Manuela

Tillbaka i barndomen!

Publicerad 2011-09-30 23:53:05 i The diary,

Ph: förfest i kroatien
Hejsan!
Antar att inte så många läser detta just nu för de är fredag och ganska sent så alla har säkert något roligt för sig, tillskillnad från mig just nu för pojkarna ligger och sover nu. Innan dom la sig hade vi dock riktigt roligt, dom fick mig först att se på en barnfilm Alvin och gänget helt otroligt rolig när ekorrarna sjunger, sen blev de en tripp tillbaka till min barndom och Ninja turtules, fast en mordänare version typ animerad inte tecknad som på gamla goda tiden. Tillslut blev de ett avsnitt av Krambjörnarna och sen bums i säng för killarna. Nu sitter jag själv i vardagsrummet och zappar mellan kanalerna på TV:n, vet inte bär jag kommer hem så jag säger God natt! redan nu.

Barnvakt!

Publicerad 2011-09-30 18:00:14 i The diary,

Va hos Zeljka en stund efter jag fikat, hjälpte henne välja outfit för hon ska ut ikväll och jag ska jobba. Sitter barnvakt i kväll/natt, har ingen aning om hur länge. Hade egentligen planerat att plugga men jag får helt enkelt göra de imorgon. Ska heller inte ut denna helgen de har blivit lite för mycket den senaste tiden så denna helgen tar jag de lugnt.

Fika i solen!

Publicerad 2011-09-30 14:50:07 i The diary,

Hejsan!
Sitter med min sötnos Kaltrina strandgatan, de va så otroligt länge vi fikade och pratade och eftersom de är sol ute idag så passar vi på att sitta på deras uteservering och bara njuta.

In school.

Publicerad 2011-09-30 12:12:08 i The diary,

Ph; ur arkivet!
Sitter i matsalen just nu men dock blir de ingen lunch för mig eftersom maten inte ser så tilltalande ut. Missade bussen imorse också så jag kom lite sent till lektionen, otroligt pinsamt när man försöker smyga in tyst men alla märker att man kommer ändå. Har en lektion kvar idag och sen vet jag inte om något speciellt händer för planerna denna helgen är att plugga!

Home sweet home.

Publicerad 2011-09-29 20:54:18 i The diary,

ph: ur arkivet

Efter jag åkt från trollhättan träffade jag på Emelie här i Lilla Edet så vi tog och en lite promenad och pratade lite snabbt om allt för jag skulle hem. Mitt rum såg ut som att en atombomb slagit ner i de så jag har precis städad klart de, kan sova nu. Haha, ne men de va riktigt stökigt och nu ör de rent och fint. De är vad jag kan säga om rummet, själv känner jag mig otroligt ofräsch vet inte riktigt varför men har kännt mig så hela dagen nästan ska hoppa in i duschen nu och koppla av lite.

Kroatiska inlämmning klar!

Publicerad 2011-09-29 18:23:41 i The diary,

I stan hittade jag absolut ingenting, känns lite trist, jag behöver verkligen en ny väska som jag kan få ner allting i. Efter stan så va de hem till Sara för att skriva våran kroatiska inlämmning som ska vara inne senast på måndag men den är fixad och klar nu i alla fall så de känns riktigt bra. Ska snart åka hem, väntar bara på att klockan ska bli halv så jag kan gå till bussen.

Shopping?!

Publicerad 2011-09-29 15:32:49 i The diary,

Är i stan på jakt efter en ny väska och kanske något annat fint, men jag har vandrat igenom hälften av butikerna redan och inte hittat någonting ännu. Allting känns gammalt, fult eller så har jag de redan...

Sunny day!

Publicerad 2011-09-29 13:54:23 i The diary,

Hejsan!
Sitter hos Zeljka på balkongen just nu, vi dricker kaffe, pratar och njuter av solens strålar. De förvånar mig verkligen att de är slutet av september men att solen fortfarande tittar fram och den värmer också. Kollade på väderprognosen och de skulle vara 19 grader idag, inte illa alls!

Good morning

Publicerad 2011-09-29 11:52:22 i The diary,

Sitter med Lana på bussen, hon sov ju hos mig igår. Äter lite frukost eftersom vi glömde göra de hemma. En annan nyhet är att jag har fått tillbaka min mobil så nu testar jag blogga med den nya appen på iphone.

Good morning.

Publicerad 2011-09-28 09:09:27 i The diary,


Hej på er!
Som ni märkt har de varit lite dålig uppdatering, beror på att mig helg va för galen så jag behövde lite återhämtnings tid. Inget intressant har alltså hänt, men idag känner jag mig lite bättre även fast de känns som att jag har gått upp ur graven. Jag ser även ut som att jag har gjort de också. Har inte ens orkat göra mig i ordning utan jag kör på mjukisar då jag är så sliten och trött.

Måndag.

Publicerad 2011-09-26 20:16:14 i The diary,


Har varit borta hela dagen, den har spenderats i Trollhättan eftersom jag inte orkade vara hemma själv. De va såklart skola först och sen va jag hemma hos Zeljka. Glömde även min dator där så nu sitter jag och bloggar från min gamla bärbara de känns så otroligt konstigt eftersom den är större.
Har i alla fall precis duschat, funderar på att lägga mig i soffan en stund och kolla på tv, eller bara gå och lägga mig direkt eftersom jag är så trött.

Party in Lidköping!

Publicerad 2011-09-25 19:49:25 i The diary,


Igår körde vi förfest hos Sara medan vi gjorde oss i ordning och festen fortsatte sen i bilen och sedan i lokalen. Jag hade grymt roligt speciellt tack vara mina tjejer Sara&Lejla som jag var med mest. Såklart tack till alla andra som också gjorde min kväll och som vi åkte dit med men jag såg dom knappt.
Sov hos Sara sen så jag kom hem för några minuter sedan, hela dagen har spenderats i Trollhättan. Vi har bara chillat och inte orkat göra någonting förutom att ta de lugnt. Nu ska jag in i duschen för jag har fortfarande kvar sminket sen igår och tusen ton hårspray i håret. Känner mig otroligt fräsch!

God morgon.

Publicerad 2011-09-24 11:54:12 i The diary,

ph: ur arkivet

Har precis vaknat men är fortfarande otroligt trött och känner mig riktigt sliten. Ska se ett avsnitt av Vampire Diaries och vila lite. Måste ju samla ihop min egergi inför ikväll/natt också.

HögskolanVäst

Publicerad 2011-09-23 16:57:27 i The diary,


Va på Forskar fredag i Högskolan väst idag, vi fick lite vägledning om de olika inriktningar man kan läsa på högskola. Vi fick även göra ett test för att se vilken inrikting som passar dig bäst, jag fick Ekonomi då. Efter minglandet och testen så var de föreläsning med en komiker och några forskare om hur de är att forska. Hon som sitter längst till höger va riktigt tråkig och hade otroligt långa svar kunde inte alls skämta till de.
Nu är jag i all fall hemma har precis duschat och nu ska jag göra mig i ordning för kvällen hos Sejla.

Torsdag

Publicerad 2011-09-22 21:04:46 i The diary,


Efter skolan så satte jag mig på bussen och åkte hem direkt. De va länge sedan jag hade gjort de, utan att fika. Men pappa kom hem från Kroatien idag så de var kul att träffa han och umgås lite. Mer har jag inte gjort, bara suttit vid Facebook och lyssnat på massa musik. Fick även sms av Siba att min Iphone inte kommer hem snart utan den är fortfarande på lagning. Jag snaknar den riktigt mycket så jag hoppas att dom kan påskynda reparationen lite.

Kemiskreaktion

Publicerad 2011-09-22 12:56:37 i The diary,


Hello! Hoppas ni har de roligare än vad jag har, jag sitter här på min Naturkunskaps lektion och lyssnar på vad de sker för kemisk reaktion när ett ägg steks. Inget man orkar eller vill veta om, men när man inte har något val så gäller de att hålla tyst och lyssna. Eller så kan man göra de man inte borde och blogga. Ska kolla lite kläder på nätet nu också, är riktigt sugen på att klicka hem något nytt men de svider i plånboken lite och dessutom hittade jag ett par snygga skor inne på DinSko som jag gärna vill ha. Beslutsångest!

Good morning sunshine!

Publicerad 2011-09-22 08:30:08 i The diary,


Har ingen bra morgon, fick dra mig själv upp ur sängen. Är riktigt trött, de har jag varit jätte ofta den senaste tiden. Jag har jätte svårt att somna på natten och de är klart att jag har svårt att komma upp sen på morgonen. Snart ska jag ut till bussen men måste packa ner datorn och lite andra grejer innan jag går iväg. Juste hr skoskav på båda mina liltår sen i fredags och dom gör så himla ont, har testat skoskavsplåster och allt men dom vill inte försvinna. Jag kan knapp gå så ont de gör. Hoppas bara dom försvinner innan lördag för annars kan jag inte inviga mina nya klackar!

Wednesday.

Publicerad 2011-09-21 21:42:24 i The diary,


Dagen är snart slut och jag är änligen klar med all städning. De värsta jag vet är verkligen att städa, omöjligt att de finns något som är tråkigare eller jobbigare att göra när man verkligen inte har lust. Men i alla fall så är de avklarat nu! Eftersom jag dessutom snart måste lägga mig så ska jag hoppa in i duschen snart, men först vila lite. De tar på krafterna att städa.

Silver

Publicerad 2011-09-21 18:24:48 i Shopping,

Köpte mig detta halsbandet idag, men jag störde mig på kedjan som satt bak, men de var bara att klippa bort den och nu känns de bättre.

Bloggen fyller 2 år!

Publicerad 2011-09-21 17:11:14 i My blog,


Kollade på gammla inlägg idag och lyckades komma ända till de första inlägget här i bloggen och de är just skrivet på detta datum men för två år sedan. Helt otroligt att jag har bloggat på denna blogg i 2 år nu, jag har ju haft andra bloggar innan och byt domäner och massa trams hit och dit. Men jag stannade kvar här tillslut. Nu  unnar jag min lite choklad eftersom jag va så sötsugen och snart blir de städning.

2011-09-21

Publicerad 2011-09-21 17:07:03 i Dresscode,

Försökte ta en bättre bild men min granne kom ut odch ställte sig i trapphuset oh kollade på mig som att jag var störd så de blev bara en bild.

School.

Publicerad 2011-09-21 13:08:48 i The diary,

Sitter just nu i Aluan på min sista lektion för dagen, mest information om vad som händer de senaste veckorna och hur vi ska arbeta med vårat projektarbete. Efter lektionen måste jag sitta kvar lite längre och prata med min mentor innan jag får åka hem. Men de blir troligtvis en fika hos Zeljka först eftersom jag slutar tidigare en vad jag trodde.

God morgon.

Publicerad 2011-09-21 09:08:57 i The diary,

Har gjort mig nästan helt klar för att åka till skolan, jag skulle egentligen tagit den tidigare bussen men jag orkade inte gå upp klockn 8 utan sov 30 min till och så han jag inte med bussen. Känner mig väldigt trött och seg idag men jag hoppas de blir bättre snart, är redan inna på min 3:dje kopp kaffe.

Stolthet och fördom.

Publicerad 2011-09-20 10:51:14 i The diary,


God morgon!
Skoldagen har börjat och jag och Kaltrina sitter i biblioteket och läser för full. Eller vi gjorde de, nu så sitter jag och bloggar medan hon läser igenom allt som står på facebook. Snart är de lunch och en kopp kaffe som jag är riktigt sugen på !

Trötter.

Publicerad 2011-09-19 06:57:02 i The diary,


Lycakdes inte somna fören klockan var runt 4 på morgonen, känner mig så otroligt trött just nu. Jag hade aldrig lyckats att ta mig upp ur sängen själv, men jag hade tur att mamma jobbade natt så hon kom hem för 20 minuter sedan och väckte mig. Hon fick nästan dra mig upp ur sängen! Jag vet verkligen inte hur denna skoldagen kommer gå men jag hoppas jag klarar mig igenom den.

Hello!

Publicerad 2011-09-17 16:39:34 i The diary,


Gårdags kvällen blev riktigt lyckad, en grym förfest hos Zeljka och en grym utgång på Meza i Trollhättan. DJ:en spelade bra musik och vi dansade loss. Nackdelen va bara att jag valde fel par skor så nu har jag världens skoskav. Men jag ångrar inget eftersom allt va så bra.
Vaknade upp runt 12 idag hemma hos Zeljka, de blev kaffe och frukost innan jag fick ta bussen 15.19 hem. Har precis lagt upp bilderna nu måste jag in i duschen och sen göra mig i ordning för ska upp till Trollhättan igen och fira Sara ikväll!

Trollhättan!

Publicerad 2011-09-16 18:17:21 i The diary,


Drar mig mot mina brudar i Trollhättan nu, hoppas kvällen blir bra. Jag kommer nog inte kunna blogga mer idag de blir inlägg imorgon när jag komemr hem. Ha en super kväll !

Ready, set, go!

Publicerad 2011-09-16 15:30:28 i The diary,


Är äntligen klar med min Religions inlämmning och de känns riktigt skönt! Nu har jag helgen ledig och ikväll blir de party, jag är riktigt taggad. Känner verkligen att jag förtjänar en utekväll efter mit hårda arbete, haha.
Har hunnit duscha och noppa ögonbrynen också, nu väntar lite viladen och så måste jag hitta något att ha på mig också!

Halfway there.

Publicerad 2011-09-16 12:59:30 i The diary,


Jag är halvvägs med mitt religionarbete, de känns ganska bra. Dock är de stopp i hjärnan nu och de ända jag kan tänka på är kvällen då jag och min sötnos Lejla ska vända Trollhättan upp och ner. Men jag har lovat mig själv att idag skriva klart religionen så de är bara för mig att skingra tankarna från kvällen och fortsätta med katolska kyrkans syn på homsexuallitet. Önska min lycka till!

Not like i planned.

Publicerad 2011-09-16 09:37:53 i The diary,


God morgon!
Igår när jag skulle se på filmen så kunde jag inte hitta den för de första, sen när jag hittat den så ville den inte gå igång. Jag blev så sur ochirriterad att jag gick och la mig. De va visst så att jag sommnade direkt och vaknade upp nu. Ja va faktikst ganska trött, är de fortfarande men nu ska jag upp äta frukost, dricka kaffe och plugga något. Men först ska jag svara på era kommentarer.

Dags för plugg!

Publicerad 2011-09-15 18:06:29 i The diary,


Skolan är slut och imorgon är de studiedag så de blir en långhelg. Men jag har jättemycket plugg att göra till nästa vecka så jag ska försöka hinna klart så mycket som de går idag och lite imorgon eftersom jag gärna vill njuta av helgen. Nu när jag ser böckerna så vet jag inte vad jag ska börja med. Men de får blir Religionen så jag ska se på film först nu och sen skriva en recension om den.

School.

Publicerad 2011-09-15 12:30:57 i The diary,


Har tagit mig till skolan, sitter här med mina tjejeer och väntar på att naturkunskaps lektionene ska börja. Har två lektioner bara idag så de känns riktigt bra!

Good morning.

Publicerad 2011-09-15 10:11:59 i The diary,


Jag måste ha världens otur, glömmer ställa väckarklockan så Lana väcker mig när hon smsar. Jag vaknar upp då med världens mensvärk och huvudvärk. De känns som att jag har vaknat på fel sida verkligen och är inte alls pepp på att ta mig till skolan men jag måste. Har i nästan en timma nu bara suttit och druckit kaffe, de senaste 5 min drog jag på mig lite kläder och lockade bara de två slingorna som inte är uppsatta, resten av håret är naturligt. De ser inte så jätte bra ut men jag har ingen lust att göra något med de så de får hänga i en toffs.
Nu måste jag fixa lite saker och packa väskan sedan är de dags att åka iväg till skolan. Hoppas ni får en bra dag!

Något ni kanske inte visste om mig?!

Publicerad 2011-09-15 00:12:33 i Something fun,



Favoritgodis:
Choklad..
Är det nåt du absolut inte äter: Gröna bönor!
Kläder just nu: Grå mjukisbyxor och ett vitt linne. 
Musik just nu: Kelly Clarkson - Mr. Know it all
Vad sa du senast: Mamma! Finns de kaffe till mig också?.
Favoritväder: Soligt och minst 30 grader. 
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Datorn så jag kan blogga, Kameran så jag kan ta bilder och min kudde.
Morgon- eller nattmänniska: Beror helt enkelt på humöret.  
Spara eller slösa: Slösa.
Tror du på liv på andra planeter? Japp.
Tror du på mirakel? Jag tror på ödet. 
Största svaghet: Litar på alla. 
Om du fick välja en superkraft, vilken skulle du välja? Läsa tankar. 
Vad vill du jobba som? Jag har ingen aning. 
Skriver du dagbok? Nej, men jag bloggar de är ju liknande?.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Isåfall vart? Är grymt sugen på en tatuering vet vad jag vill tatuera och de ska vara bak i nacken.
Stökigt eller välstädat? Stökigt.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Jag vill göra de, men jag är riktigt höjdrädd.
Hur många syskon har du? Inga, är de ända barnet.
Vad är du mest rädd för? Döden.
Är du rädd för blod? Ja.
Gillar du att sjunga? Japp, när ingen kan höra mig.  
Vilket gymnasieprogram gick du och varför? Samhäll, går de fortfarande. Jag valde de mest för jag inte visste vad jag vill göra senare i livet.
Anser du att du är stark? Både ja och nej. 
Brukar du sola? Ja, både ute på sommaren och i ett solarium på vintern. 
Kaffe, te eller inget? Kaffe!
Har du en besatthet? Det har nog alla.

Sleep tight.

Publicerad 2011-09-14 23:58:03 i The diary,


Ska krypa ner i min säng nu, de är dags för mig att sova. Mensvärken är tillbaka och de känns inte bra alls, både magen och ryggen värker men jag har tagit två Ipren nu så förhoppningsvis vaknar jag utan smärta och kan ta mig till skolan utan problem.
God natt! <3

Wednesday.

Publicerad 2011-09-14 19:59:28 i The diary,


Efter skolan skulle jag snabbt förbi Zeljka och bara fika medan jag väntade på bussen hem. Men de blev snabbt ändrat, iställte för att åka hem blev de en fika hos Irma&Sejla och sen en tripp till Överby. Jag fick bara med mig klänningen som ni kan se i inlägget under. Kollade på skor också men hittade inga i min smak som kunde följa med hem.
Nu är jag hemma i alla fall ska städa undan lite i rummet och sen sätta mig och plugga lite mattematik.

Skola

Publicerad 2011-09-14 12:22:43 i The diary,

Saknar värmen&Kroatien
Idag fick jag dra mig upp ur sängen även fast jag hade lite smått ont i huvudet och i halsen. Missar så mycket av skolan annars och de är inget jag vill göra. Har haf en lektion hittils idag och de är bara två som återstår så de är inte farligt. Lite deppig är jag också för vädret inte är de bästa så jag drömmer mig ner till Kroatien lite då och då.

Underhållning

Publicerad 2011-09-13 15:01:49 i The diary,

Eftersom jag bara har legat i sängen idag har jag hittils hunnit se flera avsnitt av Pretty Little Liars men nu får de räka för ett tag. Börjar få mer ont i huvudet och ögonen av att se på skärmen hela tiden, speciellt när jag inte har mina glasögon. Jag vet inte ens vart jag har lagt dom, men troligtvis ligger dom i skåpet i skolan. Ska nu istället läsa igenom lite tidningar som jag har köpt sen jag kom hem från Kroatien men inte riktigt haft tid att läsa eller bläddra igenom än.

I really want you, and nobody else.

Publicerad 2011-09-13 13:41:29 i The diary,


You know what i feel for you. But you can't tell me what you feel. Why is that?. It kills me inside not to know what you are thinking. Why can't you tell?. I'm not here forever I can't wait for you much longer. I need to move on if you don't feel the same. You know it won't be easy for me to let you go, but i know i maybe have to. For my own sake, I have already wasted to much time on this, on you...

Frukost på sängen.

Publicerad 2011-09-13 11:32:55 i The diary,

Tog mig upp ur sängen då feberna hade lagt sig lite tack vare alvedonen, gjorde mig en riktigt god frukost då. Har nu suttit och mumsat på den och samtidigt sett ett avsnitt av Pretty Little liars. Ska ta och se på ett avsnitt till och förhoppnings vis mår jag snart bättre så jag åtminstonde kan sätta mig och plugga lite.

Little Miss Fever.

Publicerad 2011-09-13 08:46:14 i The diary,

Bild:Ur arkivet

Idag vaknade jag inte på rätt sida, när klockan ringde kunde jag knappt komma upp ur sängen kännde bara ett tryck i huvudet och riktigt ont i magen. Fick dock tillslut tag på mobilen, stängde av den och sen ringde upp skolan för att sjukanmäla mig. Eftersom jag har feber och mensvärk så är de lika bra att stanna hemma och krya på sig än dag istället för att gå till skolan och bara göra febern värre.
Nu ska jag koka mig en kopp te och sen krypa tillbaka ner under täcket.

Måndag

Publicerad 2011-09-12 19:14:53 i The diary,

Förlåt för att uppdateringen har varit kass, men min lördags kväll/natt va superbra. Hade riktigt roligt med tjejerna i Göteborg. Vi kom hem 6 på morgonen och när jag och Lana vaknade sen hade jag inte tid eller lust att blogga- Följde med henne till Trollhättan oc de blev en pizza innan de var dags att åka tillbaka hem och lägga sig och sova.
Imorse fick jag dra mig upp ur sängen, de va inte roligt när klockan ringde 6.00. Men på något sätt kom jag upp och åkte iväg till skolan. De va en lång skoldag även fast jag inte hade naturkunskap sista lektionen, istället blev de en svän till solariummet innan de var dags att åka hem.

Good morning.

Publicerad 2011-09-10 12:10:14 i The diary,


Har haf en riktigt jobbig natt, flera mardrömmar och jag vaknade upp flera gånger och var helt kallsvettig. Är riktigt trött men har så mycket att göra idag, kanske til och med borde göra en lista på de så jag inte glömmer någonting. Först väntar i alla fall en kopp kaffe och så ska jag läsa några bloggar. Sen städning för Lana kommmer hit innan vi åker till Göteborg och sen sover hon här också. Måste även fräscha upp mig själv med en dusch, raka benen, noppa ögonbrynen osv. Borde säätta igång annars kommer jag alldrig bli klar... Juste måste välja en party outfit till i natt också, men jag har inte den blekaste aning om vad jag kan ta på mig. Har lite panik och ångest just nu.

Fredag

Publicerad 2011-09-09 17:35:11 i The diary,


Kom hem för inte så länge sedan, har inte hunnit göra mycket utan bara packa upp väskan och byta om till mjukis. Orkar inte gå runt i jeans hela dagen så de fick bli lite slappare klädsel nu. Ska iväg till kusinerna, vet inte riktigt vad vi hittar på men vi får se. Hörs när jag är hemma ikväll.

School

Publicerad 2011-09-09 11:27:23 i The diary,


Sitter i skolan, Kalle stressar mig. Hon kan inte ens låta mig blogga i lugn och ro. Har haft en lektion hittils och en återstår innan man kan åka hem. Nu blir de lunsch.

Thursday.

Publicerad 2011-09-08 22:22:19 i The diary,


Min eftermiddag spenderades hos Zeljka, vi lagade mat, fikade och pratade som vanligt. Runt sju tiden hämtade mamma upp mig och vi åkte på en lägenhetsvisning. Lägenheten va helt okej, den behöver en viss renovering men de beror ju på att alla har olika smak. Mamma ska troligtvis skriva på papprerna i slutet av månaden så då är lägenheten våran. De bästa med den är att den ligger i Trollhättan och bara några meter från Lana.
Efter visningen blev de en fika hos Irma&Sejla, Zeljka var där också. De blev lite prat om flytten och allt som händer de närmaste veckorna. När de var slut fikat åkte jag och mamma hemmåt men de blev först ett stopp på Ica för jag skulle hämta ut mitt paket från Nelly.com visar snart upp vad de vad för något.

Cubus

Publicerad 2011-09-08 22:09:13 i Shopping,

Den vita skjortan syns knappt men de kommer bättre bild när jag tar på mig den.

Håltimma.

Publicerad 2011-09-08 13:16:51 i The diary,


Har inte heft en ända lektion hittils idag, först för att ja gkom försent till Matten då åkte jag i stället upp till Överby och rättade till min klockor för båda var lite för stora. Köpte även en tjocktröja och en skjorta som jag visar upp när jag kommer hem.
När jag kom tillskolan va de lunsch och nu skulle vi egentligen ha naturkunskap men den är inställd då våran lärare är sjuk. Jag och KAltrina sitter därför i biblioteket och ni ser ju på bilden vad vi underhåller oss med.

God morgon

Publicerad 2011-09-08 08:11:04 i The diary,

Har ångets över d med mobilen, hur ska jag klara av att åka buss utan att lyssna på musik?! Jag förstår inte riktigt de.. I nästan 3 veckor. På tal om bussen så råkade jag somna om när jag väntade på att kaffet skulle koka klart så jag får ta nästa, förhoppningsvis hinner jag i tid innan mattelektionen börjar.

God morgon

Publicerad 2011-09-08 08:11:04 i The diary,

Har ångets över d med mobilen, hur ska jag klara av att åka buss utan att lyssna på musik?! Jag förstår inte riktigt de.. I nästan 3 veckor. På tal om bussen så råkade jag somna om när jag väntade på att kaffet skulle koka klart så jag får ta nästa, förhoppningsvis hinner jag i tid innan mattelektionen börjar.

Shit day.

Publicerad 2011-09-07 22:10:18 i The diary,

Har haft världens värsta dag. Först kommer jag till skolan men inte in på lektionen, så jag blir riktigt irriterad och går hem till Zeljka. Där tappar jag min Iphone rakt ner i toalettstolen så den fungerar inte längre. De spöregnar ute och vi ska välja tapeter, behöver höra av mig till flera personer men de är omöjligt för telefonen inte funkar. Får inte tag på mamma fören runt klockan fyra för att säga till henne att komma upp till Trollhättan med försäkringspappren så vi kan åka in till siba och lämna in den. De blir en tripp till Överby medan jag väntar på mamma, dock hittar jag ingenting och tillslut kommer hon. Vi får fixat de med försäkringen och jag får en lånemobil som jag inte ens visste hur man sätter på. Men Sejla visar mig så nu är de fixat. De blev käk på Donken för att jag ska må lite bättre och sen en sväng till kusinerna för Natalie fyllde 13 år idag.

Home sweet home.

Publicerad 2011-09-06 19:39:21 i The diary,


Har hatf en riktigt mysig dag med Lana. De blev en fika på strandgatan och massa prat om hur sommarlovet har varit och vad som har hänt under tiden vi inte setts. De va no mest jag som prata och Lana som lyssna men vi tar en till fika då hon får prata om hennes hela sommarlov. Efter fikan blev de en runda på stan för Lana skulle köpa en födelsedags present innan vi skiljdes åt och båda åkte åt var sitt håll.
Nu sitter jag här hemma och gör nästan ingenting, ska kolla igenom lite bloggar tänkte jag och kanske unna mig lite choklad samtidigt.

School

Publicerad 2011-09-06 13:31:17 i The diary,



Bild från arkivet.
Sitter just nu i skolans bibliotek och läser Filosofi läxan, eftersom jag va ledig förra veckan när vi hade Filosofi så visste inte jag att vi hade läxa så nu försöker jag läsa in den innan vi börjar. Efter lektionen så slutar jag och då blir de en fika med Lana på stan.

Monday.

Publicerad 2011-09-05 19:12:00 i The diary,


Har haft ett riktigt helvete idag, skola från 8,15 till 17.00 med 5-10 minuters raster mellan lektionerna och lunch på 40 minuter. Man hinner knappt andas mellan lektionerna, bara gå till skåpet byta böcker och sen tillbaka in på lektion. Efter skolan hade jag även lite ärenden att uträtta i stan och runt 18 kunde jag sätta mig på bussen och åka hem. Va dessutom riktigt hungrig, han knappt komma in genom dörren och redan var jag i köket.
Nu är jag riktigt trött, men de är kaos i mitt rum så jag tänkte städa lite och rensa, har så mycket saker som jag inte behöver utan dom tar bara massa plats så de blir städning nu.

Trollhättan

Publicerad 2011-09-04 21:59:02 i The diary,

Åkte upp till Trollhättan idag och träffade Kaltrina. De blev först en tripp hem till henne där jag väntade på att hon skulle göra sig i ordning, sedan in till sta för en Lunch på Subway inna vi drog vidare till Elvsborg och såg på fotbollsmatchen mellan FcT och Lundbys Bk. De var allt som hände idag lltså inget speciellt. Snart är de läggdags för de är ju skol imorgon och jag måste upp så tidigt som klockan 6.

24 timmar för mig själv.

Publicerad 2011-09-04 10:11:37 i The diary,

Bilden är ur arkivet.
Gårdagen spenderade jag innomhus bakom låsta dörrar, jag behövde tid för mig själv. Jag försökte tänka igenom allt som snurrar i mitt huvud men de gick inte jag blev bara mer förvirrad. Serien Pretty little liars höll mig sälskap och jag har sett klart hela första säsongen nu. De var verkligen inte planerat att jag skulle skingra tankarna men jag klarade inte av att tänka på allt för varje slutsats om någonting blir en ny fråga.
Nu tänkte jag hoppa in i dushen och sen måla naglarna, känns som att de verkligen behövs. Ska även höra med Klatrina om vi ska ses för idag behöver jag komma ut lite.

Trött.

Publicerad 2011-09-01 21:41:18 i The diary,

Har varit i Trollhättan nästan hela dagen, kom hem för en timme sedan har bara legat i sängen. Mår inte bra alls, är trött har huvudvärk och mår riktigt illa. Ska försöka sova nort allt. God natt!

God morgon.

Publicerad 2011-09-01 07:53:30 i The diary,

Är riktigt stressad, måste gå till bussen snart och de är inte till busshållsplatsen här hemma utan över till Edet måste jag. Min första lektion idag är Design hopas de är lika roligt som de lät när jag valde det. Har tre lektioner idag men slutar fyra, tar inte med mig datorn med jag kanske lånar Kaltrinas och uppdaterar snabbt senare. Ha en bra dag!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela