Manuela

Laku Noć.

Publicerad 2011-01-31 21:29:39 i The diary,

Dags för mig att hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite innan jag kryper ner i sängen. Förhoppningsvis väntar en god natts sömn eftersom jag är helt slutkörd. Dessutom har jag sovmorgon i morgon så jag kan sova ända till klockan 8. Ne men nu kallar duschen, ska bara vara lite social på FB i några minuter till. Det är ju värre än en drog, Facebook alltså.
God natt <3

Naturkunskap!

Publicerad 2011-01-31 20:18:32 i The diary,

Har en rolig kväll framför mig, fylld med plugg. Naturkunskap ska det såklart vara det ämnet som absolut inte är min grej. Det kommer ta mig ett bra tag att plugga in alla dessa sidor och det är inte lätta grejer heller! Men jag får ta lite i taget nu dessa tre dagar så det fastnar på minnet till provet.

Grey day.

Publicerad 2011-01-31 19:49:15 i Dresscode,

Tröja,Leggings - GinaTricot, Halsband,Armband - Lindex, Armband - S&N

Ursäkta den enormt fula bilden :)

Shopaholic.

Publicerad 2011-01-31 19:40:17 i Shopping,

Åhlens - 299:-


Jobbigt med spets hela tiden så det fick bli 3 par söta men bekväma från Ginatricot - 99 :-

Monday diary.

Publicerad 2011-01-31 19:27:25 i The diary,

Ny profilbild på Fb...


Måndagar alltså. Jag förstår inte hur jag klarar av dem, en skoldag på lite mer än 9 timmar, att komma hem helt slutkört och inte ha någon ork i kroppen kvar. Man blir helt enkelt deprimerad, men att jag och Lana drog en sväng in till stan på håltimman gjorde mig lite gladare då jag hittade en super snygg och rymlig ny väska och söta underkläder. Har man en grå dag får man helt enkelt göra det bästa av den. Dessutom så var jag hos Sara&Zeljka en sväng efter skolan och jag fick lite råd om hur jag ska göra med saker och ting som jag går och grubblar på. Så min dag var i slutändan lyckad, även fast jag funderade på att strypa mig själv med någon sladd i datasalen på den 2 timmar långa sista lektionen, man bara ser på klockan och vill att den ska bli 17.15.
Nu är jag hemma så jag ska bara hänga framför datorn en stund till och få upp lite fler inlägg här i bloggen, bland annat bild på min nya väska!

Borta!

Publicerad 2011-01-29 16:10:41 i The diary,

Har haft en riktigt tuff vecka, med för lite sömn och massor av galenskaper så igår när jag kom hem runt klockan 19 så var det raka vägen till sängen. Sov ända till 12 idag och nu har jag lite ångest över att mitt rum är så stökigt och att jag känner mig så o fräsch så jag börjar med att städa rummet och sen får det bli att lägga lite tid på sig själv.

Tack mamma!

Publicerad 2011-01-26 21:27:05 i Gifts,

Till mina ringar
En söt resväska, men då frågade jag henne vad jag skulle med den till om jag inte ska resa någonstans nu?! Hon svarar att jag kommer få användning för den i sommar, inte konstigt jag ska ju till Kroatien som vanligt!

Wednesday Diary

Publicerad 2011-01-26 20:55:22 i The diary,

Idag, ja vad ska man säga om idag. Jag kan ju börja med hur allt började eller hoppa till slutet. Ne nu förvirrar jag säkert inte bara mig själv.
Som start på skoldagen skulle eleverna från de kommunala gymnasieskolorna dansa tillsammans. Alltså vi ska vara trevliga och rara medan vi dansar med personer som vi inte känner. Jag kan ju säga att det ändå gick ganska bra trots att jag hade trott att det skulle bli otroligt pinsamt. Men det ända felet är väll att jag inte kan dansa i par för då trampar jag min partner på tårna och eftersom det var fullt med folk i salen så trampade jag dom bredvid mig på tårna också. Lite komiskt om man tänker efter.
Sen var det till skolan där det till lunch för mig blev grönsaker och knäckebröd. Ibland är ju skolmaten verkligen oätbar! Efter det lite godis och kaffe innan vi körde igång med föreläsningen igen. Vi höll på ganska kort tid idag men det är ju så himla skoj så tiden går säkert fort för det.
Efter skolan så åkte jag en sväng till stan med Ranja&Lana, det blev lite kikande i affärer och en väldigt roligt fika innan mamma,pappa och farmor kom och hämtade mig. Vi handlade mat och så åkte vi hem. Men mamma har även köpt två presenter till mig som jag visar upp alldeles snart.

Laku Noć.

Publicerad 2011-01-25 22:21:38 i The diary,

Sitter och skypar med Lana nu, medan jag förbereder mig för att gå till sängs. Imorgon ska jag upp tidigt igen för vi ska dansa, alla 2:or som går gymnasiet i Trollhättan. Känns sådär super kul, tänk om man gör bort sig totalt. Skulle nog inte förvåna någon om jag gjorde det. Haha, ne men nu ska jag dra mig mot sängen. God natt

Tuesday diary.

Publicerad 2011-01-25 21:44:21 i The diary,

Att gå upp idag var en plåga, men det är ju sånt som händer när man går och lägger sig klockan 1 på natten. Men det var ganska värt för jag fick sola i 15 minuter och nu känner jag mig brun. Men det va något pampigt solarium Lana tog med mig till och det hade såklart massa knappar och jag som inte kan låta bli att trycka på dem. Men den knappen jag kom åt var något så att de sprutade vatten på mig och jag blev skit rädd, när jag tänker efter måste det sätt väldigt roligt ut när jag hoppade till och sen svor åt solariet.
Skolan idag var väldigt intressant, vi har föreläsare på besök. Tror hela grejen heter akta huvudet. Det handlar i alla fall om våld och är jätte intressant. Vi ska hålla på med detta i 3 dagar så att gå upp kommer inte vara lika jobbigt när man vet att det händer något roligt.
Efter skolan va jag hos Sara&Zeljka, vi käkade och fika innan det blev en tripp till Överby. Såklart kunde jag inte låta bli att shoppa lite. Visar upp det snart här i bloggen, men först ska jag måla klart mina naglar.

Måndag

Publicerad 2011-01-24 22:34:04 i The diary,

Skolan idag var väll som vanligt, men att kliva upp ur sängen på morgonen var så jobbigt. Mina påsar under ögonen är ganska stora så jag behöver verkligen sova i natt.
Efter skolan åkte jag upp till Överby med Lanish och kollade lite i affärerna men det finns ju inget fint. Efter shoppingen kom höjdpunkten på dagen, käk på Sibylla. Det satt som en smäck i magen.
Nu sitter jag och skypar med Lanish och snart ska jag in i duschen och sen ner i sängen. Måste upp tidigt imorgon för att sola innan skolan så jag inte är så likblek.
God natt.

i look like crap!

Publicerad 2011-01-21 21:04:22 i The diary,

Påsar under ögonen, jätte fin toffs, snorig näsa, torra läppar allt jag inte vill ha får jag. Har gått runt här hemma hela dagen och tyckt synd om mig själv. Jag har inget att göra längre och försöker jag göra något så känns det som att jag ska svimma för jag orkar inte hålla på med något mer än några minuter. Jag hoppas jag mår lite bättre imorgon så jag kan göra något, inte bara ligga hemma.
Nu ska jag dock krypa ner i sängen, det är dags att sova för min del. God natt

I don't want to be like this anymore.

Publicerad 2011-01-21 16:44:27 i The diary,

Min läkare tycker att jag borde vila mig och ta det lugnt. Man helt ärligt efter fem dagars sängliggande, feber och halsfluss har jag tröttnat. Jag orkar inte vara sjuk längre, det är jobbigt, tråkigt och det tar verkligen på krafterna. Jag vill ut! Jag börjar nästan känna mig som en fånge här hemma, jag gör inget jag ser ingen, i'm all alone. Det jag helst vill göra är åka och shoppa, det var så länge sedan och det kommer så mycket fint till butikerna nu och jag vill bara shoppa! I'm going crazy!

I'm dead.

Publicerad 2011-01-19 11:50:05 i The diary,

Jag har inte bloggat dessa dagar för jag har legat i min säng, feber, halsbränna, snorig och massa andra saker. Har inte kunnat äta så jag har knappt orkat ta mig upp ur sängen. Idag känner jag mig dock lite bättre men jag vågar inte riskera något utan jag ska krypa ner i min säng igen. Ville bara skriva så ni vet att jag lever.

Dobro jutro.

Publicerad 2011-01-16 13:12:22 i The diary,

Usch vad jag hatar söndagar, man har den där känslan i magen hela dagen för man vet att det är skola imorgon. Men jag ska försöka att inte tänka på det eftersom jag har roliga planer för dagen.
Nu försöker jag göra mig i ordning, håret i alla fall så jag kan visa upp det på bild här i bloggen. Man måset ju få in rätt mängd ljus så man ser hur ljust håret är, men det funkar ju inte alls bra för mig. Får helt enkelt fortsätta försöka.

My bed is calling.

Publicerad 2011-01-16 01:10:06 i The diary,

Är otrolig trött så det får bli bild på håret imorgon, ska först slänga mig i duschen och sen ner i sängen. Man blir lite trött när man kör balkan musik på högsta volym och dansar runt här hemma. Borde kanske tagit det lite lugnare eftersom jag slog i min lilltå. Men ne nu säger jag,  God natt!

Home sweet home.

Publicerad 2011-01-15 23:29:51 i The diary,

Att gå från Edet hem vid den här tiden själv är inte roligt. Jag var skit skraj eftersom det gick en gubbe bakom mig så jag sprang nästan hem. Den stora nackdelen med att mamma jobbar, annars kunde hon hämtat mig.
Juste resultatet av färgningen blev helt okej, lite för ljust men det kanske är bra jag ser inte lika blek ut. Men jag är fortfarande lite orolig över att det kanske är för blont för min smak. Men det kanske bara tar lite tid att vänja sig. Kommer bättre bild lite senare då ni får se hur ljust det är.

Saturday diary

Publicerad 2011-01-15 18:39:34 i The diary,

Hejsan svejsan!
Åkte upp till Trollhättan idag hann inte blogga innan jag åkte eftersom jag hade jätte bråttom till bussen. Är fortfarande här men jag bloggar från Saras dator. Nu sitter jag med hårfärgen i håret och väntar på att tiden ska gå så att jag kan skölja ur det och se resultatet, är väldigt nervös för jag vill inte att det ska bli för ljust.
Innan vi satte i hårfärgen så har vi ätit och fikat. Det är lika mysigt som vanligt att umgås med Zeljka, dessutom har jag fått prata ut om allt som har hänt och fått lite vägledning så allt känns mycket bättre.

God morgon.

Publicerad 2011-01-15 14:00:20 i The diary,

Vaknade upp ganska tidigt idag, redan runt 10. Men jag låg kvar i sängen och försökte somna om. Det gick såklart inte, massa tankar ploppade upp i huvudet och jag kunde inte låta bli att tänka på allt.
Idag så tror jag inte att det blir någon plugg trots allt, åker upp till Trollhättan istället och slingar håret. Har precis smsat Zeljka nu väntar jag på svar. Ska göra mig i ordning nu, ser ut som ett monster. Haha

God natt.

Publicerad 2011-01-14 23:51:05 i The diary,

Det är helg, jag vet men det är sent och jag har sovit jätte dåligt hela veckan så inatt ska jag sova ut ordentligt. Imorgon väntar lite plugg, en debatt artikel i samhällskunskap. Måste gå igenom alla anteckningar och massa text. Ser inte alls fram emot det men det, kanske sova bort hela dagen istället för att slippa det.

Choklad

Publicerad 2011-01-14 22:25:22 i The diary,

Farmor som är så snäll tog med sig choklad till mig förut när hon kom hit. Min räddare i nöden kan jag lugnt säga, vad är en fredagskväll hemma utan choklad?. Misslyckad! Man måste ju ha något onyttigt att stoppa i sig när man sitter hemma.
Nu måste jag dock höra av mig till Kaltrina, eller det har jag redan gjort hon måste bara svara. Mitt huvud håller på att sprängas, jag tänker för mycket på onödiga saker som gör mig galen. Måste dumpa lite av allt på någon, som tur har jag Kaltrina som alltid lyssnar. Ja eller i alla fall då hon svarar. Haha!

Smörgåstårta

Publicerad 2011-01-14 19:07:42 i The diary,

Det var så otroligt gott att få lite mat i magen, hade helt glömt bort att äta idag inte konstigt att jag har haft en klump i magen hela dagen. Har ju inte ätit någonting bar druckit flera koppar kaffe och fått i mig någon godis. Måste säga att pappa gjorde ett bra val i att köpa smörgåstårta, det var jätte länge sedan jag åt det så den satte sig bra i magen.

Friday Diary

Publicerad 2011-01-14 17:04:57 i The diary,

Fredag, första dagen på helgen och jag vill sova! Inatt så jag jätte dåligt och jag har gått runt idag med en klump i magen. Varför vet jag inte men det känns inte bra.
Skoldagen var dock helt okej, dagen bestod av föreläsningar om trafficking och sen diskussion om det hela. Ganska chill och intressant. Efter skolan promenerade jag och Kaltrina in till stan för att sola och fika. Det var super kul som vanligt och det blev såklart massa tjejsnack.
Nu är jag däremot hemma, farmor och andra äldre släktingar kommer hit på middag. Ser inte fram emot det så mycket. Vill hälls bara lägga mig och sova eftersom jag är så otroligt trött!

Why?!

Publicerad 2011-01-13 21:31:59 i The diary,

Jag förstår helt enkelt inte. Mina föräldrar har bestämt med farmor och några äldre släktingar att vi ska käka middag här hos oss imorgon, men varför måste jag vara hemma?! Det är fredag och vad tror de egentligen, att jag inte har något liv?. Jätte onödigt. Okej det är inte riktigt därför jag är upprörd utan för att jag måste städa mitt rum och det är ju onödigt egentligen dom ska ju inte sitta här inne och käka?! Har verkligen ingen ork att städa är helt slut efter den långa dagen. Men jag får väll helt enkelt ta tummen ur röva och sätta igång!

Thursday diary

Publicerad 2011-01-13 21:10:42 i The diary,

Torsdag en vanlig vardag men en otroligt lång skoldag. Dagen suger ut all energi ur mig, börja 8.15 sluta 17.30 och dessutom ha idrott samma dag. Är det ens okej att låta någon lida genom sådana här dagar?.
Dessutom så händer det inte mycket intressant i skolan, idag var det dock lite speciellt för Kaltrina är äntligen hemma från Kosovo. Jag har saknat henne jätte mycket och det är så roligt att hon är hemma igen.
Efter kroatiskan blev det en promenad hem till Sara där vi hade det skoj som vanligt. Jag glömde bort tiden helt och hållet så jag fick tillslut springa till bussen. Men det händer mig ganska ofta, haha.

Naturkunskap, not my thing.

Publicerad 2011-01-12 22:22:11 i The diary,

Roligt att jag använder mig av både svenska och engelska i rubriken.
Har precis skrivit klart min inlämning i Naturkunskap. Har såklart skjutit upp det till sista dagen som vanligt, men som tur var det ingen svår uppgift och dessutom fick jag ganska mycket hjälp med den så det tog inte mer är 40 minuter och det är jag glad över.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag krypa ner i sängen för imorgon ska jag upp klockan 6. Riktigt tidigt och dessutom så slutar jag 17.15 så det blir en riktigt lång skoldag för min del.

Wednesday Diary .

Publicerad 2011-01-12 21:11:05 i The diary,

Idag så kom jag nästan inte upp ur sängen när klockan ringde 7.30. Planerade att jag skulle sova tidigt men efter inlägget i bloggen så fastnade jag vid Facebook så jag kom inte i säng fören runt 1. Inte ett så allt för smart val från min sida. Dessutom började jag inte fören 12 men jag hade lovat Yara att träffa henne i stan redan 10 så det var bara att dra sig ur sängen.
Skoldagen var annars inte så intressant, satt och snacka med Medina på rasten om konserterna vi har varit på och att det är dags snart igen. Känner mig sjukt taggad att slå klackarna i taket till balkan musik.
Efter skolan så gick jag till Sara&Zeljka, där käkade vi, fikade och hade det jätte roligt som vanligt. Runt klockan Fem åkte vi iväg till Överby och jag kunde inte låta bli att köpa en jätte fin tröja som jag visar upp senare.
Kom hem för ett tag sedan, har dansat runt här i lägenheten med balkan musik på högsta volym. Man får helt enkelt passa på när man är hemma själv!

Tired as hell!

Publicerad 2011-01-11 21:48:34 i The diary,

Är helt slut, ögonlocken stängs av sig själva och jag känner att jag kommer få en god natts sömn idag. Imorgon har jag sovmorgon och det är jag glad över för jag får sova ända till klockan 8. Runt 10 ska jag träffa Yara i stan, det får bli en snabb sväng i affärerna innan vi drar oss till skolan. Men nu säger jag God natt!

First day of school.

Publicerad 2011-01-11 20:10:13 i The diary,

Tisdag, min första dag i skolan efter lovet. Det kändes lite jobbigt i början när jag gick in genom dörrarna och visste att alla visste, folk snackar det är ju trots allt Trollhättan. Sen sprids det rykten och saker sägs som jag inte ens vill tänka på. Det som hände hände och jag planerade det inte, så är det bara. Någon ville mig något ont även fast jag inte gjort personen något. Men jag bryr mig inte, jag kommer fortfarande vara jag. Jag tänker inte skämmas för jag gjorde inget fel medvetet.
Var bara tvungen att skriva det. I alla fall, går vidare nu. Resten av skoldagen var helt okej, det var roligt att träffa alla igen som man inte har hunnit att umgås med på lovet. Skratta, slappna av och det känns på något sätt bra att allt har börjat. För första gången känner jag mig taggad när det gäller skolarbetet!
Efter skolan va jag såklart en stund hos min lilla sjukling Sara, saknade henne i skolan idag. Som vanligt blev det lite flummande och massa skratt, inte som vanligt eftersom hon är sjuk men lite skoj hade vi.

Dobro jutro!

Publicerad 2011-01-11 08:01:34 i The diary,

Efter att tre klockor har ringt så lyckades jag äntligen ta mig upp, det var väldigt tufft och jag är fortfarande otroligt trött jag vill bara tillbaka till drömmarnas värld. Men det går ju inte, jag måste med bussen som går om 45 minuter och jag har inte ens börjar göra mig i ordning. Kanske dags att dra sig från datorn och sätta igång. Men det är ju så varm och mysigt här under täcket!

Baby good night.

Publicerad 2011-01-10 23:02:21 i The diary,

Har precis duschat & tvättat håret, körde även på in packning idag. Känns ju super bra och dessutom så är inte håret lika torrt längre. Sen så fixade jag även ögonbrynen lite, kändes som det var dags. Men nu är jag besviken för det ena är skit snyggt och det andra är mycket tunnare, det vill bara inte växa ut och bli tjockare. Jag blir galen! Men aja jag får göra någon hår transplation på ögonbrynen. Kan man göra det?! För då skulle jag definitivt göra det.
Men nu är klockan mycket så jag ska krypa ner i min varma sköna säng och försöka sova. Imorgon är det skola och jag ska upp klockan 7.30!

Peace

Publicerad 2011-01-10 20:14:39 i The diary,

Känner mig otroligt lättad och nöjd nu när jag är klar med mina uppsatser. Jag kan äntligen andas ut lite, men mycket till vila lär det inte bli för det är ju skola imorgon och nya arbetsuppgifter väntar på mig redan. Nu ska jag i alla fall koppla av resten av kvällen. Det får bli en dusch så jag fräschar upp mig lite och sen så kanske jag till och med målar naglarna. Men det är ett stort kanske för just nu är jag otroligt trött.

I'm going crazy!

Publicerad 2011-01-10 18:15:06 i The diary,

Okej, efter flera timmars plugg så blir man sugen på något sött och vad är då bättre än en B&J glass. Jag kan ju säg att den satte sig ganska bra i magen men efter att ha ätit den blev jag lite konstig i huvudet. Gick runt här hemma och letade efter mina glasögon i kanske 20 minuter för jag skulle börja skriva igen och tillslut så insåg jag att jag redan hade dem på mig. Är det normalt?! Äsch, det kan väll hända alla. Haha.

Hoppsan,

Publicerad 2011-01-10 14:14:07 i The diary,

Som ni märker är klockan 14 någonting och jag sitter och bloggar. Ni som inte har insett det än så är jag hemma. Jag försov mig idag och dessutom fick jag min pms så mamma sjukanmälde mig. Det känns inte speciellt bra att missa första skoldagen men jag hinner i alla fall skriva på min Samhällskunskap så jag kommer få den färdig idag och det känns riktigt bra.
Men först ska jag försöka få i mig lite frukost sen så kör jag igång med skrivandet.

Laku Noć.

Publicerad 2011-01-10 00:16:40 i The diary,

Jag har gett upp, Historian är klar samhällen är halvägs men mina ögonlock stängs och jag ser inte vad jag skriver längre. Så jag har bestämt mig för att jag får skriva klart den imorgon, nu behöver jag få lite sömn för det är skola imorgon från 8.15 på morgonen till 17.15. Jag kommer inte stå ut om jag inte lyckas somna nu. God natt!

Dusch!

Publicerad 2011-01-09 21:34:10 i The diary,

Historia arbetet är klart det har bara tagit 6 timmar att skriva det. Nu ska jag ta mig en dusch och sen börja på samhällen, jag vet redan nu att jag kommer få sitta uppe länge i natt. Men så går det när man skjuter upp allting till sista dagen. Vill åtminstone skriva 1-2 sidor som jag kan lämna in så han inte tror att jag är helt oduglig.

Food!

Publicerad 2011-01-09 18:04:36 i The diary,

Vad är det för fel på mina ögon?


Fick ta mig en paus i pluggandet för att åka till farmor och äta middag. Det var så otroligt gott och nu är jag så mätt att jag bara vill sova, men det kommer ju inte på tanken. Jag måste fortsätta på min essä. Jag är fortfarande bara på den första men det gå ganska bra jag har nästan fått ihop en hel sida och jag är fortfarande bara på början. Det känns bra men jag är inte klar på långa vägar så jag får helt enkelt dra mig från bloggen och fortsätta.

My last chance.

Publicerad 2011-01-09 14:36:24 i The diary,

God morgon.
Jag kan ju direkt säg att dagen inte har börjat än som planerat, jag skulle egentligen vaknat mycket tidigare och borde redan varit igång med essäerna. Men nu blev det som det blev och jag kom i säng ganska sent igår så jag kom ju inte upp när jag skulle idag heller.
Men jag ska vara glad över att jag fortfarande har flera timmar på mig och nu är jag redo, jag kör all in och om jag inte blir klar då kommer jag definitivt hamna på botten. Nu ska jag dock försöka få i mig en snabb frukost innan jag sätter igång och såklart måste jag sätta på kaffet annars skulle ingenting bli gjort.

GoodNightDarlings

Publicerad 2011-01-09 01:45:21 i The diary,

Ville bara säga god natt innan jag kryper ner i min ny bäddade säng. Jag måste ju lägga mig tidigt så jag kan vända tillbaka dygnet. Dessutom så har jag massa plugg att göra imorgon, som vanligt har jag skjutit fram allt till sista dagen så jag får helt enkelt stänga av allt annat och bara plugga rumpan av mig imorgon. Hur det nu ska gå till det vet jag inte. Men två essäer på en dag, jag behöver all lycka och sömn jag kan få!

My day.

Publicerad 2011-01-09 00:48:33 i The diary,

Bild sen i somras.

Har haft en ganska bra dag även fast jag vakna upp 6 i morse och hade fått värme slag, fick ställa mig i duschen och sätta på kall vattnet och svalka mig. Så konstigt, det har aldrig hänt mig innan. Som tur kunde jag somna om sen och sov ända till 12 då mamma kom och väckte mig.
När klockan va runt 14 så åkte jag iväg till Trollhättan, besökte först Sara&Zeljka innan vi gick till kyrkan tillsammans och sen efter åkte jag hem till en vän en stund. Däremot när jag skulle åka hem så lyckades jag missa bussen så jag åkte hem till Zeljka igen där vi hade det riktigt roligt speciellt då hon skulle följa mig till bussen och jag slog ihjäl mig nästan.

Lördag, en dag kvar på lovet.

Publicerad 2011-01-09 00:25:28 i The diary,

Det är otroligt, lovet har bara flugit förbi och jag har inte ens hunnit stanna upp för att andas. Förstår helt enkelt inte, men delvis är det mitt fel jag är alltid någonstans eller hemma och är sjuk. Men jag kan inte säga heller att lovet var dåligt för det hände mer bra saker än dåliga så jag är glad men ledsen för att lovet är slut om 32 timmar. Då sitter jag på en skolbänk och försöker få in något nytt i huvudet.

Förvirrad.

Publicerad 2011-01-08 00:44:17 i The diary,

Saknar sommaren <3

Jag blir galen på mig själv för att jag inte vet vad jag vill och då förvirrar jag andra. Sen förvirrar dom mig och allting blir bara fel. Jag orkar inte med missförstånd längre, allt har precis börjar gå bra. Vännerna finns i alla fall sen det här med att skaffa en kille det är inte så viktigt så det kan jag skita i nu så jag får lite plats i hjärnan med allt plugg jag försöker få in.

Begraver mig i plugg!

Publicerad 2011-01-07 17:38:05 i The diary,

Har latat mig de mesta dagarna av lovet och nu när det är så få dagar kvar till skolan börjar inser jag att jag har sjukt mycket att göra. Idag har jag läst några 100 sidor historia och snart ska jag börja skriva. Men först ska jag åka iväg till Ica med mamma och köpa något gott som jag kan äta på. ÄR hur sugen som helst på en Ben&Jerry's glass så det blir troligtvis en sådan jag får med mig hem. Men jag måste först fixa till mig lite ser ut som ett monster just nu. Haha.

Onsdag.

Publicerad 2011-01-05 21:33:27 i The diary,

Idag har jag varit i Trollhättan, träffat lite människor och fikat med Lana. Det känns ganska bra att vi har snackat och vet var vi har varandra nu.
Ibland undrar jag och jag skriver lite för personliga saker här på bloggen, men äsch jag bryr mig ändå inte. Allt jag skriver ångrar jag inte och tar inte tillbaka någonting. Nu ska jag krypa ner i min säng och mysa, känner mig trött och väldigt sliten så det är lika bra att sova!

Party.

Publicerad 2011-01-05 12:59:20 i The diary,


Zilha fyllde 18 år i måndags och såklart var jag där för att fira henne, men för min del så har jag inte mycket minne  av den kvällen eller något. Men det finns visst personer som vill andra illa, som tur hade jag flera av de snälla runt om mig som hjälpte mig sen. I alla fall inget jag vill gå in på speciellt mycket.
Idag känner jag mig dock bättre efter att ha legat till sängs hela dagen i går. Nu ska jag därför åka upp till Trollhättan, träffa lite vänner och ha en bra dag utan att tänka på massa dåliga saker.

Gott nytt år - 2011!

Publicerad 2011-01-02 21:42:14 i The diary,


Nyår spenderades hemma med mamma och en flaska vin. Det var inte så illa, rätt kul faktiskt. Hade egentligen planerat att dra mig ner till Göteborg, men eftersom pappa åkte på den festen jag ville till så stod jag över det hela.
Dessa dagar då jag inte varit närvarande har det vart dåliga dagar, eller shoppingdagar. Har handlat så mycket saker och allt känns ändå gammalt. Håller just nu på att kombinera ihop något till Zilhas 18 års fest imorgon. Temat är Black&White, men jag kör nog på helsvart! Känns som bäst. Nu ska jag snart dejta min kudde men jag är tillbaka till gryningen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela