Manuela

That silly smile

Publicerad 2011-10-31 13:59:12 i The diary,


Hejsan!
Har druckit mitt morgon kaffe nu, gjort mig i ordning och städat undan lite. Nu sitter jag här hemma och väntar på att klockan ska bli 14.20 så jag ska gå ut till bussen. Ska åka iväg till Trollhättan och träffa Sara de va ju ett tag sedan vi sågs så de kommer bli skoj. Vi har massor att ta igen och prata om så de kommer bli en riktigt bra dag känns de som. Ska ta mig en frukt nu innan jag ska iväg, kännde att jag blev väldigt sugen på apelcin helt plötsligt.

God morgon.

Publicerad 2011-10-31 11:31:05 i The diary,


Ny vecka, ny dag och nya händelser. Dessutom är de ju höstlov nu, så jag har en hel vecka att spendera på att göra saker jag inte alltid hinner med. Som mysiga fikor, tjejkvällar och annat som hösten har att erbjuda. Ska även försöka sluta tänka så negativt om allting och oroa mig, istället vara mer öppen och helt enkelt ha roligt.
Eftersom jag hoppas på en bra vecka så startar jag upp med en stor kopp kaffe idag och lite musik som jag kan bli piggare till.

I'm still alive

Publicerad 2011-10-26 17:44:47 i The diary,


Hejsan!
Har haft en helt upp och nervänd start på veckan. Allt känns som de inte borde och allt är som de inte borde. Men de går väl över snart förhoppningsvis. Har massor med skolarbeten som ska göras och jag kan inte ens få mig själv att sätta igång. Jag bara dörmmer mig bort till lovet som börjar om 2 dagar. Jag kan inte ens blogga, allt låter bara fel och konstigt ska krypa ner i sängen en stund och bara försöka slappna av och inte tänka för mycket på allt.

Söndag.

Publicerad 2011-10-23 22:01:28 i The diary,


Hejsan!
Har inte haft tid att skriva i bloggen, helgen har varit riktigt härligt. Umgåtts med Lana hon sov här igår, fikat med härliga människor och bara njutit. Imorgon är de tillbaka till vardagen som gäller, skola, plugg osv. Men de är bara en vecka kvar innan höstlovet! Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på TV en stund innan jag går och lägger mig. God natt!

God morgon!

Publicerad 2011-10-22 12:07:03 i The diary,


Har varit uppe i någon timme nu, lyckats dricka flera koppar kaffe för att vakna till och inte se så trött ut. Men de hjälpte inte så mycket ändå. Ser ut som att någon har kört över mig, beror no på min sömnbrist men jag hinner inte sova. De får man göra när man är gammal helt enkelt nu händer de ju så mycket hela tiden. Ska hoppa in i duschen nu, tvätta håret behövs verkligen!

Fredag!

Publicerad 2011-10-21 19:01:27 i The diary,


Stress stress!
Har varit med klassen i Göteborg idag, vi var först på backateatern och såg en film som inte var riktigt i min smak och förstod inte så mycket av den heller för den delen. Lunch på pizzeria också med tjejerna riktigt mysigt och roligt. Vi besökte även en moske senare, de va väldigt intressant att gå och titta i den. De va allt vi gjorde innan vi åkte tillbaka mot Trollhättan. Där blev de en snabb fika hos Sara.
Nu är jag hemma har duschat fort och bytt om, har lite brottåm ska till Edet och ta bussen upp till Trollhättan för jag och Lana ska på bio! Nu måste jag verkligen gå men jag bloggar när jag är hemma. Ha en trevlig fredagskväll!

Torsdag.

Publicerad 2011-10-20 15:57:05 i The diary,


Hejsan!
Sov riktigt lite och riktigt dåligt i natt så jag har varit trött hela dagen! Hade Naturkunskaps prov idag också de gick väll lite sådär jag gissade på alla frågor känndes de som men vi får se, har jag tur kanske jag kan få ett G i alla fall, vilket jag hoppas på! Va även en sväng hos Sara&Zeljka innan jag åkte hem. Vill bara lägga mig och sova nu men jag ska träffa Emelie om en timme, vi ska äta pizza eftersom varken mamma eller pappa är hemma så finns de ingen som kan laga mat. Men nu tänkte jag hoppa in i duschen.

Skype is taking all my time.

Publicerad 2011-10-19 21:47:17 i The diary,


Jag började med mitt plugg och lyckades läsa igenom de jag skulle och började svara på några frågor. Sen på något sätt kan jag och Lana på att vi skulle plugga tillsammans via Skypr och de gick ju inte så bra. Vi har istället pratat om allt annat, sovit en stund och nu sitter jag med inpackning i håret som jag snart ska tvätta ut snart. Sen blir de sova för mig så jag säger God natt redan nu.

Plugg dag!

Publicerad 2011-10-19 14:21:29 i The diary,


VAd tiden ska gå fort, hur kan klockan redan vara halv 3 nästan. Jag måste verkligen sätta igång med plugget nu, har en inlämmning och prov imorgon så jaglär sitta vid böckerna hela dagen. Har laddat upp med lite kakor så jag inte tröttnar allt för fort på pluggandet.

Im in Love!

Publicerad 2011-10-19 13:29:51 i I want to have this in my closet,

Kollade runt lite på nätet och hittade denna super snygga jackan från G-star. Vill verkligen ha en ny jacka, kortare modell som denna. Har ju min blå Svea jacka men den känns så klumpig ibland. Denna skulle va perfekt känner jag. Nu måste man bara övertala mamma och pappa om att få den !

Studiedag!

Publicerad 2011-10-19 12:07:59 i The diary,


God morgon!
Vaknade verkligen på rätt sida idag, har sovit ut ordentligt och sen även legat kvar i sängen i nästan en timme och bara tagit de lugnt. Behövde verkligen en god natts sömn och att få vila ut. Dessutom har jag ingen skola idag så jag ska plugga, har massor att göra och de är egentligen bara att sätta igång men först blir de morgon kaffe och frukost!

Sex and The City.

Publicerad 2011-10-18 21:00:17 i Media,


Istället för att plugga så satte jag mig och kollade på 2 avsnitt av Sex and The City. Älskar verkligen den serien och jag måste verkligen köpa mig boxen hatar att kolla på nätet för kvaliteten är så dålig! Nu ska jag logga in på Skype för jag och Lana ska prata lite, girl talk you know...

Tuesday!

Publicerad 2011-10-18 18:32:55 i The diary,


Hejhej!
Har haft en riktigt jobbig dag i skolan, massor att ta in och dessutom har jag varit så otroligt trött eftersom jag sov så dåligt inatt. Men dessa dagar kommer då och då. Efter skolan mådde jag lite bättre, vi va hos Sara&Zeljka de blev fika och umgänge. Lite girl-talk med Sara innan hennes pojkvänn kom också. Nu är jag hemma tänkte dammsuga mitt rum eftersom jag fäller så jäkla mycket hår så de är förfärligt jag är värre än en katt känns de som!

Chillar

Publicerad 2011-10-17 17:44:01 i The diary,


Äntligen hemma efter en otroligt lång skoldag! Eller jag har visst redan varit hemma en timma ser jag nu när jag kollar på klockan men tiden har flygit förbi. Skulle egentligen till Zeljka för hon fyller år men dom skulle inte vara hemma fören 18 pch jag orkade inte gå runt i stan i 3 timmar efter skolan så jag åkte hem. Mamma skulle med också men hon ligger och sover efter att ha jobbat hela dagen så vi ska förbi där imorgon istället. Men jag hoppas hon får en underbar dag!
Tänkte hoppa in i duschen nu och sen plugga lite, är otroligt trött så jag hoppas på att piggna till lite av duschen.

Måndag!

Publicerad 2011-10-17 12:29:56 i The diary,

Sitter i skolan, lektionerna och timmarna passerar långsamt. Är på 3:dje lektionen för idag så jag har 2 kvar men alla är i 90 minuter så man blir gråhårig innan rasten kommer. Men jag biter ihop och så kommer dagen gå. Efter skolan ska vi iväg till Zeljka hon fyller 40 idag så dr blir kaffe och tårta, något och se fram emot i alla fall!

Klar med städningen!

Publicerad 2011-10-16 17:10:59 i The diary,


Känns så otroligt skönt att vara klar med städningen av hela lägenheten! Men alldrig att jag bor själv detta hade jag absolut inte orkat göra ofta. Har dessutom riktigt ont i ryggen nu av allting så de blir vila, inte anstränga den så mycket mer idag. Har nu satt in en inpackning i håret som ska sitta i ett tag och sen ska jag ta mig en välförtjänt och lååång dusch innan jag sen måste sätta igång med att plugga. Ser inte fram emot att ta upp naturkunskaps boken och skriva en inlämmning, men man måste ju göra saker här i livet som man inte vill så de är bara att bita ihop för min del!

4 Years.

Publicerad 2011-10-16 14:26:42 i Music,


De är så otroligt att man inte ens kan förstå de. Fyra år har de gått sen Balkans största sångare gick bort i en bilolycka, men han har levt vidare med alla oss. Hans musik är odödlig!

Good morning sunshine!

Publicerad 2011-10-16 11:17:36 i The diary,


Har varit vaken i nästan en timme snart men inte orkat dra mig upp ur sängen förens nu. Har precis kokat mig en kopp kaffe och nu sitter jag här. Ska läsa lite bloggar nu och bara ta de lugnt ett tag sen ska jag fortsätta med städningen eftersom jag inte han klart igår. Har inte så mycket att se fram emot idag har även en inlämmning att göra klart så de blir att hålla mig innomhus idag. Men ska försöka bli klar med de så jag kan dra iväg en sväng till kusinerna men de är ett kanske för de är mycket att göra.

Städ och tvätt!

Publicerad 2011-10-15 15:04:47 i The diary,


Hejsan!
Har kommit igång med storstädningen här hemma, mycket att göra finns de. Sen har jag en hel drös med kläder som ska tvättas också! Springre från tättstugan till lägenheten och tillbaka. Mamma är ju i den nya lägenheten och pillar så jag får sköta om denna så länge. Men ne nu måste jag tillbaka till jobbet, haha. Emelie kommer snart också så hon får hjälpa mig.

Fredag!

Publicerad 2011-10-14 16:09:33 i The diary,


Hejhej!
Min fredag hittils har varit helt okej. Inget speciellt bara skola och sen hem. Har nu suttit i någon timme kanske och pratat med en nära vänn från kroatien som har gjort slut med sin flickvänn efter 3 år. De känns så konstigt jag trodde verkligen att dom skulle bilda familj tillsammans, känns så sjukt och han är ju också lite uppskakad av de hela. Så jag fick lyssna, e så jobbigt när han är 2000 km ifrån annars hade vi kört en partykväll för att få han på andra tankar men de går ju inte.
Nu sitter jag och gör mig iordning för jag ska träffa mina tjejer Lejla, Sara och Lana. Vi ska fira vår sötnos Lejla som fyller 17 så de blir middag ute.

I wanna be blonde again!

Publicerad 2011-10-13 18:45:42 i Manuela Antolovic,


Kollade igenom bilder från Våren och insåg precis vilket misstag jag gjorde så jag klippte av mig håret och sen även färgade de mörkt. Saknar mitt ljusa och långa hår så otroligt mycket!

Thursday!

Publicerad 2011-10-13 17:50:11 i The diary,


Hejsan!
Har haft en riktigt stressig dag, inte suttit en minut och bara vila lite. Allt börjarde med att jag såklart försov mig imorse, men mamma körde mig till skolan så jag hann i tid till min mattelektion, vi hade dock ett oförberett prov som de inte gick bra på alls. Efter de hade jag cirka 5 minuters rast innan jag skulle vara på naturkunskapen. Vi gick igenom allt som skulle komma på provet nästa torsdag och de är riktigt mycket så jag kommer få plugga! När den va klar så hade jag 2 och en halv timmes hål så jag och mamma åkte iväg och fixade ny legitimation till mig, bilden denna gången blev inte alls lika bra som på mitt förra men de får gå. Lunch hos Zeljka blev de sen innan jag stack iväg på min sista lektion för dagen.
Nu har jag precis kommit hem och tryckt i mig två mackor eftersom mamma inte är hemma och kan laga mat. Ska strax sätta igång med plugget har en naturkunskaps inlämmning som jag måse göras klart men ska rensa lite på datorn först.

Home sweet home.

Publicerad 2011-10-12 20:38:56 i The diary,


Hejhej!
Efter skolan idag blev de en sväng till Zeljka, fick färga hennes utväxt för den såg riktigt hems ut. Har dock inte se resultatet för jag åkte hem innan hon han skölja ut de men de blev säkert bättre än vad de var innan. Mött upp Emelie när jag kom till Edet och vi tog oss en liten promenad innan vi skildes åt och gick hem.
Kom hem för ett bra tag sedan men har pratat med Mersiha i telefon rätt så länge, den tjejen är bara för skön hon får en alltid att skratta. Nu ska jag äta lite hade jag tänk och sen ska jag in i duschen.

Osdag!

Publicerad 2011-10-12 10:42:51 i The diary,

God morgon!
Har haft mig en lugn morgon, vaknade innan klockan hann ringa, försökte somna om men de gick inte så jag drog mig upp ur sängen och började göra mig i ordning. Nu sitter jag på min första lektion för dagen ska lägga undan mobilen och bloggen nu så jag kan hänga med lite i föreläsningen.

Härlig eftermiddag!

Publicerad 2011-10-11 17:10:08 i The diary,

Efter skolan åkte jag och Kaltrina till Överby, vi har precis avslutat shoppingrundan och nu ska vi äta så jag passar på och bloggar snabbt. Efter så måste jag in till stan en snabbis för att kolla om skorna jag vill ha finns i min storlek för de fanns dom inte här. Men nu är de käk och magen kurrar!

Tisdag!

Publicerad 2011-10-11 13:01:59 i The diary,

Sitter på min andra lektion har Samhällskunskap så de är föreläsning. Men den är snart slut och få har jag 1 timme på mig att bläddra igenom Filosofin och försöka få in lite i huvudet innan provet är.

God natt!

Publicerad 2011-10-10 23:16:27 i The diary,


Har äntligen svarat klart på alla instuderings frågor, nu ska jag hoppa in i duschen sen läsa igenom sidorna i boken en gång till innan jag förhoppningsvis hamnar i drömmarna värld! Jag hoppas kunna sova gorr i natt nu när den jäkla pluppen är ute ur örat.

Ny vecka, ny start!

Publicerad 2011-10-10 18:52:50 i The diary,


Imorse blev de en tripp till doktorn, dom opererade ut örhänges pluppen som satt kvar i mitt öra tack vara den okunniga läkaren upp på Jourcentralen i Trollhättan. Har varken kunnat sova på de örat eller röra de, men nu när pluppen är ute känns de mycket bättre. Dock har jag mått lite illa under dagen och varit snurrig i huvudet för de kom lite väl mycket blod och så fick jag ju spruta så jag har varit lite skakis. Men jag tog mig till skolan senare och höll ut hela dagen sen en sväng till Sara för mamma var där så de blev middag och fika inna vi rörde oss hemmåt. Nu sitter jag har ska sätta igång och plugga eftersom jag har Filosofi prov imorgon. Ciao!

God morgon!

Publicerad 2011-10-08 11:40:07 i The diary,


Äntligen lördag! Vaknade dock inte av mig själv idag jag som tänkte sova ut ordenkligt, utan Lanas sms såg till att jag kvicknade till. Har inte gjort så mycket hittils bara röjt undan lite i rummet, nunblir de en kopp kaffe så jag vaknar till ordentligt!

Fredag

Publicerad 2011-10-07 13:05:55 i The diary,

Har haft en dålig dag, allt är som de inte ska vara. Jag har haft mardrömmar inatt, vaknat upp alldeles kallsvettig. Tappat en kopp med kaffe mitt i skolan och alla såg, spilde även på mig själv, fått flera dåliga nyheter och har otroligt ont på flera ställen av kroppen.
Sitter just nu på min sista lektion för dagen, efter har jag några få ärenden att göra som jag egentligen inte orkar men måste.

 

God morgon!

Publicerad 2011-10-06 10:23:42 i The diary,

Hade en stressig morgon, håret va riktigt tovigt så jag fick spendera massa extra tid på de och därför stressa igenom allt annat. Nu sitter jag på mattelektionen men efersom jag inte förstår något underhåller jag mig med Wordfeud !

Onsdag!

Publicerad 2011-10-05 14:36:59 i The diary,

Nu när skoldagen är slut unnar jag och Kaltrina oss en fika på strandgatan. Riktigt mysigt!

Tuesday

Publicerad 2011-10-04 23:09:15 i The diary,


Hejsan!
Idag när skoldagen va slut så spenderade jag några tillar hos Sara&Zeljka medan mamma va och skrev på kontrakt för vår nya lägenhet i Trollhättan. De va riktigt skoj, jag och Sara kollade lite bilder från i sommras och videoklipp sen kom hennes pojkvänn och dom två är ju bara för söta tillsammans! Haha, men dom är verkligen de. Så dom ser på varandra blir man lite avis och önskar sig en pojkvänn. I alla fall så fikade vi, mamma kom även då och en halvtimme efter hon kom så åkte vi hem.
Jag hann inte göra så mycket här hemma, byte bara om lite fort och mötte sedan upp Emelie och promenerade en bra bit. När jag kom hem blev de en dusch och nu har jag äntligen varvat ner lite, tar de bara lugnt, lyssnar på musik och kopplar av. Säger även God natt nu för jag är riktigt trött!

Filosofi

Publicerad 2011-10-04 15:13:49 i The diary,

Sitter och lyssnar på när vår filosofi lärare pratar på om gamla grekiska filosofer som sedan länge är begravda, och vars ben säkert inte ens finns kvar. Men måste man gå igenom detta så måste man. Dessutom gör pencilinen mig otroligt trött så jag äter godis och hoppas på en sockerkick. Men jag slutar ju om 45 minuter också så jag har lyckats ta mig igenom hela skoldagen.

Tar de lugnt

Publicerad 2011-10-03 18:33:50 i The diary,


Va en runda på stan med Lana efter skolan för att hämta ut pencilin för örat som jag ska ta i 10 dagar nu, för att de ska bli bättre. Är väldigt trött just nu så jag ska krypa ner i sängen och kolla på 2 avsnitt av denna nya serie jag har började se på igår när jag inte kunde sova.

Shit day.

Publicerad 2011-10-03 12:10:18 i The diary,


Kunde inte somna igår utan låg uppe till 4 på morgonen och när jag tillslut somnar så sover jag så dåligt, för de gör så ont. Stängde av klockan när den ringde så Lana väckte mig 8 då va jag redan sen men jag gjorde mig i ordning fort och satte mig på bussen till skolan. Har haft ett möte med rektorn och hon har tagit bort min kroatiska lektion, förstår inte riktigt varför är helt förvirrad och allt snurrar i huvudet på mig, är trött, sliten och mår bara dåligt. Men jag har 3 lektioner kvar så får ta och kämpa mig igenom dom nu innan jag får åka hem.

A little bit better.

Publicerad 2011-10-02 21:55:48 i The diary,


Tog mig 30 minuter att få en bild som jag inte ser helt död ut på. Mår lite bättre nu men de dunkar fortfarande i örat och smärtan e kvar men svullnaden har lagt sig. Sitter och skypar med Lana nu, hon e så söt när hon städar och jag ligger bara på sängen och nojjar om mina beskymmer.

Home sweet home.

Publicerad 2011-10-02 18:44:59 i The diary,

Är äntligen hemma, fortfarande likte skakis efter besöket hos doktorn, de måste varit de hemskaste jag har varit med om. Han kommer in i rummet och bara börjar trycka på örat som är helt svullet såklart börjar jag gråta för de gjorde faktiskt riktigt ont. Sen bara rycker han i örhänget som sitter fast så jag skriker ju och han bara fortsätter rycka tills han rycker ut örhänget och hela skorpan med de. Kommer nog aldrig glömma detta besök hos doktorn, jag som dessutom har fobi så händer detta. Tror jag hellre dör nästa gång än går tillbaka till doktorn.
Men mamma som e så snäll har köpt glass till oss och jag fick även beställa 2 plagg från Nelly för jag gick igenom detta idag. Nu ska jag mysa ner mig i soffan med min Ben&Jerry glass och se någon film.

Fika

Publicerad 2011-10-02 15:14:26 i The diary,

Efterom dom på akuten inte såg de som ett akut fall så har jag fått tid på jourcentralen klockan 17,30. Örat svider och gör ont men jag får helt enkelt stå ut i några timmar till. Vi sitter hos Zeljka nu och fikar så vi inte åker fram och tillbaka till Lilla Edet.

Akuten

Publicerad 2011-10-02 10:10:27 i Manuela Antolovic,

Ett av mina hål i öronen har blivit så infekterat att de rinner var och blod ur de. Hela örat har även svullnat upp och jag och mamma kan inte se om pluppen sitter kvar men vi antar de för de inte går att dra av öghänget. Så nu måste mamma köra upp mig till akuten för jag skriker som ett barn så fort hon tar i örat och jag klarar inte av blod eller något sånt. Är rädd för doctorn, men de gör så ont i örat att jag måste dit även fast jag försökte övertala mamma om att få sova på saken. Nu måset jag göra mig i ordning, tar något slappt bara och sen åker jag iväg.

Slapp lördagskväll

Publicerad 2011-10-01 22:47:14 i The diary,


Har inget lust att läsa min svenska bok nu så istället sitter jag och målar mina naglar medan jag lyssnar på musik. Usch detta va inget bra val av helg att absolut inte göra någonting när jag är så party sugen, aja de får helt enkelt bli party nästa isället. Jag kommer troligtvis sitta och räkna dagarna till på fredag.

Måndag.

Publicerad 2011-10-01 22:03:00 i The diary,

Sommaren 2011, Me&MySis

Har haft en super mysig dag! De blev lite shopping för min del först, en födelsedagspresent till mamma som fyller 40 idag och en tjocktröja till mig själv. Efter den snabba rundan på stan åkte jag hem till Sara, där blev de middag och kaffe innan vi gick ner till stan för att Sara skulle sola, jag solade inte eftersom de solariumet jag ville sola i inte fungerade. När hon var klar blev de en mysig fika på strandgatan där de blev massor med prat om allting. Sen åker vi hem till henne och fikar igen en snabbis innan jag tar bussen hem. Älska fika!
Nu är jag i alla fall hemma ska hoppa in i duschen och sedan förhoppningsvis sova, God natt!

The Vampire Diaries!

Publicerad 2011-10-01 19:21:42 i The diary,


Engelskan är äntligen klar så nu får jag se på ett avsnitt Vampire diaries. Hade jag satt mig och kollat på avsnittet först hade Engelskan aldrig blivit klar, så att unna mig ett avsnitt efter att jag jobbat hårt blev min morot. Dags att koppla av lite innan jag måste sätta igång att läsa i min svenska bok.

EnergiBoost

Publicerad 2011-10-01 18:25:56 i The diary,


Såhär mitt i skrivandet på Engelska inlämmningen känner jag behovet av en energi kick, för jag somnar nästan med huvudet på tangetbordet. Har därför gjort mig en kopp varm choklad, hittade dock ingen vanilj glass som jag alltid har i min varma choklad så jag fick nöja mig med två chokladbitar till. Har laddat upp med socker nu så de är dags att återgå till skrivandet igen.

Study in pink!

Publicerad 2011-10-01 16:01:47 i The diary,


Nu är de slut på de roliga för mig del, de är dags att ta tag i plugget och för att göra de hela lite roligare så har jag allt i rosa och även en plugg outfit som de ingår rosa i. Jag vet att de låter konstigt, och rosa är egentligen inte min färg men man blir glad av färgen och när de trågiga som plugg är sött/fint så får man genast lite motivation att plugga. Jag ska sätta igång med Engelskan först tänkte jag eftersom jag inte ens har ängnat den en blick innan.

Lunch me Emelie

Publicerad 2011-10-01 13:57:31 i The diary,

Sitter på pizzeria Roma i Lilla Edet med kusinen och äter såklart pizza. Vi pratar lite om allt också men nu ska jag lägga undan mobilen innan maten blir kall.

Wake me up when september ends.

Publicerad 2011-10-01 11:28:21 i The diary,


God morgon!
Idag är de 1 Oktober, tiden går så långsamt känns de som, jag kom ju hem från kroatien för en månad sedan men de känns som att de har gått minst tre! I alla fall så kom jag hem runt 3 på morgonen då va ja riktigt trött och hungrig, så jag ställde mig och gjorde rostade mackor som jag slängde i mig innan jag försvann in i drömmarnas värld. Blev väckt av att min kusin smsar men jag va så trött så jag försökte somna om, de gick inte utan jag bara vred mig i sängen så tillslut gav jag upp. Sitter och dricker kaffe nu för att vakna till lite ska göra mig i ordning snar också för jag ska luncha med Emelie.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela