Manuela

Torsdag?

Publicerad 2010-12-30 11:29:00 i The diary,

Är det verkligen torsdag redan?! Jag kan inte fatta det. Redan 31 Dec 2010 bara två dagar kvar av det gamla året. Snart börjar det nya och det känns bra. Ett nytt år, en ny start, nya människor och nya minnen.
I alla fall så har jag slingat håret och det känns bra. Jag är skit nöjd och glad. Det skiftar lite åt orange hållet men i like it.
Idag ska jag dra mig till Studio M där dom ska fixa mina ögonbryn och sen blir det lite shopping, jag är i desperat behov av att hitta något som jag kan ha på mig på nyår.

Some time for my self.

Publicerad 2010-12-28 19:14:29 i The diary,


Idag har jag äntligen fått sova ut för första gången på hela jullovet. Känner mig till viss del lite utvilad men ändå inte helt. Idag har jag därför bara varit hemma, äntligen fått lite tid till att städa i ordning mitt rum och pyssla om mig själv lite. Måla naglarna behövs ju göra och ögonbrynen vågar jag mig dock inte på helt själv så imorgon ska jag gå iväg till salong här i Edet och få dom formade.
Nu ska jag fortsätta pyssla och kanske till och med dra mig ut på en lite promenad om det inte är allt för kallt ute.

Drar och hälsar på släkten.

Publicerad 2010-12-27 15:34:26 i The diary,

Har precis gjort klar allt för dagen inklusive mig själv. Mamma är iväg en sväng men nu sitter jag och väntar på henne så att vi kan åka iväg till mina sysslingar i Trollhättan. Inviger även mina nya G-star jeans idag som jag köpte igår. Asso vilken pina det är med nya jeans dom sitter tight precis överallt, man kan ju knappt sätta sig ner i dom!

Jul dagar.

Publicerad 2010-12-27 12:12:13 i The diary,

Såhär efter jul så har jag fortfarande fullt upp, man ska besöka alla släktingar försöka få iväg alla paket som är kvar under granen och så ska man ju samtidigt göra någon nytta och ha ett liv?! Det går bara inte ihop och det blir alldeles för mycket för mig. Jag sover dåligt och för lite. De senaste 2 nätterna har jag sovit cirka 4 timmar per natt så jag är sjukt trött hela tiden.
Nu så håller jag på att springa upp och ner till tvättstugan samtidigt som jag försöker göra mig i ordning för att åka. Tur att ingen dyker upp nere i tvättstugan för dom hade fått sig ett gott skratt över hur jag ser ut för tillfället. Halva håret plattat andra halvan lockig. Haha, när jag tänker efter skulle jag säkert kunna få jobb på cirkus.

Jul handeln är klar.

Publicerad 2010-12-23 21:57:08 i The diary,

Har spenderat hela dagen på Överby. Alla julklapparna är inhandlade och jag hoppas alla blir glada över vad dom får. Det blev även fika med en vän som jag träffade på och såklart lite Girl talk.
Nu håller jag på att slå in alla presenter och det lär ta ett bra tag till eftersom jag inte ens har hunnit halvvägs.

God morgon

Publicerad 2010-12-23 12:18:40 i The diary,

Har sovit så otroligt gott, ville bara ligga kvar i sängen idag egentligen men det är massor som ska göras så det var bara att hoppa upp ur sängen.
Idag ska jag och mamma åka och köpa det sista julklapparna och sen blir det storstädning här hemma. Men först måste jag väcka henne, hon har ju jobbat natt så hon kom hem 6.00 i morse det blir inte lätt att väcka henne. Ska dra mig till kaffe apparaten nu och koka lite(mycket) kaffe åt mig och henne så vi klarar oss hela dagen.

Dagarna går och slutet på året närmar sig.

Publicerad 2010-12-22 22:04:36 i The diary,


Kära blogg, jag har saknat dig. Men skolan har tagit upp mycket tid och det har även min familj och vänner. Jag har knapp suttit vid datorn förutom kollat in på FaceBook lite då och då, eller när jag sitter med en skoluppgift. Dessutom så har jag spenderat tid med mina släktingar som har varit här och med Kaltrina som lämnade Sverige igår för att åka till sitt hemland över lovet. Det känns som att jag är den ända som stannar kvar på samma ställe medan alla andra åker runt och spenderar sitt vinterlov väl.

Farmor 60 år.

Publicerad 2010-12-18 00:58:37 i My life in pictures,

Tänkte packa ner mig i resväskan så dom tar med mig till Kroatien, men jag fick inte plats "/




Sådan far sådan dotter ?

Det kommer fler bilder så fort Emelie skickar dom till mig!

Jag vill sova!

Publicerad 2010-12-16 06:26:51 i The diary,

Bild från isbaren på liseberg.

Jag måste sluta göra roliga saker under vardagar, eller ja dom vardagarna som det är skoldagar. Jag kommer inte upp ur sängen på morgonen. Stängde av klockan när den ringde och fortsatte precis sova, men jag får sms och inser att jag måste dra mig upp. Har kommit sent till skolan två dagar i rad och jag vill inte att det ska blir en 3:dje. ¨

Liseberg

Publicerad 2010-12-15 16:00:00 i The diary,


Nu är jag på väg med pappa och Stella till Liseberg, det ska bli riktigt roligt för jag har aldrig varigt där när det är julpyntat. Har såklart med mig min kamera så bilder kommer när jag är hemma.

God morgon.

Publicerad 2010-12-15 10:09:51 i The diary,

Jag vet  inte varför, men jag känner mig som drogad och jag har svullnat upp i ansiktet som tusan. Ser ut som en uppblåst ballong. Nu har jag lite bråttom för jag har inte fixat håret eller något och jag ska gå om 20 minuter men jag hinner. Kommer inte blogga hela dagen för jag ska till skolan och sen ska jag iväg på en skoj grej.

Tisdag.

Publicerad 2010-12-14 17:43:40 i The diary,


Skolans duktigaste elever på bilden?! Nja skulle inte tro det. Så fort kameran kom upp så ska vi leka intresserade av arbetet.
Idag hade visst västtrafik ändrat sina busstider och det kunde ju jag såklart inte veta utan jag stod ute i kylan i morse kanske 20 minuter innan jag tillslut gick hem och kollade upp på deras hemsida. Fick ta en senare buss och missade jul pyntningen av klassrummet. Lite trist men vad kan man göra åt saken?!
Efter skolan så drog vi in till stan där vi solade och gick en sväng i affärerna. Ikväll ska jag bowla med pappa och min släkting från Kroatien. Vet inte om någon annan också skulle med. Men jag kommer ju självklart vinna.

Lördag

Publicerad 2010-12-11 21:42:46 i The diary,

Har städat, tvättat och skrubbat och massor. Känner mig som askungen här hemma måste göra allt! Okej, nu över driver jag lite kanske men jag har varit extremt snäll och hjälpt till massor här hemma och sen så får jag ändå skit av någon anledning?!
Nu ska min kusin komma hit och sova över. Hon räddar mig en lördags kväll som denna. Slipper ha tråkigt själv utan kan ha tråkigt med henne istället. Men nu måste jag fixa lite saker innan hon kommer.

Bad girl!

Publicerad 2010-12-10 17:54:30 i The diary,

Har varit otroligt dålig på att blogga denna veckan, men allt har varit upp och ner. Jag har varit gladare än vanligt men ändå känt att något är fel. Dessutom har jag haft utvecklingssamtal och massor med plugg. Men jag ska försöka bättra mig nu.
Imorgon så kommer mina släktingar från Kroatien det ska bli jätte kul för det är första gången dom är här, nackdelen är bara att jag är i skolan över veckan så kommer inte hinna träffa dom så mycket. Nu måste jag dock städa mitt rum och fixa lite andra saker.

Tisdag.

Publicerad 2010-12-07 18:06:19 i The diary,

Dagarna går fort och jag har mycket att göra i skolan nu innan jullovet. Jag känner mig lite stressad och att jag känner mig sjuk gör inte saken bättre.
Idag efter skolan så åkte jag och Kaltrina in till stan, vi solade och jag somnade i solariumet blev skit rädd när det stängde av sig. Sen drog vi oss in till stan, hon handlade lite och sen blev det en kopp kaffe inne på Espressohouse med massor av tjej snack.
Nu är jag hemma och väntar på att maten ska bli klar eftersom jag är skit hungrig!

-

Publicerad 2010-12-06 19:46:59 i Dresscode,

Skjorta/Jeans-GinaTricot, Linne(Under) - H&M, Ring - Glitter, Armband/Halsband - Lindex

Jag hatar måndagar!

Publicerad 2010-12-06 19:42:57 i The diary,

Jag mår illa, har sovit dåligt och det är "tjej veckan" seriöst kan det bli värre?! Dessutom har det varigt en lång skoldag, men jag belönade mig med lite fika efteråt. Kanske därför jag mår som jag gör. Nu vill jag inget annat än att sova, men jag har engelska redovisning i morgon. Får ta och göra klart den snabbt på någon rast för jag klara inte av att koncentrera mig på någonting just nu. Vem vet jag kanske vaknar upp om någon timme och kan göra den. Men nu lägger jag upp dagens och sen får det bli sängen för min del.

God natt.

Publicerad 2010-12-05 22:26:28 i The diary,

Är äntligen klar med Engelskan, så jäkla skönt. Nu ska jag ta mig en snabb dusch och sen sova. Imorgon ska jag upp tidigt och dra mig till skolan. :)

God natt.

Publicerad 2010-12-05 22:26:28 i The diary,

Är äntligen klar med Engelskan, så jäkla skönt. Nu ska jag ta mig en snabb dusch och sen sova. Imorgon ska jag upp tidigt och dra mig till skolan. :)

Fika.

Publicerad 2010-12-05 19:19:58 i The diary,


När man pluggar så måste man ju ha något gott att äta, jag stoppar just nu i mig farmors lusse bullar och mjölk. Det är så otroligt gott men även distraherande. Jag har kommit av plugget helt och hållet. Men jag har inte så mycket kvar. Tror jag i alla fall.

Plugg, plugg..

Publicerad 2010-12-05 15:34:34 i The diary,

Hur mobbad får man se ut :)

Promenad till farmor i snön, mysigt och lite kallt. Men det var värt det, massa god mat och så fick jag massage av min lilla kusin Natalie. Sen så var det även promenad hem. Nu hör jag att mamma kokar kaffe, ska ta mig en kopp och sätta igång med pluggandet. Finns massor av saker som jag måste göra klart innan jullovet och det är lika bra att sätta igång.

Morning already?!

Publicerad 2010-12-05 12:03:35 i The diary,

Usch vilken jobbig natt. Jag hade precis somnat när mobilen började ringa och jag fick flera sms, jag hade såklart glömt stänga av ljudet och vissa människor verkar inte förstå att man faktiska sover tre på natten. När jag inte kunde stänga av ljudet såg ingenting slängde ja mobilen i väggen, tack och lov flög batteriet ut så det slutade ringa och jag kunde återgå till min sömn. Nu när jag såg smsen började jag skratta som tusan. Haha, vilka konstiga människor det finns.
Idag ska jag till farmor för att käka lunch, det är ju andra advent så jag funderar på om jag kan ta mjukis byxor eller om jag måste klä mig lite finare?! Är trött och seg så jag vill verkligen köra på mjukis. Jag får se vad det blir helt enkelt.

Loca, loca, loca.

Publicerad 2010-12-04 21:41:09 i The diary,


Som vanligt har jag slösat bort en hel helgdag på att tvätta och städa. Men det måste ju bli gjort vardag eller helg. Har även duschat, tvätta håret och allt. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på ocean's eleven om jag nu kan koncentrera mig på filmen. Allt snurrar i mitt huvud tusen tankar om vad jag borde göra eller vad jag inte borde ha gjort. Allt är fel och jag vet inte vad jag ska göra för att rätta till det. Men jag måste tänka på mig själv i detta fallet och inte bara på de andra...

God morgon.

Publicerad 2010-12-04 12:50:35 i The diary,


Det är lördag, jag är sliten som f*n. Förkylning, dåligt med sömn och skoskav. Det kan inte bli bättre alltså. Haha, jo föresten ni ska se vad jag har på mig. Mamma kolla jätte konstigt på mig. Läs noga! Råsa hood, Grått linne med tryck i olika färger, svarta mjukis, vit svarta randiga strumpor och när jag springer upp och ner till tvättstugan så har jag canser tofflor. Håret ser ni på bilden, skit snyggt!
Nu kom farmor, ska vara lite social. Bye ;)

Hello!

Publicerad 2010-12-03 16:26:45 i The diary,

Dagen har varit helt okej. Skola, lite shopping med Sara. Jäkla massa tur med bussarna och allt har varigt bra. Ikväll drar jag iväg till Trollhättan, någon grej typ ett gäng killar ur klassen ska uppträda och Medina så det blir lite skoj med tjejerna. Nu borde jag tvätta håret, raka benen och allt shit. Men det orkar jag inte, jag kör på den enkla och inte så jobbiga varianten. Torr schampo och jeans/leggings. Tur att sånt finns!

Today's.

Publicerad 2010-12-02 19:16:19 i Dresscode,

Tröja/Leggings - GinaTricot, Skor - Dinsko, Halsband/Strumpor - Lindex, Linne(Under) - BikBok

Torsdag.

Publicerad 2010-12-02 19:14:12 i The diary,

Dagen har varigt väldigt slapp med få lektioner och en runda på stan. Mobilbloggade ju när jag och Kaltrina satt inne på Espressohouse innan skolan hade börjat. Mer än det har det nog inte hänt i dag. Men just nu är jag super trött, ska ta mig en dusch snar och sen lägga mig.

"Pluggar"

Publicerad 2010-12-01 21:27:23 i The diary,

Har suttit och skrivit på min bok recension i kroatiska som ska in imorgon. Men det går inte så bra, allt stör mig. Facebook, mina tankar, mobilen, mamma.. Kan helt enkelt inte koncentrera mig. Men lite har jag skrivit och nu måste jag fortsätta. Det är ju så tråkigt! Och dessutom så stavar jag som en kratta, mamma kommer få läsa igenom hela sen och kolla stavningen! Haha.

Onsdag.

Publicerad 2010-12-01 18:06:32 i The diary,

I'm going crazy! Det händer verkligen, jag har otroliga humör svängningar så det inte är klokt. Ena sekunden är jag jätte glad, andra super sur och tredje är jag helt borta. Låter säkert konstigt men det är sant.
Var hos läkaren tidigare idag, hon drog och slet i örat jag ville börja gråta så ont det gjorde, men jag lyckades bita ihop.  Tills slut kom hon fram till att det kan vara en blod ven som sitter snett eller att jag inte får tillräckligt med luft i örat?. Jag tyckte att det lät jätte konstigt men ställde inga frågor utan bara gick. Var rädd för att hon skulle börja dra i örat igen!
När jag kom upp till Trollhättan så tyckte jag att jag förtjänade att få unna mig själv något fint eftersom jag hade klarat av att gå till doktorn själv. Så jag gick helt enkelt och gjorde av med lite pengar. Såklart kännde jag mig lite bättre men även plånboken lite lättare.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela