Manuela

Biblioteket.

Publicerad 2011-03-30 12:10:45 i The diary,







Sitter i biblioteket med Kaltrina, vi ska jobba på våra projekt arbeten idag. Egentligen har vi studiedag men vi åkte iväg till skolan för att göra något vettigt istället för att bara sitta hemma och inte göra någonting.

Tisdag.

Publicerad 2011-03-29 12:39:56 i The diary,


Sitter i skolan har inte haft några intressanta lektioner bara vanlig tråkig skoldag. Sitter nu här i skolan vid datorn med Kaltrina och några andra goa tjejer.

God natt.

Publicerad 2011-03-28 22:42:02 i The diary,



Känner mig riktigt duktig då jag faktistk har pluggat till provet som är imorgon, kan ganska mycket tror jag men jag kommer säkert läsa igenom de några gånger imorgon innan provet.
Nu har jag flätat mitt hår, det tog ganska långt tid men nu hoppas jag på att de blir fint och vågigt imorgon annars blir jag riktigt ledsen för jag verkligen kämpade med fiskbensflätorna. Nu ska jag dock lägga mig, är riktigt trött och så är de dessutom skoldag imorgon.

Dåligt med uppdateringar! Förlåt.

Publicerad 2011-03-28 19:07:12 i The diary,




Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft lite trista dagar så jag har inte varit så sugen på att blogga. De är nämligen 2 år idag sedan min farfar gick bort och vi stod varandra riktigt nära.
Idag försov jag mig till skolan riktigt typiskt med tanka på att vi hade prov men jag hann i tid för att göra halva provet i alla fall. Sen var inte skoldagen så intressant.
Idag kom pappa hem från Kroatien och han hade såklart med sig choklad till mig, blev riktigt glad då jag älskar chokladen som finns där nere. Nu har jag inte så mycket mer att skriva om ska plugga för jag har prov i Idrott imorgon.

Day 10 - 10 things about me.

Publicerad 2011-03-27 13:06:26 i Something fun,

1. Jag älskar att äta mat. De är de godaste jag vet och jag kan äta hur mycket som helst.
2. Jag tänker aldrig på min vikt om jag e tjock eller så för de vet jag att jag inte är, blir till och med glad när jag går upp lite.
3. Jag finns alltid där för mina vänner när de känner att de behöver mig.
4. Jag kan lätt lita på folk för jag vill alltid se de bästa hos dem därför blir jag även ofta sårad.
5. Jag blir inte lätt kär och jag kan inte ha ett förhållande med en kille bara för att han ser bra ut.
6. När jag inte har min mobil nära mig så blir jag galen.
7. Jag tänker ofta mer på andra än på mig själv.
8. Jag pluggar alltid sista dagen innan provet.
9. Jag älskar att shoppa. Ingen nyhet kanske men de är ju bara så kul att få in nya plagg i garderoben.
10. Jag älskar alla mina par skor, jag har 28 par och varända par e som mina små bebisar. En dag då jag känner mig ful tar jag gärna på mig ett par skor jag älskar för att känna mig bättre.

God morgon.

Publicerad 2011-03-27 12:49:44 i The diary,

Usch, jag har verkligen inte en bra morgon men jag hoppas ni har det. Vaknade upp med huvudvärk och känner att jag också håller på att bli förkyld.
Idag måste jag städa lite för jag kan nästan inte se mitt golv de ligger kläder överallt. Dessutom så måste jag plugga till mitt engelska prov som jag har imorgon. Mycket att göra men så lite tid. Ska först försöka vakna till lite sen sätter jag igång.

Lördag.

Publicerad 2011-03-26 23:32:46 i The diary,

Har varit i Trollhättan idag, va i kyrkan till klockan 17 sen träffade jag Kalle istan. Vi gick och käkade pizza innan vi tog bussen ner till Edet där vi köpte godis och hyrde film. Sen kom mamma och hämtade oss.
Kalle åkte hem för någon timme sedan och nu har jag kollat klart på fimen vi inte han se klart.

God morgon

Publicerad 2011-03-26 11:13:16 i The diary,



Farmor och min lilla kusin ringde och väckte mig för ett tag sedan, har druckit kaffe och ätit lite frukost. Solen skiner ute idag så det kanske blir att inviga min nya vår jacka om det inte är alldeles för kallt ute.
Men nu ska jag göra mig i ordning för klockan 13.15 ska jag åka iväg till trollhättan ska sola lite tänkte jag, i solarium inte ute de är de alldeles för kallt för att göra. Sen så klockan 15 ska jag till kyrkan. Efter så ska Kalle ner med mig till Edet så det lär bli roligt.

Dags att säga god natt?!

Publicerad 2011-03-26 01:30:11 i The diary,



Har suttit vid datorn ganska länge nu, men jag orkar inte gå och lägga mig. Jag vet att de låter konstigt men då måste jag gå upp och släcka överallt och det känns jobbigare än att sitta här och vara trött. Men nu känner jag att jag knappt kan hålla ögonen öppna längre så jag får helt enkelt sluta vara så lat och gå och lägga mig.

Färging av håret!

Publicerad 2011-03-25 12:47:38 i The diary,



Skoldagen är slut och nu är jag hemma hos Zeljka&Sara. Zeljka har smetat in fårfärg i mitt hår och nu sitter jag med de, måste vänta 15 minuter till och sen ska jag skölja ur det. Jag hoppas verkligen att det blir bra nu och att jag blir nöjd!

God morgon.

Publicerad 2011-03-25 10:21:36 i The diary,



Sitter i skolan på min första lektion, vi ska skriva bakgrun till vårat projekt arbete. Jag hade lite beslutsångest men i sista stund så valde jag att min arbete skulle handla om Storbloggarnas påverkan av ungdomar. Eftersom jag själv bloggar och läser flera storbloggar så känner jag att jag har lite info om de hela redan men jag måste ju veta mer så nu ska jag leta lite mer information på nätet. Jag hoppas verkligen att detta blir ett roligt arbete annars kommer jag inte orka göra det.

Torsdag.

Publicerad 2011-03-24 20:09:30 i The diary,


Jag är helt slut efter skoldagen, va inte hemma fören runt klockan 19.00. Har vilat lite, ätit och duschat nu ska jag krypa ner under täcket och se film är för trött för att vara uppe. Men i'm back in the morning. God natt!

God morgon.

Publicerad 2011-03-24 09:00:17 i The diary,



Sitter just nu i skolan på min första lektion, räknar minuterna till den tar slut så jag kan gå och köpa mig en macka och kopp kaffe är riktigt hungrig. Glömde även idrottskläder idag så jag får ett hål mellan klockan 11-13.40 undra vad man kan hitta på då.
Nu ska jag i alla fall sätta lite fart och jobba så jag får någonting gjort.

Onsdag.

Publicerad 2011-03-23 20:34:40 i The diary,


Efter min sista lektion så åkte jag till farmor, hon hade lagat mat till mig och min kusin. Det var riktigt gott, fick förrätt med räkor och sen kyckling med något och till sist blev det våfflor. Allt var riktigt gott och jag är fortfarande mätt.
Runt 16.30 så traskade jag iväg hem för att plugga inför mitt kroatiska prov som jag har imorgon, har pluggat ända till nu. Eller nja, mitt i pluggandet så tog jag en dusch och sen fortsatte. Men nu är jag klar, ska vila lite nu.

God morgon.

Publicerad 2011-03-23 12:07:21 i The diary,



Imorse så var det jobbigt eftersom när elektrikern kom så flyttade jag över mig till mammas säng och fortsatte sova och sen tillbaka till min säng igen.
Runt klockan 9.30 gick jag upp och gjorde mig i ordning väldigt segt så jag fick springa till bussen. Men jag kom på bussen och har jag ätit lunch i skolan. Nu sitter jag med en varm kopp kaffe på min samhällkunskaps lektion, ska sätta igång och skriva lite anteckningar.

God natt.

Publicerad 2011-03-22 23:00:14 i The diary,



Är otroligt trött och lite sur eftersom jag har egentligen sovmorgon till 10 imorgon, men jag får inte sova längre än till 7.30 för då kommer de gubbar som ska byta ut mitt element i rummet eftersom det inte fungerar. Vet dom inte att folk sover klockan 7.30 på morgonen. Blir så sur!

Äntligen hemma.

Publicerad 2011-03-22 19:30:48 i The diary,



Det fick trots allt bli en tripp till Överby lite snabbt, kollade igenom affärerna och hittade en vårjacka på H&M som jag provade och troligtvis kommer köpa snart. Sen så blev det stressigt när jag skulle hinna med bussen hem men jag hann och nu har jag precis ätit mat. Ska vila lite nu, kolla på tv med min B&J.

Fika i solen.

Publicerad 2011-03-22 16:24:34 i The diary,


Va hos Kalle förut och vi fick såklart inget plugg gjort, men så kan de gå ibland. Vi har helt enkelt för roligt tillsammans så vi kan inte koncentrera oss på skoluppgifter. Nu är jag hos Zeljka, vi har käkat och sen så fikade vi ute på balkongen, solen skiner ju så man få passa på. Nu funderar jag på om jag kanske ska åka hem eller om jag ska med henne en sväng upp till Överby. Jag får helt enkelt se vad jag bestämmer mig för.

Hos Kaltrina!

Publicerad 2011-03-22 13:15:03 i The diary,



Skoldagen är slut eftersom vår svenska lektion är inställd, så nu sitter jag och Kalle hemma hos henne. Vi ska försöka få lite plugg gjort men det går inte så bra för istället dansar vi runt och lyssnar på musik.

God morgon.

Publicerad 2011-03-22 10:14:25 i The diary,



Det blev en sen kväll igår eftersom jag stannade uppe och kollade på Gossip Girl, ett inte så smart val eftersom jag hade väldigt svårt att gå upp i morse och fick stressa för att göra mig i ordning och hinna med bussen. Just nu sitter jag i skolan på min fösta lektion med en vam kopp kaffe. Är lite små seg och känner att jag inte hänger med så mycket på lektionen som jag borde. 

Måndag.

Publicerad 2011-03-21 20:33:14 i The diary,


Idag efter skolan så gick jag till Zeljka&Sara. Vi hade det riktigt mysigt som alltid, åt god mat, fikade, pratade och så toppade även Zeljka mitt hår lite. Det syns dock inte så jätte mycket för hon tog bara på det värsta, men lika bra det för jag har fobi för att klippa mig. Vill verkligen ha långt hår!
Nu ska jag snart sova känenr att jag är jätte trött och orkar verkligen inte göra någonting mer idag.

Skolan.

Publicerad 2011-03-21 10:13:47 i The diary,



God morgon.
Jag sitter i skolan, har haft en lektion hittils och nu sitter jag på min andra. Har engelska men jag och Kalle sitter och tar roliga bilder istället för att göra så mycket annat. Liten nackdel med att vi fått datorerna är att man inte gör arbetet men ett plus är att man kan blogga.

Ett bra slut på veckan.

Publicerad 2011-03-20 20:51:01 i The diary,



Har precis duschat, orkar inte plugga idag så istället ska jag äta lite kakor och kolla på några avsnitt av Gossip gir innan jag ska sova.
God natt!

Söndag.

Publicerad 2011-03-20 19:06:38 i The diary,


Har precis städat klart rummet, är sjukt trött nu och har jätte ont i min rygg så det blir inte att göra något mer fysiskt arbete idag utan nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen så får det bli lite plugg.

If i just could wake up in the world of love.

Publicerad 2011-03-20 14:34:26 i The diary,



En nyvaken jag på bilden, känner mig lite seg idag men de kan bero på att jag vaknade för 45 minuter sedan. Har ätit lite frukost och sen så har jag suttit och pillat med lite nya uppdateringar till datorn. Inget speciellt roligt men saker som måste göras.
På tal om saker som måste göras så väntar mig idag massa städning, eftersom pappa är i Kroatien så får jag offra mig och hjälpa till lite här hemma så jag och mamma ska köra storstädning av lägenheten. Dessutom så måste jag städa rummet så jag komemr ha fult upp hela dagen. Men jag ska försöka komma upp med några inlägg så att bloggen inte står helt tom.

Lördag.

Publicerad 2011-03-19 23:21:10 i The diary,




Det blev lite ändrade planer idag eftersom Lejla trots allt inte kunde så istället träffades jag, Lana, Sara & Inga i stan för att först äta pizza. Efter vi ätit oss mätta gick vi och köpte lite godis innan vi åkte hem till Lana&Inga. Där hade vi det riktigt mysigt och roligt. En riktig myskväll med tjejerna är oslagbar. 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen skickar Inga förhoppningsvis bilderna från kvällen till mig.  

Ha en bra kväll!

Publicerad 2011-03-19 16:59:40 i The diary,



Nu går jag iväg till bussen. Ska först träff tjejerna i stan för vi ska käka pizza och sen drar vi vidare hem till Lejla. Förhoppningsvis så komemr det bilder när jag är hemma igen.

Dansa runt i underkläder.

Publicerad 2011-03-19 16:21:08 i The diary,



Har spenderat några timmar med att duscha, platta håret, göra mig i ordning, städa plugga och lite annat. Nu så är jag snart klar för att åka till Trollhättan, men bussen åker 17.15 så jag har lite tid kvar. Tänkte ta en dagens outfit bild och lägga upp det innan jag går iväg.

God morgon!

Publicerad 2011-03-19 14:06:05 i The diary,


Lilal jag har varit uppe ett ganska bra tag. Har trskat runt här hemma och inte gjort någonting, nu funderar jag på att kanske äta frukost. Ne jag har inte gjort de än, lite seg är jag också känner jag. Haha, men idag har jag inte så mycket planerat under dagen. Ska bara städa och plugga lite, drar mig till Trollhättan senare runt 18 tiden för att träffa mina balkan tjejer.

Tell me something i don't know!

Publicerad 2011-03-18 20:10:04 i The diary,



Har vairt på Överby idag med Zeljka, jag hittade lite snygga plagg. Äntligen! Känns som att de var ett bra tag sedan jag httade något snyggt i affärerna. Såklart visar jag upp det men det får bli lite senare eftersom jag är riktigt hungrig nu, men pappa är ju i Kroatien och mamma på jobbet så ingen kan laga något till mig utan jag får helt enkelt göra mackor eller något liknande eftersom jag inte är så duktig på att laga mat. Dessutom vågar jag no inte använda spisen när jag är hemma själv.

Fredag.

Publicerad 2011-03-18 13:46:31 i The diary,



Hej hej!
Skodagen tog slut för länge sedan, har varit hos Sara&Zeljka sedan dess och är fortfarande kvar här eftersom Kaltrina har lånat mitt busskort så jag kommer inte hem fören hon är tillbaka. Men det gör inte så mycket, jag har riktigt roligt här. Vi har fikat, pratat om Kroatien och kollat på filmklipp från förra sommaren. Man får en klump i magen av all saknad, längtar verkligen till jag åker ner till Kroatien ch får träffa all familj och vänner. Få njuta av värmen och de sena utekvällarna. Ne måste sluta prata om det, saknar de så mycket och nu komemr jag gå och tänka på det hela dagen.

Dobro jutro.

Publicerad 2011-03-18 00:02:43 i The diary,


Usch, ångest, panik attack, stressad, dagen har inte startat bra. Jag hade igår helt glömt bort att jag hade en sida inlämning i Samhällskunskapen, Lana påminner mig och jag sätter  igång och skriver. Men eftersom jag ligger i sängen med datorn så lyckas jag på något sätt slummra till och jag vaknar när mamma kommer och väker mig klockan 8. Men jag tar mig i skolan och Yara hjälper mig skriva till lite text så jag fick lämnat in de.
Nu sitter jag på lektion, en timme kvar bara och sen är det slut för dagen.

15 day's

Publicerad 2011-03-17 22:27:15 i Something fun,

Från och med imorgon kör jag med detta ;)

Day 01
- What's in your bag.

Day 02 - Something you recommend.

Day 03 - A photograph of the item you last purchased.

Day 04 - A photograph of your favorite fruit.

Day 05 - A 'yellow' photo.

Day 06 - What's in your makeup bag?

Day 07 - Something you miss.

Day 08 - My favourite movie.

Day 09 - A picture of me as a little.

Day 10 - 10 things about me.

Day 11 - All your jewelery

Day 12 - A random picture of myself

Day 13 - My dream room.

Day 14 - Your current wishlist.

Day 15 - A 'pink' photo

Torsdag.

Publicerad 2011-03-17 20:49:45 i The diary,



Sitter hemma och gör ingenting, jag vet inte om jag är trött eller pigg. Är det tidigt att sova?, kanske lite med tanka på att jag ändå har sovmorgon i morgon. Men det är ju ändå aldrig fel att sova ut ordentligt. Gud, beslutsångest. Men tänk om jag bara hade de när de gäller saker som om jag ska sova eller inte, då hade mitt liv kanske varit lättare. Jag måste alltid tänka ska jag eller inte och tack vara de så händer saker jag inte vill ska hända och jag förlorar folk jag ville ha kvar i mitt liv. Men jag kan helt enkelt inte öppa mig hur fort som helst, allt tar sin lilla tid med mig. Men jag vill vara säker på att jag kan lita på dig och du har kanske nu bevisat för mig att jag inte kan det..
Okej, nu märkte jag att jag kom bort mig lite från de jag egentligen ville skirva om, men aja det blir så iband och man måsta ju skriva av sig ibland. Nu ska jag duscha, och sen sova eller jag kanske kommer tillbaka till datorn lite senare.

I fell in love.

Publicerad 2011-03-17 20:32:15 i Shopping,



Var i stan tidigare idag och när jag promenerade i Åhlens fick jag syn på dessa skönheter. Det var kärlek vid första ögonkastet och jag försökte undvika att prova dem men det gick bara inte. Jag är helt kär, dock sa prislappen att jag lär få vänta lite innan de kan bli mina då skorna ligger på 799:-. Men jag ska försöka vara lite extra snäll så när pappa kommer hem från Krotien kanske han kan bidra med några hundralappar så att de kan bli mina.

Bilden är tagen från Åhlens hemsida, länk till skorna hittar ni här.



Walk to the city.

Publicerad 2011-03-17 15:56:18 i The diary,




Nu väntar jag på att Zeljka ska platta klart sitt hår sen ska vi promenera ner till stan och kolla lite i butikerna. Jag är på jakt efter en vår jacka och några nya snygga toppar. Förhoppningsvis hittar jag något fint till mig själv, men det händer inte ofta nu för tiden. Beror väll på att jag är lite kräsen av mig, lite synd faktiskt.
Men nu måste jag dra på mig skorna och sen ska v promenera iväg. Solen skiner så det är härligt men dock är det lite kallt men man kan inte få allt man önskar.

Skolan.

Publicerad 2011-03-17 13:25:04 i The diary,



Sitter i skolan, har haft två lektioner hittills fastän jag började redan klockan 8. På idrotten hade vi värsta roliga polis testet, dock är jag lite besviken på mig själv för att jag inte klarade banan på 14 hela sekunder utan jag låg runt 14,7.
Nu ska jag snart ha matte lektion och sen webbdesign. Lite seg dag men man får helt enkelt stå ut, jag är dock glad att det inte är kroatiska lektion idag också !

Sleep tight.

Publicerad 2011-03-16 22:02:16 i The diary,




Nu ska jag krypa ner i min säng och drömma mig bort. Är ganska trött och känner mig ganska sliten, men lite skönhetssömn borde kunna fixa till de värsta.
Imorgon börjar jag tidigt så jag måste upp redan klockan 6.00 usch vad jag hatar att gå upp tidigt! Nu känner jag verkligen hur sängen kallar på mig. God natt!

Home sweet home.

Publicerad 2011-03-16 19:58:55 i The diary,



Har precis kommit hem efter en heldag i Trollhättan , planerade egentligen att åka hem direkt efter skolan för att spendera lite tid med pappa innan han åker ner till Kroatien. Men han ringde och sa att han inte var hemma så jag stannade helt enkelt kvar.
Ute är det otroligt kallt, jag frös jätte mycket när jag promenerade hem från Lilla Edet och nu funderar jag på att hoppa in i duschen för att värma mig lite.

Onsdag.

Publicerad 2011-03-16 15:06:20 i The diary,





Har inte kunnat blogga tidigare idag eftersom det var något fel med blogg.se så man kunde inte logga in.
Jag har i alla fall varit i skolan, haft två lektioner och nu sitter jag ute på balkongen hos Zeljka och dricker kaffe i solen. Jätte mysigt och det är värkligen skönt när solens strålar värmer.

God natt.

Publicerad 2011-03-15 22:17:48 i The diary,



Har precis duschat, nu sitter jag och målar genomskinligt nagelack på naglarna så de andra lacket ska hålla sig bättre, samtidigt pratar jag med Kaltrina på skype. Men så fort naglarna torkar blir det troligtvis bums i säng eftersom jag är så otroligt trött och imorgon är det vanlig skoldag.

Man kan göra annat än studera på en studiedag.

Publicerad 2011-03-15 20:54:17 i The diary,

Jag va och hämtade upp Kaltrina på Edet förut. Vi stack till Bens pizzeria och slängde i oss var sin Kebabtallrik, efter det promenerade vi hem till mig. Vi har då allt haft en tjej dag, ätit onyttigt, läst tjejtidningar, målat naglarna, haft ansiktsmask, noppat ögonbrynen, haft roligt med folt på chatroulette och massor av annat.
Nu har hon åkt hem och jag ska hoppa in i duschen.

Tisdag.

Publicerad 2011-03-15 14:45:53 i The diary,



Promenerade till Edet tidigare och köpte godis och ansiktsmasker till oss. Köpte även två tidningar som jag sitter och läser nu medan jag väntar på att Kaltrina. Hon ska snart gå på bussen och då ska jag gå iväg till Edet igen och möta upp henne. Vi ska dra och äta någonting först. Blir väll Pizza eller någon annan sorts skräpmat. Men det får man äta när man har en tjej dag.
Nu ska jag ringa pappa och sen börja gå mot Edet för att möta upp Kaltrina.

Sunny day.

Publicerad 2011-03-15 14:06:41 i Dresscode,



Jacka - VeroModa, Tröja,Halsduk,Solglasögon - GinaTricot, Linne - H&M, Leggings - Vila, Skor - DinSko, Väska - Åhlens

Studiedag.

Publicerad 2011-03-15 12:21:58 i The diary,



God morgon!
Igår la jag mig väldigt sent, klockan var efter 2 och därför sov jag så länge som jag gjorde idag. Nu måste jag göra mig i ordning lite fort och sen ska jag åka in till Edet för att köpa godis och annat sött till mig och Kalle som kommer hit sen. Vi ska ju ha en "tjejedag", det behöver vi båda. Ne nu måste jag göra mig i ordning fort. Solen skiner så det blir roligt att promenera ända till Edet.

Nytt, nytt :D

Publicerad 2011-03-14 22:34:48 i Shopping,



Sprang in på GinaTricot idag efter skolan, ville köpa denna vita skjorta. Men till min förvåning när jag kom dit hade de sänkt priset på skojrtorna från 249 till bara 49 kr så jag passade helt enkelt på att köpa två stycken. De är riktigt snygga instoppade i svarta jeans!

Tuff dag!

Publicerad 2011-03-14 22:23:57 i The diary,



Vad ska man säaga, dagen har inte varit bra på något sätt alls. Först de som hände i skolan och sen så sitter man på bussen på väg hem och börjar må illa. När jag kom hem la jag mig bara och sov. Mamma väckte mig sen innan hon åkte till jobbet och sen dess har jag bara legat kvar i sängen inte orkat ta mig upp helt enkelt.

Måndag.

Publicerad 2011-03-14 12:18:48 i The diary,



Hejsan.
Sitter just nu i skolan på min svenska lektion. Dagen har hittils varit väldigt konstig, jag har fått kaffe spillt på mig och för att inte tala om hur kassörskan inne på Hemköp var. Jag och Kalle blev nästan galna på henne, hon förstod inte att hon hade slått in personens varor som stod bakom oss också.

God natt.

Publicerad 2011-03-13 23:03:48 i The diary,





Har hållt mig kvar vid datorn alldeles för länge, Kaltrina och jag började prata på skype och ja man fastnar ju. Nu måste jag hoppa in i duschen och sen sova. Jag ska upp klockan 6 imorgon, det lär verkligen inte bli lätt.

Headline.

Publicerad 2011-03-13 20:22:39 i The diary,


Kusinerna har varit här, vi har fikat. Kaffe och semlor, otroligt gott speciellt grädden på semlan. Efter fikat så roade vi oss med att ta lite bilder som jag la upp här i bloggen lite tidigare, man märker verkligen att vi är släkt. Lika störda alla tre. Dessutom är det så roligt att min yngsta kusin har börjat blogga, hon är ju inte den bästa och hennes sätt att skriva på är lite störande men kika in på hennes blogg.
Nu ska jag kolla igenom Facebook lite till och sen får jag ta och hoppa in i duschen.

Nivea - strips

Publicerad 2011-03-13 18:02:44 i Hints,



Ni har säker sett detta i butikerna men ni kanske inte har testat det. Jag tänkte dock tipsa er om det, de funkar verkligen och man får bort pormaskarna. Det gör dock lite ont när man drar bort "tejpen" men det är de värt sen när man ser hur många pormaskar som fastnat på den och man känner sig frächare.

Söndag.

Publicerad 2011-03-13 13:53:36 i The diary,

Det borde inte ens va tillåtet att se så mobbad ut som jag gör på bilden, men ett gott skratt förlänger livet!

Hejsan!
Har haft de ganska stressigt hittils idag. Pappa kom och väckte mig 12 för vi skulle åka till farmor och äta klockan 13 så jag fick göra mig i ordning lite snabbt innan vi åkte iväg. När vi kom fram fick jag äta fort för mamma skulle köra mig hem innan hon skulle till jobbet eftersom jag har skoskav så jag kan knappt gå.
Nu är jag i alla fall hemma, ska vila lite och sen så ska jag städa och lite plugg får det också bli idag. Inte så rolig söndag men det är ju den tråkigaste dagen i veckan.

 

Laku noc!

Publicerad 2011-03-13 02:38:51 i The diary,


Tänkte bara göra ett snabbt inlägg och säga god natt. Jag har suttit vid skype ett bra tag nu, det är ju värre än Facebook nästan. Man sätter igång och prata med någon och vips så flyger några timmar förbi. Nu tänkte jag dock kolla på någog avsnitt av Vampire Diaries innan jag somnar.

Lördag.

Publicerad 2011-03-13 00:31:13 i The diary,





Hejsan!
Min dag kanske började trist och grå, med försening till bussen och sen att jag fick skoskav av mina nya skor. Jag trodde att dagen skulle sluta otroligt dåligt. Men det gjorde den inte, vi var som sagt hos Lejla och vi hade det sjukt roligt. Vi åt massa sött och gott medan vi satt i choklad ansiktsmask som vi också åt lite av. Haha, ne men det var riktigt roligt, jag behövde verkligen en kväll med the balkan girls.


Gilrs night!

Publicerad 2011-03-12 19:00:00 i The diary,



Är hos Lejla med Sara&Lana. Vi har en liten tjejkväll med ansiktmasker och girl talk. Eftersom jag inte har tillgång till dator så har jag gjort detta som en tidsinställt inlägg. Jag har kameran med mig så bilder kommer när jag är hemma runt 23.00.

Hur lyckas man!

Publicerad 2011-03-12 14:13:14 i The diary,



Jag hoppar in i duschen och säger till pappa att han ska ropa på mig om 10 minuter så jag hinner göra mig i ordnng och komma med bussen. Men han glömmer bort mig så jag står inne i duschen nästan 30 minuter. Jag har ingen aning om vad jag ens gjorde så länge. När jag kommer ut ser jag klockan och börjar springa runt här hemma för att komma i ordning men tillslut inser jag att det inte är någon ide att stressa för jag hinner ändå inte med bussen.
Nu är jag inte riktigt klar, måste hitta ett par byxor att ha på mig och så måste jag packa min väska. Ikväll är det tjejkväll hos Lejla så jag kommer inte kunna blogga på hela dagen. Men jag lägger in ett par tidsinställda inlägg.

Where is the sunshine?!

Publicerad 2011-03-12 12:58:06 i The diary,



Vaknade upp för ett tag sedan och såg ut genom fönstret. Jag möts av en grå bild, allt ute känns grått, dystert och bara hemskt. Varför kan inte solen titta fram, våren borde vara påväg och jag behöver lite solsken för att sätta lite ljus på tillvaron.
Just nu sitter jag och gör mig i ordning, idag är det lördag alltså ska jag gå till kyrkan. Men jag går inte hemifrån fören om cirka 45 minuter så jag kommer med något inlägg till innan jag åker iväg.

Ny bloggdesign

Publicerad 2011-03-12 02:18:22 i The diary,



Varför får jag alltid för mig att göra saker som tar lång tid sent på kvällen/natten. Som ni ser så har jag idag fixat ihop en helt ny bloggdesign, de tog några timmar och jag somnade även mitt i processen men min kusin ringde och väkte mig så jag fortsatte. Jag vet dock inte hur nöjd jag är. Får helt enkelt se imorgon eftersom jag är så trött nu att jag inte ens kan bedömma det.
Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen ner i sängen. God natt!

Överby

Publicerad 2011-03-11 17:13:52 i The diary,


Det blev en snabb tur till överby. Jag köpte bara skorna som jag längtat efter, gud de är bara för snygga. Visar upp dem snart här i bloggen. Jag kollade även runt lite i butikerna men jag hittade verkligen ingenting, det är så dåligt utbud här i Trollhättan. På hemsidorna finns det jätte snygga saker men ingenting i butikerna.
Jag är hemma hos Sara&Zeljka nu igen, vi har precis ätit tacos och nu fikar vi. Zeljka har gjort kaffe och bakat jätte god äpple paj som vi smaskar på.

Överby.

Publicerad 2011-03-11 13:21:29 i The diary,

Nu drar jag och möter upp Kaltrina eftersom varken Zeljka eller Sara kan hänga med till Överby så jag drar med mig Kaltrina istället. Vi ska bara åka iväg och köpa skorna sen kommer jag tillbaka hit. Mitt andra hem är ju här hos Sara&Zeljka, min syster och andra mamma. De är så söta båda två och jag e så hlad att ja har de i mit tliv. Vi har ju växt upp tillsammans. Haha, nu ska jag inte gå in på det så mycket utan ska plocka ut lite saker u väskan så jag slipper bära allt och så ska jag hämta upp Kaltrina.

Helg!

Publicerad 2011-03-11 12:57:23 i The diary,


Skoldagen är slut och nu sitter jag hemma hos Sara&Zeljlka, vi diskuterar hårfärger och sommarens resor till kroatien. Gud vad jag längtar till Kroatien, jag vill bara ligga på stranden i solen och slappa. Längtar faktisk otroligt mycket till jag ska åka ner och få träffa alla släktingar och mormor och morfar.
I alla fall, mina planer för idag är att åka iväg till Överby, måste köpa nya stövlar det är akut eftersom alla mina andra läcker in. Just nu går jag runt i converse och det är ganska kallt eftersom det snöar ute och det är alldeles slaskigt ute så fötterna blir jätte blöta.

2 timmars lektion!

Publicerad 2011-03-11 10:00:13 i The diary,



God morgon.
Sitter i Aulan i skolan och förbereder mig för 2 timmars lektion, 1 timme Historia och 1 timme samhällskunskap. Nu kör lektionen igång så jag måste börja koncentrera mig.

Sleep tight.

Publicerad 2011-03-10 23:59:56 i The diary,

Har suttit och slösat tid på Skype ett bra tag, flera timmar faktiskt. Funderar på hur jag ska lägga ifrån mig datorn och förflytta mig till drömmarnas värld. Men riktigt trött känner jag mig inte, ögonen är klarvakna men ändå känner jag på mig att jag kommer somna så fort huvudet når kudden.

Home sweet home!

Publicerad 2011-03-10 19:54:23 i The diary,


Äntligen är skoldagen slut och äntligen är jag hemma. Kroatiska lektionen va en riktig plåga, vi fick göra så otroligt mycket på lektionen. Massor av grammatik som jag knappt förstår, jag vet inte riktigt hur jag överlevde lektionen.
Efter lektionen gick jag till Zeljka medan jag väntade på bussen hem. Där blev det fika, hon hade bakat jätte goda bullar men med blåbär istället för kanel. Vi hjälpte även Karlo att plugga till sitt prov i Kemi och det var väldigt roligt, jag fick lärt mig lite om det. Men de mest plågsamma med dagen var vägen hem från Edet. Ute är det storm och allt blåser i ansiktet på mig. Jag ville bara sätta mig på marken och gråta så jobbigt som det var.

Frukost, fika, lunch..

Publicerad 2011-03-10 10:37:52 i The diary,



Jag bara äter, för en stund sedan käkade jag och Kalle en macka med kaffe till, nu sitter jag och äter kladdkaka och alldeles strax ska vi ner till matsalen och äta lunch. Det värsta är att vi ska ha idrott efter jag kommer ju ha otroligt ont i magen. Slänger även in en söt bild på mig och Kalle när vi äter våra mackor.

Skoldagen har börjat.

Publicerad 2011-03-10 08:32:01 i The diary,





Sitter just nu i skolan och har naturkunskaps lektion. Dagen har börjat och jag är inte alls på topp, känner mig trött och seg eftersom jag har sovit för lite. Försöker även räkna ner lektioner, en är jag på nu alltså är det 5 kvar. Även att sluta klockan 17.30 känns inte roligt men jag får helt enkelt bita ihop och kämpa igenom dagen.

Good morning my sunshine.

Publicerad 2011-03-10 06:33:28 i The diary,


Lyckasdes på något särr precis dra mig upp ur sängen. 30 minuter efter att klockan har ringt. Känner mig otroligt trött och seg så ska man ha en lång skoldag. Jag börjar idag klockan 8.15 och slutar 17.30. Låter inte så kul eller hur?. Jag måste dessutom packa Idrottskläder som jag bara skriver upp nu så jag inte ska glömma det. Men nu måste jag börja göra mig i ordning.

God natt.

Publicerad 2011-03-09 23:10:18 i The diary,


Hejsan.
Jag har suttit i 3 timmar nu och skrivit på min Naturkunskaps inlämning i Astronomi. Den är äntligen klar och jag tror jag har fått med de viktigaste. Det känns faktiskt ganska bra och jag tror jag borde få godkänt på den åtminstonde.
Nu ska jag äta något, minns inte sist jag åt något. Magen kurrar som tusan så nu får det bli lite natt mat innan jag kryper ner i sängen.

Naturkunskap - Astronomi

Publicerad 2011-03-09 19:53:31 i The diary,


Nu är det dags att sätta igång med plugget. Jag ska lämna in ett arbete imorgon om Astronomi. Big bang teorin och Sjärnornas födelse och död, önska mig lycka till!

Silver/Glittriga naglar.

Publicerad 2011-03-09 19:50:26 i The diary,



Va så trött på att naglarna ska spricka hela tiden och det gör mina när jag inte har nagelack. Så idag när jag var hos Zeljka såg jag att hon skulle måla sina, jag rotar då igenom alla Saras nagelack och hittar detta silvriga. Tyckte det åg fräckt ut så jag målade på två lager. Det blev riktigt snyggt och naglarna lär hålla sig utan att spricka nu i några dagar.

Onsdag.

Publicerad 2011-03-09 19:36:59 i The diary,



Hello alla söta!
Har precis kommit hem från Trollhättan. VAr i skolan lite extra länge idag för jag stannade på en extra matte lektion. Förstår inte så mycket av Matte B så jag fick lite hjälp.
Efter skolan så gick jag till Sara&Zeljka. Där käkade vi, fikade och så målade jag&Zeljka våra naglar medan vi hjälpte Sara att plugga till sitt prov om 1:a världskriget. Det var faktiskt väldit intressant man själv fäschade upp minnet lite medan man lärde sig något nytt också.
Jag stannade till klockan 18.00 då tog jag bussen hem och nu ska jag snart sätta igång att plugga själv.

 

In school

Publicerad 2011-03-09 13:26:03 i The diary,



Hello! Sitter i skolan med Kaltrina & Yara, kalle spelar On the floor högt så vi sitter och sjunger och dansar medan vi väntar på att våran mattelektion ska börja. Vi har ju fått våra datorer från skolan och det är så mycket lättare att anteckna på samhällkunskaps lektionerna, man får med mer av det han säger. Nu ska jag tvinga Kalle att dra med mig till kafeterian och köpa något gott innan lektionen börjar.

Hello, all you early risers.

Publicerad 2011-03-09 09:31:03 i The diary,


Jag vaknar innan klockan ringer, surt. Riktigt surt en dag då man har sovmorgon och borde passa på att sova. Men jag slipper stressa, nu har jag 1 timme på mig att i lugn och ro göra mig i ordning. Håret kommer ta tid eftersom jag tvättade det igår, sen satte jag upp det blöta håret i en bulle på huvudet och gick och la mig. Ni kan kanske tänka er hur det ser ut nu. Ja, man ska verkligen vara glad att plattången är uppfunnen!

God natt.

Publicerad 2011-03-08 22:33:37 i The diary,


Dags att dra sig ner i sängen, visst jag börjar sent imorgon och behöver inte vara på bussen fören 10.45 men mina ögonlock kan inte hålla sig öppna. Jag vill bara krama om min kudde och komma till drömmarnas land. Få vila ut lite extra också känner mig lite små stressad, varför ja det kan bero på skolan. Det är inte långt kvar till sommarlovet. Men det är mycket plugg som ska göras. Ne nu säger jag. God natt!

Skype.

Publicerad 2011-03-08 20:39:26 i The diary,


Min nya cam tar typ världens minsta bilder?! De går inte att göra större. Helt sjukt och dåligt.
Har i alla fall spenderat dagen sen jag kom hem med att packa upp lite grejer i rummet och att prata med Kaltrina på Skype. Inget annat intressant eller o intressant har hänt. Just nu tänkte jag hoppa in i duschen, måste tvätta migg hår känenr jag.

Tisdag.

Publicerad 2011-03-08 16:52:23 i The diary,



Känner mig ganska glad idag, kanske beror på att vi har fått en egen dator från skolan som jag har suttit och pysslat med och instalerat grejer på. Eller att solen skiner och verkligen värmer. Jag och kalle gick ner till kanalen idag och satte oss med var sin kopp kaffe. Det var riktigt mysigt, lite jobbigt bara med massa fåglar som nästan flög in i en. Har även varit och köpt present till mamma det är ju internationella kvinnodagen idag.
Nu ska jag få i mig lite mat medan batteriet till kmeran laddas så det kommer upp bilder från dagen sedan.

 

Måndag.

Publicerad 2011-03-07 20:25:06 i The diary,

Ja idag har de varigt en riktigt chill skoldag. Hade en håltimme på 4 timmar så jag och Kaltrina hittade på massor. T.ex åkte vi in till stan och kollade lite, vi åt hela tiden antingen mat eller någonting sött. Runt 15.00 åkte jag hem till farmor för att äta och hämta upp min jacka som hon har tvättat. Dock har hon tvättat pälsen också se den är helt förstörd. Bra jobbat farmor, jaja men jag ska inte klaga på henne hon ville bara va snäll. Eftersom jag fortfarande är små sur och lite irriterad över hela jackan grejen så ska jag hoppa in i duschen och sedan sova. Imorgon är en ny dag.

Sova, imorgon är det en ny vecka.

Publicerad 2011-03-06 21:44:40 i The diary,

Känner mig trött. Har inte duschat än, Facebook distraherade mig och vipps så flög någon timme förbi. Nu måste jag verkligen ta mig upp ur sängen och in i duschen. Klockan är tja sent. Haha och stackars lilla jag ska upp redan klockan 6.00 imorgon och min vinterjacka är hos farmor så jag kommer få gå tunt med min ytterst lilla skinnjacka. Jag kommer ju definitivt bli sjuk igen! God natt :)

Något gott.

Publicerad 2011-03-06 19:55:56 i The diary,

Är klar med städningen för idag, känns skönt. Just nu är jag otroligt trött och funderar på att ta mig en dusch nu och sedan lägga mig. Men det känns lite för tidgigt att lägga sig redan nu klockan är ju bara 20.00.
Unnade mig en liten fika nu när jag har städat klart, inget är godare än farmors bullar. Jag måste verkligen lära mig baka så jag också kan baka bullar och annat gott.

Paus!

Publicerad 2011-03-06 16:47:02 i The diary,

Har en liten rast, känner lite depresion över de två påsar med kläder som jag slängt. Men allt var gammalt lite halvt sönder och slitet. Men fan vilka minnan jag har med varenda plagg, kommer sakna de i mina garderober som båda känns lite tomma nu.
Eftersom jag är klar med strykningen av kläder. Nja det finns en till Ikea påse med ny tvättade kläder som borde strykas, men det tar jag lite senare.. Nu ska jag istället dammsuga och bädda rent. Kanske få in lite fler grejer i mitt rum som inte är klart än. Jag får se hur mycket jag orkar idag.

Städningen i full gång.

Publicerad 2011-03-06 15:19:21 i The diary,

Usch så tråkigt det är att städa, speciellt när solen skiner så fint ute. Vill bara ut men allt kommer så klart inte städa sig självt så jag får helt enkelt fortsätta. Har precis rensat i mina garderober och hittat massa kläder som jag borde slänga men det känns så tomt i garderoben nu så jag funderar på att bara lägga tillbaka allt fint igen. Men då kommer mamma bli sur för hon sa att jag var tvungen att rensa, jag har ju knappt plats med alla mina kläder så jag borde kanske bara bita ihop och slänga detta nu. Snacka om att jag får ångest när jag måste göra mig av med något.

-

Publicerad 2011-03-06 12:03:54 i The diary,

Life is full of users. It's so hard to know who to trust. And as if friends weren't hard enough to find, guy's are imbossible. I'd give anything to meet a guy who just loves me for me.

God morgon.

Publicerad 2011-03-06 11:03:57 i The diary,

Känner mig lite seg idag, sov kanske lite längre än vad jag borde ha gjort och sen så låg jag kvar i sängen och bara njöt av att det är söndag idag. Men man kan inte ligga i sängen för evigt utan efter en stund fick jag gå upp och sätta på lite kaffe som jag sitter och dricker nu medan jag lyssnar på musik. Solen skiner ute och mitt humör är på topp. Synd bara att denna söndagen är en städ&plugg dag inte en umgås med vänner i solen dag.

God natt.

Publicerad 2011-03-05 23:02:20 i The diary,

Nu ska jag gå och lägga mig. Är väldigt trött och känner mig sliten, behöver verkligen en god natts sömn, imorgon väntar städning och plugg så jag vill vara utvilad annars kommer jag inte få någonting gjort.

Today.

Publicerad 2011-03-05 21:21:37 i Dresscode,

(URSÄKTA DE DÅLIGA BILDERNA)
Jacka - Veromoda, Linne - H&M, Stickad väst - LaRedoute, Jeans - GinaTricot, Örhängen&Armband - Lindex, Ringar - Glitter, Skor - Skopunkten

I was out in the sun.

Publicerad 2011-03-05 21:11:12 i The diary,

Idag hade jag riktigt bråttom, vaknade 12 och hade till 13 på mig att göra mig i ordning. Men jag som är så seg på morgonen började göra mig i ordning en halvtimme innan mamma skulle hämta upp mig och köra mig till farmor så jag fick stressa. Det otvättade håret fick åka upp i en toffs och så lite kläder och skinnjacka på. Det var ju så soligt och fint ute idag att jag ville ta vara på det så efter jag varit hos farmor åkte jag till trollhättan och mötte upp Kaltrina. Vi köpte oss en stor kopp kaffe var och satte oss vid vattnet ute i solen.
När molnen började komma gick vi istället till Max där vi åt och efter det skildes vi åt och jag åkte till Zeljka för att lämna en halsduk och fika.
Nu är jag dock hemma helt själv och jag e hungrig men det finns ingen som kan laga mat åt mig. Lite surt så jag stoppar istället i mig godis.

Talk about sex.

Publicerad 2011-03-04 14:33:03 i The diary,




Har precis varit i skolan haft en föreläsning med Olle Waller. Tror han heter så, han hade ett program som gick på kanal 5 innan Fråga Olle. I alla fall har jag suttit och lyssnat på honom i 90 minuter. De ända av min skoldag som just nu är slut, men jag fick springa upp till datorsalen för att fixa en grej så jag tänkte jag passar på och bloggar för jag ska dra en fika nu tänkte jag innan jag åker hem. Men ni får ha en fortsatt bra dag!

God morgon.

Publicerad 2011-03-04 09:24:37 i The diary,

Fredag är det äntligen och jag är någorlunda frisk. Halsen svider lite fortfarande, antar att den vill jävlas med mig för den vet att de värsta jag vet är när något är fel med den. Haha. Men idag så är det otroligt soft med skolan och allting. Jag börjar klockan 13.00 och då ska vi ha föreläsning i några timmar bara och sen är det slut för dagen. Varför jag är uppe såhär tidigt vet jag inte, men jag kunde helt enkelt inte sova längre. Ska ta och göra mig en kopp te nu och försöka bli kompis med min hals så den blir bättre.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela