till bussen. Men jag glömde min skoldator hemma och allting är på den! Alla mina uppgifter, anteckningar och massa annat. Så nu eftersom jag inte har med den sitter jag i skolans datasal som knappt används längre eftersom varje elev har egen dator. De är väldigt tomt och tyst här, lite som i en skräckfilm! Nu ber jag att denna lektionen ska sluta fort så jag kan springa här ifån.

Tack tjejer!

Publicerad 2011-11-27 16:19:04 i The diary,



Eftersom de inte finns någon bild på oss 3 så valde jag denna, med Lejla som saknades. Vi är ju inte hela utan henne !

Hejsan!
Tjejerna har precis åkt hem, vi har dock haft otroligt roligt och vad mycket som kan hända under mindre än 24 timmar! Igår natt satt vi och kollade på skräckfilm, Madhouse blev valet och jag trodde jag inte skulle kunna sova men efter filmen så kollade vi på Jackass och då glömde vi totalt av filmen. Innan vi la oss blev de lite mycket prat om massor och allt. Sara somnade dock först, sen Lana och tillsist jag eftersom jag låg uppe till 4 och smsade. Inte så smart val men de blev så. Idag gick vi upp runt 14 och åt frukost, drack kaffe osv. Sen la vi oss i sängen igen och pratade, sara fick en energikick och gjorde så jag och Lana skratta riktigt mycket. Men nu har dom somsagt åkt hem, jag tänkte städa undan här lite nu och sen får jag se vad jag hittar på. Tänkte ta en promenad med Emelie men de blåser så mycket att jag håller mig innomhus idag.

Mys med Sara&Lana.

Publicerad 2011-11-26 22:43:39 i The diary,


Hejsan!
Har haft en mysig dag och en mysig kväll. Lana kom runt klockan 3 och jag gjorde mig snabbt i ordning för vi gick en promenad till Edet och köpte godis och grädde till kladdkakan. När vi kom hem satte vi igång och lagade maten, jag gjorde kycklingen och sen kom Sara och hjhälpte Lana med salladen. De blev en mysig middag med massor av prat om allt och inget. Sen kom mamma och saras mamma de två gjorde oss sällskap en stund innan dom åkte. Nu har vi 3 krypit ner i soffan och ska se på skräkis!

God morgon.

Publicerad 2011-11-26 11:29:18 i The diary,


Jag somnade ganska sent igår natt, men ändå är jag uppe såhär tidigt. Har precis gjort kaffe till mig själv som jag sitte rhär och dricker nu. Efter jag vaknat till lite mer så ska jag städa lite eftersom mina tjejer kommer hit idag, måste damma och dammsuga. Men de går troligtvis fort. Nu ska jag fortsätta njuta av mitt morgon kaffe.

Mys på Överby.

Publicerad 2011-11-25 21:00:00 i The diary,


Underbar mysig fredag på Överby med Lana idag. Vi kollade lite i affärerna, dock va jeansen jag hade spanat in inte alls lika snygga på så jag köpte bara med mig tröjan och fingervantarna som jag redan har visat upp. Efter shoppingen satte vi oss och åt tacos, pratade om allt närstan och väntade samtidigt på att mamma skulle komma. När hon väl kommit så handlade vi lite mat och sen körde vi hem Lana innan vi åkte vidare till Edet.

Fredag.

Publicerad 2011-11-25 13:04:52 i The diary,


Hejsan!
De är entligen fredag! Dock har jag inga stora planer för idag. Jag hade men dom åkte ner i stupet så jag ska dra mig mot Överby efter skolan med Lana vill köpa mig ett par jeans jag har spanat in och en tröja. Hoppas dom finns i min storlek nu också för annars blir jag riktigt ledsen. Efter de får jag se vad jag hittar på, hem och plugga lite och sen skulle jag behöva lite tid för mig själv kanske.

Home sweet home!

Publicerad 2011-11-24 16:02:02 i The diary,


Hejsan!
Äntligen hemma säger jag bara! Dagen har varit, ja som en vanlig vardag men jag har varit väldigt fast i mina tankar och inte orkat reagera så mycket på vad andra säger och gör. Jag tänker alldeles för mycket, på allt verkligen. Allt som kretsar runt mig, på de som sagts och gjorts. Jag önskar verkligen att jag kunde låta bli att göra de men eftersom de är omöjligt så får jag helt enkelt lära mig att leva med de.
Tänkte rensa i rummte lite och samtidigt försöka rensa ut några tankar ur skallen men jag får se hur de går med den saken.

Fika mys!

Publicerad 2011-11-24 13:24:01 i The diary,

 


Sitter fortfarande hos Sara och Zeljka, vi har precis fikat och kollat lite recept på blåbärsmuffins och äpplepaj. Sara har planerat sin framtida flytt medan vi har håll på att dö av skratt åt henne. Men de är bra att ha framtidsplaner som hon har. Hon vet vad hon strävar efter. Nu är de bara 1 h kvar till min lektion börjar och jag måste dra mig till skolan.

 

Torsdag.

Publicerad 2011-11-24 11:43:47 i The diary,


Hejsan!
Tuffa veckor och dagar nu för tiden, man försöker kämpa sig igenom dem så gott de går. Men ibland vill man bara försvinna i några timmar. Glöma allt som händer och ha tid för sig själv. Dock är de omöjligt!
Sitter hos Sara och Zeljka nu, jag och Sara vid var sin dator och Zejlka läser tidningar. Min lektion börjar halv 3 så jag har gott om tid att chilla här med dom. En lektion idag bara sen blir de troligtvis att dra sig till Solariet en stund. Men vi får se.

Tisdag.

Publicerad 2011-11-22 10:40:45 i The diary,

Ph:ur arkivet


God morgon!
Sitter på min första lektion för dagen, har sovit otroligt dåligt i natt. Allt beror på gårdagens händelser, dessutom lägger jag allt på mig själv vilket jag verkligen inte borde. Men de är sån jag är, jag tycker synd om alla och jag kan inte hata. De funkar inte för mig.
I alla fall... Har en ganska okej skoldag idag, bara 3 lektioner och eftersom jag är på min första av dem så har jag bara 2 kvar. Men ändå slutar jag 15,30.

God morgon!

Publicerad 2011-11-20 11:49:31 i The diary,


De är redan söndag, helgen har svept förbi utan att jag märk det. Idag på schemat står de tvätt, plugg och städning. Tvätten har jag redan satt igång med så en sak är på gång i alla fall. Resten tar jag med tiden. Sitter och dricker kaffe nu medan jag väntar på att de 2 första maskinerna ska bli klara. Söndag är verkligen ingen rolig dag för man får för sig att bara göra tråkig saker då. Saker som man skjuter på till sista vecko dagen så klart!

Lördag.

Publicerad 2011-11-19 23:03:23 i The diary,


Hejsan!
Bloggen har blivit lite dåligt uppdaterad i 2-3 dagar de vet jag. Har inte haft mycket att blogga om och sen har de hänt massor med saker jag inte haft lust att skriva om.
Idag har jag i alla fall haft skoj och inget jobbigt har hänt, förutom att pappa väckte mig 12:00 blev lite irriterad då bara. Runt klockan 2 när jag hade gjort mig i ordning och vaknat till lite promenerade jag iväg till farmor där Natalie rean va och väntade på att jag skulle komma. Vi åt god mat såklart, umgicks och sen fikade innan jag promenerade tillbaka hem. Hemma gjorde jag inte så mycket, bara skypade först med Kaltrina och sen med Lana innan jag promenerade iväg för att träffa Emelie vi hängde ett tag men nu är jag tillbaka hemma. Ska nu sätta mig och kolla andra halvleken med Real Madrid - Valencia eftersom jag glömde att matchen va idag så glömde jag kolla första halvleken också.

Torsdag!

Publicerad 2011-11-17 20:34:35 i The diary,

Igår innan vi åkte.

Breaking Dawn va super i går, men jag kom hem alldeles fär sent och lyckades inte somna fören klockan var runt 2. Dessutom skulle jag upp 6 på morgonen, de tog mig ett ganska bra tag att gå upp i morse. Mådde dessutom otroligt dåligt av sömnbristen men jag var tvungen att gå till skolan för vi hade Nationellt prov i svenska, en sskrivning som pågick i 5 timmar. De gick dock bra tror jag och efter skolan satte jag mig direkt på bussen och åkte hem. Väl hemma kröp jag ner i soffan framför TV:n och somnade såklart direkt!
Vaknade upp för ett tag sedan och nu har jag rensat lite i rummet, ska vika undan lite kläder nu och sen ta mig en dusch innan jag kryper ner i sängen.

Onsdag!

Publicerad 2011-11-16 16:02:31 i The diary,


Hejsan!
Igår blev de fotboll från 20.00 - 00.00 för min del. Föst spelade Kroatien och sen grannlandet Bosnien, dock gick de inte lika bra för Bosnien som för oss. Men alla kan ju trots allt inte gå vidare, va lite ledsen för de så jag gick och la mig direkt efter. De blev ju en jäkla disskusion om de hela på Facebook sen.
Idag försöv jag mig såklart till skolan för jag var uppe så sent, missade en lektion så jag hade bara en lektion på 30 min. Helt onödigt att jag ens åkte iväg till skolan och sen hem igen.

Breaking dawn!

Publicerad 2011-11-15 14:57:09 i Media,

Bild här ifrån

Kaltrina följer med mig till stan efter skolan innan jag ska till Sejla, eftersom jag måste hämta ut bio biljetterna till Breaking dawn som jag och mamma ska gå och se på klockan 21.00 imorgon. De är som min och mammas tradition att se på Twillight filmerna tillsammans för de har vi gjort sen den första filmen kom ut. Alltid är de lika roligt också, vi va på midnatts premiären förra filmen men de gick inte nu för mamma jobbar natt idag så vi får nöja oss med att se den flera timmar efter premiären.

Tisdag!

Publicerad 2011-11-15 13:49:48 i The diary,


Hejsan!
Sitter i skolan med Kaltrina och väntar på  att vår Filosofi lektion ska börja. Har haft en lektion innan i samhällskunskap och nu är de en lektion kvar. Riktigt härlig skoldag, inte mycket att göra. Efter skolan ska jag iväg till Sejla, vi ska ses snacka lte och så eftersom de va en sån evighet sedan vi sågs.

God natt!

Publicerad 2011-11-14 23:40:08 i The diary,


Har haft en bra eftermiddag, va först hos farmor med mamma och åt middag där. Som alltid lagar farmor den godaste maten som finns. De blev även en fika efter maten, självklart! När jag kom hem försökte jag plugga men tankarna bara for åt andra håll sp jag smsade Emelie och vi tog oss en promenad, har blivit en vana att frysa ihjäl innan man ska sova. Nu är jag hemma och de har jag varit ett bra tag har hunnit duscha, prata med släktingar från kroatien på fb som man saknar så mycket och lyssnat på massor av låtar. Ska försöka sova tänkte jag men eftersom jag är hemma själv tror jag inte de kommer gå så bra!

Back in school!

Publicerad 2011-11-14 15:11:36 i The diary,


Har haft en iktigt jobbigt måndag, orkar inget men massor ska göras. För lite sömn blev de i natt så jag har varit lite små sur och irriterad. Lektionerna är otroligt långa och man bara räknar ner minuterna till man får åka hem. Hade håltimma tidigare som jag spenderade hemma hos Sara med mysigt prat och en kopp kaffe, evigheter sedan vi sågs känndes de som eftersom jag har varit sjuk. De va nästan höjdounkten med dagen, fast nästan bara. Fick en fin present av Kaltrina som gjorde min dag, ni får se den när jag kommer hem!

Promenad med kusinen!

Publicerad 2011-11-13 21:04:25 i The diary,


Fick skjuta upp plugget lite eftesom Emelie kom hit, så vi pratade lite och sen tog vi en mysig promenad ute i kylan. Nu har jag kommit hem, fryser ganska mycket så jag hoppar in i duschen igen bara för att få upp värmen lite och sen kör jag igång med plugget. De kommer bli en lång natt!

Städningen klar!

Publicerad 2011-11-13 16:07:11 i The diary,


Äntligen kan man se golvet i rummet igen, känns riktigt bra. Har bott i ett ruckel i en vecka känns de som! Men jag skylle jag på att jag va sjuk och man orkar inte plocka undan när man är de. Haha, men nu är de rent och fint! Unnar mig lite vila och en ansiktsmask nu innan jag hoppar in i duschen för efter väntar plugget!

Söndag.

Publicerad 2011-11-13 12:58:45 i The diary,


God morgon!
Mamma väkte mig runt 12 när hon skulle åka till farmor en sväng innan jobbet, hon behöve min mobilladdare som hon inte kunde hitta efterson hon har tappat bort sin. Så nu sitter jag här dricker kaffe och lyssnar på lugn och skön musik eftersom jag har lite ont i huvudet.
Mina planer för idag är städnng och plugg, stänga ute allting och bara koncentrera mig på de som måste göras. Har missat en hel skolvecka då jag var sjuk så jag har ganska mycket att ta igen.

I had a good time!

Publicerad 2011-11-13 00:52:43 i The diary,


Har haft en rolig och trevlig lördagskväll. Min faster kom hit och hämtade mig först, eftersom mamma jobbade och så jag slapp promenera ända till andra sidan av Edet. Väl där borta så fick Emelie platta mitt hår och sminka mig, måste säga att hon gjorde de ganska bra! Sen blev de tacos och sen kladdkaka innan vi åkte upp till Trollhättan och bowlade. Såklart vann jag, utklassade alla totalt! (Finns bildbevis) Haha, men de va skoj. Roligare än att spendera kvällen hemma i alla fall.

Lördag!

Publicerad 2011-11-12 15:40:18 i The diary,


Ikea turen med mamma gick helt okej, även om jag längtade hem till min sköna säng hela tiden. Blev lite snurrig av alla färger och så men annars gick de bra och tog inte allt för lång tid. När jag kom hem duschade jag och sen vilade en stund. Nu har jag dratt på mig lite kläder som ska se något lite festligare ut eftersom jag ska iväg till min kusin som firar sin 16års dag. Egentligen fyller hon inte idag utan imorgon men de är ju lättare att ta de på en lördag. Så nu ska jag ta ooch traska iväg dit sen så får hon fixa mitt hår och sminka mig lite eftersom jag inte har någon ork till att göra de.
Hoppas ni alla får en trevlig lördagskväll!

God morgon!

Publicerad 2011-11-12 09:07:24 i The diary,


Hejhej!
Idag är jag otroligt trött, huvudvärken är tillbaka och pata kan jag inte göra, sitter bara tyst hela tiden. Men oavsett allt detta så måst jag åka ner till Ikea med mamma, vi ska välja lite nya vitvaror och skåp till köket i den nya lägenheten. Tur så måste vi vara hemma innan 1 för sen ska mamma till ljobbet så jag hoppas jag kan hålla ut i några timmar. Orkade inte ens göra i ordning håret ordentligt utan satte bara upp de i en hög toffs med massa hårspray i så den håller. När jag inte orkar platta mitt hår och jag ska någonstans då vet alla att något är fel!

Kroatien / Turkiet 3-0!

Publicerad 2011-11-11 23:19:09 i The diary,


Har haft en underbar fredagskväll, legat i sängen, ätit lite godsaker och druckit te medan jag sett de Kroatiska landslaget spöa skiten ur de Turkiska på bortaplan. Känns riktigt skönt!
Vad jag ska hitta på nu vet jag inte, är riktigt pigg! De blir nog läsa igenom lite bloggar och häng på facebook innan man börjar bli trött.

Friday.

Publicerad 2011-11-11 13:53:13 i The diary,


God morgon.
Vaknade upp för 30 minuter sedan och när jag såg vad klockan va blev jag riktigt arg på mamma hon skulle väcka mig för jag skulle till doktorn, men nej de glömmer hon så nu ligger jag i min säng och kan knappt prata, de snurrar i huvudet och jag vill bara somna om men de är helt omöjligt! Ska underhålla mig med nya avsnitt av The Vampire Diaries och The Secret Circle nu sen får jag se vad som händer.

Rose Fuschia

Publicerad 2011-11-10 22:26:24 i Cosmetics & Related,


Efterom de inte finns så mycket att göra, när man är sjuk och bara ligger hemma så tog jag lite av min inte så dyrbara tid till att måla naglarna. De fick bli lite färg eftersom jag faktiskt känner mig deprimerad av att sitta inne hela dagarna och bara ligga i sängen. Som ni ser kan jag inte måla på nagelack bra alls för mina händer skakar jätte mycket så de blir utanför och jag missar, men de är ändå ingen som kollar så noga på de.

Sleepyhead.

Publicerad 2011-11-10 13:00:21 i The diary,


God morgon!
Har haft en hemsk natt, inte kunnat sova, kännt som jag ska hosta ut alla min organ och febern är hög igen. Dessutom glömde mamma väcka mig då jag skulle till vårdcentralen och jag hade verkligen behövt gå dit för idag känner jag mig riktigt hemsk. Prata kan jag knappt för rösten sviker och i huvudet snurrar de som att jag suttit på en karusell i 8h.
Får göra de bästa av saken helt enkelt inget jag kan göra åt att jag mår dom jag gör, ska hoppa in i duschen och värma mg lite sen försöka få i mig lite frukost innan jag kryper ner tillbaka i sängen.

A decent meal!

Publicerad 2011-11-09 21:06:04 i The diary,


Efter att ha lev på rostat bröd i 4 dagar och inte haft någon aptit alls för allt illamående så lyckade jag idag äntligen få i mig riktig mat! Övertalade mamma att åka in till Edet med mig så vi kunde köpa en kycklingsallad, smakade ju otroligt gott jämfört med rostat bröd med lite smör på. Börjar känna att jag är på bättringsvägen men ska till vårdcentralen imorgon ändå så att dom får ta sig en titt så att allt är som de ska.

Movie day.

Publicerad 2011-11-09 18:44:56 i Media,


Hejsan!
Min dag har varit ganska händelselös har legat i sängen, sett på dessa två filmer och sovit en stund. De är troligtvis allt och inget av de är speciellt intressant. Ska forstätta i samma takt nu, måste bara hitta en ny film att vila ögonen på!

Good morning.

Publicerad 2011-11-09 11:39:16 i The diary,


Har tröttnat på att vara sjuk, att bara ligga hemma och vila tar mer på krafterna än att göra något roligt och intressant. Börjar känna mig halvt deprimerad av allt sängliggande och av att allt är så händelselöst! Försöker underhålla mig själv med filmer och serier, men nu har jag sett alla avsnitt av de serier jag ser på och när de gäller filmer har jag äntligen sett Transformers3 & Fast 5. Ska läsa lite bloggar nu och sen leta reda på någon ny film som jag kan ta och se.

Gossip Girl

Publicerad 2011-11-08 20:14:13 i Media,

Bild här ifrån..

Eftersom jag inte kan göra mycket annat än vila och ta de lugnt nu när jag är sjuk så ska jag passa på att kolla nya avsnittet av Gossip Girl. För när inget intressant händer i ens egna liv är de ju roligt att se på skandaler i andras liv.

A new look.

Publicerad 2011-11-08 13:43:04 i My blog,

Kom på att jag hade gjort en ny bloggdesing under lovet men aldrig riktigt haf tid för att lägga in den, så nu när jag ligger hemma med feber och behövde något att underhålla mig med då pillandet satte igång och nu är den uppe. Den är väldigt olik den förra jag hade och egentligen inte alls min stil, men de är alltid roligt att prova på något nytt.

Lördag.

Publicerad 2011-11-05 21:10:25 i The diary,


Hejhej!
Dagen har spenderats med söta kusinen Emelie. Va först hos dem på lunch, fika och prat sen promenerade jag och Emelie iväg till mig, här satt vi i någr timmar och pratade medan vi fixade med lite grejer. Runt klockan åtta följde jag henne en bit på vägen hem inna ja vände och gick tillbaka.
Nu sitter jag här och dricker kaffe, försöker även plugga lite men tankarna flyger lite överallt så jag ska sätta in hårinpackning i håret tänkte jag eftersom de är så torrt och slitet får helt enkelt hoppas de hjälper.

When nothing goes right, i don't have another choice but to fo left..

Publicerad 2011-11-03 01:08:10 i The diary,


Onsdag, denna onsdag som jag först lyckades att planera in 4 saker på utan att märka de själv. De slutate med att jag fick säga nej till 3 och den fjärde planen jag valt, valde bort mig. Men min söta Lana kom till undsättning och jag fick åka med henne och Inga till Överby för lite shopping först följt av lunch på Domken och sen hem till Lana. När vi kom dit va vi så trötta att vi båda somnade i hennes säng och när vi väl vaknade igen så såg vi lite på en film innan jag drog iväg mig själv till bussen. Resten av dagen har spenderats hemma med filmen Never back down 2 och en Ben&Jerry. Nu ska jag krypa ner i sängen, imorgon är en ny dag.

Good morning!

Publicerad 2011-11-01 10:23:49 i The diary,


Hejhej !
En morgon som denna sitter jag och dricker mitt morgonkaffe medan jag läser lite bloggar och funderar på att nätshoppa lite. Får se hur de blir, men de finns en så snygg topp på Nelly.com som verkligen tilltalar mig. Får se om jag klickar hem de eller inte. Nu ska jag fortsätta med att ta de lugnt en tag till.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela