Manuela

FU*K.

Publicerad 2010-05-31 22:29:06 i The diary,

Kommentarerna fungerar inte som det ska, antar att blogg.se borde vara lite mer ordentliga med att kolla så att allting fungerar som det ska. Då jag är riktigt irriterad på allt så ska jag faktiskt lägga mig. Imorgon ska jag gå upp lite tidigare så jag hinner raka mina ben och noppa mina ögonbryn. Har ingen lust att sätta mig och göra det nu. Ska sova och drömma mig bort till en bättre värld. God natt!

Kolhydrater, Ja tack!

Publicerad 2010-05-31 21:44:56 i The diary,


Ursäkta för den dåliga bilden, men jag orkade inte ta fram kameran. Bilden talar väll för sig själv, jag stoppar i mig så mycket onyttigt som det bara går. Till detta ska jag nu kolla på GossipGirl. God natt!

Klar med tvätten!

Publicerad 2010-05-31 19:45:17 i The diary,

Nu har jag tvättat klart och det känns otroligt skönt att få det avklarat. Nu tänkte jag ta mig en kall dusch då det är så varmt och sen ska jag bara slappa hela kvällen! (:

Måndag.

Publicerad 2010-05-31 18:54:07 i The diary,

Man riktigt känner att arbetsväckan har börjat, jag har stressat så otroligt mycket att jag inte vet vad jag ska göra med mig själv. Men jag ska se de från den ljusa sidan, har bara 3 uppgifter kvar i skolan. Inlämningar i Matte och Svenska och ett muntligt förhör i Psykologi. Idag hinner jag inte börja på något då jag är så otroligt trött, utan jag skjuter på det till imorgon. Det får bli en plugg Tisdag imorgon.
Nu så tvättar jag fortfarande, ska springa ner dit nu. Faktiskt, otroligt jobbigt. Men när mamma är skadad får man ställa upp.

My dinner.

Publicerad 2010-05-31 18:29:05 i Something's cooking,


Lagade precis mat till mamma och mig. Hon har ju skadat fingrarna på båda händerna stackaren så nu får jag ta hand om henne. Det blev jätte gott, även mamma tycket det. Hon brukar aldrig säga att något jag lagar är bra för antingen blir det bränt, överkokt eller så blir det rått. Men man ser ju att min kyckling blev lite bränd, men den var god ändå!

Todays.

Publicerad 2010-05-31 18:22:35 i Dresscode,


Allt kommer från GinaTricot. Linnena och de avklippta jeansen, hade även ett par solglasögon, men dom kom inte med på bild.

Stress, stress, stress!

Publicerad 2010-05-31 17:34:16 i The diary,

Mamma är sjuk och även våran lilla kissekatt. Så jag springer runt här hemma och passar upp dom. Lagar mat samtidigt som jag tvättar och sen ikväll så har jag plugg att göra. Men så fort det har lugnat ner sig lite här så bloggar jag! (:

I'm going to bed!

Publicerad 2010-05-30 23:57:18 i The diary,

Har precis skrivit klart min uppsats i Hållbar utveckling. Det tog mig ett j*vla bra tag men det känns så otroligt bra att den är avklarad. Nu är det bara lite få saker kvar i skolan och sen är det sommarlov. Det ska bli så otroligt underbart.
Nu ska jag i alla fall krypa ner under täcket och sova. God natt! <3

Plugg time.

Publicerad 2010-05-30 19:19:44 i The diary,

Har en uppsats som ska lämnas in imorgon så det är bara att sätta igång, måste få klart den ikväll. Har dragit ut på tiden och försökt glömma att jag måste göra den. Men nu har jag ångest för jag inte satte igång tidigare. Ska börja nu, skriver av mig om en timme eller så igen! (:

Morsdag <3

Publicerad 2010-05-30 18:43:37 i The diary,


Detta får min mamma ikväll när hon kommer hem. Fin bukett med blommor som jag arrangerat själv (skit stolt!), vita chokladpraliner och ett häftigt kort som jag glömde ta med på bild!
Jag hoppas hon blir glad, speciellt över chokladen då jag rota igenom hela Ica för att hitta vit choklad och jag hittade den sista av alla. Jag hade ingen aning om att svenskar är så beroende av vit choklad.

Jag borde bli kock!

Publicerad 2010-05-30 17:29:18 i Something's cooking,


Jag har aldrig i hela mitt liv lagat såhär god mat som idag. Jag trodde inte ens att jag kunde laga mat för när jag bakar så blir det alltid bränt och misslyckat, men mat och bakelser är ju inte samma sak. Jag är mycket bättre på att laga riktig mat vet jag nu. Nu kan jag laga min egna mat varje dag.
Maten bestod av Potatis kokade i salt, peppar och vegeta (en kroatisk krydda), Fisken var köpt så jag bara tillagade den i ugnen och på tomaterna är det salt och fransk sallads krydda. Till sist över hela maten, så saltade jag en extra gång med grov salt och tog lite grov peppar, jag hällde sedan en lagom mängd olivolja över. Resultatet blev enligt min smak fantastiskt! Dessutom är jag hur mätt som helst nu.

Lagar mat!

Publicerad 2010-05-30 16:58:29 i The diary,

Jag är ensam hemma och magen kurrar som tusan. Så jag står i köket och lagar mat nu, hoppas bara att det inte börjar brinna. Om ni inte visste det så är jag urusel på att laga mat men just nu hoppas jag på det bästa då jag är så hungrig. Ni får se resultatet av min matlagning när jag är klar! (:

Söndag.

Publicerad 2010-05-30 15:42:33 i The diary,

Vaknade upp hos Lana runt 11.00, vi satt och snacka lite medan vi väntade på att alla andra skulle vakna. När vi tillslut gick upp så käkade vi frukost och kollade busstider när jag kunde åka hem. Vi hade lite kuddkrig efter frukosten, sen så gjorde jag mig i ordning och gick till bussen.
När jag var framme i Edet så gick jag och köpte blommor och choklad till mamma då det är mors dag idag. Men eftersom mamma jobbar till 22.00 idag så får hon dom när hon kommer hem. Ska även laga mat till henne ikväll.
Nu ska jag ta mig en dusch, mitt hår är hur fett som helst och det ser helt för j*vligt ut.

Eurovision song contest.

Publicerad 2010-05-30 15:29:02 i The diary,

Tyskland, vinnar låten.
Serbien, min favorit. 

Hos Lana kollade jag på Eurovision song contest med henne, Sara, Inga och Sandra. Det var jätte kul, fast det var tråkigt att Serbien inte vann då jag faktiskt tyckte att deras bidrag var bäst. Men Tyskland var helt okej efter att man hade lyssnat på låten flera gånger. När alla låtar var klara och röstningen pågick så gjorde vi Tacos, super gott!
Efter programmet så var vi super trötta, så vi gick och la oss men vi pratade lite innan vi somnade.

Lunch med Sara på strandgatan (igår)

Publicerad 2010-05-30 15:21:01 i The diary,


Igår träffade jag Sara efter hon hade jobbat klart. Då vi båda var super hungriga så gick vi ner till Strangatan och åt lunch, det var jätte trevligt. Nackdelen var bar alla fåglar som flög omkring oss jag tyckte det var jätte obehagligt men det var inte så mycket att göra åt den saken.
När vi käkat klart så skulle Sara gymma så jag drog mig till Zeljka en stund. Vi satt ute i solen och lyssnade på musik och pratade om allt mellan himmel och jord. Runt 17.15 plockade Lana och hennes mamma upp mig och vi åkte hem till dem.

Trollhättan!

Publicerad 2010-05-29 13:46:37 i The diary,


Nu drar jag iväg till Trollhättan, ska träffa Sara först och va med henne i några timmar. Efter det drar jag iväg till Lana där jag ska sova och kolla på Eurovision Song Contest. Mobilbloggtar under dagen så ni kommer höra från mig. Ha en bra dag! (:
Min statistik har höjts med 50 besökare idag, ville bara säga välkomna och hoppas att ni stannar ! <3

God morgon!

Publicerad 2010-05-29 10:28:17 i The diary,

Vaknade upp av att solstrålar lyste in genom persiennerna och rakt i ögonen på mig. Men jag blev glad när jag såg att solen sken i dag, det känns som att det kommer bli en bra dag!
Planerna inför dagen är att åka till Trollhättan och vara med Sara medan hon jobbar, sen ska jag förbi Zeljka en sväng och till sist ska jag till Lana där vi ska kolla på Eurovision song contest och så ska jag sova där så uppdateringen kommer inte bli så bra. Men jag ska försöka mobilblogga  några gånger.
Nu ska jag äta frukost och börja göra mig i ordning, det kommer ta lång tid att borsta ur håret. ser ut som att jag har ett fågelbo på skallen!

Blod!

Publicerad 2010-05-29 00:38:55 i The diary,

Ur min näsa började det precis rinna blod, det har hänt två dagar i rad nu. Tidigare har det aldrig hänt att det bara börjar rinna blod ur näsan på mig. Jag har jätte svårt för blod, blir genast blek i ansiktet och snurrig. Därför ska jag lägga mig nu, det jag behöver är kanske att få sova ut ordentligt för det har jag inte gjort på länge.
God natt! (:

Cool rider.

Publicerad 2010-05-28 22:48:54 i Media,


Min favorit låt från filmen <3

Känner för att titta på Grease 2. Men jag har tappat bort DVD:n tror jag, har letat igenom hela lägenheten och jag kan inte hitta den någonstans. Får hitta på någon annat, men vad?! Ska nog hålla mig lite extra uppdaterad på Facebook, som att jag inte redan kan hela hemsidan ut och in.

Ibland är det inte lätt!

Publicerad 2010-05-28 20:17:08 i The diary,

Bilden är lånad HÄR ifrån!


Har precis städat klart, nja nästan. Jag orkade inte damma det gör jag en annan dag. Men jag tänkte berätta om en rolig sak, för er inte så rolig för mig. Det var såhär att jag precis hade burit in dammsugaren i rummet och skulle börja dammsuga, men då ringde telefonen så jag gick och svara. Det var farmor som ringde från Kroatien, så vi satt och pratade i några minuter. När jag senare skulle sätta igång dammsugaren så ville den inte fungera, jag förstod inte varför utan jag bara fortsatte att trycka på knappen. Dessutom slog jag till den lite i förhoppning om att den skulle fungera. Efter några minuter hade gått så insåg ju jag en sak.... Jag hade glömt stoppa in kontakten till dammsugaren i el uttaget!

Freedag!

Publicerad 2010-05-28 18:08:23 i The diary,

I morse så hade vi lite problem här i byggnaden, det var så att något vatten rör hade spruckit och det kom inget vatten ur kranen så mamma fick köra mig till farmor så jag kunde borsta tänderna, tvätta ansiktet osv. När jag var klar fick mamma köra mig till bussen så jag kunde åka till skolan.
I skolan hände inget som var så jätte intressant, vi kollade på film och sen så va det inga mer lektioner för mig. Då gick jag till Zeljka, var där en stund och sen åkte jag in till stan. Köpte 3 par solglasögon och lite annat, mina från GinaTricot har gått sönder men jag hade tur och det fanns ett par kvar.
Har varigt hemma i en timme, somnade så fort jag kom hem och vaknade upp nu. Känner att magen kurrar lite så jag ska äta och sen så måste jag verkligen städa!

Bilder!

Publicerad 2010-05-27 23:01:01 i My life in pictures,

Jag, med enligt mig vårens hetaste trend. Det ska ju va transparent och underkläderna ska vara över kläderna. Rätta mig om jag har fel. Inte för att jag skulle gå runt så, men det flesta bloggare verkar ju gilla detta modet.
Min "söta" rosett Natalie gjorde.
Emelie, slutresultatet efter all dress up!
Jag bättrar på hennes smink....
Och lite på mitt egna.
The final cut outfit one,
and two!

Mitt första år på Måg!

Publicerad 2010-05-27 22:16:57 i The diary,

Då och nu, inte så stor skillnad ändå

 


 

Har precis skrivit klart en uppsats om hur jag uppfattade mitt första år på gymnasiet. Hur jag har haft det, vad som har hänt och så vidare. Det gick ganska fort ändå, när man kom in i skrivandet så flöt det på. När man tänker efter så har tiden gått så otroligt fort och det känns som att det var igår jag klev in genom dörrarna till min nya skola.
Jag har en till uppsats men jag hinner inte skriva klart den idag har påbörjat lite. Får göra klart den under helgen om det inte blir försent att lämna in den. Men nu är det lite kvar bara, jag ska försöka få det gjort och sen njut av ledigheten!
Nu ska jag gå och lägga mig för jag är otroligt trött och jag vill inget annat än att sova, men först tänkte jag kolla om min kusin kan skicka bilderna från igår så jag kan lägga in dom innan jag lägger mig! Jag får se om hon orkar skicka dem.

Förbereder för plugg!

Publicerad 2010-05-27 19:43:36 i The diary,

Kom hem för en stund sedan. Efter jag och mamma åkt ifrån Zeljka så åkte vi runt i hela Trollhättan på jakt efter en solstol. Vi hittade en riktigt snygg tillslut! När vi kom till Edet så stannade vi på Boströms för jag skulle köpa Redbull och lite nötter att smaska på medan jag pluggar.
Nu är det dags jag måste verkligen sätta igång med pluggandet!

Hello!

Publicerad 2010-05-27 15:45:46 i The diary,

Just nu är jag hos Zeljka, Sara har dragit iväg till gymmet. Hon dissade mig bara sådär, riktigt taskigt om ni frågar mig! Mamma är även här och vi har precis käkat, nu ska vi sätta oss ute på balkongen en stund och fika. Sen så ska jag och mamma åka förbi någon affär innan vi åker hem. Hon ska köpa en sol stol.
Men jag bloggar mer när jag kommer hem. Kram!

Sitter på psykologi lektionen, dagens sist...

Publicerad 2010-05-27 13:49:04 i The diary,

foto0042 (MMS)

Sitter på psykologi lektionen, dagens sista lektion. Det ska bli kul att få åka hem, men först ska jag till Sara och Zeljka medan jag väntar på bussen hem. När jag kommer hem blir det plugg, imorgon ska två uppsatser i Samhäll varara inlämmnade. Det är så mycket plugg just nu, men snart är det sommarlov! Gud vad jag längtar.

God morgon.

Publicerad 2010-05-27 08:06:31 i The diary,

En bild från igår då jag var hos Emelie, resten kommer ikväll!


Har precis gjort mig i ordning och jag är redo för att dra iväg till skolan. Eller snart i alla fall måste bara borsta mina tänder och sminka mig lite fort. Idag är skoldagen ganska lång. Från 9.45 - 14.30 men efter skolan drar jag iväg över till Sara och jag ska försöka blogga där ifrån. Det kanske även kommer upp lite Mobilblogg om jag hinner och det inte är allt för stressigt i skolan.

Nytt!

Publicerad 2010-05-26 22:51:28 i Shopping,

(Klicka på bilderna för att få dem större!)


Linne - GinaTricot - 149 kr
Leggings - Cubus -59 kr
Hood - Cubus - 249 kr

 

Onsdag!

Publicerad 2010-05-26 22:49:25 i The diary,

Idag har det varit en riktigt trevlig dag, skolan gick fort och geografi provet gick inte det bästa. Men jag hoppas på ett Godkänt i Geografi.
Efter skolan gick jag till Sara och Zeljka, jag råka slå Sara på armen så hennes kamera gick i golvet. Fick hänga med Zeljka till Överby och lämna in den. Vi traskade även runt i lite affärer och jag fick med mig några fina plagg hem, visar upp dem i ett senare inlägg.
När jag kom fram hem till Edet så skulle jag till mina kusiner, vi åt god grillad mat, Natalie gjorde rosett frisyr på mig och jag fick även en massage. Sen så blev det lite roliga ut klädnader och såklart fotade vi alla. Så fort jag har fått bilderna av Emelie ska jag lägga upp dem. Nu ska jag ta mig en dusch, men först dagens inköp! (:

God morgon Solen!

Publicerad 2010-05-26 07:48:21 i The diary,

Har försovit mig idag, skulle egentligen suttit på bussen på väg till skolan nu. Men ibland händer det ju att man försover sig. Det värsta är att nästa buss går om 40 minuter och jag har inte börjar göra mig i  ordning. Men det gör inte så mycket, solen skiner och vädret är underbart. Kanske bara lite för få grader. Får väll dra på mig lite varmare kläder i alla fall. Ne nu måste jag börja göra mig i ordning!

Plugg.

Publicerad 2010-05-25 18:10:52 i The diary,

Dagen har inte varigt min bästa, när jag kom till skolan hade jag otroligt ont i min mage. Men som tur hade Lana lite knark hon gav mig, ne inte riktigt knark! Utan någon tablett mot magont som jag inte vet vad den heter. Men jag kallar alla tabletter knark till och med Alvedon.
Mitt prov gick helt okej jag fick ett G nu ska jag bara ha muntligt så jag kan få ett Godkänt i Psykologi.
Efter skolan va vi hos Sara och Zeljka, det var lite drama mellan mig och mamma men det blir så ibland. När jag kom hem lagade vi mat och så käkade vi. Nu gör jag inget speciellt men jag ska byta till mjukis kläder och sen ska jag plugga Geografi, har ett prov imorgon.

God morgon.

Publicerad 2010-05-25 07:52:45 i The diary,

sitter här och bloggar även fast jag har försovit  mig och bussen går om 15 minuter. Har ingen lust att åka till skolan dessutom känner jag att ed förkylning är på väg. Ska köra på någon mysigare outfit idag då jag är så trött och små sjuk. Ne men nu är klockan mycket, måste börja göra mig i ordning!

VILL HA !

Publicerad 2010-05-24 21:41:22 i I want to have this in my closet,


Dessa skor från Modekungen.se är otroligt fina och jag skulle inte tacka nej till dom, men det känns som att det är lite för mycket att lägga 799 kr på ett par skor just nu. Men jag hoppas att jag kanske kan spara ihop lite extra pengar så jag kan köpa mig dessa godingar.

Fel, fel, fel!

Publicerad 2010-05-24 21:32:38 i The diary,

Det jäkla klister lapparna drog inte bort några porer alls, jävla skit sak! Jag fick bara ont och då blev jag sur och fick inget pluggat. Jag orkar bara inte! Ska lägga mig snart och sova. Imorgon får jag gå upp lite tidigare och läsa psykologi. Hoppas att jag får in lite i hjärnan innan provet.

Mätt som tusan!

Publicerad 2010-05-24 17:57:02 i The diary,


Nu har jag och mamma stoppat i oss massor med mat! Lite för mycket, så jag känner mig som en kötbulle som bara rullar fram. Vi käkade grillad kyckling, grekisk sallad och potatisgratäng. Det är så himla gott.
Min och Lanas lilla jakt på henna färg gick inte så bra. Utan vi får fortsätta vårat letande någon annan dag, får nog åka ner till Göteborg och kolla om det finns där.
Nu ska jag ta mig en dusch, tvätta håret och så ska jag testa Refinning cler-up stripes från Nivea. Dom ska tydligen dra ut alla porer, men får se om det fungerar lika bra som det sägs att dom ska.

Nej, inte skola!

Publicerad 2010-05-24 06:57:48 i The diary,

Vaknade ganska sent, 30 min efter att klockan jade ringt. Har sprungit runt här hemma som en galning, hittar inte något jag ska ha! Men jag har så mycket kvar att göra sminka mig, borsta tänderna, packa väskan osv. Nu måste jag rusa men jag mobilbloggar under skoldagen.

Essän är klar!

Publicerad 2010-05-23 23:45:00 i The diary,

Det tog inte så lång tid som jag hade trott, när jag väl kom in i skrivandet gick det ganska fort. Jag hoppas bara att min lärare tycker den är lika bra som mamma tycker. Nja okej, jag hoppas att han tycker att den är värld ett godkänt betyg minst!
Nu ska jag  hoppa in i duschen och sen ska jag lägga mig och sova. Imorgon har jag en lång skoldag och jag kan inte säga att jag ser fram emot det!

Rensa tankarna!

Publicerad 2010-05-23 21:45:36 i The diary,

Tog precis en liten promenad med mamma för att rensa tankarna, det var riktigt mysigt. Vi funderar på att kanske ändra våra sommarplaner. Men allt beror på om våra pass blir klara i tid eller inte. Blir dom inte det så kommer vi stanna kvar här i Sverige under sommaren. Men mer om det berättar jag en annan gång. Nu ska jag återgå till mitt pluggande!

Plugg time!

Publicerad 2010-05-23 18:31:40 i The diary,


Jag har laddat upp med frukt och Red bull, nu ska jag sätta igång med min essä. Förhoppningsvis kommer det inte ta hela natten men jag lär inte bli klar innan klockan är runt 3.
Ps. Jag har fått värsta bonde bränna av mina shorts som jag hade idag, det ser helt förjävligt ut. Måste sola i bikini någon dag ute på balkongen så det inte syns så mycket!

Nu är jag hemma i edet, solen steker här m...

Publicerad 2010-05-23 17:51:34 i The diary,

foto0027 (MMS)

Nu är jag hemma i edet, solen steker här med och vädret är umderbart. Det känns inte så roligt att veta att jag ska hem och plugga. Mem först ska jap och mamma förbi ica för att jag ska köpa red bull och frukt som jag ska ha medan jag pluggar. Jag känner på mig att det kommer bli en lång natt fylld med plugg.

Göteborg!

Publicerad 2010-05-23 11:44:36 i The diary,


Nu drar jag till Göteborg, ska träffa mammas kusin och hans familj. Vi ska umgås, när jag kommer hem blir det plugg. Men jag mobilbloggar någon gång under dagen. Ni får ha det så bra!

Tatuering!

Publicerad 2010-05-23 09:52:25 i The diary,


Har spenderat tiden hittills med att kolla på tatueringar. Jag själv vill så gärna tatuera mig, men jag vill vara säker på min tatuering så att jag aldrig ångrar den. Den ska betyda något för mig och den ska vara speciell. Mamma är med på att jag får tatuera mig men hon vill också att jag ska vara säker på tatueringen och att den ska vara speciell för mig så jag aldrig ångrar mig.

God morgon.

Publicerad 2010-05-23 08:59:30 i The diary,

Såg att mobilblogget funkade, så nu är jag glad för jag kan uppdatera medan jag är i Göteborg.
Vaknade precis av att jag hade en ganska konstig dröm, det var någon som försökte tvinga mig att hoppa in i en pol av var soppa?! Hur normalt låter inte det. Men jag drömmer så konstigt ibland.
Nu ska jag läsa lite bloggar och sen blir det frukost för min del!

God natt!

Publicerad 2010-05-22 22:39:21 i The diary,


Nu ska jag lägga mig och sova, fick lite pluggat. Nja lite för lite, läste bara en artikel som va på 3 sidor. Men det går bara inte att läsa alla de artiklarna, dom är ju så långtråkiga.
Imorgon ska jag åka till ett par släktingar i Göteborg med mamma. Ska försöka få med mig häftet och läsa lite i bilden. Sen när jag kommer hem får jag börja skriva.

Mat!

Publicerad 2010-05-22 21:06:51 i The diary,


Detta fick bli min mat för dagen, då jag inte äter pasta, bröd eller något sådant efter klockan 20. När jag gör det känner jag mig alltid så uppställd när jag ska sova och då sover jag jätte dåligt.
Nu tänkte jag ta tag i plugget, läsa lite artiklar om ekonomin i världen.

Destroyed by the rain.

Publicerad 2010-05-22 20:17:53 i The diary,


Idag har jag varigt i Trollhättan med Lana. Vi tog en promenad i stan först och köpte lite godis och dricka sen satte vi oss på en brygga för att plugga. Men det blev inget plugg för det började spö regna (som ni kan se i vattnet på bilden) Då kom Lanas pappa och hämtade oss, körde mig till Zeljka där mamma väntade på mig för att vi skulle åka hem.
Nu har jag och mamma varigt duktiga och städat balkongen så vi kan sitta där ute när det blir fint väder. Dessutom har vi inte käkat någon lunch eller middag idag så vi står och lagar mat nu. Eller aa, mamma lagar maten medan jag bloggar. Men jag ska faktisk göra sallad till oss två nu.

Trollhättan!

Publicerad 2010-05-22 13:38:20 i The diary,

Nu ska jag packa väskan och sen drar jag iväg till bussen! Ska upp till Trollhättan och träffa Lana, viska fika och plugga. Saker som bara måste göras. Solen skiner ute så det blir shorts idag, slänger upp en dagens outfit när jag kommer hem nu måste jag skynda mig.

Mat!

Publicerad 2010-05-22 10:06:14 i The diary,


Just nu sitter jag och äter, men när det är klart så ska det läsas ekonomi artiklar. Har en inlämning som ska vara inne senast Söndag 00:00. Det är bara att sätta igång.

God morgon.

Publicerad 2010-05-22 09:03:44 i The diary,

Igår va jag så otroligt trött att jag bara åt när jag kom hem och sen somnade jag. Har sovit ända till nu, känner mig helt deppig och nere. Förstår inte riktigt varför.
Men jag ska försöka att äta lite frukost nu och förhoppningsvis blir jag på bättre humör.

Nationella.

Publicerad 2010-05-21 07:12:37 i The diary,

Ska springa ut till bussen snart, när jag kommer till skolan ska jag skriva nationellt prov i matte. Jag hoppas verkligen att det går bra!
Vädret suger idag, det står att det ska regna men hoppas att det inte gör det. Jag vill så gärna ha SOL!

Klart!

Publicerad 2010-05-20 22:57:49 i The diary,

Nu har jag städat klart, det ända jag inte har gjort är dammsuget det får vänta tills imorgon för gör jag det nu kommer inte grannarna att bli så glada. Är sjukt trött och vill egentligen bara gå och lägga mig men först ska jag ta en dusch, tvätta bort sminket och måla mina naglar sen så ska jag sova.
Imorgon har jag nationella i matte. Hoppas att det går bra!

Jeans blir till shorts!

Publicerad 2010-05-20 21:05:37 i Hints,


Rensade precis i min garderob och hittade ett par gamla jeans som jag tänkte slänga. Men då kom jag på att jag såg att Sara hade klippt av sina till super korta shorts. Så jag tänkte att jag gör detsamma, men jag lät mina vara lite längre då jag redan har ett par korta. Resultatet ser ni på bilden, vad tycks?!

Tacos!

Publicerad 2010-05-20 19:26:09 i The diary,


Hejsan, har inte haft tid att uppdatera i bloggen fören nu. När jag kom hem från skolan åkte jag och mamma iväg till Boströms för att köpa lite ingredienser till Tacos som vi sedan lagade när vi kom tillbaka hem. Jag kan säga er att det var hur gott som helst och nu är jag propp mätt!
I skolan idag så höll jag på att sjå ihjäl mig i trappan när jag ramlade. Detta beror på att Lana inte var med när jag traskade i trappan för då hade hon tagit tag i mig så jag slapp slå i ryggen så hårt som jag gjorde. Hade även ett muntligt förhör i psykologin som inte gick så bra som jag hoppats, men det fina vädret gjorde mig på så bra humör att jag inte tänkte på det så mycket.
Nu blir det städning, måste verkligen städa det är hur stökigt som helst här hos mig!

Stressa!

Publicerad 2010-05-20 07:06:36 i The diary,

Har försovit mig men jag hinner med bussen ändå, måste bara göra allting dubbelt så snabbt som i vanliga fall. Nu ska jag borsta tänderna och klä på mig sen sticker jag !

Död!

Publicerad 2010-05-19 22:53:11 i The diary,

Har suttit och skrivit klart min inlämning i svenska och även pluggat psykologi. Nu är jag sjukt trött och jag vill inget annat än att sova.
Imorgon ska jag upp tidigt för jag och Lana ska sitta i skolan och plugga innan lektionerna börjar, önska mig lycka till att komma upp klockan 6 imorgon!

Det värker i hela kroppen!

Publicerad 2010-05-19 17:22:37 i The diary,

Orienteringen idag gick faktiskt super bra. Jag tycker det i alla fall, fick ihop alla kontroller på 1 timme och 5 minuter. Det är inte alls illa för mig som har så dålig kondition. Men det var sjukt jobbigt, solen steker och vi ska springa runt i skogen och på åkrar för att hitta alla kontroller.
När vi äntligen var klara tänkte jag åka hem, men jag hann inte med bussen så jag gick en sväng till Sara och Zeljka. Vi satt och solade på balkongen, snackade om Kroatien och Sara satt och plugga.
Nu är jag hemma, ska ta mig en dusch för jag luktar svett som tusan. Efter det blir det mat och sen plugg.

Orientering.

Publicerad 2010-05-19 06:42:26 i The diary,

Vad sur jag ser ut när jag är ny vaken!

God morgon på er. Har ni sovit bra?, det har i alla fall inte jag. Jag har sovit alldeles för lite, bara 5 timmar. Det är kört för min del, kommer bara lägga mig och somna på någon bänk i skolan. Jag borde planerat bättre och gått o lagt mig tidigare igår, eftersom vi ska orientera idag så skulle jag behöva så mycket energi som möjligt. Jag hoppas i alla fall att det går bra och att jag inte går vilse i skogen, har ju aldrig orienterat i skogen i Trollhättan. Nu måste jag fortsätta att göra mig i ordning men önska mig Lycka till! Det lär jag behöva.

God natt!

Publicerad 2010-05-18 23:34:10 i The diary,

Har suttit och pluggat i 4 timmar, jag är helt slut orkar verkligen inte mer. Jag borde egentligen gjort klart denna uppgiften men jag hann helt enkelt inte! Jag har i alla fall kommit en bra bit på den så det är ett stort plus. Jag belönar mig själv med att jag får lägga mig och sova nu, jag kan fortsätta imorgon när jag kommer hem.

Vad då regn?!

Publicerad 2010-05-18 18:21:02 i The diary,


Imorse när jag gick upp var vädret helt underbart, det var runt 20 grader under hela förmiddagen. Men såklart så höll det sig inte, utan när klockan var runt 13.00 så började det regna. Det förstörde min dag helt och hållet! Dessutom så smart som jag är glömde jag min jacka i skåpet så jag blev jätte blöt när jag skulle stå och vänta på bussen.
Nu är jag i alla fall hemma, har precis duschat så nu ska jag sätta igång med pluggandet!

-

Publicerad 2010-05-18 17:57:30 i Dresscode,


Jacka - GinaTricot
Linnen - GinaTricot
Shorts - H&M
Klocka - JetSet
Skor - Converse

Fan, inte skola IGEN!

Publicerad 2010-05-18 07:47:22 i The diary,


God morgon!
Vaknade för en stund sedan men jag låg kvar i sängen istället för att kliva upp, nu måste jag springa omkring här i lägenheten för att bli klar i tid. Som ni ser har jag inte ens hunnit platta mitt hår!

Måndag!

Publicerad 2010-05-17 22:06:36 i The diary,


Finns inte mycket att säga om idag, inget speciellt hände. Bara det gamla vanliga, nja förutom att jag just har stoppat i mig massor med nötter och nu känns det inte så bra. Satt och läste tidningen, är det bara jag eller känns inte vårmodet lite trist?!

Nu är det skola!

Publicerad 2010-05-17 08:03:48 i The diary,


Skulle egentligen varit uppe redan runt klockan 7, men när klockan ringde stängde jag bara av den och fortsatte sova. Som tur vaknade jag efter 40 min och jag hinner med bussen, men jag hinner inte få i mig någon frukost. Som ni ser på bilden så ser mitt hår ut som ett fågelbo. Ska ta och fixa det innan jag åker iväg!

Hejsan!

Publicerad 2010-05-16 12:36:40 i The diary,

Ska vi se, vart ska jag börja?!
Jo jag har ringt Sara flera gånger i dag för jag hade inte den blekaste aning om vad jag kunde ha på mig idag på konfirmationen. Men nu vet jag, det låg en bild inne på bloggen tidigare men jag lägger upp en sen när jag har fixat håret och allting. Nu sitter jag och målar mina naglar, måste börja göra mig i ordning redan nu eftersom jag känner mig ganska långsam och det finns mycket att göra!

Tufft!

Publicerad 2010-05-15 22:13:39 i The diary,


Bilden är gammal.
Idag har jag varit riktigt duktig. Har städat hela rummet så nu är det skinande rent, nja nästan i alla fall! Eftersom jag slet så hårt när jag städade så förtjänade jag att bara få lata mig resten av dagen och det gjorde jag. Jag har ätit glass, popcorn och massa frukt medan jag har tittat på flera Gossip girl avsnitt, nu har jag sett alla som finns ute på nätet men jag vill veta vad som händer i nästa avsnitt! Men jag får väll bara ta och vänta på att det kommer upp på nätet.
Nu ska jag titta på en film, tror jag i alla fall. Facebook börjar jag tröttna på, det känns så gammalt. Det händer inget nytt!

God morgon!

Publicerad 2010-05-15 11:10:58 i The diary,


Jag är ny vaken, ler och så ser man att jag glömde tvätta bort sminket innan jag la mig så det ser ut som ett blåmärke under ena ögat! Men that´s it. The real me. Ingen är ju perfekt hela tiden, speciellt inte jag!
Nu ska jag gå och äta frukost, sen måste jag verkligen ta itu med städningen!

Home sweet home!

Publicerad 2010-05-14 17:56:22 i The diary,


Nu är jag hemma. Eller, jag va hemma redan för ett tag sedan men jag har inte orkat sätta igång datorn. Har haft annat för mig.
Nu borde jag sätta mig och plugga då jag ligger efter, men eftersom mitt rum är jätte stökigt så ska jag städa lite först! Undra om jag kommer orka att städa rent hela idag, hmm...

i´m faraway

Publicerad 2010-05-14 12:49:40 i The diary,


Nu ska jag träffa min kusin. Vi ska käka glass och bara umgås, eftersom det var ett tag sedan vi träffades. Men först måste jag bara hitta min mascara!

God morgon!

Publicerad 2010-05-14 10:23:31 i The diary,


Idag är jag uppe väldigt tidigt, men jag kunde helt enkelt inte sova så bra. Vaknade upp flera gånger och varje gång jag gjorde det så hade jag världens kallsvett. Usch..
Nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra. Att städa mitt rum skulle inte vara en allt för dålig idé, det ser ut som början på ett 3:dje världskrig.

Shoppaholic!

Publicerad 2010-05-13 13:04:44 i The diary,


Jag har shoppat bort 2000 kr på två dagar, inte ett av mina smartaste val här i livet. Men jag behöver verkligen allt jag köpte! Dessutom ska jag bränna ännu mer pengar idag, måste köpa en ny mobil. Jag har ingen nu för tillfället och jag klarar mig inte utan mobil!
Nu ska jag göra mig i ordning, sen drar jag på jakt efter en ny mobil. (: <3

You make me happy!

Publicerad 2010-05-09 12:57:24 i The diary,


God morgon, jag tror jag vaknade på rätt sida idag för jag känner mig ganska glad! Men det kanske också beror på att jag ska åka till Trollhättan och träffa Lana. Vi ska sätta oss och snacka om lite grejer, det kommer bli bra känner jag. Vill inte ha hemligheter för henne längre.

lördag.

Publicerad 2010-05-08 10:45:59 i The diary,


Det är lördag och jag har inga planer. Känns ganska trist! Ute blåser det och vädret är inte de bästa, men förhoppningsvis lär inte det hindra mig för att hitta på något kul! Ska se om Lana har vaknat, får smsa henne och se om hon vill hitta på något.

...

Publicerad 2010-05-06 21:57:40 i The diary,

Jag hyperventilerar snart, Lana har skrämt upp mig och jag kommer inte kunna sova. Jag vet inte varför men jag är skit nervös. Nu ska jag måla mina naglar, hoppas att det får mig på andra tankar"!!!

Torsdag!

Publicerad 2010-05-06 21:04:43 i The diary,


Jag har haft en super dag!
Nåja, skolan va ju lite sådär, men jag fick VG+ på nationella i Engelska det är orsaken till varför jag har varigt på så strålande humör hela dagen. Efter skolan gick jag till Sara&Zeljka, där åt vi och sen åkte jag och Sara till stan där vi sola. Känner mig lite brunare nu faktiskt! Därefter hämtade Zeljka upp oss och vi åkte vidare till Överby. Eftersom vi träffade lite folk så han vi inte igenom alla affärer men det gjorde inte mig så mycket.
Jag klev innanför dörren för ett tag sedan, nu ska jag ta mig en dusch och sen tror jag faktiskt att det blir lite mer bloggning!

Sorry!

Publicerad 2010-05-05 19:21:16 i The diary,

Jag vet att min bloggning blir sämre för varje dag som går, men det är jätte jobbigt med skolan just nu och dessutom är jag trött hela tiden. Jag har sådan press på mig att få in allting i tid. Jag har flera inlämningar som jag inte har lämnat in och så är det flera prov att plugga till.
Men jag tänker inte sluta blogga för det! Utan det blir bara lite sämre uppdatering.

Söndag!

Publicerad 2010-05-02 21:29:52 i The diary,

Har haft det ytterst mysigt med mina små kusiner. Vi åt god mat, kollade på TV och stoppade i oss godis och glass. Jag fick dessutom en väldigt fin present, deras pappa har varigt i New york och köpt en sak till mig. Ni får se vad det är snart, ni kommer nog förstå min lycka!
Nu ska jag kolla runt lite på nätet efter Iphone, vart man kan köpa dem utan abonnemang osv. Får lite pengar i veckan av pappa och sen hoppas jag kunna spara ihop det sista så jag kan köpa mig en. Min nuvarande mobil börjar ge upp, stänger av sig hela tiden då jag ska skriva sms och vissa sms kommer inte ens fram! Väldigt irriterande.

Söndag!

Publicerad 2010-05-02 17:35:36 i The diary,

Idag var det varigt en sådär lagom meningslös dag. Jag har inte gjort något, förutom städat! Ja, jag har lyckats få det stökigt efter bara en dag. Har väntat på mina kusiner, men dom kommer inte förens klockan 19. Kunde lika gärna åkt upp en sväng till Trollhättan, men jag trodde dom skulle komma hit under dagen. Efter som jag har lite tid nu så ska jag sätta mig och plugga till Geografi provet som jag ska ha imorgon.

-

Publicerad 2010-05-02 17:32:28 i Dresscode,


Tröja - GinaTricot
Stickad sak - LaRedoute
Byxor - Zara
Skärp - ?

GodMorgon!

Publicerad 2010-05-02 12:43:19 i The diary,

(Bild från i Fredags, då vi var på fest i GBG!)

Har äntligen lyckats dra mig upp ur sängen, fast jag vill egentligen bara ligga kvar. Hade underbara drömmar för första gången på länge, jag som annars bara drömmer hemska saker. Men när jag såg att klockan va 12.30 så hade jag inget val än att kliva upp.
Nu ska jag göra lite frukost, magen kurrar och jag kan inget annat än tänka på vad jag ska göra för gott att äta.

StädDag!

Publicerad 2010-05-01 20:50:23 i The diary,

Idag har jag varit instängd i mitt rum, har haft huvudvärk och känt mig dålig. Men jag tyckte det var så tråkigt att bara ligga och vila så jag städade och möblerade om i rummet. Det fick mig på bättre humör och huvudvärken försvann. Men den har olyckligtvis hittat tillbaka igen!
Tänkta fota rummet så ni får se hur det blev. Bilderna kommer om kanske 10 min ! (:

Beställt!

Publicerad 2010-05-01 12:50:20 i Shopping,


Klickade hem denna väskan, förhoppningsvis kommer den redan nästa vecka! Har kollat på den sjukt länge och äntligen bestämde jag mig för att beställa den. Detta känns som en bra investering, dessutom behöver jag en ny skolväska.

Gone!

Publicerad 2010-05-01 12:13:25 i The diary,

Jag har försökt hålla mig borta från datorn i några dagar, förstår inte riktigt att jag klarade av det. Men jag behövde verkligen en liten paus. Nu ska jag trycka i mig lite frukost och förhoppningsvis blir det bra uppdatering idag (:

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela